rengjøring

for siste gang i år!

Tok noen bilder av meg idaaaaaaag også :- )

Men nå må jeg tilbake til rengjøringen!!

- driver du med noe "nyttårs-rengjøring"?

rød hårfarge resultat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


RED

RED

RED

RED

SEXY.

Skal nok farge det ett par ganger til før fargen blir intens NOK :- )

 

- hva syns du?

dette er siste gang...

.. Jeg kan kalle meg ginger, for når Blitsabeth kommer skal vi begynne på hårfargingen! Det var jo nærmest enstemmig - så det blir rødt!

.

goodbye orange hair!!!

 

- har du farget håret ditt før? hvilken farge?

mitt stygge år

JANUAR 2011:
Tok alltid bilder i senga. Spilte alltid COD. Blogget aldri.

Husker så vidt denne måneden, men jeg husker at jeg ALLTID hadde kameraet på skolen og tok bilder av ingenting. Og siden det var en start på det nye året, prøvde jeg jo på bedre bilder også! Unsuccessful!

FEBRUAR 2011:
Klagde over alt og ingenting. Dro på Glemmen med Marthe(for å besøke medier) uten å vite at vi faktisk skulle ende opp der, sammen! Blogget egentlig aldri.

MARS 2011:
Fikk den jækla reguleringen på igjen og overredigerte bildene mine som et helvete! Klage på klage i Mars også gitt!!

APRIL 2011:
Ble hekta på "film"-kvalitet på bildene mine og pusset opp rommet mitt. Glad for at det ser 2387237 ganger bedre ut nå for å si det sånn! Også var det masse SOL!! I APRIL! TENK DET.

 

MAI 2011:
Fortsatt dilla på "film"-effekten. Tok tusenvis av bilder i rommet mitt og fikk et kjempefint bilde av Sara.. Jo, også klagde jeg på at jeg ikke hadde kjæreste. Også ble jeg anbefalt av Caroline Maria, som resulterte i 17 nye forespørsler også kom søta Camilla Børresen bort til meg og sa at hun elsket bloggen min på 17. Mai. AH, GUUD TIMES!

JUNI 2011:
Dro til Oslo med klassen og hang opp masse plakater av Superkimz! Beste ideen noensinne fra Kristin. Fant endelig ut hvordan jeg redigerte bilder. Dro og bada hver dag i en uke og hadde tidenes spørsmålsrunde - er fortsatt noen spørsmål jeg ikke har svart på da, men de kommer!!!

JULI 2011:
Fikk meg en ny linse(ettersom Kristin ødela min 50mm.. AHEM AHEM) Tamron 17-55, yes! Dro til Sverige i tre uker og kjeda RÆVA av meg. Gikk ned 4kg(!!!!informativt) ettersom jeg bare lå der og ikke spiste, og bare skata på ett ræva longboard. Også klippet jeg lugg, selv! Og jeg angrer ikke enda!!!

AUGUST 2011:
Dro på biltur med Kristin og hennes kjære. Hadde årets "photoshoot" med Malene på en sykkel i åkeren. Begynte på Medier og Kommunikasjon på Glemmen og elsket det! Hadde masse stygge webcam-bilder fra skulen.

SEPTEMBER 2011:
Hadde kameraet med på skolen hele tiden ettersom vi hadde foto. Hadde jentekvelder ute og kjøpte vinterjakka jeg bruker ENDA. Herregud, er det så lenge siden jeg kjøpte den? Kjente nesten ingen av de i klassen min og var bare kleintkleint til tider.

OKTOBER 2011:
Fikk bluescreen på datamaskinen, så jeg måtte bruke en ræva skolepc. THA BEST arrangerte en overraskelsesbursdag for meg!!! Og jeg ble 16!! Når det gjelder bilder - var det en drittmåned!!!!!

NOVEMBER 2011:
Innså at jeg elsker klassen min. Fikk endelig batteri til fjernkontrollen til kamera. Tok klassebilde. Farget håret rødt. Kjøpte klær for alt for mye penger. Webcam-bilder 24/7. KJEDELIG

DESEMBER 2011:
Pretty much bare bilder av meg gitt. Neida, men fikk ett spark i baken av sykkeltraktor og har nesten droppet webcam-bildene(stolt) Har lært mye mer om kameraet mitt (selv om jeg har hatt det i to år) og photoshop(selv om jeg har hatt det siden 8.klasse). Er faktisk mye mer sosial nå, altså ute med venner og jeg har tid til å spille COD i tillegg!!!!

