SPØRMEG! LYST Å BLI LINKET?

SETTER I GANG EN SPØRSMÅLSRUNDE, fordi nå er det på tide og jeg skal svare på video! Blogg dette innlegget på din egen blogg og link til min blogg så trekker jeg ut en vinner på lørdag som jeg skal linke i 5 innlegg. Kommenter når du har gjort det og still meg spørsmål om det du lurer på!
recently asked questions

Har fått en del spørsmål om litt av hvert, så jeg kan jo bare svare på alt her!!

Hvor er genseren din på headeren fra?
Den er fra Gina Tricot.

Hva heter skriftypen på "retrodel 2"?
Den heter Full Circle.

Når starter du på skolen?
Mandag neste uke, gruer meg!!!


Er sony vegas 10 pro gratis? og har du en link til der man kan laste det ned?
Dessverre, det er gratis i 30(?) dager. Om du vil laste ned, klikk her.

Hva heter den sangen du brukte på spørsmåls vbloggen?
Jeg aaaaaaner ikke, har bare en haug av sanger som heter spor 1, 2 osv fra den gamle datamaskinen min.. Sorryyy.

Sånn du redigerer headeren din, funker det og redigere sånn i gimp 2.6?
Det skal nok gå an å få det til, men jeg aner ikke hvordan.

Har du laget headeren/bakgrunnen selv, eller har du den fra google eller noe?
Den har jeg både lagd og ikke lagd selv. Fant liksom "toppen" og merkene på google, men redigerte fargene og høyden selv. Bare søker etter masse random i google-søkeboksen.

Kan du hjelpe meg med designet mitt?
DET har jeg ikke tid til, dessverre. Videregående er sikkert 500x vanskeligere enn ungdomsskolen. Skal gi ut ett gratisdesign iallefall!!

 

- noe annet du lurer på?

spørsmålsrunde

Skal ha enda en spørsmålsrunde, igien. Nå svarer jeg på ALT. Redigerin', kropp, sminke, Kristin, tyggis, hverdag og genrelt. Spiller inn filmen imorgen klokka 14 00. :)

En av mine japse-venner. :)oh my canon!

Husker at jeg fikk ett brev eller en kommentar som lød slik: kan du lage ett innlegg om 50mm-objektivet ditt? Hva som er bra og ikke bra og noen bilder du har tatt med det?

Svaret mitt er: Ja, det kan jeg :- )

VEL for rundt ett år siden kjøpte jeg mitt kjære 50mm objektiv ( som forresten alle vennene mine hater(og det er mange)). Parentes i parentes.. Hehe.

Jeg elsket det allerede rett etter at jeg kjøpte det. Selvom det er himla irriterende at nærgrensa er veldig.. dårlig. Men det er jo ikke ett makro-objektiv. Det er ett portrett-objektiv. Man skal jo bruke det til å ta bilder av buseansikt og sånt. Og som du sikkert har lagt merke til har jeg utrolig mange "selvportrett" her på bloggen. Men du kan jo si at jeg egentlig bruker det til omtrent alt (bortsett fra jentekvelder og sånn) Og det fungerer fint for meg. Også fungerer det jo helmaks i dårlig lys. Som alle andre sier: noe alle burde ha i kamerabagen!

Negativt? egentlig ingenting. Bortsett fra at den kan bli ødelagt veldig lett. Det er jo plast og.. ja, du kan jo forestille deg hva som skjer hvis du mister det i bakken. Så jeg er VELDIG forsiktig med det, men det er det ikke mange andre som her.. Jeg har da en veldig fasinert nabo, som er veldig fasinert, og han vred og vred på fokusringen mens den stod på autofokus. Får frysninger bare jeg tenker på det. Be careful!! Men det er jo også en av grunnene til at det er så billig, så det er en vinn/vinn situasjon :- )

Noen bilder jeg har tatt:
Bilde tatt 27 Juli 2010. *Redigert på støy*

Bilde tatt 30 Juli 2010.

Bilde tatt 22 Desember 2010.

Bilde tatt 23 Oktober 2010.

Bilde tatt 15 Januar 2011.
Bilde tatt 6 Februar 2011.

Bilde tatt 19 Februar 2011.

Bilde tatt 25 Februar 2011.

Bilde tatt 26 Februar 2011.

*Alle bildene er litt redigert. Men fokus, lys og skarphet har jeg ikke endret så mye på. Header-bildene mine er også tatt med 50mm..

 

- hvilket er ditt favorittobjektiv? hva syntes du om bildene?

Recently Asked Questions

- hvor redigerer du bildene for å få de duse fargene, som du har på rubix kube bildene og på vindu bildet. eller er det bare lyset? :- ) refererer til dette innlegget..

Altså jeg redigerer bildene mine på mange forskjellige måter, men jeg kan jo kanskje vise hvordan jeg gjør det engang. Om jeg gidder da. Men lyset gjør jo ganske mye også.. hehe. Jo også for å svare på spørsmålet så redigerer jeg i Photoshop CS5.

- hvilket program bruker du på videoene dine ? ofte stilt..

Adobe premiere.


- hater du justin bieber ?
fra samme innlegg som det over.

Jaja, herregud...... Neida, jeg gjør ikke det. Ikke rart hvis du tror det etter at jeg la ut den justin bieber-videoen fra februar ifjor(rart å si det) . Han er bare altfor ung for ordene han synger, som å kjøpe ringer osv. Det er kanskje ikke giftemål det er snakk om, men det fins en grens! Fin stemme har han da. Har ingenting imot han i det hele tatt, men jeg sitter liksom ikke å hører på musikken hans heller..


- hvorfor har du på deg så sjukt mange armebånd? bare lurer XD fra dette innlegget..

Hehe, godt spørsmål! Egentlig så aner jeg ikke. Har strikker, gamle armebånd, noen fra venner og andre ikke. Men jeg har liksom bare fylt på og fylt på, snart dekker de vel hele armen min.. Neida, men jeg føler meg sykt naken uten dem, har liksom ikke noe der. Det er så fælt.

- kan du hjelpe meg med design ? lage et design til meg eller no ? mange som spør..

Dessverre, det kan jeg ikke hjelpe deg med.. Var en periode hvor jeg lagde gratisdesign til alle, men gud hvor slitsomt det var. Nå er det virkelig bare neinei, ikke noe fiksing på svart bakgrunn her og der.. Dessverre :- )

Det var alt for denne gangen! Veldig mange som har stilt spørsmål om ting og tang, godt å få avklart noen nylig stilte spørsmål.. hehehhe.


- har du noen spørsmål??

hits