Hvem Skulle Trodd Det?

Som sagt har vi tiendeklassinger ganske mange fordeler. Vi får dra til Anker(Nærmat) for kjøpe ting, masse andre ting og spille musikk i friminuttene. Igår dro jeg jo til Line for å hjelpe henne med musikken. Selvfølgelig kom ikke hun på skolen idag, så da hentet jeg noen CD'er som jeg brente ut. Det inkluderer Disney-sangene mine..

Det endte med at jeg "mimte" til dialogen og sang til mange Løvenes Konge sanger ut av vinduet. Alle begynte å titte opp og jeg fikk til og med applaus. Jeg er sååå stolt!!! Det var dagens høydepunkt:- ))

Justin Bieber fulgte selvfølgelig ikke med... Sadface!! Men Elin filmet jo med den nydelige Iphone 4-tingen sin som jeg forresten klarte å stjele. Så det kommer senere, mest fordi Miss Drama Queen(KLIKK) vil legge den ut først!!

Nå skal jeg legge til enda flere disney-sanger på en CD..

- hva får du gjøre på skolen som tiende klassing?

BUSY-NESS

I helgen har jeg vært ute med Linebaby, Kent 50 Cent, Addy min kule partner og Elisabethsmukka.. Vi har gjort masse tull også har jeg overnattet i ett nesten tomt hus i Brevik som var skummelt. Også har jeg fått vondt i halsen pga mye skriking også videre.

Akkurat nå jammer jeg til låta til VOE også danser jeg den kule dansen til refrenget hennes, så snart skal jeg til Line for å fikse sanger til imorgen. Vi kule tiende klassingene får lov til å spille musikk over høyttalerne i friminuttene vettuuuu. Så da blir det party-time imorra!!!

RANDOM PICTURE TIME:

Æsj, det ser ut som jeg skjeler mer enn vanlig :- ((

Line beviser hvor mye det regna om lørdagen... Det var mye!!- hva skal du idag?


UT UT Uten Bilde

jeg sliter for øyeblikket med å få mamma ut av huset så jeg kan få gjort rent idag!! Men hun skal se på tv... JADDA. Etterpå tror jeg at jeg skal ut med Elisabeth, hun har forresten begynt i klassen min og flyttet hit!! Yess!!

Nå skal jeg ut med Adnan, Kent, Line og Elisabeth. Vi skal ringstikke og raide Alvim og Tindlund.

- hva skal du ikveld?

Utedag

Ble null bloggingzzz på meg. Var ute med Line, Addy Min kule Partner, Kent, Sigurd og litt Ole Magnus. Vi møtte forresten Justin Bieber på veien.. Også møtte jeg en superkul bloggfan!!! Angelica Heart It **<3<3<3<3

Bilde taken ifjor.

- hva har du gjort denne kalde fredagen?

VIDEO: Ms. Stalker


- hva syntes du?

Puppeguri...

Nu skal jeg redigere en videoblogg som Puppeguri Kristin ba meg lage istad, som forresten har 97 cm rundt boobza. Så skal jeg gjøre noen ekstremt kjedelige lekser og sånt kødd. Og til noe kjedeligere.

- hva syntes du om bildet?

Hey There Cleavage!!

Jeg hater blogg.no.!! Jeg brukte så j**********vlig lang tid på å fikse ett innlegg så klarer de å komme med en teknisk feil. FML

SAMMENDRAG: Dumt at Horatio Caine, Mac Taylor og Gil Grissom som er hovedetterforskerne på CSI seriene ikke er i samme serie. Bare han Ray Langton!! KJEDELIG

Kristin og jeg gjorde lekser i stad.. Kort sagt, vi suger!- ser du på csi?

Bye Bye Bloggerz

Tjena på er!! Vet du hva jeg har lagt merke til? Bloggene rundt omkring faller om. Det resulterer i dårligere og dårligere blogging og masse sånt. Mange tar pauser og det blir mindre og mindre innlegg. Jeg er nok ganske motsatt, for jeg føler jeg blogger bedre når jeg har vært på skolen.

