ett år allerede!!

Idag er det ett år siden jeg kjøpte speilreflekskameraet mitt, Canon EOS 500D. Tenkte jeg skulle vise utviklingen i løpet av året som har gått! Jeg har fortsatt masse å lære, og det gleder jeg meg til!!


I januar tok jeg masse lysgraffiti-bilder, vannbilder og MASSE bilder av meg.. Når jeg ser tilbake på bildene, skjønner jeg ikke at jeg var fornøyd med noen av de engang!


I februar prøvde jeg å eksperimentere med lys og andre ting, men jeg skjønte meg ikke helt på innstillingene. Masse lysgraffiti da også, det var jo det jeg var best til akkurat da.


Her ser jeg litt forbedring! I mars øvde jeg litt på portrett og byttet fra vanlige JPEG bilder til RAW. Fikk også litt mer inspirasjon til ting og tang.


I april hadde jeg masse "photoshoots" med Malene og kreativiteten slo inn.. Tok masse makro-bilder og prøvde meg på forskjellige ting.


I Mai hadde jeg enda flere bildeserier med Malene også tok jeg enda flere bilder som jeg faktisk er ganske fornøyd over enda! Grunnen var jo fordi jeg hadde kjøpt meg ett nytt objektiv!! 50 mm.


I Juni var det ikke mange bilder, men heller masse redigering. Overredigerte øyer og alt!! Unødvendig og stygt....


I juli fant jeg kreativiteten. Da var  jeg ofte i Rakkestad og jeg tok MANGE bilder, som jeg er superfornøyd med enda. Tok også veldig mange bilder i vinduet. Det bildet som jeg har her kom ut på to spanske nettsider. Window people eller noe??


I august ble masse bilder av meg ble tatt. Spesielt sånn som på bildet til venstre. Kjedelig måned med bare dårlige bilder.. Veldig dilla på portrett og sånt.


I september hadde jeg både foto-talentet og inspirasjonen. Følte at jeg tok veldig mange, fine bilder der og da. Men de kunne vært bedre...


I oktober tok jeg mange fine høstbilder og enda flere bilder hvor jeg eksperimenterte med lys. Null overredigering, veldig fornøyd :- )


I november hadde jeg ærlig talt nesten ikke tatt noen bilder. Utvikling og utvikling! Jeg fant jo ett bilde jeg syntes var OK, men etter nesten ett år burde jeg vært bedre da??? Nei, tydeligvis ikke.. Hadde bare masse bilder som jeg tok i oktober.


Disse bildene er jeg så sykt fornøyd med! Elsker lyset og fokuset og jeg er så stolt!! De her er fra desember og jeg ser at jeg faktisk har utviklet meg en del. Jeg har lært mer om redigering, lys, innstillinger og hva som er bra og ikke bra på bilder!

Langt innlegg, men jeg ser at jeg faktisk trenger litt mer tid for å få ordentlig gode bilder. Bedre har jeg iallefall blitt!!

 

- hva syntes du om utviklingen?

be the cube

Litt dårlig blogging de siste dagene. Er ikke så veldig mye på datamaskinen for tiden, men er snart tilbake igjen. Skal til byen imorra, gleder meg til å komme ut av pysjen..

Lurer på hva du syntes om disse bildene:

- hva syntes du??

it's alive!!!

I'm alive!! Igår tilbrakte jeg hele dagen foran tv-skjermen. Elsker juletider!!!!! Så vil jeg si tusen takk for alle gavene jeg fikk fra venner fordi jeg orker ikke å sende meldinger.. Gul truse (fordi jeg er gul...hei kristin), rosa truse og bh. Veldig fokusert på undertøy, ja....

Neida!!! Fikk jo en bamse, godteri, body lotion og ett Donald Duck blad!!!!!!! Har lest gjennom det allerede :- ((((

Idag blir det nok en Harry Potter film som jeg gleder meg til. Elsker å si alle replikkene deres..

-  fikk du undertøy til jul ?? er du fornøyd?

årets jule-forventning

Jeg forventer at alle som ikke fikk det ifjor får seg ett speilrefleks-kamera!! Det kommer vel ikke som ett sjokk at mange får det.. Gratulerer med det nye kameraet ditt!! Jeg gjetter på Canon 550D eller 1000D :- )

- har du speilreflekskamera??

god morgen, god jul

Gjett hvem som sto opp klokken åtte for å se på tre nøtter til askepott! Det var jeg.

Hvis jeg ikke hadde stått opp såå tidlig hadde jeg nok ikke rukket å se på det heller, men men. Jeg skulle egentlig ta opp hele greia til søstra mi, men så har ikke vi noe å ta opp med da. Just my luck!!!

