tiden flyr skal jeg si deg

Jeg skal ikke gå rundt.. eller sitte og beklage for at jeg ikke har blogga og unnskylde meg med masse unskyldninger OG SÅNT. Jeg skal ikke komme med unnskyldninger for at jeg ikke blogget, men jeg skal komme med gode grunner for at jeg ikke blogget. HEHE, ett synonym for unnskyldinger? Oh yes!!!

Okei, jeg skøyer bare. Tiden flyr bare så fort, og igår hadde Malene en utklednings-halloween-jentekveld. Og Vi skulle egentlig kle oss ut som "sexy vampyrer", men vi endte opp som "unge horer". Mie og Maral klarte å holde seg RATED R, mens Elisabeth, Malene og jeg dro den litt langt ut.

Jeg legger heller ikke ut noen bilder av hva vi gikk i. Hvorfor? Jeg vil helst at når jeg skal skaffe meg jobb, og de søker opp navnet mitt på Google så kommer det ikke bilder hvor vi går i undertøy og platåsko. NEMLIG! Pluss at jeg er mindreårig. Eller så kan jeg sensurere alt som ikke skal sees :- )))

Skulle trodd jeg hadde sølt litt brunkrem her og der, men jeg bruker ikke brunkrem TENK. Det er falskt blod..- har du feiret "halloween?

RANDOM NUMMER 9003483849373

Det er fredag... jippiii!!! Er det forresten noe verre enn sarkasme forresten?? Akkurat nå er jeg sarps største kjiping, ved siden av han fyren som limte et sarpsborg-flagg på ræva og løp gjennom Fredrikstad. sarpsborg skrives ikke med stor s... AIGHT?

Jeg er på bunnen av matkjeden, bottom of the food-chain, bånn i bøtta, busa i en snørrklyse, stanken i bæsjen, kjøttbitene i spyet, blodklædden i det fælskåtttens tru... Okei, du skjønner hvor jeg vil hen. For øyeblikket har jeg lyst til å spise noe, men jeg får ikke stappet èn kokosbolle i meg en gang. Du vet du her problemer da vettøøø.

Det er ingen grenser for hva man kan gjøre med en pistol!!! HEHE, random nummer 9003483849374 i ett innlegg. Nei nå bare ramser jeg opp ting som jeg ikke helt skjønner uten komma men med masse utropstegn og sånn. Nå skal jeg ta supacoole bilder av meg og legge de ut på deiligst.no. VENT, jeg har allerede lagt de ut.. MEG + MEG = USANNSYNLIG PERFEKT. RANDOM NUMMER 9003483849375. HADE


Sånn ser jeg ut når jeg raper. RANDOM NUMMER 9003483849376

- hva er du nå?

mitt gevær


jeg skyter deg lett

 

sweden-tuuuur

Wow, så flink jeg er til å blogge for tiden. Unnskyldningene mine er jo best da. Jeg dro til Sverige klokken to idag, og igår lette Line og jeg etter jobb. Vi fikk forresten melding om at vi begge fikk jobbe på Nille i Østfoldhallen i uke 46, så kom bort en tur og kjøp noe av oss!!!!!!!!!!!

Idag dro vil til Sverige og jeg kjøpte meg ett gevær, godteri og sko. NAM og GØY! Det kommer en video fra turen senere også!!!Det var de eneste bildene jeg tok, med masse filming. Vil du se hvilket gevær, hva slags godis og hvilket par med sko jeg kjøpte meg?

- hva syntes du om bildene, hvor ofte er du i SWE?

nær-døden-opplevelse

Idag skulle Line og jeg sykle til Borg for å søke etter jobb. Vi hadde fått nei, nei, nei og neeeei på alleee sammen. Og på vei hjem, så skulle vi kjøre over en kant ( vi hadde bare en sykkel). Så kom ikke sykkelhjulet over også stupte begge over rattet(Line satt på det). Skal LOVE deg at vi har noen forfeeerdelig kutt i ansiktet. Derfor jeg ikke har blogget idag.

flere bilder senere, nå må jeg ta alkohol på såra.

