gratulerer med dagen

kos deg
 

 

mariongustavsen @ blogg

 
Dette er Marion Gustavsen. Hun liker å ha mat på hodet. 


dette irriterer meg

mitt liv er over

"Hei jeg er singel og leter etter ei som vill bli sammen med meg, jeg er 16 år og leter etter ei jente i 13-16 års alderen så hvis interessert Add meg på face Vidar Gr*******n (har skole bilde med grå bakgrunn dom profil bilde) og send meg en sms på mobil 4******* :)"

Det er en kommentar som er i "singel jente 15" innlegget som jeg skrev i 2010 eller 2011. Dessverre er jeg blitt 17, så jeg har ikke sjans på kjære Vidar. Akk ja...

Husker ikke om jeg har lagt ut dette bildet før, men ja.

Imorgen skal jeg være på skolen til ni (JA, NI PÅ KVELDEN) for å gjøre ferdig videoen jentene og jeg har jobbet med de tre siste ukene. Blir deilig! Skal bestille pizza og greier :- )

 

- sup`?

flink flink flink

Herregud, er det mulig å være så dårlig til å blogge? Jeg har en god unnskyldning da, ettersom vi har et filmprosjekt vi må filme ferdig. Men neste uke eller noe sånt noe(eller aldri mener du vel) skal jeg være flink. Jeg elsker å være flink. Akkurat nå er jeg kjempeflink fordi jeg gamer og blogger samtidig. FLINK!

Så nå skal jeg være flink å spise kjeks og game samtidig. FLINK. Ordet "flink" begynner å høres litt rart ut..


dette er gøy


Er på skolen mye lenger enn det jeg burde være. Imorgen blir det ingen blogging. jEJJSDJKSLD Nå skal jeg hjem, spise mat og se på PLL.

MAUD ER AWEZOMMMMME!

å kjøpe


Idag skal jeg prøve å grave ut 400 kr fra lommeboka. Jeg har 130 kroner på kontoen. Dette blir lett.

meg og mein coffee

Akkurat nå venter jeg på codcodcdocodocodcoodcoodcodocodocodocodocodocodocodoocdocodocodoco og at kristin skal begynne å bake... jeg vil spise opp alt hun lager. DIGGDIGGDIGG

Imellomtiden skal jeg lage potetmos-patties, drikke kaffe, glede meg til imorgen for da kommer Black Ops II ut og danse i undertøyet :- )lørdagsjobb

Mamma er på jobb idag. PÅ EN LØRDAG.. I OSLO? Og jeg har nettopp blitt ferdig med å gjøre rent, halleluja
Så da er det fest hos meg helt til mamma kommer hjem. Og med fest mener jeg heftig gaming og hard rock. Fikk ENDELIG forhåndsbestilt black ops II - og jeg er nesten død. Jeg fikk med en plakat OG Kennethbby er så snill og gir meg T-SKJORTEN. OMG OMG JEG DØR

Sup?

 

- gamer du? PS3 HÅPER JEG..

meg idag

.
.

Lagde nytt design til Carine idag. CHECK IT OUT

pakken fra posten

Fikk endelig pakken fra posten som har lugget der i sikkert et år snart. Neida, men jeg er superduperfornøyd, og jeg tok noen dritstygge "innkjøpsbilder". Man ser så vidt hva det er, men innkjøp er det vel uansett!

Hah, herregud så skjevt jeg satt bildene, men en kjole og en sykkelshorts-aktig ting, men nå skal jeg trene litt pilates og rydde rommet. FLINK JENTE!!

- trener du`?

endelig

Etterpå skal jeg hente pakka jeg har ventet på i flere uker. Jippi! Nå skal vi snart på en animasjonsfestival med klassen. Eller så er jeg allerede der. Her kommer kule webcam-bilder fordi jeg har ikke md kameraet på skolen!

Vi har ikke så mye å gjøre.
- hva gjør du?
 

@ heifjez

Kristin tar all fritiden min. Skyld på henne!

Me sorting out stuff.

too big.

 

 

- liker du pizzasnurrer?

wembac-fri

Skulle egentlig blogge da jeg var på skolen, men så fikk vi ENDA en presentasjon til neste, neste, neste uke. Føler at det bare baller seg på med drit og testikler. Hva?

Det fine med det er at nå slipper bloggen å få webcam-bilder! Yes, nå prøver vi oss på ENDA en wembac-fri uke. Må bare lære hvordan jeg skriver det først. Men siden jeg er for lat til å å ut og ta bilder, tar vi et annet et:


 

- hva skal du idag?

kort bildeserie

Jeg er så flink og kul fordi jeg har tatt fine bilder som andre kan se på. Ikke det at jeg faktisk gadd å ta dem idag fordi jeg som sagt: ser forferdelig ut og føler meg elendig. I tillegg må jeg lage en stygg presentasjon til imorgen. Vi skal analysere en tekst. HERREGUD, hvorfor skal vi det? Jeg skal ikke analysere sangtekster som voksen eller ha det som jobb, WHY !!??!?!

NÅ SE:


OG TIL MAUD: DET ER SÅNN DET GÅR NÅR DU IKKE KOMMER PÅ DEN HERSENS FESTEN MIN.

 

- hva syns du?

fin måre å starte på

Ble positivt overrasket over hvordan jeg startet å blogge igjen. Jeg startet å blogge, med å ikke blogge(?) Gir det noen mening?

Nei, men idag følte jeg meg helt elendig, så jeg ble hjemme fra skolen. Og på gulvet har jeg vært liggende siden jeg fant ut at den nedre halvdelen av kroppen min var død og ikke orket å røre på seg..

Jeg har et halvt hode ser det ut som.

Nå skal jeg rote litt i kjelleren og se om jeg finner noe leftover potetgull fra halloween-festen jeg hadde om fredagen. sayonaraaaaaa

- hvordan er formen?

historiens pause

Igår, 2. November, fylte bloggen min 4 år!!! Det feiret vi med en kjempekul fest med boller, brus og kostymekonkurranse.

Jeg har "funnet meg selv" og jeg skal blogge. Dette feirer vi med årets styggeste bilde av meg:hits