sigøynere er rare ass

Hallois! Ganske sen blogging idag vil jeg si. Jeg har nemlig vært på skolen! Neida, Kristin har vært her. Og jeg har hjulpet henne med designet. Hun har litt liten form for fornuftighet når henne driver med designet, så jeg har hjulpet henne masse! Jeg er litt flink, sjekk ut

Hoho, jeg er rar og har liten kølle på 8 cm. <- Kristins work! Kristin var hos meg igår også, og da sminket vi hverandre, gøyalt!
Sigøyner.

Wannabe kul?(ifølge Kristin)HVA SYNS DU OM BILDENE?

sunday, you know.

God dag, kjære landsmenn! Kan si at det gikk litt hett for seg igår hos Kristin. Neida, det ble bare en liten vannkrig og løping her og der. Også raserte vi hele huset, så nå går alle pengene mine til det. Haha, tror du på det? Jeg har offisielt blitt en husmor over den siste uken her. Jeg har lagd mat, tent i peisen, hentet ved OG strøket klær. Det er litt rart at jeg ikke får lønn for strevet, flaks at Kristin og jeg skal skaffe oss jobb sammen da! Forhåpentligvis får vi lønn.

Søndager er faktisk noe av det verste jeg vet, men det er også den dagen jeg vil bare ligge å "chille" uten forstyrrelser. Ligge i pysj og hesteheksehår, det jeg kaller trippel-h. Nå er det vel ikke lenge til skolen begynner igjen, men jeg gleder meg. Da kommer vi bare nærmere og nærmere ferien.
dsc05478
Jeg kommer til å bli leiemorder når jeg blir stor!:(
(USAKLIG BILDE, I KNOW)
LIKER DU SØNDAGER?
-KIM

TIL SLUTT SÅ FANT JEG DET

Heihei! Jeg fant kameraet mitt alikevel, på toppen av kjøleskapet! Supersmart kim! Skoledagen er over og jeg er egentlig klar for å ta helgen, men sånn er det jo ikke!

I første time idag hadde ikke vi noen lærer, fordi mange hadde meldt seg på Yoga. Derfor satt Leni, Rebecca, Heidi, Joakim, Andreas, Jonas, Benjamin og jeg alene og pratet i gjenger. Helt til læreren kom inn og vi "gjorde" lekser.

Folk har begynt å komme med: "Hva har du lyst på til julegave?" . Da kommer jeg opp med det jeg har lyst på, men problemet er at jeg har ikke penger. Og jeg tviler på at jeg får penger av mamma, siden hun har punget ut mye i det siste. Jeg vil egentlig ikke ha noen julegave, for da skylder ikke jeg noen andre julegaver. Jeg er kanskje den som er verst på å gi julegaver! Og siden det er en del som spør, må det egentlig være ganske billig for at jeg skal ha nok penger til å gi til andre.
dsc05534
Jeg  har hullet ut buksene minee!
JULEGAVETIPS?
-KIM


hits