- har du tryna på sykkel før?

høstbilder II- hva syntes du om bildene, hvilket likte du best?

dag fem bilde av morgenen din

SHTEKKER til Toys R Us for Halloween med Line!! Vi skal nemlig kle oss ut på Fredag:- )))
BEDRE blogging ikveld- hvordan var din morgen?

halloween, here I come

En kjøttkniv nedi en dorull. En lightsaber, maske og en falsk hånd på en bamse. En maske på dørhåndtaket og en maske på meg. Noen som er forberedt?


høstbilder

Igår var jeg som sagt hos Marthe, og på veien hjem tok vi mange fine bilder!!!
- hva syntes du om bildene? hva likte du ved det eller hva likte du ikke?

dag fire ett bilde av hvor du var idag

-Idag var jeg hos Marthe, og dette var ett av bildene jeg tok hos henne:

- hvor var du igår?

en tequilashot for mye

Ro ned, jeg har ikke drukket eller noe..HEHE, men igår hadde Line bursdags-fest. Så flink som jeg var klarte jeg å glemme batterilokket til kameraet mitt hjemme, så jeg fikk ingen bilder :- ((

Iallefall, vi hadde en sånn drikkelek. De som klarte å drikke tre glass med vann fortest vinner, ikke sant? Jeg vant mot Line også vant Kristin mot Malene og Karoline mot Andreas. Så stakk flere på do eller noe, og da var det Kristin og jeg igjen. Vi ble ferdig på likt, men jeg løp på doen for å brekke meg litt, og så spydde jeg.... FLINK. Det positive er vel at jeg drakk seks glass og en halv flaske med vann da, sunn!!!!!

Skal si deg jeg sov godt igår, jeg var helt sinnsykt sliten. Vi slutta klokka tre på skolen, så var det maaaasse stress etter det.

- når la du deg igår?

hey there ghost face


Mamma hadde vært i Sverige og kjøpt Ghost face og en hånd til meg. I love you!!!!

- har du ett halloween kostyme for i år? hvilket?

dag tre bilde av hva du har gjort idag
- idag var jeg med Elias :- )

- hva har du gjort idag?

disney og popkorn er ikke gæli

Må nesten le litt av overskriften.
Da sitter jeg på den utrolig dårlige datamaskinen min igjen, bare vent, snart skaffer jeg meg en ny en :- ))

Nå koser jeg meg med dyna mi, disney og snart poppet popcorn. Kanskje jeg skaffer meg litt nudler i samme slengen. Snart sovner jeg....snart... sovner.. jezzZZzZzZZzz...

- hva var det siste du spiste?

jeg og min nye pc

Okei, den er ikke min, men den er Elias sin. Så da blogger jeg fra den superkule datamaskinen hans. Mens jeg har min stygge og trege rett ved siden av meg.

Webcam bilder i hjertet mitt for alltid.

e

- hvor er du nå?

brandy og herr vissvass

Akkurat nå sitter jeg foran tv-boksen mens Brandy og Herr Vissvass ruller på Disney XD. Akk, jeg husker i 2008 da de sendte den serien etter skolen og sånn heeeeeeele tiden. Snart kommer det vel en ny serie hvor det er en jente eller noe sånt noe, også viser det seg at hun har en killah' sangstemme. TYPISK? Ja.......

Favoritt-seriene mine er vel Erstatterne og Brandy og Herr Vissvass. Jeg er ekstreeemt barnslig.... JEG VET:- )))))))er ikke jeg KUL?!?!

 

- hvilken serie på disney er din favoritt?

norges tregeste og minst fungerende

Akkurat nå sitter jeg på Norges tregeste, minst fungerende og motherboard-skada datamaskinen i hele verden. Jeg går ærlig talt snart amok hvis jeg skal ha den pc'n her noe mer. Det er ikke langt ifra før jeg kaster datamaskinen i gulvet... JEG. KLIKKER. VERRE. ENN. DATAMASKINEN. SNART.

