Nå Griller Jeg En Video

Nå griller jeg klar en ny video i ovnen. Jeg har forresten to friske idèer på lur. Som fortsettelsen på "Fjernkontrollen" også hadde jeg en annen en.. men den glemte jeg nå nettopp. Videoen kommer sikkert imorgen eller noe. EEHEHHE JEG ER FLINK IGJEN.

Imens kan du kommentere noe om dette fail-øye-bildet som jeg tok i helgen:- hva syntes du om fail-øye-bildet mitt?

Du Har Japsehår Idag!!!

Tjenare!!!!! Idag da Kriz kom på døren ble jeg møtt med: Du har JAPSEHÅR idag!!!.. Der har vi hverdagen min. Japse, japse, japse. Jeg må liksom bruke Caucasian for å ta igjen liksom.. Ooh, Caucasianhår!! OG NÅ drar Kriz til Molde for resten av uka pluss høstferien. JO takk skal du ha!!

Igår ble jeg SUPERGLAD når søs kom hjem med godteriiiiii!!! Da er det vel bare å dra til Seters for å gjøre meg fet.(?)

- har du vært på seters og fetet deg opp?

5 Timer Senere

JA, da sitter jeg her enda da. På en stol en meter unna den jeg satt på istad. Men jeg spiller FORTSATT det samme spillet. Tålmodighet? Åja!! Jeg funderer på å sette på DRITHØY musikk og høre på musikk. Vent, jeg mente sette på drithøy musikk og dusje samtidig! Men man vet aldri om en morder kommer inn eller en tyv kommer. Skummelt!

BLE DU REDD NÅ??

 

- blir du lett redd?

 

Første Prioritet? DATA'N

Akkurat nå sitter jeg egentlig og gamer sånne teite spill på adult swim også hører jeg på søstra mi spille piano. Spennende!!! Lekser er dessverre ikke førsteprioriteten i det huset her nei. Hva annet kan en si? Jo, at det er kjedelig.

I det siste har det vært en del dødsfall rundt omkring i fredrikstad, og det er utrolig mange som går gråtende rundt i gangene. Det er uffattelig trist :- (

For å lette på humøret:


Sånn går det når du framhever... mini-jentene.

 

- hva er det første du gjør når du kommer fra skolen?

BILDE: HeartBeat


Klarte å glemme copyrighten min:(((

- hva syntes du?

MY ARMEBÅND

Idag hadde en del av klassen bare tre timer teori og resten sånn musikal show. Det var selvfølgelig bare de som ville som ble med, men de som ble med sluttet tidligere. HIHI OG JEG VAR EN AV DEM.

Mens vi var utenfor skolen for å vente på faren til Line skulle jeg kaste ett eple også mistet jeg armebåndet mitt i gresset og nå er det borte for evig:- ( Nå er det sikkert en liten drittunge som finner den.. eller en stor en da!!:- )

Nå har jeg furtet i flere timer... eller minutter også skal jeg gjøre lekser da.. JIPPI
Se hva jeg hengte opp igår eller noe!!

ER JEG IKKE FLiNK?

- har du mistet noe som ett armebånd før????

Hey Therr Piano Player

Begynner å få teken på de engelsk-overksriftene for tiden altså.

I dette øyeblikk spiller jeg på piano( egentlig ett keyboard, men det er kult at folk tror det er ett piano) Og der spiller jeg litt titanic og litt river flows in you. Jeg fikk skrevet ut "notene" til River flows etc og fant ut at det var en liten del hvor jeg spilte litt feil, så da lærer jeg den på nytt. FLINKE JENTE DUMMA.

Det kommer helt sikkert ut en video av når jeg spiller.... fordi jeg filmer nåå!!


- spiller du noen instrument ?

We Love SWE & Ikea

Halla på'ræ!!! Igår ble det ingen blogging fordi Søstra mi og jeg var i Sweeeden og kastet penger rundt oss. Jeg kjøpte ikke stort, bare to t-skjorter og sokker(<3<3<3<3<3) Også kjøpte jeg klær for søstra mi, så nå skylder hun meg en del. Og det vil si at når hun får lønn, blir jeg riiiik! Jeg filmet også da vi satt i bilen, så da kommer det senere.