 Vanligvis sitter jeg foran datamaskinen og surfer på masse annet, mens jeg egentlig kunne blogget. Hallooo?!? Hva er dette for noe slags tull?! Det er snart jul og da skal man liksom begynne med nedtelling og alt sånt!! Og da blir det superblogging.. Whyyy? WHYY? 

Candy-gurrrrl

- hvor ofte blogger du til vanlig?

oh, please wait a minute mr. postman

Tjaaaaaaaa! Nå er jeg max glad fordi jeg endelig fikk linselokket og uv-filteret mitt. Big thanks to Mr. Postman!! Fire uker siden jeg bestilte den.

Vil ikke ødelegge linsa mi vettu! det var nemlig noen på skolen som stjal linse-lokket mitt siste skoledag. Hehe, I love you too liksom!!!! Også er jeg max very happy fordi det regner ute og det vil si nesten vinter. Men så er jeg max sur fordi Justin Bieber-look-a-like gutten på skolen vår merka at jeg holdt han nesten på rassen. Jeg elsker matte tror jeg.. Så i denne skrivende stund, eller etter denne skrivende stund tror jeg at jeg skal gjøre matte, fordi jeg eeeeeeeelsker det... JEG EEEEEEELSKER DET... For øyeblikket da... ehhehehehhe

Også er jeg max sur for vi tok "klassebilder" for fronter, også tok jeg tommel opp på omtrent alle bildene.. BORTSETT FRA ETT, selvfølgelig tok de det hvor jeg ikke tok tommel opp.. That's it, lærerene hater meg..

PÅ ett av disse bildene holdt jeg jo opp mobilen og pekte på den også... Neida... Ikke den heller, nei... Typisk lærere..typisk..

- hva er favoritt faget ditt?

What A Winter Feeling

Du vet at du har seriøse vinterproblemer når du assosierer absolutt alle ord du kan med jul og vinter. 

Igår diskuterte jeg med morradi (som egentlig er min) at iskrem = kaldt, kaldt = ute, ute = snø, snø = hvit, hvit = jul, jul = hvit jul. Og jul vil si vinter, ikke sant? Argh, tilgi meg for at når vinteren kommer så vil jeg helt sikkert ha sommer.. Aaah, jeg gleder meg til vi skal til Ikea (<- fullstendig urelevant) 

Jeg SKAL forresten skaffe meg ett "longboard", ettersom at Kristin og jeg tok Elias sitt og jeg cruiste rundt omkring med det idag!! Så skal jeg eie Elias i kjøring og alle andre.. Hang loose, bro'.

Og siden jeg ikke har noe ett lite kamera til å bruke på skolen, siden morradi rappet mitt så tar vi gamle bilder..
2009102726
popkorn :- ))
kk
Nice And Tight.

- favoritt årstid?

SNIKINNLEGG
SYNTES DU KRISTIN ER SØT OG KUL OG OPTIMISTISK?

FILM: Mote På Topp

Beklager for uskarpheten, frøken uskarp borti her er ikke best på fokuseringen:

- hva syntes du?

Ræva Morgen På Disney

God Morgen!!!! Herreguuud, det er vel ett par år siden jeg morgenblogging. Good Old Times! Hvis du ikke visste dette bor jeg rett ved siden av skolen min så jeg trenger egentlig ikke å stå opp før kvart over åtte, men jeg står over sju over sju!! I'm waaaay too smart for this..

Disney Channel har forresten begynt å sende rævva om morgenen. Phineas & Ferb har jo tatt over hele dritten, jeg vil ha erstatterne!!!

Så fant jeg jo dette nydelige bilde av meg og noen venner i sjuende klasse.. SE JEG ER POPULÆÆÆÆÆR :- ))
Tullaa daaaa!!

- ser du på disney channel?

Husker Du Denne?

Det er jo ikke sikkert du har hørt den før, men jeg skulle skylle tallerknene våre istad og ut av det blå synger jeg på denne sangen. Jeg husker jo at jeg hadde dilla på den for rundt fire eller fem år siden :- )

Good old tiiiimes!

Cause i'm just a teenage dirtbag baby

Yeah i'm just a teenage dirtbag baby

listen to Iron Maiden baby with me

Ooohoooooo

 

- har du hørt den? hva syntes du om den?