Æsjebæsje pc, kaller man dette. Det går fem minutter mellom hver gang den klikker.. Iallefall, idag var vi på videregående skole, og jeg hadde det kjempe gøy! Jeg var på musikk, dans og drama. Der sang vi for det meste så lærte vi litt om noter og sånn :- )

NU har jeg brukt to timer på å skrive ett innlegg og det å redigere på bilder. Tusen takk Nurket!!!!!
Bilder fra igår da Elisabeth og jeg mista bussen hele tre ganger!- hvilken datamaskin har du og er det en bærbar?

bimbo time

Nå skal jeg farge håret til Elisabeth med hjemmebleking. Så stikker vi til en butikk hvor de selger DC, WESC og alle de hjerneskada merkene. Senere skal vi ha en pølse-spise konkurranse, så skal jeg skjære opp magen så hu gjør det samme og dør :- )))))

Vi blogges.

- har du farget håret ditt før?

BILDE: lightness

inspirasjon // _her

- hva syntes du?

iste, juice og en tom potetgull bolle

Inatt sov jeg hos Elisabeth og nå skal jeg hjem.. Skal også kanskje til Sverige idag, så da ser vi frem til det :- )

Dette koste vi oss med igåår. Iste, juice og en tom bolle som det var potetgull i.

- hva gjorde du igår?

dag en bilde av deg selv


I'm a vampireee!!

 

- hva du syntes?

ny låt allerede

Jeg sjekket ut youtube igår(<3<3<3<3<3) også finner jeg ut at Ke$ha har ALLEREDE kommet med en ny sang, og snart ett nytt album. Det går jo så det suser. Ikke det at jeg er så veldig.. ja, "elsker-kesha-4evvaah", men den er jo ganske lik alle de andre sangene hennes. Den eneste grunnen til at jeg blogger om dette er fordi jeg ikke har annet å blogge om...HEHHEH


ke$ha - We R Who We R

 

- hva syntes du om DEN NYE sangen hennes?

en annen sånn ting som alle har

Day 01 - A picture of yourself
Day 02 - A picture of what you wore today
Day 03 - A picture of what you did today
Day 04 - A picture of where you went today
Day 05 - A picture of your morning
Day 06 - A picture that inspires you
Day 07 - A picture that makes you cry
Day 08 - A picture of yourself
Day 09 - A picture of what you had for lunch
Day 10 - A picture of what you like to do
Day 11 - A picture of your favorite drink
Day 12 - A picture of your favorite food
Day 13 - A picture of your friends
Day 14 - A picture of your favorite teacher(s)
Day 15 - A picture of yourself
Day 16 - A picture of your dream cell phone
Day 17 - A picture of your mp3 player
Day 18 - A picture of your room
Day 19 - A picture of your favorite musical instrument(s)
Day 20 - A picture of where you want to honeymoon
Day 21 - A picture that makes you think of your loved one
Day 22 - A picture of yourself
Day 23 - A picture that describes your life
Day 24 - A picture of what you did today
Day 25 - A picture that you edited
Day 26 - A picture that makes you angry
Day 27 - A picture of you more than 10 years ago
Day 28 - A picture of what you wore today
Day 29 - A picture of yourself
Day 30 - A picture of you and your best friend

Denne skal jeg begynne med, det her er egentlig en greie de driver med på dailybooth, men jeg velger å gjøre det her. Så har jeg ett lite hint av originalitet på denne bølgen. Jeg tror også at jeg tar det annenhver dag, ettersom jeg suger på å gjøre sånt hvis jeg er hos noen :- )

- hva mener du om alle de day 1, 2, 3 etc?

hei bøtte hei støvsuger hade frihet

Neida, dropper rengjøringen idag og tar den imorra. Nå skal jeg bare brenne en CD så har jeg noe å danse til for resten av helgen. Forresten takk for alle forslagene jeg fikk til kostymet!!!! Ganske mange bra forslag, har ikke bestemt meg enda da :- )

Det er fredaaaaaaaag og det er endelig helg. Føles som denne uka har gått drit-sakte. Nå fikk jeg plutselig helt skrive-sperre. Blogger sikkert mer senere!!

funnet ut at jeg har skikkelig rødt hår forresten, men jeg fant ut at jeg begynte å bli blondt istedet for istad fordi når mamma kommer inn så sier hun "Hey Blondie!!!"

