S: UC: Nytt Design

Eller.. kanskje ikke helt nytt da, men jeg har lagd en ny header og byttet på profil-bildet og satt sidemenyen til venstre istedenfor. Kommer nok til å endre på litt mer om nødvendig. Jeg er ganske fornøyd og litt stolt!!

FØR:


- hva syntes du?

S: UC + Nye Ting!

God Kveld, God kveld! Det ble dessverre ikke noen blogging igår, fordi jeg har hatt mye å gjøre de siste dagene. Lage nytt design, få en ny ting og jobbe. For jeg jobber jo som sagt på Gjensidige, og jeg blir så utslitt av alt arbeidet, selvom jeg bare sitter der noen ganger. Heldigvis er jeg ferdig der!

På Onsdag begynte jeg på det nye designet, og da bestemte jeg meg for å tilbakestille hele designet, fordi så mye rart var skjedd:


Også igår(?) hvis jeg husker riktig(?).. (Wow, så god hukommelse) Så kjøpte jeg en ny mobil! Den forrige min (Sony Ericsson) sugde rett og slett. Lade-hullet man putter laderen i datt ut, så jeg festet den på laderen også måtte jeg ta 50000000000 strikker rundt for å få den til å holde. GLAD FOR AT DET ER OVER!

HTC DESIRE, kjempe fornøyd. Jeg skulle egentlig ha HD2, men så hadde da en i klassen min fått en, så da tok jeg en bedre en :- )

Dette innlegget ble litt vel for mye, samme det!

- Hva syntes du om designet?

- hvilken mobil har du?NYTT, FINALLY! S; UC

Halla! Okei, siden jeg ikke har fått noen oppgaver etter at jeg kom hjem fra Pizza så lagde jeg meg nytt design! Det plager meg litt at hele innlegget er blitt en link, men det får bare gå. Jeg har iallefall blitt superfornøyd - trenger bare noen få finpuss så er alt sammen ferdig! :- )

http://i49.tinypic.com/2j4ztic.png

hva syns du?

hits