midlertidig design

fram til jeg får tilbake datamaskinen min :- )


 

i hate sad days

Give me love like her. Because lately I've been waking up alone. Paint splattered teardrops on my shirt. I hate sad days.

Life is not a bed of roses. Oh, how I wish it was.


ett bildejeg i slekt med Lady Gaga?

En mann kom på døra mi istad og viste at Lady Gaga og jeg var i familie og jeg er nå rik!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Neida. WISHWISH. MEN så gjennom ett par bilder istad og la merke til at jeg hadde MEGASPISSE SKULDRE og hun har jo sånne ting på kinna og på skuldrene... kanskje vi er i slekt?

Det verste er at det ikke er redigert en gang. Herreguuuuuuuuud, ekkelt!

 

- fin skulder?
 

"kan du blogge mer?"

Selvfølgelig kan jeg det! Ja. Der er lørdag, snart halloween - og her sitter jeg alene hjemme og er litt små-deprimert :- ) Okei, er ikke så ille kjedelig, men akkurat NÅ hadde det vært fint med en som enten likte å game eller en som likte å se på skrekkfilmer som jeg kunne klemt på. JAJA, KOSER MEG MED ANLEGGET MITT JEG :- )

Var ute idag med Mamma og fant to gensere jeg hadde lyst på(som jeg brått ikke har råd til) så, jeg venter til jeg får lønn av MORRAA MI OG KJØPER DEN ENE MOHAHAHHA. Også tok jeg bilder av meg idag:

Never taking off this top.

SEXY

Og det var det :- )

 

- hva gjør du denne triste lørdagskvelden?
 

flume


"I am my mother's only one
It's enough"

skoletiiiid

DETTE HAR JEG GJORT IDAG MED CAPS..

moroooookvelddd

Da er den stygge datamaskinen på reparasjon - og jeg beeeeer om at bildene og filmene osv blir reddet!! MEN jeg har en engelsk-stil som må levers imorgen! Så jeg begynner med det og blogger ikke før jeg får tilbake datamaskinen :(

Men var hos Maud igår på filmkveld med klassen! Kjempegøy! Alle er jo KJEMPEOPPLAGTE!!!!!!!!!

 

im STOPEEED

Nå kommer jeg med kanskje det dummeste spørsmålet jeg noensinne kommer til å stille. Nå er DU meg. Du har en Canon EOS 500D og en HP Pavilion DV6(som må på reparasjon). 

Du kan velge EN ting som du skal få HELT GRATIS. Og de har samme pris :- ) Ikke tro at jeg skal få noe gratis altså, men jeg må bare finne ut hva jeg skal spare til <3 Tenkte da på enten en Canon EOS 60D eller Macbook Pro. STIPENDET GÅR TIL HELVETE FOR Å SI DET SÅNN!!! 

Velger du enten ett nytt kamera eller en ny datamaskin?....

min data skal på ferie

til elkjøp. JEG HATER DEN FORDØMTE DATAMASKINEN........... JEG ER 10 000 kroner fra å kjøpe en god damn macbook. HATE THIS


jeg kan det å lage mat!!

DU MÅ SE PÅ DEN HERLIGE MATEN JEG HAR LAGD ASSS! FY SØREN JEG DØR AV HVOR FLINK JEG ER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Tu-tu-tu-tulla. Er i overdriverens hjørne idag og jeg er kul :- ) Har egentlig ingen verdens ting å gjøre og jeg blogger om mat! Putt hvitløk mellom tærne mine og fyr opp en polka, imorgen er det jo fredag - og fredager er digge! Skal også trene på treningsstudioet på skolen med klassen etter skolen og det er diggdiggdigg.

Har funnet ut at jeg skriver som en førsteklassing... flaut...

Ser litt vemmelig ut, men jeg er flink!!

 

- liker du å lage mat?

video: 1medb i ett nøtteskall

LANG video fra en dag på medier og kommunikasjon.

superkimz?!???!