Idag har jeg ryddet og hengt opp nye bilder på veggen min. Vi skal nemlig snart til Ikea for å shoppe inn masse kødd. Can't Wait!!

Sjekk den driiiitkule tatoveringen min!!

- når var du i Sverige sist?

VIDEO: Lite Blogging My Ass

- hva syntes du?

Du Snakker Til Frøken Flink!

Idag er jeg flink fordi jeg har gjort rent så mye og bra at jeg slipper å gjøre det de 10 neste ukene. HEHE NEIDA.

Men jeg er fornøyd iallefall. En annen grunn til at jeg er flink er fordi jeg har en alarm på mobilen til når jeg BURDE begynne å gjøre lekser(selvom jeg aldri gjør det når den ringer). Så da er jeg ikke flink til det, men jeg er flink fordi jeg skulle faktisk nappe øyenbryna mine her om dagen, og jeg har en sånn elektrisk tingeting. Idèt mobilen ringer skulle jeg til å barbere utvokste greier. BOOM så barberer jeg halve øyenbryn fordi jeg skvetter. ER IKKE JEG KUL? Nei....


Normalt øyenbryn

Unormalt og stygt øyenbryn

- har noe lignende skjedd med deg?

 

Ekte Sangere

Ekte sangere som Celine Dion, Whitney Houston og mange fler. Ikke sånne dårlige sangere som blir auto-tuned som Ke$ha, Britney Spears pluss fler. Har ikke verden god sans for ekte sangere lenger? Det er ikke så veldig mange guttesangere som blir autotuned. Bortsett fra rappere(?)

Her har vi en ekte sanger, som ikke får nok skryt for stemmen hennes. Live-stemmen hennes er helt identisk til den som er spilt inn. DET er en ekte sanger. En som ihvertfall klarer å synge bra live!!

Her har vi Adele, som ble ganske kjent i 2008:

- hva er en ekte sanger for deg? /  hva syntes du om Adele?

Ett Bilde Og Nydelige Hus

Gjett hvor jeg blogger fra akkurat nå. Akkurat nå blogger jeg fra den nye macbooken min!!! KØDDA HEHE. Jeg blogger fra en macbook, men ikke min macbook. Søstra mi har en jobb som barnepasser, og jeg er med henne dit. De har ett UTROLIG fint hus. Du vet sånne bilder du ser av supermoderne hus og sånn? Det er omtrent sånn. Det er helt hvitt og har sterke farger på fine steder.

Imellomtiden kan du si hva du syntes om dette bildet:

4870573284_78c78a6e66_z.jpg

- hva syntes du?

Bloggfest? Nei

Jeg klarer ikke å begripe hvordan noen bloggere kan blogge hver himla dag! Det er nesten så jeg tar meg bloggfri en eller annen dag. Har knapt tid til leksene jo, selvom man skulle trodd det var det jeg fokuserte på. Dessverre gjør jeg ikke det. Men jeg skal skjerpe meg! Det verste er vel at jeg ikke gjorde rent forrige uke. JEG ER DUM HEHE. Du leser bloggen til en som klarer å drikke på feil side av en burk med Monster. Halloo? ringer det en bjelle.. NEI


Se på nydelige himmelen som var i Sverige på søndag!!!

- hvor ofte blogger du om dagen?

Mamma Er Borte

Akkurat nå. Skulle jeg ønske det var jeg. Jeg som dro. Jeg som forlot dette huset. Jeg som forlot mitt rom. Jeg som forlot mitt hjem. Ikke Mamma!! Hun er nemlig på vei til Filippinnene, så hun er ikke død. Hvis du trodde det. Hun skal cruise rundt i ett av VERDENS STØRSTE KJØPESENTER!!! Og jeg skal være her og pugge matte liksom.