Imellomtiden får du ha en GOD JUL!!!!- så du på tre nøtter til askepott??

selvdigger

Snart på tide å gjøre seg klar til filmkvelden. Blir nok ikke pynting av juletre før sent på kvelden :- )

Inatt tok jeg maaaasse bilder av meg. Det skjer nesten hele tiden..... selvdigger<3.. neida!!!


- ka du tru?

spennende lillejuleaften


Idag blir en spennende dag!! Sette opp juletreet, filmkveld hos Maral og masse bilder. Gleder meg :- )

Frem til den tiden skal jeg bare slappe av og ta bilder. Jul er en tid for masse bilder, vet du! Inatt fikk jeg faktisk litt julestemning idèt Mamma tok fram medisterkaker, skinkestek, ribbe og julepølser. GLEDER MEG TIL MATEN!

Den er sååååå god!!

- når satt/setter du opp juletreet??

the last berries- hva syntes du?

vinterbilder


Hei mandariner!!!!!!!!!!!

Idag er dagen før dagen som er før DAGEN! Juleaften. Her sitter jeg fortsatt da, uten julestemning. Gud, hvor kjipt det er!

Var ute og tok noen bilder istad. Trodde vi hadde flere ting å ta bilder av ute, men mamma har jo hogd ned alt av trær og busker :- (

 

- hvordan har dagen din vært?

da har je vaska golvet og je har børi ved

Je har ente vaska golvet ennå, men je har eværtfall børi ved..

Idag ruslet Line og jeg rundt på storebyen i tre eller fire timer. De har endelig fått kremmerhuset der vettu, og de har så mange nydelige ting der. Så kom vi på ett kult julegave-tips til både gutter og jenter. Veldig søtt faktisk.....

Nå skal jeg spille COD natten lang.. uten verdens beste søster..... :- ( og line såklarthehe <3<3<3<3

- hva skal du gjøre inatt??

siste skoledag

Idag var da siste skoledag før jul!!! Da begynner jeg ikke på skolen før neste år. Jeg er også ganske stolt, nemlig fordi jeg fikk en sekser på karakterkortet. En sekser på engelsk muntlig, stolt!! Det gjør opp for resten av de dårlige karakterene.

Nå skal jeg ut og hjelpe Line med julegaver, prekæs!!!

Line og Kristin.

Torjo, Stine, Martin og Eirik.

meg(<3333)

hei voe...

fisk...

Quizen Marthe, Charlotte, Kristin, Elin, Malene og jeg lagde :- )


søte.

engel.

Djevel.

Kakebakere. Fra oss til CB.

 

- når sluttet dere på skolen?

vinner vi nå, så blogger jeg!!!


Sånn sitter jeg når jeg spiller.. Avhengighet? NEI!

Imorgen er siste skoledag før juleferien. Egentlig skulle jeg feire jul hos søstra mi i Stocholm, men så bestemte hun seg for å dra til Malmö pga problemer med svindel og sånn. Typisk familien vår. At sånne uhell skjer altså, ikke at vi svindler. Nå skal jeg prøve å finne ut hvor jeg glemte igjen julestemningen min, for den er helt på bånn!!

- har du blitt svindlet før??

kjærestepar i gamledar

heheheh søta:
Sånn så jeg ut for fire år siden. No change!!!

skummelt....

For fem minutter siden sto jeg på kjøkkenet for å ta meg kyllingvinger (ja, jeg spiser sent). Det er ikke mange her midt på natta ettersom vi bor bak ett annet hus. Plutselig hører jeg en litt syk latter. Enten som kom den rett utenfor fra eller fra ett annet rom.

Nå er jeg så redd at jeg bare vil sitte med mamma............ skummelt......... Latteren var fra en jente, den var litt ond og skummel.... Mamma ble faktisk litt redd hun og......... natta!

- hører du ofte rare ting som ikke er der??

LAN LAN LAN LAN

Idag skal jeg på LAN til Charlotte, tror jeg! Blir gøy, har ikke fått lana ordentlig på en stund så det blir digg vettuuuu.

Igår var Torjo, Malene og jeg kurslærere fordi vi har så mange syke lærere på skolen. Etterhvert ble det så kjedelig, så det endte med at vi så på gamle videoblogger på storskjermen. Stakkars elever, de lærte sikkert ingenting om foto.

Da står pakking for tur og en lang natt med gaming :- )

Skills.

Kristin

Ti sekunder, ti bilder. Fail!

Tobias og Elisabeth

Meg og Elisabeth.

 

*konsentrasjon*

Elisabeth og Tobias

Meg, Elias og Malene

Kristin, meg og Elisabeth


Malene og Kristin.

 

- har du hatt juleverksted på skolen deres?

jeg blogger ikke.. mer

Siden superkimz ikke blogger mer, eller er skammelig treg til det, gjør jeg det. Med noen godsaker i vente.

