snart ferdig

med alle tentamenene(?) vi har vel nynorsk og engelsk igjen. Så er det juleball!!!! Kjempegøy :- )

Nå skal jeg ta meg en laaaaaaaang dusj og maaaaaasse maaaaat!!

meg og mitt laaaange hår<3

dagens lille latter

Haha. Her sitter jeg og spiller GTA også stjeler jeg meg en bil. Plutselig kommer en sang fra Eurovision Song Contest på!! Syntes det var utrolig morsomt, så jeg satte tv'n på fullt volum!

Matte-tentamen gikk veldig dårlig. Enough said. Skal ut i snøen og lage videoblogg og sjekke blogge-lista som jeg fikk fra Kristin for ikke så lenge siden.


- hva skal du idag?

når man burde noe, gjør man noe annet

Jeg burde øve til matte-tentamen imorra. Skrive ned masse regler og sånn, men det gjør jeg ikke...

Dette kommer helt sikkert til å gå dritt. Lager heller en videoblogg, jeg. Om jeg orker det da. Første søndag i advendt! Tenn lys!!! Hør på julemusikk! Dra frem kalenderen! Sitt med kakao og barnetv!! Snart første Desember. Hater matte.- gjør du det du skal eller burde gjøre?!??!?!?

du har seriøse problemer når du...

Klarer å surre bort en fjernkontroll!! Jeg finner ikke tv-fjernkontrollen min!! Og nå får jeg ikke spille.... Surt ansikt. Jeg mista den ett sted i rommet på torsdag eller noe, og nå er den sporløst forsvunnet. Jeg har seriøst vendt rommet mitt opp ned og jeg pleier aldri å ta den med til andre steder heller...

Nå til noen andre boller. Jeg driver med ett nytt design som du mest sannsynlig har sett (ellers så er du bare litt blind) og jeg er ikke helt ferdig fordi jeg ikke er helt fornøyd.. Jaja, sånn går det iblant.

hei svett... Men skal si deg en ting, så brun kan ikke du bli!!! neida..... Det er fra 2009 forresten, der hadde jeg en fjernkontroll!

- har du noen gang mistet en fjernkontroll?? / hva syntes du om designet hittil?

moppy floppy idag

Ferdig med å gjøre rent for dagen!!!!!!  Random overskrift, men jeg er iallefall kreativ!!! Jeg er så glad, selvom jeg ser ut som en bøtte med smilefjes opp ned :- )

Eg skal faktisk lage en videoblogg etterpå, også skal jeg ta bilderrrrr, masse bilder.. Litt dumt, nå som det er mørkt. Men da bruker vi bare lys.

- hva har du gjort idag?

tentamen prat


heisann hoppsann!! Norsk-tentamen er over og den gikk dritt. Skulle skrive en artikkel på 500 ord, hvem i huleste klarer det?? Ikke jeg. Endte opp med 391 ord..... ikke stolt nei . Skal prøve å fikse nytt design denne helgen :- )

Nå skal jeg spille.. hejdå!

- når har du tentamen??

lonely parteyyy

Nu har jeg besøk av Elias. Tentamen imorgen. Driter i det. Nå skal jeg og Elias hoppe i senga :- )))) hade
ett dårlig bildeHar flere sånne bilder, må bare få denne datamaskinen til å fungerer ordentlig!!! Dritt-pc......

- er datamaskinen din bra?

å dø i en konferansetime er ikke dårlig?

heiheiheiheiheihei!!!! hei.

Vi hadde konferansetime idag!!! SERIØST, jeg døde. Jeg skulle skrive noe på forbedringer.. OGSÅ SKREV JEG KONSENTRASJON FEIL!!!!! HERREGUD. Okei da, det var ikke så ille. Men så viser det seg at konsingen min funker ikke! Jeg tror jeg skrudde den av første gang en fugl fløy forbi skolevinduet. Det var vel i åttende eller noe... vet ikke dårlig konsing

Neiiida!!! Men jeg gleeeeder meg til helgen! Dette skal være den helgen hvor jeg gjør ingenting, bare sitter hjemme og ser på Hannah Montana! OG forhåpentligvis Erstatterne.... Deilig å få sovet om natten også (selvom det ikke skjer)

hehhehehehhe, nå er det leksetid.. Bare sier ifra, hvis du klør på to forskjellige steder på en gang og klør der samtidig, kjenner det skikkelig rart!!

Dårlig med bilder for tiden, men det fikser jeg når vi har tentamen!!! Altså til fredag :- )

på tide å døpe noe

Ja, noe.. IKKE noen! På lørdag kjøpte jeg Playstationen min, som jeg skal døpe. Også må jeg døpe bamsen min fra Nille. Den heter uoffisielt Fluffy :- ))

Vanlig skoledag, bortsett fra brannalarmen som gikk på skolen idag.. To ganger faktisk. De niende klassingene klarer ikke mat!!! Neida.. Joda..