Gleder meg til hun kommer hjem også, fordi DA har hun kjøpt inn masse gode greier!! Og det beste? Det er at det er dagen før bursdagen min!!! Så.. da er det bare å vente.. tre hele uker

- har du noen gang vært alene hjemme i mer enn èn uke?

13 År Og Far? Eller Ikke

Har noen hørt historien om gutten Alfie Patten på 13 år og "kjæresten" Chantelle på 15 som kom ut ifjor? Det er syyyykt!! De hadde sex og fikk barn. BARN, jenter og gutter! BARN! Ett stakkars lite barnhttp://behindblondiepark.com/wp-content/uploads/2010/02/alfie-patten-chantelle-steadman.jpg

Ja, du, for ett nydelig par. Jente-ungen ser jo 40 år gammel ut, og han ser ut som en litten 8-åring. Men vil du vite det verste? Det viste seg at han ikke var faren, men at den 14 år gamle gutten her, var faren:


kilder//mirror.uk

- hva syntes du om dette?

Mini-Class

Blogg.no blir bare enda mer f***ed ettersom alle de rare forandringene kommer. Bare vent, de blir verre!!! Snart verre enn nettby. Okei, kanskje ikke.

Nå burde jeg egentlig sitte med fransk, nynorsk og engelsk lekser på fanget, men så er ikke jeg den smarteste gaffelen i skuffen så jeg drøyer det sikkert til imorgen!!! HEHE jeg er kul. Mamma drar forresten til Filippinene for å være der i tre uker ALENE. Da blir det mye feeeesting skal jeg skrive deg.

Jeg er også X-TREMT ufornøyd med klassebildet... Jeg ser ENDA lavere ut enn jeg er i virkeligheten


Jeg har hendene på akkurat samme måte som ifjooooor!! Også er vi jo en liten klasse på kun 16 folk :- (

 

- har du en stor eller liten klasse?
To Rare Bilder

- er vi ikke rare?

In A Moment Like This

Sitter jeg og spiller gitar mens jeg forundrer meg over hvor mega-lav jeg ser ut på klassebildet våres. Og hvor sugen fotografen var.. Alt er syyyykt ujevnt! Skuffet over den gamle kjerringa. Jaja, sånn er det vel :- )

Igår kjøpte Elisabeth og jeg kokosboller. Den var ikke god, så da endte jeg opp sånn her:

- har du stappet noe opp i ansiktet før?

Bilder: Jentekveld Hos Mievi hadde det gøy skal jeg si deg!! Vi kødda med noen gutter med at Malene ble slått ned, spiste taco, så på skrekkfilm og var våkne til natt.. Ikke noe unormalt der nei!

 

- hva syntes du om bildene?

VIDEO: Klumsete.. Som Vanlig

Nå må jeg kjappe meg til Mie!!!!- hva syntes du?

Finallyyyyy, Litt Moro!!

Endelig skjer det noe spennendee.. Ikveld skal Mie-søta ha en alene-hjemme-overnatting-ha-det-gøy-kveld!! Det skal bli gøy med en liten filmkveld og sånt, så da gjenstår det å finne en bra film. Jeg pleier å velge BARE skrekkfilmer, men jeg skal være litt.. fleksibel?

For ett heeeeeeeerlig bilde!!!:- )

- hva skal du ikveld?

Beautiful Blogger... Faktisk!!!

Aww, jeg ble visst nominert av herlige Elisabeth til beautiful blogger. Det her var vel det siste jeg trodde jeg skulle bli nominert til. Tusen Tusen takk iallefall!!

Hva må du gjøre om du blir nominert?
Den som blir nominert må poste et innlegg som dette, med bildet, og takke den som nominerte deg.
I tillegg til dette skal du skrive 7 faktasetninger om deg selv og igjen nominere 7 andre bloggere.