Har hatt en utroolig morsom dag idag! Har masse videoblogger på mobilen fra Maud. På bussen var det kjempemorsomt og kjempefullt! Og da jeg var på vei hjem hørte jeg noen skrike: SUPERKIMZ, SUPERKIMZ!!! SUPERKIMZ.BLOGG.NO!!!!! HVEM ER DU!??!?!? BLIR VIDEOBLOGG FRA SKOLEDAGEN TIL HÅVARD IMORGEN ELLER ETTERPÅ BTW :)

 

- tar du buss hjem?

bluescreenfikk bluescreen istad. Farvel

powernap


haaaaaater det :(

 

koseposemoseoverdose

Hadde en diggdiggdiggdigg skoledag idag! Har jo nesten fritime hele dagen! Vi hadde selvfølgelig foto-oppdrag, men vi gjorde nærmest INGÆNTENG. Så vi dro til gamle-ungdomsskolen og snakket litt med gamle lærere.

SKATA LITT DA SE.

SÅ DRO VI TIL McDONALDS.

PÅ VEIEN.

BAK KULISSENE.

BLITSABETH.

BLITSABETH #2.

MUS.

 

- hva har du gjort idag?

ute på dansegulvet

Dro på ett arrangement ute i Fredrikstad igår med Stine og Maral på St. Croix. Var kjempekoselig! Ble en del dansing i løpet av kvelden!

Maral, Stine og meg

GØY!

Maria, Maral og Stine i partyhumør!

:- )

Masse lysshow var det også!

Igjen.

Var vanskelig å "posere" midt ute på gulvet da.

Nora og Agnete har det gøy!!

 

- hva gjorde du igår kveld?

innkjøp

SEXY BEAST:

Bare fant masse random ting i skapet og kastet det på - og jeg går med det ENDA. DAGENS OUTFIT LIKSOM OG JEG ER IKKE SÅ GUL I VIRKELIGHETEN - DET ER TIGHTS.

overdrevent bruk av utropstegn

GOD MORGEN SYVSOVERDRITTSEKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Skal bli en superultramegagigadeluxe digg dag idag!! Skal på tur med Mamma for å kjøpe 80-talls klær. Elsker 80-tallet, og det er noe jeg har hatt lyst til å gjøre lenge. Skal endre stilen min helt!!!!!!!!!!!!! KØD to the DA. Vi skal til kongsten-hallen til tirsdag og spille volleyball-kamper med tema, og vi har da 80-tallet som tema!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :- )

OGSÅÅ SKAL JEG BRENNE AV LITT BIRTHDAY-CASH :D

 

- hva skal du idag?

video: I'M back

mini-blogg-pause

Skal bare ha en pause fram til jeg gidder å lage en videoblogg :- ) VI VIDEOBLOGGÆÆÆÆST!


orgasmisk musikk


Jeg er så artistisk av meg... NEIDA :D

Hør på den sangen på full guffe(nesten iallefall) og gå på RainyMood.com. LIVET ER KOMPLETT!!!

meg


Denne jenta må rydde rommet sitt asap.

nå vet jeg hvorfor!

Fant ut hvorfor jeg ikke blogger/tar så mye bilder for tiden. Det er fordi fjernkontrollen til kameraet ikke har batteri og jeg er for lat til å dra på Clas Ohlson og kjøpe. Også vil jeg heller ha en ny en. PROBLEM SOLVED!!!!

Har vært våken i hele natt også skal jeg og jentene i klassen til Cathrineeeeeee :- ) Blir gøy!

FRESH. Herregud, ser ut som ett reir på toppen av hodet. Sexy!


 

- når la du deg igår?

da er jeg 16

Nå er jeg 16 år. Har hatt feiring Torsdag og Fredag - og jeg har ikke planer om å gjøre det igjen. Det var selvfølgelig koselig, men herre så slitsomt!

Hadde besøk av en liten jente istad. Det er så rart å tenke på at om 13 år, så er hun også 16 år. Og at for 13 år siden var jeg 3 år, også endte jeg opp sånn her... CODNERD.