Det er forresten på tide med ett nytt design så jeg fikser det snart.. Eller om to år!!

- døper du tingene dine??? med navn lizm lizm!

i'll be back... briefly

Arbeidsuka er over!!!! Jeg fikk velge èn ting i hele butikken som jeg kunne få gratis. Og da valgte jeg en bamseeee :- )

Igår så vi på Harry Potter og dødstalismanen. Jeg syntes den var veldig bra, men den er bare litt treg. Men sånn går det når man skal lage to filmer av en sak.

Sånn her ser ikke bakken ut nå!!!! Den er hvit og full av snøøøø!!!

 

- har du sett harry potter?

hei charterfeber

Gjett hvem Mona, Kristin og jeg satt på samme buss med på vei til jobb idag!! Lisbeth fra charterfeber!!! Altså jeg følger ikke med på det, men det gjør tydeligvis de.... Det var dagens glede.

Imorgen er siste dagen på jobb og siste dag uten playstation :- )
CAN'T WAIT! Altså det er gøy på jobb, men det er slitsomt, veldig slitsomt.  Pakking ut av varer hele dagen lang og å stå i kassa dagen lang. Moro...

worky weeky

hehe, kleint! Vel, dette er uka hvor vi har arbeidsuke......(?)

Det vil si 10 ganger mindre blogging. Nettopp fordi vi slutter klokken fire, og da er jeg så sliten at alt jeg orker er å game COD. Jeg jobber på Nille i Østfoldhallen, så hvis du skulker skolen kan du kjøpe noen små-nisser fra moi!!!

Nå går toget til slitenhet, så da er det på tide å stikke!! :- )

Sayonaraaaa


- har du hatt arbeidsuke??

nettet going down, down, down

Igår/inatt hadde vi LAN hos Line! Jeg tenkte det var ett godt bloggtidspunkt, men så røk nettet på datamaskinen min flere ganger fordi vi satt og "gama" Call Of Duty: Black Ops. Hele natten spilte vi mot Nazi Zombier og hverandre. Neste LAN blir hjemme hos meg!! Can't wait 'till saturday!!!

Jeg hadde det ihvertfall veldig gøy!

 

- har du spilt COD?

bæsj bæsj tvkræsj

rengjøringstiid, blogger seneree.

 

- hva skal du idag?

freeedoom!

TORSDAG!!! Det er FRIDAG!!! Litt deilig å bare slippe skolen litt tidligere, selvom det er skole imorra. Dårlig opplegg, I know!

Idag skal jeg øve til en naturfag-prøve og øve til en sånn liten engelsk- framvisning for læreren vår. Tenk, jeg gjorde nesten alle leksene igår. Jeg føler meg så friiiiii..

Thumbs up for fridag! Skal forretsne skaffe meg PS3 neste uke!!!! Hell yah!

 

- har du noen prøver imorra?

livet er kjedelig i blant

Jeg har kommet hjem fra Line med Kristin, på tide å jobbe med lekser da. På en fridag nesten. Skulle hatt ett spill eller noe ..... KJEDELIG.

jaja, på leksetrynet folkens. Nå blir det jobbing... fem timer senere, har ikke begynt :- ))


- har du fri på torsdag?

jeg hadde en sommerfugl på veggen

Bloggfri igår. Men hei ihvertfall! Igår snødde det faktisk, og gjett hva vi fant. En sommerfugl på veggen!!!!! Stakkars liten, den er sikkert død allerede... Jaja, imorgen har vi friii. Endelig! Dette er sikkert siste feriedagen før juleferien. Da har vi noe å glede oss til da.

Jeg har forresten tenkt til å investere i en Playstation 3. HEHE, nerd. Hvorfor? Jo, fordi den lille datamaskinen min takler ikke at jeg spiller på min... HIHI!

Ikke jeg som tok det bildet, det var Kathrin som gjorde det......

- når var sist du så en sommerfugl?

video: tur til sverigee

 

- hva syntes du?

waitin fo mah chicken tandorii

I dette øyeblikk er jeg sykt sulten og det er like før jeg får ett utbrudd!!!!!! JEG MÅ HA MAAT. SULTEN, VENTER PÅ MAMMA.. Hun skal kjøpe chicken tandori... DET ER SÅ HIMLA GODT. Jeg får vann i munn, siklet renner, fråden kommer på buksa, og det tørker. Æsj, jeg er ekkel. NATTA

VÆRET ER GRÅTT OG KJEDELIG. ALT ER KJEDELIG.

