det er ingen grunner..

Det er nemlig ingen grunner til at du skal skrive på min blogg; Fin blogg, se på min? Du er en engel hvis du går inn og kommenterer!

Det er jeg virkelig lei av, hadde du kommentert noe relevant eller saklig, så hadde jeg kommentert tilbake! Men kommentarer som ikke har noe med innlegget å gjøre. Det er plagsomt, kan du ikke bare skrive bloggen din under, eller reklamere når dt står at du skal det!

Nå skal ihvertfall jeg snart løpe ut til skolen, som jeg bor ved siden av med Kristin og iallefall Adnan. Kanskje Benjamin og Joakim? Men selskapssyke meg, er på vei ut, med flere mennesker! Er ikke jeg heldig. Jeg ber om det og bønnen er hørt.
Nå haster det virkelig! Vi blogges:- )
55fplk
-KIM

jeg er tullete, rett og slett

Vet du hva? Jeg hadde nettopp blitt ferdig med å skrive ett innlegg da jeg plutselig ikke var pålogget lenger. Lucky me!
Ihvertfall, jeg har nettopp hatt besøk av kristin! Og vi hoppet bokstavelig talt rundt omkring i stuen og lo som bare rakkern kan! Så nå sitter jeg alene i mørket. Neida! Vi tok nøyaktig 45 hoppebilder.

Idag må jeg si at jeg har vært virkelig tullete! Vi hadde prikkedøden (nok en gang) på skolen. Denne gangen var det Kristin sin tur. Og da var det Line, Marte, Marthe og jeg som tok henne ned. Men når vi var ferdig, var det noen som bestemte seg for å gjøre det på meg! Det var Malene og Kristin! De ville ta hevn! Heldigvis var Marte der for å redde meg! Det hjalp ikke stort, men hyggelig var det! Vi lå rett og slett på bakken og i gangene. Jeg klarte å komme meg løs en gang, men i andre etasje var det noen som bestemte seg for å låse den døra, og da kom jeg meg ikke gjennom! Så der var det mange ansikter som tittet rart ned på meg gjennom vinduet. Heldigvis kom læreren min og reddet meg! Hei, man må jo elske læreren sin for noe?

Det er ett bilde her av Elisabeth og Kristin også. Lurer på hvordan det kom seg inn?
Har du vært tullete idag også?
Ikke døm meg, det er jo torsdag!
-KIM

min første afro!

Heisann Hoppsan! Jeg bestemte meg for en afro-look på skolen idag, men det trengte jeg faktisk parykk til. Neida, vi skulle framføre reklame idag, vi fikk faktisk filmet det! En humor-reklame, ikke verdens beste. Men litt bra er da..bra!
Mangel på fantasi gir masse bilder!

Jeg legger også ut en videoblogg senere, så det er på tide å glede seg, men kameraet ville såklart ikke gi mer strøm til meg. Jeg har ikke brukt kameraten min ofte nok, gjetter jeg på!
2009102912.jpg2009102916.jpg
Ett ord, nydelig! KVALITET er min beste venn!                  Malene skulle liksom være kua mi, så jeg rir henne!
Bevis for at det var offentlig, og tusen folk stirret på oss og tok bilder av oss. Vi klarte til og med å skremme noen.
Lev og ha det gøy!
2009102918.jpg
Melk gir deg muskler, husk det!

Nå skal jeg redigere videobloggen!:- )
Hva syns du om bildene?
-KIM

skummel telefon-samtale...

fra Malene! Nå sitter vi faktisk her og lurer på hva slags reklame vi skal lage, for skolen imorgen. Vi har nemlig framføring imorgen og vi har ingen anelse hva skal gjøre. Vi har en liten plan om å ha en reklame for melk og kuer. Sterke kuer. Får håpe det ordner seg, eller hva? Jeg har forresten fikset litt på designet. Jeg ble litt lei av det samme gamle gamle. Jeg har lite fantasi idag! Snart kommer headeren på plass, gjett om du burde glede deg!

Nå får Malene og jeg jobbe videre med kuene, så møes vi. Husk å drikke melk, det er sunt! men jeg liker det ikke:- )
2009102811
Jeg har liten tunge. Nå fikk jeg de første kommentarene ute av bildet!
-KIM

NETTDATING, WHY?

Nettdating, det er oppskrytt det! Tenk å møte "den rette" over nettet. Så merkelig det vil være å fortelle barna sine om det.
Jeg søkte på nettet fordi jeg var så desperat etter en ny mann eller dame. Så gikk vi ut ett par dager, og ved ett uhell fikk vi deg! Haha, neida. Så ille er det ikke, men jeg syns det er så dumt. Det er faktisk veldig risikabelt å gjøre det. Møte en fremmed ved ett sted uten å vite noe om h*n eller hva h*n vil. Jeg mener at du burde kjenne personen lenge, og la det gå naturlig før det skjer noe. Det er jo greit med kjærlighet ved første blikk, men da går det jo med vanlig dating.

Skal jeg si det så enkelt som mulig er nettdating for kvinner/menn som er fullstendig desperate eller som ikke har ett liv.
Beklager veldig hvis du driver med nettdating, eller ikke har liv. Det er bare for dumt til å være sant. Det er 100% min mening. Jeg kan ikke noe for det
image1jjj
Det er slik jeg ser det, men for all del. Hva er din mening?
-KIM

i love them!