Så er det de syv faktasetningene:

1. Jeg elsker Donald Duck.
2. Jeg er en laving på 1.58 cm eller noe.
3. Jeg har fire søsken, jeg er yngst.
4. Jeg er skjeløyd :- (
5. Jeg er helt a-symmetrisk
6. Jeg er pervers *shocker*
7. Jeg har over 100 bamser

Nominerer:
http://bykristin.blogg.no
http://amalieha.blogg.no
http://eelins.blogg.no
http://caroiz.blogg.no
http://theidaw.blogg.no
http://mmarika.blogg.no/
Den sjuende? Jo, det er du som leser det her!!

Portrait Mode

Idag tok vi forresten portrett bilder for andre gang!! Vi tok dem jo egentlig for rundt to uker siden, samtidig med klassebildet. Men fotografen(som var en slem og hissig dame) var flau over portrettene og ville ikke vise det til noen, så vi måtte ta de på nytt idag. Og heldigvis kom det en hyggelig, morsom, manne-fotograf som tok noen bilder.

Ifølge han kom guttene til å "henge opp bildet av meg på veggen!!" Så da er det vel bare å glede seg? Neida, men forhåpentligvis ser jeg bedre ut nå enn for to uker siden. http://fronter.com/sarpsborggs/lpathobj/files.php?aid=483059&bid=709868&cid=287009310
Go C-team!!

- har dere tatt klassebilder?

Po10ttgrateng

Heisann Hoppsann!!! Nå er jeg hjemme från skolen og klar for en superduperhelg.
Det er nemlig fredag idag, og idag skal vi spise potetgrateng!!! Det er så himla godt!!! Også skal jeg gjøre rent.......

Imorgen skal noen jenter og jeg til Mie-søta fordi hun er alene hjemme, så det blir superkoselig!!! Og jeg eeelsker utropstegn!!!!!!!!!!!!! Nå skal jeg gå og kline med støvsugeren, Sayonara!

Imellomtiden, kan du si meg hva du syntes om disse bildene:- )


- så...hva syntes du?

Jeg Fant, Jeg Fant..

Noe kult i butikken!!!!!!!!!! Som jeg skal kjøpe neste uke tror jeg, og jeg gleeeedeeeer meg!!! Og ingen får vite det.... Nå skal jeg øve på prøve og skrive masse franske ord som jeg ikke skjønner.

- er jeg ikke flink på å tegne pandaer?

Skole Skole Skole

Heisann Sveisann nå er jeg ferdig med å spise pølsersann!!
Idag så jeg så her ut før skolen:
<br/><a mce_thref="http://i56.tinypic.com/2vb3ocg.jpg" target="_blank">View Raw Image</a>
Og nå ser jeg sånn ut:
http://i51.tinypic.com/nxlto9.jpg
Hvorfor? Det er nemlig fredag imorgen, og akkurat nå er jeg superentusiastisk selvom vi har en prøve imorgen som jeg må øve til!!!!!!! Selvfølgelig er jeg den personen som drøyer så aaaalt for lenge.. Bad girl! Jeg skal prøve å skjerpe meg når det kommer til skoleinnlegg. Så... imorgen skal jeg gjøre rent.. Uinteressant.

- hva gjør du når du ikke gjør lekser?

You Should Love Your Enemys

Det er sååå feil å si det. Matte er min VERSTE fiende. Og vi har forskjellige vanskelighetsgrader. Vi har 1, 2 og 3, jeg valgte 3(den vanskeligste) og jeg får det ÆRLIG talt ikke til. Så får jeg tak i spor 2. Skjønner jeg noe? Nei. Hvorfor må jeg være så himla dum når det gjelder matte?- skjønner du algebra og sånn? / hva er ditt dårligste fag?

Nuddel Puddel Kos

Akkurat i dette øyeblikk sitter jeg i senga mi med en diger, svart lue og koser meg med The Simpsons og First Price nudler som har blitt dynket i masse ukjent krydder. Yummy as hell!!! Pomfri krydder gjør virkelig susen skal jeg si deg. Så har vi jo en driiiiitvanskelig matteoppgave til imorgen

spis foten min

- hva slags nudler liker du?