- hva har du spist idag?

barn og bilde

Hei alle barn!!! Nu har Elias stukket hjem for å stikke til "Mæccærn" og jeg sitter i pysjbuksa....Det er faktisk søndag idag, det tenkte jeg ikke på.. Imorgen er det skole igjen, så er det en uke til vi har arbeids-uke! GLEDER MEG! Også har vi fri til Torsdag. SÅ har vi prøver på prøver på prøver. Lite blogging denne uka!

RANDOM BILDE TID


- har du fri en dag denne uken?

like mange filmer som jeg skulle sett på ett år

Kinodagen tok litt av skal jeg si deg! Første filmen var Avatar i 3D, VELDIG kjedelig. Vi satt øverst og helt innerst i kroken, og vi gikk ut og inn kanskje fem ganger for å gå på do og kjøpe ting. Jeg har sett originalversjonen, og de var like kjedelige. Men Piranha, det var nok den latterligste skrekkfilmen jeg har sett. Jeg vil ikke si at den var bra for uten 3D hadde den ikke vært så bra og "skummel" som den var. Den er verdt å se, men i 3D..

The Karate Kid, var også bra, veldig morsom og spennende.. Men ellers, kjedelig. Så hopper vi videre til Trollmannens Læregutt, med Nicholas Cage(favoritt skuespiller) Og jeg syntes den var VELDIG bra. Vi satt i setene helt "laid back", så tenkte jeg å ture bort til do-skåla. Så titter jeg fram og ser at Salar, Elisabeth og Line sov.. Elisabeth hadde sovet nesten siden begynnelsen av filmen, mens Line sov og våkna litt fram og tilbake. Det samme med Salar.

Så har vi Eclipse, der jeg desperat prøvde å sove.. Gikk det? NEI! Men den sov Elisabeth hele veien  igjennom... heldig gris! Senere har vi Toy Story, den sov Elisabeth OGSÅ gjennom.

Gøy har jeg hatt det da!!! Det er kanskje så mange filmer jeg hadde sett i løpet av kanskje ett eller to år. Men så fikk jeg sett det i 20 timer istedet!

Mange folk?

Salar og Line

Vi måtte jo ta bilder av 3D-brillene.Random

Elisabeth våkna i slutten av Trollmannens Læregutt

Der kommer posene under øynene, ja

Frokost på MacDonalds.

På vei fra Twilight Eclipse og ut utgangen.

Kveldsmat på Peppes Pizza

Random nummer to.

TRØTTINGÆÆNE.

 

- hva gjorde du igår?

yes yes yes yes

Ah, er helt i hundre nå! Line og jeg stressa sykt fordi vi ikke fikk ringt fredrikstad kino eller bestillt billetter på internett. Så tok vi buss til Fr.stad og fikset billetter der. Blant annet Avatar 3D, Piranha 3D, Twilight: Ecplise, The Karate Kid, Toy Story 3 får vi sett. Og gjett når vi er ferdig? Klokken sju imorgen.. PÅ KVELDEN!! SYKT!

Si hei hvis du ser meg!!!!  Jeg går rundt i daffeklær, og med ett kamera rundt halsen.- hvilken film har du lyst til å se på blant de?

turer til støvsugeren og kosten

Nå skal ture bort til støvsugeren og gjøre rent!!!! Skal prøve å bli litt fort ferdig, det er så ork!!! UTROPSTEGN!!!!

Jeg gir meg, men etterpå altså i natt skal Line og jeg nok en gang ture til Fredrikstad for å se på filmer i 24 timer. Vi skal sikkert ikke se alle, det kommer nok til å bli DRIT-kjedelig. Men alle 3D filmene skal vi forhåpentligvis se på :- )

Nå roper støvsugeren på meg, så nå må jeg stikke. HADE
EDIT: Det var ikke støvsugeren som ropte, det var bilen til Mamma som sa at jeg måtte hente inn noe hun kjøpte, som vil si at jeg ikke skal gjøre rent før Søndag!!


- er det kinodag hvor du bor? skal du dit?

tre om dagen, gjør bra i magen

Tre innlegg om dagen, gjør bra for magen eller samvittigheten da. Det rimer ikke, så det gjelder ikke! Ballkjolene jeg har i innlegget under er forresten fra Forever Unique(link). Der har de dyre, men veldig fine kjoler. Men jeg tror nok ikke jeg skal kjøpe noe derfra. Det blir bare litt for dyrt for meg.

Nå er jeg ferdig med en nynorsk-stil på akkurat 400 ord. Imorgen er det fredag og jeg gleder meg. Tror denne helgen blir ordentlig bra!! Overnatting med Line, kino og bare kos! Mamma har til og med kjøpt julebrus!! Skal si deg det blir videoblogger!!!!!!!!