Det har vært trist å miste kontakt med gamle venner, sluttet på skole. Men "i enden av tunnelen er det alltid lys" er vel noe sant, for jeg har fått mange nye venner og en fantastisk klasse. I'M SO HAPPY. OMG!!! Kan ikke tro at det er TO år siden jeg fikk speilrefleksen min. Har fått til ganske mye i år da!! :- ) Ekstremt langt innlegg. Tror ikke jeg gidder å lese det selv!!spist nok for fem år

Var visst ikke en "slakke" dag likevel. Brått så fant jeg ut at vi skulle på MIDDAG!? Koselig var det da - og nå har jeg spist nok for ENDA ett år. Åh, har virkelig putta i meg i det siste - og ettersom jeg ikke sitter på do så veldig mye, lurer jeg på hvor alt legger seg... Åh, jeg glemte å nevne at føttene mine har gått opp fem skostørrelser.

Nå skal jeg ta ett par bilder av søsteren min fordi hun vil ha ett nytt profilbilde på face.

 

- hva har du gjort idag?

idag

Idag skal jeg ikke gjøre noen ting! Bare spille, spille og spille. Men jeg tok en tur ut og tok flere bilder av meg(<3333) siden jeg ikke har noe annet å gjøre. TÆNK JU VERY MUTSH ffor responsen på hårspørsmålet. Det blir nok rødt, ja! Hvis det blir stygt er et jo bare å skinne seg :- )

double exposure<3SE PÅ DE FINE SKOENE JEG FIKK AV SØSTEREN MIN!!!

- hva skal du idag?

hårspørsmål!!!!!!!!

Okei. Er veldig usikker på en ting. Forrige forrige uke bleket jeg håret og lot det bli, selv om jeg egentlig skulle farge det rødt, men så ventet jeg litt. Og Blits og jeg skal farge det igjen på fredag, men skal jeg farge det rødt? la det være som det er? eller farge etterveksten "oransj"hele håret blir enfarget og ikke regnbue-ishish? WHAT TO DOO

Rød-fargen som vi kjøpte:

Jeg har da to pakker med denne. Trenger ikke å tenkte: "siden hun allerede har to røde, kan hun bare farge det rødt".

SÅNN HER SER JEG UT NESTEN NÅ:hva syns du jeg skal gjøre? 

cold


sommerferie?

Da jeg våkna opp istad trodde jeg SERIØST at det var sommer av en eller annen grunn. Så ut av vinduet og det var sol liksom. I hate it so much! Akkurat nå burde det værra snø.

Etterpå skal jeg til Elkjøp med Mamma og Blitsabeth for å bytte inn en silikon-playstation-kontroll-deksel-ting mot en EKTE playstation-kontroll(siden Mamma kjøpte feil julegave) Også må jeg bytte inn skoene jeg fikk av søsteren min til størrelse 36 - for jeg fikk i 38!?!?!?! WTF. Dårlig kassadame!

Tok noen seriøst sexy bilder av meg istad, så de kommer etterpåååååååååååååååååå.

 

- VA SHER IDA?

stripped naked


blitsbilder er ikke alltid så ille.

 

- hva syns du?

jeg må bæsje

men jeg gidder ikke fordi jeg spiller.

 

- må ikke du bæsje?

det jeg bruker mye penger på for tiden

klær........

Beatles-toppen fikk jeg av Mamma til jul da<3

Også må vi ha med luene og den fantastiske bh'en min!

- bruker du mye penger?

fornøyd


Beklager webcam-bildet, men jeg er opptatt med å skyte folk på MW3. Enough said!!!! Black Ops og MW3 har helt forskjellig grafikk - vanskelig å venne seg til! Men vi får det til!.. vent.. er det nå jeg skal skrive på facebook om hva jeg gjør for at folk skal lese at jeg har fått MW3 eller en ekstra playstation-kontroll? Det er like før jeg sletter facebooken min heeeeer, det er så himla TEIT. SURSUR PISSED XXXCUT

- fikk du noe spesielt til jul?

god morgen jaa?

Herregud! Det er jul allerede! Tiden går så fort..

Idag ble jeg bokstavelig talt vekket opp av en megafon. NO SHIT. Mamma kom løpende inn på rommet og skrek: WAKE UP!! Bare for at jeg skulle se på tre nøtter til askepott(som jeg hater). Beste starten på en julemorgen!

Her er da våpenet!

Også truet Mamma meg med at jeg ikke ville få gaven min om jeg ikke spiste. Herregud, for en skummel familie jeg har!!

GOD JUL!

ut til byen.. igjen!

Idag blir det litt shopping igjen, men NÅ må jeg kjøpe en gave til Mamma. Herreguud, det er så vanskeliggggggggg!!!! Og det er lille juleaften OG snøen er BORTE. Jeg ber til Gud om at det skal snø inatt eller noeeee

 

- har du kjøpt inn alle julegavene i år?

video: sverigetuuur!!