Kanskje fordi hun skal holde ett fotokurs på skolen imårra, stakkar. <3

<br/><a href="http://oi51.tinypic.com/2uoru5i.jpg" target="_blank">View Raw Image</a>
hater å blogge når jeg fryyyyyser

Det verste jeg vet er å blogge i kulde. Her er det istapper som vokser ut av nesa mi fordi det er så kaldt her. I hate it! Mamma kommer vel hjem snart, håper jeg. Orker ikke blogging idag, har for mye skolearbeid.

Trodde dette var ett annet bilde men.. natta :- )

- har du mye skolearbeid?

memories in blue


hej på dej! Fortsatt ikke frisk, men fortsatt på skolen. Det er jenta si det! Idag hadde vi vollyball turnering, og det gikk ganske bra :- )

Det er litt mer enn en uke til jul, og jeg har ikke begynt på julegaver en gang!!!!!!!!! henger.....etter

- har du begynt på julegavene?

man vet alt når man har facebook

Så smart som jeg er begynner jeg å gå ut idèt det blir mørkt! Perfekt tidspunkt å ta bilder på, superkimz!!!!! Samme det.

Nå sitter vel de fleste og ser på månetoppen, ifølge facebook♥ Føler at jeg er den eneste som ikke ser på det, mest fordi jeg ikke har julestemningen da... Kjedelig. Nå for jeg vel redigere de 37463 bildene jeg tok. Slapp av, så stort minne har jeg ikke på minnekortet mitt, sadly!

- ser du på jul på månetoppen?

ut i kulda, bare tulla

Jeg er flink til å rime!! Idag har jeg fått tilbake litt.. jeg husker ikke hva det heter, men jeg fikk bare veldig lyst til å ta bilder ute av ting og meg( ♥ ♥ ♥)

Så da turer jeg ute litt med kamera(ten) min, så skal jeg prøve å kle meg litt etter været.. Jeg går jo vanligvis naken...

Sist gang jeg tok OK bilder med kameraet mitt.

- hva skal du idag?

hej syk, hejdå lan

Guess what? I'm sick!!! Idag som vi skulle ha LAN hos August i tillegg. Med vi mener jeg Line og fler. Så da ligger jeg her da som en slappfisk. Istedenfor å være frisk som en fisk er jeg vel heller like frisk som en fisk uten hode.... Okei, kanskje ikke så brutalt, men det er ikke lenge før jeg mister hodet også. Nå skal jeg hoppe i sykesenga mi igjen!

Ha en fin helg!!!

Savner dette allerede....

- hva skal du denne helgen??

"det villeste kullet"

Igår ble det ingen blogging på meg fordi vi hadde juleball. Stress? ja!! Men juleballet var enda bedre enn det noen trodde. Istedenfor at vi skal be hverandre på ball, har faktisk skolen vår tatt hensyn til de som kanskje ikke blir bett. Derfor ble det trekking :- )

Tror ikke noen visste hvor rått det kom til å være. I begynnelsen var det ikke mange som hadde danse-humøret men etter bandet begynte å spille var det mye ståhei skal jeg si deg. Alle danset og sang til musikken og det var bare kjempe gøy!! Skulle vært ball flere ganger!
Guttenes tale av Marthe og Elin.

Jentenes tale av Tim og Ole.


Så kom vi i avisa

Nå klarer jeg så vidt å gå på grunn av hælene også har jeg plaster på tærne. Deilig! Burde nesten fått en pris for å ha hatt på skoene hele kvelden.

Ifølge rektoren på skolen våres var vi det villeste kullet han hadde sett på juleballet. Noen klarte også å knekke en pult. GOOD JOB!

- når har skolen deres juleball/ når hadde dere?

supersnøkrig

På skulen idag hadde Line og jeg årets første(?) snøkrig og en heeeeerlig vannkrig. Det svir helt sykt på hendene enda, men det var fortsatt gøy :- )

Idag har jeg planer om å gjøre lekser. SHOCKER!!! Plutselig får jeg veldig lyst til å gjøre lekser, men det blir nok senere ikveld, for nå fikk jeg lyst til å gjøre rent. Hvis du ikke har annet å gjøre, så gå og lek i snøen!

- har du hatt snø eller vannkrig i år?

videoblogg: når hun ikke blogger?

- en samling av hva jeg har gjort denne uken utenfor bloggingen. Nei, det er virkelig ikke mer jeg gjør bortsett fra spising og dopauser. Men det vil du nok ikke se.

hva syntes du?

snø ute, snø i hjerte

Herregud!! Jeg blogger før klokken tolv, det er ett mirakel!! Neida. Men datamaskinen min ville så absolutt ikke jobbe med meg og videobloggen, så skal PRØVE å fikse det idag.