Er det nå jeg kan si at jeg får bruk for de kondomene jeg fikk av Anders og Kristin i posten ifjor?? Haha, neida - de har nok gått ut på dato....
lykkelig
penger og tekken <3

gårsdagen

God morgeeeen!
Hadde en stressende dag/natt/morgen/vetikke igår(?) ettersom Kristin arrangerte en overraskelsesfest hos meg! Hadde INGEN anelse om det i det HELE TATT! Var helt sykt. Tusen millioner takk for alt, jenter og gutt!!

Da var ikke jeg her..?

Gaver.

Elin oooog Martheeeee! De la igjen sååå mange fine bilder på kameraet mitt :- ) De skal bli misbrukt.

MASSE GODIS.

...

Meg, Mie, Nora, Charlotte og Maria

Elin og Martheee

Nora, Charlotte, Maral og Line

Jeg vet ikke hvorfor kvaliteten ble så dååårlig, men men.

RYDDING PÅ G.

FLINKE JENTAAAAAAA

AND THA BITCH IS RICH!!!!!

 

- har du noengang vært på en overraskelsesfest?

suprise

Da er nesten alle kommet for å feire Kimberly sin 16 års bursdag, hun og mora er ute for at vi skal kunne fikse til henne kommer. SHE HAS NO IDEA!!! Men vi gleder oss til hun kommer, byee!!

JENTENE!!!!!

bæsjbæsj

Jeg har ikke noe å blogge ommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
Jeg har ikke noe å blogge ommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
Jeg har ikke noe å blogge ommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.


rumpeslikking

Må le litt av det forrige innlegget som Kristin la ut. Spesielt når hun blogger så og si... aldri! Idag blir sikkert en dag med gaming, mat, brus også skal jeg hjelpe søsteren min med noe design-greier. Det vil si at jeg er opptatt hele dagen! Elsker å ha dager hvor jeg vet hva jeg skal gjøre.Noen av bildene mine gir aldri mening. Det er vel bedre enn 3487 webcam-bilder av meg og konsollen min?

 

- har du gjort noe spesielt denne høstferien?

nei nå holder det

Må si jeg kjenner at jeg blir irritert på Kim, hun blogger ikke. Skuff. Men søstra - Kath, er på besøk, så jeg skjønner det. Men hun gamer. Så. Punktum.

Først; en ku, tnaa!!


Badeee


Så, en sommerfugl!Og tilslutt; når jeg og Kim skyper kommer Jovita og plasserer en caps uten topp på hodet til den lille gulingen sin og ler* og Kim sier GRR. søtt.


* når hu ler er det sykt gøy og høyt, vet ikke om jeg kan kalle det å le, men jovitaslatter

takk for meg

3 bilder


Laster for øyeblikket ned Rezurrection(zombie-map til COD), så da hadde jeg jo tid til å blogge :- )

 

- hva syntes du?

back to gaming

Nå sitter søsteren min og jeg foran tv'boksen og spiller! Det er det vi gjør nårr vi tilbringer tid med hverandre. HERLIG!

Har maaaaaaaasse videoblogg ideer forresten! Gleder meg til å få de på film. Må bare gidde å først.

THUMBS UP.

I'M WATCHING YOU.
- hva skjer?

deadline

Nu er det akkurat 30 min. til jeg skal gjøre rent! Jeg har ikke mye tid. Jeg må få sagt det. Jeg hater å gjøre rent.

jeg. er. død.

God morgen kjære landsmenn!!

Idag bestemte jeg meg plutselig for å se på Disney Channel og gjett hva jeg så på!!! BRANDY OG HERR VISSVASS. Mine bønner har blitt hørt! Trodde jeg skulle dø når jeg så det, og det gjorde jeg.. Dette blir en bra dag!
Nå blir det gaming :- )

Koser meg inntil veggen min!- hva skal du idag?

kjeder megbæsje-norge

Idag kommer søsteren min inn fra Sverige og hun har ikke med toppen min. That sux big time! Også har jeg de verste gnagsåra/blemmene på bladfoten etter å ha gått rundt i hæler igår. Jaja! Saaaamme deeeet!!!! Og neste uke har jeg bursdag så om du vil sende meg en gave eller noe, så er det bare å gjøre det :- )

Også har vi det VERSTE DRITTVÆRET IDAG. BÆSJE-NORGE.


- VA SHER IDA?

hits