- hvordan har uken din vært?

trehundreogsytten er ikke dårlig det

Jeg er så pro på overskriftene for tiden. Men jeg ble ferdig for en time siden med ny-norsk-stilen min. Vi hadde egentlig 200-250 ord også hadde jeg 317 ord!! POWND. Nå er det bare samfunnsfagen igjen. Livet som tiendeklassing er heeerlig skal jeg si deg.

Snart skal Line feire bursdagen sin og da skal vi kle oss ut som noe på forbokstaven vår. Hva burde jeg kle meg ut som? :- )
Hei rart hår!

- noe på K som jeg kan kle meg ut som?

meg og min nynorsk

hei hjemme fra skolen hade....

Hvorfor så pessimistisk? Fordi Kath og Co(naboen) dro til Sverige uten meg... JEG SOM SKULLE KJØPE EN HÅND, EN FOT OG EN MASKE!!! Fader altså... neste uke folks, neste uke. Da drar jeg med mamsen så kanskje hun kjøper for meg???? TULLA MAMMA, JEG BETALER SELV.....................................................................................................................

Okei, skal ikke ha ett fullstendig 1. klasse-aktig-innlegg så skal jeg skrive en ny-norsk stil. Jeg. Hater. Nynorsk!! Ellers misliker jeg det sterkt!

- liker du nynorsk?

BILDE: FACELESS

- hva syntes du om bildet?

meg og mitt monobryn


okei, nå har jeg ikke det lenger fordi jeg barberte det bort med en barberhøvel... HEHEH KUL IKKE SANT? Nå har jeg lyst på popkorn, også BURDE jeg gjøre lekser. Kommer aldri til å skje.

Jeg hadde forresten besøk av en pus som heter Bambi forrige uke forresten!!!!

Er hun ikke søt??????

- har du hatt monobryn? det har jeg.....

My Lightsaber Kicks AssJag älsker min ljussabel!!!

- har du en star-wars ting???

Jeg Skal Blogge !

Beskjed fra Kristin(bykristin.blogg.no)

Vel.... nå gjør jeg det!!

Dette er kalt bayabas, og det er en frukt fra Filippinene. Jeg skulle gjerne spist den siste opp, men jeg fant en larve ved navn bob i den. Jeg spiste ingen larver, calm down. Jeg skjærte bort alt som hadde..larvetingester i seg:- ))

- har du smakt en utenlandsk frukt før?

Mistet Blogglysten?

Er du en av de som av og til mister inspirasjonen til å blogge? Sitter du timesvis foran tastaturet og det eneste du har kommet med er "hei"? Da er du på riktig blogg... HEHE, kul intro? OHYES!

Vi har alle vært der. Ingen bilder, ingen tekst, ingen inspirasjon. Det er vanskelig å tro, men alle bloggere har det på denne måten. Det er akkurat som å få din egen radiobil eller barbie-dukke. En eller annen gang blir du lei, og da trenger du en pause. Hvis det er sånn at du vil leke med bilen eller dukken din, så kan du se på en film fra da du lekte med den en gang. Da får du den gode følelsen tilbake!!

I dette tilfellet snakker vi blogg. Og det beste tipset jeg kan gi deg er at du leser blogger som du leste før eller blogger(e) som ga deg inspirasjon, se på bilder fra bloggtiden din, se på videoer ment for bloggen og sist, men ikke minst LES I ARKIVET DITT. Tenk nå er det 10.10.10, hva skrev du om på denne dagen?

THUMBS UP FOR LANGT INNLEGG!!!

- har du noen gang mistet blogglyst? / hva gjør du for å få den tilbake?

Flinke Jentepus, Det Er Meg!!!!


Idag skal kanskje Elisabeth og jeg en tur til løvet for å ta noen bilder i det fantastiske høstværet. FLAKS for meg at jeg hadde noen uredigerte bilder på datamaskinen som jeg kan legge ut...HEHHEHE FLINKE JENTEPUS.