Ble ikke mye filming igår, var gaaanske hektisktttt!!

 

- hva søns dø?

en videoblogg imorgen!!!

Er hjemme fra Sverige-turen og jeg har brukt altfor, ALTFOR mye penger. Og jeg er ikke ferdig enda. Herregud!!!! HVA SKAL DET BLI AV MEG!?!??!

Mommy and meeee!!

Og en ring jeg kjøpte idag.. Egentlig så er den til søsteren min, men det vet ikke hun.

Kan godt være skikkelig rosablogger og ta bilde av absolutt alt jeg har kjøpt til meg selv(som egentlig ikke er så veldig mye)

 

- hva har du gjort idag?

rosablogger for en dag

Snart skal Mamma, søster og jeg til Nordbyyyyyy i Sverige for å kjøpe julegaver! Blir morsomt :- )
Har faktisk tatt antrekksbilder!! OH HERREGUD!!!!

OH ROSABLOGG <3 Lue Gina Tricot Topp Forever21 Bukse Cubus Sko Skopunkten

I og med at jeg har den kjedeligste stilen i Sarpsborg - here you go!!! Dette innlegget skal TIL OG MED i OUTFIT-KATEGORIEN.

 

- hva syns du? / hva skal du idag?

et bilde

Skal i kirken imorgen med noen fra klassen - nest siste forsøk på å prøve å få julestemning. Det siste er da selvfølgelig å kjøpe julegaver(noe jeg enda ikke har gjort).
Nå venter jeg på at søsteren min skal komme fra Stockholm og all "dissingen" av mitt oransje-røde hår.


- din mening?

fa...fanmail?

Her om dagen fikk jeg ett herlig "fanbrev" fra herlige Emilie Korneliussen, som da tok seg tid til å skrive noen herlige ord på ett herlig brev!! TUSEN TAKK!!! Herregud, at noen gidder å ta seg tid til sånt er jo helt utrolig!! GOGO EMKOR

:- D

Ett laaaangt og fint brev! (håper du ikke har noe imot at jeg poster det)

God jul til deg og!!!

- er ikke jeg heldig?

16 bilder

- hva syns du?

morrabilder

God morgen kjære landsmenn!!!! Denne dagen ser ut til å være en herlig dag. Mamma steker bacon i bar overkropp, sola skinner så ille at jeg nesten blir blind også skal vi en tur til byen etterpå :- )

Egentlig skulle Blits og jeg se på Saw 2 inatt, men vi var for trøtte(nok en gang) og snakket med svensker på chatroulette..IGJEN. Og siden kameraet står 3 meter unna meg, gidder jeg ikke å hente det for å ta bilder så da blir det KJEMPEKKULE WEBCAMBILDER!!!!

GINGER OG SVARTHETTE

Oransje er da ikke så ille...

 

- er du våken?

halveis ginger og blondine

Da gjorde jeg det jeg aldri ville gjøre. Bleket håret!! Skal egentlig farge det skikkelig rødt, men Blits syns det var så fint, så da venter jeg litt med fargingen.
 

Sånn ser det da ut:

er det nå jeg skal spørre hva du syns?

i hennes rot

Da sitter jeg i rotet som Blitsabeth har etterlatt etter inatt.. Vi skulle jo EGENTLIG se på alle Saw-filmene, men det endte opp med at vi bare så èn film!! Og da holdt vi begge på å sovne - klokken var jo seks eller noe!

Vi tilbrakte heller kvelden på Chatroulette med noen søte svenske gutter :- )

Er svartkleddd idag også :)

Og rett etter dette bildet, tipper bordet nesten. SKUMMELT!!!!

 

- når la du deg inatt?

ett bilde


Wow, det var egentlig mye styggere enn det jeg trodde. Men dette innlegget går personlig til Camilla - JEG SKAL SKJERPE MEG!!! :- )

Nå skal jeg drikke meg full på cola mens jeg blææster avicii over høyttalerne - så hvis du kjenner ett jordskjelv så er det bare den heftige bassen i systemet mitt!!

- hva syns du?

bordet er snudd

'Ello everybodeeh!! Ikveld skal jeg ha ett lite Saw-marathon med Blits også kommer muligens Håvard imorgen og da blir det hårBLEKING og baking av muffins! Det blir artig!!

Først av alt må jeg snu alle bord og rydde rommet mitt(selv om jeg ikke har ett eneste bord på rommet)

HVOR BLE DET AV GULVET?

- er du veldig rotete?

"øver" på framføring

I dette øyeblikk sitter Blitsabeth og jeg i stuen min mens bordet blir snudd av Gabrielle. Vi øver på en fremføring vi ikke har begynt med en gang!!!!!!!!! GOOD WORK. Ønsk oss lykke til.

sexyyy

Også har vi bestilt pizza daaaaaa

YES.