What Are Friends For

Blogg.no haaater meg, jeg skrev ett innlegg for fem hundre timer siden som ble postet, men tydeligvis ikke alikevel. I love you too!!!:- )

Idag hjalp Elisabeth med med å pakke sammen trampolina vår og bytte sengetøyet mitt. Well, what are friends for? Også kom Elias og Tobias på besøk hvor Tobias skulle selvfølgelig stjele alle tingene mine... som vanlig!! Ogsåå har jeg vært ute med Eli, Uran, Ole og Adnan for en liten stund.. Nå gjenstår naturfag!!!

 

- har du lekse til imorgen?


 

For En Sjarmerende Liten Kar


Den nydeligste 10åringen jeg har sett. Han har en altfor god stil til å være så ung. For å si det rett ut, hvis jeg hadde vært gutt ville jeg nesten vært han :- )

Camping-Trip!!!

Endelig vant en jeg ville at skulle vinne MGP jr. I'm so freakin happy!! Hvis jeg hadde vært fem år yngre hadde jeg vært utrolig forelska i Torstein Snekvik!! Jeg trooooor jeg har en ting for musikere.

Disney Channel sendte nettopp to helt like Hannah Montana episoder, flinke disney.

Igår teltet jeg ute med Sigurd, Uran, Kent, Thorbjørn, Adnan og Elisabeth. Etterhvert kom jo Kristian, Nathaniel, Dennis, Ole og Stian plutselig så ble det jo litt spennende. Neida, men jeg har ikke sovet i hele natt fordi da jeg fant ut at jeg ikke fikk sove fikk Thorbjørn og jeg teltene til å rase sammen. Det var så himla gøøøyy!
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs154.ash2/41026_1394707907635_1230305744_30944797_4854424_n.jpg
Elisabeth, meg, Thorbjørn. Uteliggerneeeee!!

Uran raker bort de utrolig deilige konglene.

Elisabeth

Uran: "Aah, jeg får krampe i foten"
Thorbjørn og Adnan

Thorbjørn, Sigurd og Adnan. Her ser du at jeg har køddet litt med Sigurd, stakkars!


- har du teltet ute før? ooh, skummelt

Ruff Tuff School Day

Idag var siste dagen vi spilte musikk for ett par uker, noe som kommer til å bli dritkjedelig. Men idag skal jeg på teltur med noen peepz og sånn. Så det skal bli gøy med døgning og alt sånt :- )

Nu skal vi snart i butikken for å handle inn godis og masse shit.
Nå burde jeg vel egentlig gjøre rent også videre, men det dropper vi idaaaag!!! Nå skal jeg pakke litt :- D

Sånn gjør Maral når hun peker på Justin Bieber..

De store fordelene!!!

LINEEE

LINEEEPUPP

Elin er skikkelig nerd i friminuttene også. Og hun blir så drama queen når folk ser på henne:- )

... No comment

Det er så tøft fordi jeg er i luuuften

MARTHEEEEE

Malin og Lineeeeeeeeeee

- hva skal du idag?

Verden Er Urettferdig

Jeg laster ned sanger til en ny CD, så tenkte jeg med litt Camp Rock. Så ramler jeg innom den svenske, danske og norske versjonen.. Er det mulig å være så tonedøv kjære Norge? Jeg synger bedre enn den norske sangeren som liksom skal være Tomine Harket og en annen mister Bjørn Muri.

Er det virkelig mulig å finne dårligere sangere til den norske versjonen? Jeg blir så himla irritert, Sverige og Danmark er like ved oss og vi har virkelig ingen bedre enn dette? Nå burde norske Disney virkelig skjerpe seg..

- hva syntes du om de DÅRLIGE norske sangerne?

VIDEO: Musikk I Skolegården


Elin har roteringsproblemer, men her filmet hun meg mens jeg gjorde litt teater for skolegården. Pluss at jeg fikk applaus!! STOLTINGEN!!!

- hva syntes du?

hits