- har du kjøpt ballkjole? gleder du deg til helgen?

ballkjoler jeg har lyst på

V har bare ett år med juleball her på Tindlund og det er i tiende. Jeg vil ha en kort og fiiiiiin kjole. Jeg fant noen som koster tusen kroner pluss mer.

Her er noen jeg har funnet:

http://www.foreverunique.co.uk/images/uploads/thumbs/thumb_drew.jpghttp://www.foreverunique.co.uk/images/uploads/thumbs/thumb_champagne.jpghttp://www.foreverunique.co.uk/images/uploads/thumbs/thumb_emerald.jpghttp://www.foreverunique.co.uk/images/uploads/thumbs/thumb_gracecream.jpg

Den fjerde kjolen valgte jeg egentlig bare ut så oppsettet ikke skulle så så dumt ut :- )

- hvilken likte du best?

dagens sjokk liksom

Her sitter jeg uten ingenting å gjøre, tenkte jeg skulle sjekke ut topplista for Sarpsborg. På åttende plass ser jeg ett kjent navn. Jeg klikket inn, og ser at MAMMA HAR EN BLOGG!!!! Neida, men superkimz stod på åttende plass.

Da var skrytingen over for idag. Jeg har fått en liste over ting jeg skal blogge om av Kristin( dette er en link). Så du kan forvente deg masse sminke og klær-innlegg. Skal begynne med ett innlegg om en time eller noe :- )

Veldig godt å ha en blogger-venninne å bruke for å ideer!!!

Hei, upassende bilde!!!

 

- har du blitt sjokkert idag??

folk rager høyt over bakken

Idag var tiende klasse på yrkesmesse i Fredrikstad i Kongstenhallen! Der så jeg blant annet bestevenninnen min fra første klasse og Juliatn!!!!!!!!! Så endte jeg opp på gulvet. Jeg hadde besvimt! Okei, kanskje ikke. Men herregud hvor mange høye folk det var der.. og veldig mange små. Det var sikkert en jente som var omtren 130 høy eller noe. Mens andre var 180 pluss, pluss. Glad for at jeg er 160, jeg :- ))

Thorbjørn og SalarMeg og Line

Kristin

Meg, Elisabeth, Line og Kristin ble tatt bilde av!!!

In action!

Kristin, meg, Line og Elisabeth. Skal ikke tro mange stirret på den hullete t-skjorta mi idag...

 

- var du på yrkesmesse idag? har du vært på yrkesmesse før?

dag seks ett bilde av noe som inspirerer deg

Det skal egentlig være ett bilde som inspirerer deg, men man finner inspirasjon i alle bilder. Og så mye tid har jeg ikke. Men jeg har noe som inneholder noe som inspirerer meg.
- hva syntes du og hva inspirerer deg?

2 år allerede

Bloggen min er idag to år gammel!!! Derfor vil jeg si at dette er slutten på min blogg-tid... for denne timen. Denne himla datamaskinen er så treg at jeg nesten gir opp. Jeg har brukt snart to timer på å fikse dette innlegget. Igår bakte jeg muffins da ( som jeg klarte å spise litt av..)

Bilder kommer litt senere da, Men grattis SUPERKIMZ. Endelig noe jeg har klart å holde meg til i laaaaaaaaang lang tid!

 

- gratulerer til meg? :- ))

tre to jeg sovner i en sko

JEG LØY! Sover ikke i en sko, men nemlig i en seng!

Det er like før øl-magen min og jeg sovner her. Det er mørkt, mine lekser er gjort, min daglig dose av youtubere er tatt og mango-shaken er ferdig drukket. Nå er det bare å hente inn vennene etter at jeg avslo liksom 40 på melding istad.... Har jeg forresten nevnt at jeg har 40 mobiler????

DU SKJØNTE DEN IKKE!!!!


- hvor sover du?

jenka jenka lenka lenka

HEHEHEI!!!!! Skolen var ganske grym idag azzzz!!! Neida! Eller jo, men i andre ord så var det en morsom gymtime. Neida, jeg mente to morsomme gymtimer. Der danset vi JENKAAAAA. Kantina vår begynner å gå konkurs, synd det.

Idag har jeg planlagt å gjøre lekser. Jeg har så lyst til å bli en skikkelig nerd! Det er gøy å avslå alle vennene fordi skolen er viktigere. HAHA, de føler seg sikkert som de taperne. Mens jeg sitter her med leksene mine og en heeeerlig mangoshake fra Filippinene.. Oh yes!


- kan du danse jenka?

hits