Se hva jeg fikk i gave, kanskje ikke det jeg ønsket meg mest på jord. Men jeg er fortsatt glad over hva jeg fikk. Ikke for å skryte eller noe, men jeg har verdens beste familie. Gjett om jeg er glad?
200910086
Kathrin bakte kake og formet lysene som ett hjerte, er ikke det verdens beste søster?

Yummy!

Elektrisk tannbørste, always wanted! Tank-top og 250 kr pluss valgri plagg av Kathrin:- )

utsettes.

Spørs.runden, VS utsettes for det blir for mye på en gang. Men jeg setter heller ut en "topp 10" liste over alle blogger jeg leser daglig - toppliste eller ikke.

1. Ulrikkelunds.blogg.no
http://img441.imageshack.us/img441/4397/ulrikkeheaderq.jpg
2. CarolineMaria.blogg.no
http://i33.tinypic.com/9fty5u.png
3.Bliw.blogg.no
http://bliw.blogg.no/images/css/07b3a64ccd7955542e780c629f00ddd8.jpg
4.Juliatn.blogg.no
http://i34.tinypic.com/125m047.jpg
5.Mewkid.blogg.no
http://vannkjoling.blogg.no/images/css/eabc6339d7441117cf5706f784e5825d.jpg
6.Jadeyug.blogg.no
http://i33.tinypic.com/30w4com.png
7. Voe.blogg.no
http://img503.imageshack.us/img503/8472/nyheader3jkk.jpg
8.Geahmarie.blogg.no
http://geahmarie.blogg.no/images/311799-7-1254775233425.jpg
9.Vanillascented.blogg.no
http://vanillascented.blogg.no/02/images/245707-8-1251239812164.jpg
10. Livingdoll.blogg.no
http://livingdoll.blogg.no/images/311923-6-1254709128211.jpg

Det er ikke satt etter førsteplass osv, kun hvordan jeg kom på dem:- )
Leser du noen av disse bloggene?
-K

Gratulerer med dagen..? outfit

Hej bloggen! Idag er jeg veldig skuffet, ingen sa gratulerer med dagen til meg. Tulla! Jeg fikk mange koselige gratulasjoner, og gaver faktisk:- )

200910085
Plakat av Maral, Mie og Malene. Muffins av Maral og Kort med 50kr og godteri av Mie. Tusen takk, ble så glad!
Ellers har det vært en helt vanlig skoledag, men uvanlig kald må jeg virkelig si!

200910081
Skjorte fra H&M
Belte fra Filippinene
Bukse fra Filippinene
200910084
"katteøye-look"

Nå får jeg gjøre klar alt til de lappene jeg trakk opp igår.
-Klapptrekking, suksess?

Heisann, da blir det videoblogg-lapptrekkingen. Kan hende jeg bytter ut sangvideo med topp 5/10 bloggere, for det er flaut!
les før du ser videoen; Nødt eller sannhet leken går ut på at jeg sender en blogshout og at du skal vente enten nødt eller sannhet og skrive noe under. Eksempel; Sannhet: Hvem hater du?/ Nødt; Du må vise rumpa di til en bil!
BLOGGINTERVJU: Intervjue en som har en blogg?

God kveld og ha en strålende kveld videre!
-K

Videoblogg: Mythbusters II

Nå har vi endelig fått en Mythbusters til. Det er lenge siden sist!

-K

wow, var det sånn i filippinene og eller?

Hei! Vet du hva? Det pøsregner helt sinnsykt her nede i Sarpsborg, du aner ikke hvor mye. Stakkars Malene som måtte gå hjem i regnet, det var helt forferdelig. Når hun gikk ble det jo enda verre, men nå har det endelig roet seg ned.
Hey, jeg skriver om været. Det er vel en første gang for alt, eller hva?

Vi våknet ikke tidlig idag, det er fordi vi sovnet ikke før klokken 6 på natten. Utrolig sent. Mens Maral prøvde desperat å sove fortalte jeg skrekkhistorier. Og du kan tenke deg hvor grøsset vi ble av fortellingene. Nå skal jeg opp til Maral og sjekke hva henne driver med, vi snakkes!

Håper bare det ikke ender opp sånn her, eller som i Manila i Filippinene:- (

Tenk så heldige vi er!
-K

Picture this

Hej bloggen!  Jeg skrev faktisk dette innlegget tidligere, men blogsoft er ikke glad i meg idag.

Nå har Malene, Maral og jeg satt oss til ro i den koselige stuen til Maral:- ) Vi skal nemlig ha en filmkveld med en etterlengtet film, som jeg har hatt lyst til å se på en stund, Picture this. Ja, over tusenvis av bloggere som har sett denne filmen. Men gjett om jeg gledet meg!

Intervjuet gikk kjempebra forresten, veldig fasinerende mann vi intervjuet. Men nå er det vel på tide å hoppe i seng og prate til klokken seks om morgenen. Er ikke det alle jenter som overnatter hos hverandre gjør? Stereotyp, det er oss!
Visste du at "typ" er ett nytt ord for "liksom". Liksom liksom, typ typ. Mr Fun er på besøk idag, og Ms Selvironi sover.
God natt!
2009100325.jpg
Det er inn å vise bh-stroppen.
2009100354.jpg
2009100359.jpg
2009100366.jpg
Jeg vet at du vil ha meg
du vet jeg vil ha deg
Jeg vet at du vil ha meg
du vet jeg vil ha deg
Jeg vet at du vil ha meg
du vet jeg vil ha deg
Jeg vet at du vil ha meg
Du vet jeg vil ha deg

Verdens mest meningsløse tekst?
Kan jeg si jeg hater den, eller er ikke det nok?
-K


hits