- har du noen ting du må øve til?

gratisdesign?

Er i ferd med å lage ett gratisdesign, og det er jo så mye man kan gjøre!!! Så om du har noen tips eller noe sånt noe til hvordan du vil ett design skal se ut, så kom med forslag!

Håvard og jeg(som blir rørt av klemmen til Marion og Ingrid) og Erik. Bilde er lånt av Ingrid

video: nei voldemort

Det er en mini-slåsskamp i filmen!!!!!! MÅ SEES!

videoblogg uke

Om du ikke har fått det med deg, så har jeg en vlog-uke på GANG! Derfor alle videoene og.. ja, alle videoene.

Idag har vi hatt Lucia-tog!!! Eller... Marion, Erik, Håvard og jeg gikk Lucia-tog.

Håvard, Erik, Marion og megg

Marion og meeeg <3


Erik, Marion og Håvard!! Håvard tok på seg en fin minecraft-hatt-ting.

//BILDENE ER LÅNT AV MARION.

 

- har dere lucia-tog på skolen?

en western film

De siste ukene har vi hatt som oppgave å lage en western film hvor noe uventet skjer. Dette er da det gruppen min og jeg lagde. Legg merke til de fantastiske kameravinklene!!

video: browniiiiies og konsert

- hva syntes du?

video: håvards videoblogg

blogghumør

Er i så godt blogghumør nå! Nesten så jeg bæsjer på meg her!! Men takk og lov for at jeg ikke gjør det.. for.. det ville vært fælt å tørke det bort fra det hvite lakenet mitt.... Too much information?

Leser i arkivet, hører på litt gammel musikk, gleder meg til helgen, kjærlighet blomstrer(bare ikke for meg).. Nei, nå ble jeg deppa... Nå skal jeg deppedeppe over hvor kjedelig kjærlighetslivet er og svare på spørsmål på formspring(som du kommer til om du klikker på kontakt meg) ...

YESYES.

ROCKIN.

- hva slags humør er du i?

derfor elsker jeg videregående


♥ Idag startet vi klokken 10:00.

♥ Vi så på Forrest Gump de tre første timene.

♥ Vi hadde ikke lærer de tre første timene.

♥ Imorgen slutter vi 11:30 fordi læreren vår er på seminar.

♥ Imorgen skal vi planlegge "juleavslutning" de to siste timene.

Og etter skolen skal Håvard og jeg bli med Elisabeth hjem, lage brownies og se på film. In your face til alle som ikke kom til Moss forrige uke.

- liker du å gå "hva-enn-du-går"?

DEN powernapen

Nå skal jeg faktisk pusse tennene og legge meg. Hadde ingen verdens ting å gjøre istad - så jeg sov heller på sofaen. DET VAR IKKE DIGG. Jeg liker ikke powernappppping. Nå er jeg promp bæsj trøtt og nå legger jeg meg,

FØR
ETTER


- liker du å powernappe?

video: tirsdagsmoro

- hva syntes du?

hei hvor det går

Må bare få en ting avklart og få en slutt på det: JA, DET SNØR. GREIT? ALLE VET DET - INGEN GRUNN TIL Å BLOGGE OM DET/ SKRIVE OM DET PÅ FACE.

Sett bort ifra det, så har jeg to lange/kjedelige videoblogger fra mobilen og skolen som straks blir lastet opp på youtube :- )

Nå må jeg lese på en gymprøve som vi har imorgen! 86 sider skal leses!!!

- snør det hos deg?

video: den beste dagen i uka

Har klippet den ned INSANE mye! Men her er den :D

ut på tuur

Da stikker Blitsabeth og jeg til Håvard i Moss!!!

video: på en fredagskved

sliten

Har omøblert i HELE dag, kjempe slitsomt!

Igår overnattet jeg hos Maral med Mie. Så på to filmer og koste masse med hunden til Maral(Som jeg skal passe i Februar)

Mie ville ikke bli fotografert :(

ER DEN FERDIG?

JA

FLINKE

:- )

Lexiiii

SIMBA

- hva gjorde du igååår?

omøblering

Nå omøblerer Mamma og jeg stua, så det blir videoblogger og mer av sånt bloggSTUFF ikveld :- )
i am pissed.

Var i Sverige idag. Fikk ikke kjøpt det jeg skulle. Jeg er sur!!!!!!!!!!!!! Men skal sove hos Maral med Mie ikveld! Blir koselig :- D


- hva skal du ikveld?

kink i nakken

I hele dag har jeg gått sånn her:

Og helt sikkert sett sånn her ut:

AUAUUAUAU. Nå skal jeg spise godteri.

 

- har du hatt kink i nakken før`?

hits