Studio og terapi

Idag hadde jeg da lyd. Gruppa mi og jeg skal dubbe Shrek 2! Eller vi har egentlig gjort oss ferdig med det, så da har vi heller terapi/kose-time i et lite kott i stedet!!

Og senere ble det outfit-bilder av Marion og rydding av dritt

video: kjedelig på VG2

- hva syns du?

glede


God ettermiddag folk og røvere!! Idag har jeg for det første, ikke fulgt med i noen av timene og endelig fått meg en tolk! Maud skal nå oversette alt for meg på kinesisk. Jeg vet egentlig ikke hvorfor, men alle kule folk har en tolk.

Nå skal jeg spise og game og glede meg til bursdagen min (som er neste mandag) og selvfølgelig glede meg til black ops 2 kommer ut i November. Masse å glede seg til for tiden!!!

- gleder du deg til noe annet enn høstferien?

nytt til meg om tre

http://cdn3.pcadvisor.co.uk/cmsdata/reviews/3369816/Samsung_Galaxy_S3IMG_0044.jpg
Jepp, jeg har betalt helt selv. Fyyyyyyy søren jeg er flink

superrengjøring

Nå skal jeg gjøre rent. MORSOMT.


spisepinner

Bestemte meg for å bruke spisepinner med alt jeg kan bruke spisepinner til - selvfølfelig ikke kjøttkaker og poteter osv, men ris og sånn. Skal bli ultrajapse!


rabarbaraslang

.
.
.
.

Idag brukte jeg litt av min dyrebare tid på å ta bilder av meg selv! Det er ikke lett å få mojo tilbake etter en så lang pause av å ikke posere. Skal ikke si at jeg ikke var litt stiv i stokken for å si det sånn!

På skolen har vi fått et nytt oppdrag, så jeg håper det går bedre denne gangen enn siste bussoppgave-kampanje-drit-stygg-bæsj-hater-den. Men plusss pluss for at Mumford & Sons har kommet ut med et nytt album. YESYESYES Nå skal jeg spise rabarbara som vi stjal fra et museum idag. BADASS

bilder: på bussen

.
.
.

CANON EOS 500D + TAMRON 17-55MM F/2.8

video: road-trip


En fin liten video fra da min lille familie og jeg dro på biltur til Stockholm. For å si det sånn, så endte det ikke bra.

- hva syns du?

sjuk

Idag var jeg borte fra skolen frivillig. Jeg får vondt i magen av tanken. OG jeg går glipp av en sikkert kjempekoselig bursdag på Pizzanini. Å være syk suger.
hvalertur

Nå skal jeg til hytta til Maud i Hvaler for en koselig kveld med alle fra klassen :- ) Blir så koselig!

Gammelt bilde.

frustrert


I de siste ukene har skolen bare vært frustrasjon! Eller... lærerene er bare dumme og de skjønner ikke at det å ta bilder for østfold kollektiv ikke er lett. Derfor skal alle i klassen gråte på mndag for... ja... for at de skal høre på oss. Om jeg var gift kunne jeg meldt meg inn i frustrerte fruer FOR SÅ FRUSTRERT OG DRITT LEI ER JEG, men etterpå kommer en video fraaa Sverige-turen fra forrige uke :- )

HIDGDJSKDJSLD

en lang dag

Idag dro vi til Østsiden(?) for å ta bilder i busser.. Og ja, det var veldig gøy.

Åh, så entusiastisk.

Gud, kan man bli mer entusiastisk?

Det ser ikke ut som vi gjorde noe produktivt(jeg gjorde iallefall ikke så mye av det), men det ble jo en del gode bilder på noen av mine kjære skolekamerater. Nå er jeg sulten, så jeg bestiller en stor feit og saftig brødskive med ost.

i'm on the pursuit of happiness


Fikk en brilliant video-idè av Ida istad, noe som betyr at jeg skal videoblogge litt oftere(hører jeg jubel?) Ettersom jeg suger på tekstblogging(noe også Kristin har gjort) og alle vet at Kristin og hennes blogg er energikilden til bloggen min, så ja.. :- )

Idag har jeg ikke gjort noe på skolen. Vi har liksom innlevering om to uker og jeg har ikke tatt bilder. Denne oppgaven suger. Så derfor har vi et bilde av en sur meg på toppen her...

-SKJER`?

vi har ikke noe å gjøre
Nå skal jeg på joker og gjøre meg fet. HERRHERRHERR. Andreas kveler og masserer meg, Keth vil være med på bloggen og Marthe har spydd. NAMNAM


kos kos kos

Starter morgendagen med å si: Herregud, jeg så ut som den verste bimboen på bildet i innlegget jeg la ut igår. Jeeeesus christ!

Igår hadde vi nok en koselig kveld med tapas! Vi sang sing-star og koste oss med utfordringer og kakeeee :D

Søt.
.

Stine,Maral, Maria, Elin, Marthe, Madelen, Mie, meg, Kristin, Janne og Malin :- ) Nora stod bak kameraet!

Norisssssss og Elissss

Eplekake!

Sjokoladekake!

Heftig sing-star duett!!

- hva gjorde du igr?

tmif

THANK ME IT'S FRIDAY LIKSM!! Nå skal jeg snart på Tapaskveld med jentannnn :- )


videoblogg: alene i klasserommet

Hei

Hei. Går det bra? Jeg har det fint. Det er det jeg VILle si. Takk. Takk for meg. Hilsen Marius © Jeg er kul. Tar et bilde også. 

in the process

Akkurat nå må jeg gjøre rent huset. Kjempe gøy!!


kjøpt inn


MIRRRORS
.

lue, to strømpebukser, en hatt og en jakke.

Var nesten så jeg ikke kjøpte dem her siden de minna med litt om creepers. Og creepers er bare......silly

you make me feel good

Endelig har vi kommet oss inn på hotell! Har en fantastisk videblogg klar til deg når jeg kommer hjem! Men nå skal Mamma og jeg shoppe litt her i fantastiske Stockholm!

Dette var typ.. klokka fem på natta?

Jeg hadde litt dårlig benplass§

Her ser jeg på at Mamma og Kathrin pakker.

My awesome cowboy hat!!!

hits