Okei, vi vet alle at det tegne-oppdraget mitt faaaaila, så jeg fant ett foto-oppdrag istedet. Men jeg vet jo at jeg er ikke flink til å holde meg til den tingen og legge ut noen hverdag, så da tar vi det annenhverdag.. I AM SMART HIHHI

- hva syntes du om høst-fargene?

blih blah blæh bleh


Jeg har ingenting å skrive om når mitt kjære kamera ikke er tilstede..... kjedelig, jeg vet det. Kamera er til stedet, men ikke sjelen. Sjelen er så og si batteriet. Så det TROOR jeg ligger hos Elisabeth, eller så har hun tatt den. Man vet jo aldri lenger?????? Neidaaaaa..... RANDOM SPØRSMÅLSTID

- liker du kokosboller?

Lightsaber Fight!!!!!


Hei og hopp!!!!! Idag har jeg som sagt bursdag, og jeg ble vekket av Elias som spurte om han kunne komme en tur. På døra kom han med en sjokolade kake og ett lite "dikt" hvor det sto: Håper du liker kaken, men ikke søl på haken. Kanskje litt på kjaken, men helst ikke på BAKEN. ELSKER egenskrevne dikt.. eller var det det?

Såå naboen, mamma og jeg turen til Sverige hvor jeg ENDELIG fikk kjøpt meg en AWESOME sånn lightsaber ting fra Star Wars. Alltid ønsket meg det, skal ha en samling med sånne. Når jeg kom hjem så fikk jeg en superduperhyggelig kommentar fra søstra mi. Hva det var? DU ER SÅ NERD!!!!

EGENTLIG skulle det vært maaaange bilder fra idag, men batteriet og laderen til kameraet mitt er hos Elipusi.  Nå er det på tide med favorittmaten miiiin, medisterkaker<3<3<3<3<3

-hva ønsker/fikk du deg til bursdagen din?

Snart Ti År!!!!!


Hei dårlig blogging!!!! Idag blogga jeg ikke fordi Mamma kom hjem fra Filippinene etter tre lange uker. Da fikk jeg en haug med truser og en driiiiiitlang nattkjole.. Jaja, imorgen har jeg forresten bursdag, så da blir jeg endelig ti år!!! HEHEH JEG ER UNG

- når har du bursdag?

Jeg Kødder

Over igår dro Eli og jeg til Borg storsenter bare for å spise softis.. Det er ett stykke unna for å si det sånn, for så å stjele en bil, kjøre tilbake og til Thorbjørn for å se på noen game COD. Så da har vi kanskje fem(ti) kilometer på en dag?

Igår var Eli og jeg ute med Elias også møtte vi på (tus)en nusselig liten katt. Og nå heter den Bambiiiiiiiiiii(issimo).. Søte lille kattepus.

Nå skal jeg legge meg... KØDDA

EHE, parantes er min venn... bortsett fra i matte.

 

- hva gjorde du i går?

 

D-rama

Herreguuuuud hvor mye drama det er her i sarp. Det er liksom en tradisjon at hvert år rundt høst-tider skjer det noe unødvendig kødd. Beste løsning? Gå rundt i byen og kikke opp i skjørtet på alle jentene.. Neida, bare titte ned i buksa på guttene.. eller skjørtet til guttene da, hvis de har :- )

Idag skal Elisabeth og jeg til byen for å glemme verden og hilse på Tim fra Bede...HEHHEE HEI CHATROULETTE(<3<3<3<3)

Inatt, eller istad la jeg meg rundt åtte på morgenen tenker jeg meg. Så nå skal jeg ta meg en dusj for å våkne opp litt også skal jeg kanskje gjøre rent...eller så gjør jeg det imorra. Mamma kommer hjem til torsdag vettu!!!

Sjekk vi fant hverandre på chatroulette.no igår!! Jeg fant også en mann som koste seg med rumpehullet sitt... ØSJ

- møtt noen på chatroulette? // er du en drama-magnet..som meg?

Usette Klipp Fra Videoblogger II

- hva syntes du?

hits