Inatt snødde det heftig mye, så da er det vel fem meter med snø idag.. Vel, ikke langt ifra. Det er ett veeeeeeeeldig tjukt lag med skjegg der ute. Forundrer meg egentlig ikke om jeg må måke snø idag. Kjedelig!

- er det snø i landsbygden din?? haha

ppøøøs påååå

Idag var jeg i byen med mamma! Jeg fikk kjøpt meg sko til juleballet, helt vanlig svart-fargede sko. Også fikk jeg kjøpt tøfler, det føles som om jeg går på en sky. Det ligner på uggs, men det er det ihvertfall ikke.. Liker ikke uggs.........

Video kommer om en time eller to, datamaskinen er treg vett. Imellomtiden kan du pøse på med kommentarer om hvorfor uggs er bra eller dårlig...

blir nesten litt kvalm.........

- hva syntes du om uggs, bortsett fra at de er komfortable og alt det?

gjett hva jeg gjør
HEHE, du kan gjette hva jeg gjør.. eller ikke gjør det...

Idag er det fredag, deiliiiiiiiig! Har masse ting å tenke på.. Juleball, fremføring og masse annet. Men jeg SKAL mekke en videoblogg imorraaa... Dårlig blogger, I know. Imellomtiden kan du si hva du syntes om bildet mitt(<33333)

englene sang høyt ifjor

Hein Svein Drein! Malene blogget for meg istad... for hundrede gang......... neida, men hun blogger faktisk mer på min blogg enn hennes egen, det sier vel noe ??? neida, køddeeeeeeer.

Idag var vår siste tentamen, nynorsk. Har noen hørt om å spare det beste til sist?? Ikke våre lærere ihvertfall.. Jeg har forretsne bestemt meg for å bli en videoblogger igjen, jeg har ikke gjort det på en måned snart??

Jeg skal også ikke spille for mye COD, jeg har faktisk begynt å drømme om det.. Inatt drømte jeg at jeg ble bomba ihjel og sånn, men takket være COD har jeg faktisk BEGYNT å drømme også. DRØMME står to ganger under hverandre, morsomt. Neida, men nå holder det med superhumor. VIDEOBLOGGÆS imorræææ!

- sang du høyt ifjor??

 

He/art

Da blogger Malene for Kim-Monsteret igjen... Får sikkert ikke lov, men hvem bryr seg egentlig?
Jo! Dere gjør, for dere får jo noe å lese på!  Siden det ikke fins andre bloggere på jorden og ikke noe å lese om/på internett!  Gjett èn gang hva Kim gjør aaaa??? Nei forresten, ikke gjør det.. Det er ikke et vanskelig spørsmål engang.. EN ***** APEKATT KUNNE GJETTET AT HUN SPILLER DET ****** CODSPILLET!!!!!! Å nå har hun fått en tilhenger som heter Zombi-Line :(  Neida, hakke noe imot det hvis du ser bort fra at COD&LINE stjeler BESTEVENINNA mi.. Helt ok for meg det! Bare som informasjon vil jeg spå at det snart blir video av at dem spiller....
Velg dere et spørsmål og svar:
1.Tror du at jeg spår riktig?
2.Er du ferdig med alle tentamene?
3.Tror du at Kim er i ferd med å bli gal?
4.Hva syntes du om innlegget?


Og til slutt.... ØNSK MEG LYKKE TIL MED Å FINNE BALLKJOLE I OSLO I DAG!
DET ER BALL 8 DESEMPER ASSA!!!

juletider og julestrider
det er deseeeeeeeember!!!!!!!!

- har du fått julekalender? hva slags?

Kim er et codspillende monster!!!!

YO PEOPLE IN THE WOOD! Og alle dere andre....  For nå er Malene på superkiz's blogg!  Å jeg er barnslig i dag. Bare spørr Kim. Å NEI! Ikke gjør det.. Hun spiller da ofc cod som vanlig... Nerder som den verste av den verste. Å værst av alt synger hun en blanding av rolig opera og noe som kunne minnet deg om ringenes herre.. Noe hun faktisk ikke nyter å se på. Og hun snakker med seg selv. Det begynner å plage eller skremme meg. Er ikke helt sikker jeg nå. Hun er også litt tonedøv. (jeg vet at du setter pris på informasjonen min) Nå raper hun og hikker samtidig også nåå, mens hun synger! OMG! Hva er det dette cod-spillet gjør med den lille jentungen min???!!!!

Ok, jeg får vel stikke siden jeg ikke får kontakt med det monsteret hun har blitt :(
Buhu!Kim hater at jeg har bamsen hennes, så dette er min hevn til deg.. BITCH!

-MaleneWahlgren

hits