elven flyter i deg ?

Hejsann! Vi hadde faktisk tentamen idag, og den gikk litt sånn bob, bob egentlig! Det var norsk, så da forventer jeg litt "failure" fra de andre tentamensfagene vi har. I de siste timene har jeg prøvd å lære The river flows in you på piano, eller det alle tror sangen heter Bella's lullaby. Jeg kan ærlig si at jeg har blitt litt guttegæren etter at jeg så New Moon altså. Men de eneste jeg kan forestille meg sammen med er faktisk Jacob Black (Taylor Lautner) eller Edward Cullen(Robert Pattinson) Det begynner egentlig å gå meg på nervene, men det er umulig å styre sine egne følelser.
20091123932009112395
Dette gikk Malene og jeg i på søndag, vi lånte hverandres topper. Masse bilder senere!

Har du noen gang blitt betatt av Twilight-guttene?
-KiM

BEYONCE TIMBERLAKE = GENIOUS

Heisann Hoppsann! Nå er jeg hjemme fra passe kjedelig skoledag, neida. Skole er aldri kjedelig, ikke når du har venner der! I heimkunnskapen lagde vi wok(eller wook?) og ris, det var ikke godt. Men vi fikk skryt for vår china-style-ris-design. Mange streker, ooh sexy! Men det var jo gøy å lage alt da, også dyttet Kristin og jeg teip opp i ansiktet på hverandre. Bakdelen av klasserommet var vel praktisk talt full av ødelagt teip, ettersom Kristin tok teipen min hver gang jeg tok ny!  Vi satt også bak August stakkar, som da måtte lide seg gjennom "flørtingen" min. Du leste rett!


Her ser du hvordan vi fikk til china-style ris!

Kjekken selv jo! Det var det beste bildet jeg hadde, ettersom Eirik stakk fingrene foran kameraet hele tiden!

TEIP!

Du skjønte sikkert ikke vitsen med overskriften. Jeg er en stor Disney-fan, derfor titter jeg på det hele tiden. Der gikk Jake Long den Amerikanske Dragen, så kom favoritt-episoden min fram hvor han sier han heter Beyonce Timberlake. Jeg er ikke glad i den serien, men favoritten!:- )
Favoritt-kanalen din da?
xoxo superkimz

I [HEART] U MAMY

Hej marshmallows! Du nå måtte jeg le, det hørtes litt merkelig ut egentlig. Det er lørdag idag, tjohei! Hva skal du idag? Jeg aner virkelig ikke. Jeg vil egentlig til byen, men mamma gidder sikkert ikke. Det blir helt klart en "chille-dag", så gøy det skal bli! Jeg kaster sikkert ut en videoblogg eller så filer jeg inn en spørsmålsrunde. Neida, jeg ville bare skrive litt rart. Eller jo, videoblogg skal det bli!

Mamma, tenk at omtrent alle i Norge kaller moren sin for mamma. Du tenker sikkert: Det er jo helt naturlig? Joda, men MAMMA. Det er så rart, alle kaller èn person for mamma. Men det er forskjellige personer for barna. Det er jo såklart fullstendig wierd hvis jeg begynner å kalle mamma Jovita(navnet til mamma) for meg. Men hva tenker du?

Hvis du har fulgt med på bloggen lenge, har du sett i Superkimz; UNDET CONSTRUCTION at jeg skulle ha ett innlegg som er ting du ikke visste om meg! Skal jeg utføre det i en videoblogg eller tekstblogg?
http://i201.photobucket.com/albums/aa130/JKjudy/mommy.jpg
Håper du er glad i mor'di!
-KiM

UROKKELIG OG SUR

Hejhej! God kveld! Det er fredag, da er det faktisk meningen å være så sent oppe. Den eneste grunnen til at jeg er oppe er nok fordi jeg lastet ned Adobe Photoshop igjen, jeg ville teste det ut litt. Jeg har også sett på Ghost ship for hundrede gang, det begynner å bli kjedelig for å si det sånn! Jeg er faktisk sur fordi Gabrielle røk ut! Mira tok veldig feil der! Hun Mari er så standard, alle sangere har sånn. Gabrielle er spesiell, nå går det rundt for meg!

Men jeg er fortsatt ubrytelig/urokkelig! Jeg tenker veldig positivt akkurat nå. Forresten, jeg sto opp og tittet i vinduet og det første jeg skriker ut er SNØ! Jeg visste det ikke, men det snødde klokken 5 eller noe. Snakk om å følge med, derfor hoppet jeg ned i buksene og lagde videoblogg og tok bilder.Hva syns du om bildene?
Hvordan oppdaget du snøen?
- KiMBERLY

MIN ALLER STØRSTE DRØM...

Er å dra til Filippine og rane alle butikkene! Med rane, mener jeg å ta alle klærne og legge penger igjen. Ny versjon, se i ordboka! Neida, men det er èn av de største drømmene mine. Vi(Filippine) har 2 av de største kjøpesenterene i verden! Mall of Asia, som er nr 4 på listen. Også har vi SM City North, som er nr 2. Er ikke det utrolig, det kommer til å ta to dager å gå gjennom alt! Det er jo nærmet 1000x større enn Sandvika Storsenter, også en "annen" del av den drømmen er å ta med en venninne. Sannsynligheten for det er jo egentlig liten, men det er lov å drømme?

Noe jeg virkelig gjør er å skryte litt av morslandet mitt. Til å være så ukjent, så har det landet mange ting som er bedre enn her i Norge. Minus fattighet også videre. Hittil har jo egentlig Gaisano Mall vært den største butikken jeg har sett i Filippine, og der har jeg jo egentlig nesten gått meg bort. Drøm nummer 2 er egentlig å møte en filippinsk venninne av meg som bor i Bodø, Isabel! Vi har blitt kjent over nettby, men jeg vil fortsatt møte henne der!

Mall of Asia:
http://farm1.static.flickr.com/54/150829863_d8cd5bf0f0.jpgSM Mall of Asia Olympic size Ice Rink'
The Mall of Asia -04 .jpg
De har en ishockey-bane der, ISHOCKEYBANE! Er ikke det utrolig..rart?
The Mall of Asia -37 .jpg
The Mall of Asia -34 .jpg
De har Zara og Mango, jeg dåner!
The Mall of Asia -06 .jpg
Ett av de største leke-stedene, der skal jeg. Er det virkelig en mann som sitter i buret?
The Mall of Asia -05 .jpg
Utrolig mange mennesker.
The Mall of Asia -02 .jpg
Spennende tak.

SM City North:


File:SM City North EDSA-The Block.jpg
HE-RRE-GUD.
http://www.qcgirl.com/wp-content/uploads/2009/06/smnorth.jpg

sm_north_261-1.jpg image by fighter24

smannex2.jpg image by infochatnews
MISUNNELIG?
Oh yes, du vil dra!
Vil du?
-KIM

hits