S: UC: Nytt Design

Eller.. kanskje ikke helt nytt da, men jeg har lagd en ny header og byttet på profil-bildet og satt sidemenyen til venstre istedenfor. Kommer nok til å endre på litt mer om nødvendig. Jeg er ganske fornøyd og litt stolt!!

FØR:


- hva syntes du?

sosiale mennesker, gutter, venner, gutter, gutter

Igår dro jeg til Rakkestad fordi jeg skulle sove hos Elisabeth for siste gang før hun flytter hit hun også og fordi Sarp. er ett forbaska kjedelig sted!!!!Det første man tenker før man flytter hit er: sosiale mennesker, gutter, ikke ha tid til lekser pga er ute med venner, gutter, latter og gutter. Er det det? nei.

Da skal jeg iallefall redigere videoen og gjøre lekser.. Jeg kødder ikke!!

- hvordan er det der du bor?

FILM: Punktere En Pupp?


- hva syntes du?

Think I'm In Love

Nesten iallefall.. Du skjønner.. Det er en gutt, på skolen.. Og han er så.. Du vet.. Neida, men det er en gutt som ligner på selveste Justin Bieber.

Bare en litt penere versjon og yngre og brunhåret og noe mer. MEN!!! Vi har en ting på skolen som heter Tindlund Open, så tok jeg 238947 bilder av han. Også gikk han rett foran meg mens jeg tok bildet.. SÅ stoppet han, stirret på meg og gikk videre. Og IDAG, IDAG, Idag gikk jeg forbi han og han så meg rett inn i øynene og det var søtt. Jeg har jo den tingen for Justin Bieber liksoooooom. Det skjedde liksom tre ganger liksom og han har liksom drit-fine øyer liksom.. liksom:- )

Men jeg er ikke en av de som faller for yngre ggutter.. HEHEHEHEHE KØDDAA
NÅ skal jeg tralle mens jeg gjør rent.. DET KOMMER VIDEOBLOGG OM NØYAKTIG EN TIME

- kjenner du noen som ligner på jb?

i'm so creative!

Boob Grab Day!

Nok en skoledag over for meg, og idag ble vi kjent med de smååååå åttendeklassingene!! Malene og jeg gikk rundt og snakket om alt vi hadde gjort og masse sånt tull til åttendeklassingene. STAKKAR!

Nå dro Kristin fra meg etter og jeg har ingenting å gjøre.. Ellers hadde vi vel hatt lekser, som jeg nesten ser fram til. Æsj, frøken skolelys. Idag var det liksom boob grab day (som forresten var 06 august, og bare funnet opp) så jeg tok alle jentene på puppene!! OG JEG VAR GOD!!!

- hva gjorde du idag?

LYKKERUS!

Tja alla appelsinpiker!!!! Okei, jeg aner hvorfor jeg er i lykkerus.. Du vet det GODE følelsen du tenker på når det er akkurat ett år siden noe skjedde og du føler deg "ganske" bra? Eller du bare har en god følelse i magen? Det har jeg nå!!

Det er nemlig, min dårlige venn, at jeg har lest gjennom arkivet mitt fra september til desember og jeg er så glad for at de tidene kommer igjen!! Snø, kulde, peis også videre.

SÅ HÅPER JEG AT NOEN VIL SITTE MED MEG OG GJØRE LEKSER.. HINTHINT KRISTIN!!!!

Jeg aner ikke hvorfor, men jeg er "so freakin' happy" Nå gleder jeg meg nesten til skolen.. OH no, here comes frøken skolelys..


- hva slags rus er du i?

DAY 5 - BEST FRIEND


Fordi jeg er morsom!! At jeg klarte å lage den på MINDRE enn 2 minutter er sykt..

- hva syntes du?

We Rule The World!!

Iallefall skolen.. Vi er tiende klassinger!!! Kristin og jeg gikk mot døra og jeg sa "Når vi gikk ut denne døra ifjor var vi niendeklassinger, NÅ får vi ut som tiendeklassinger!!" Og hele dagen var egentlig bare svett, pervers og chill..

Jeg må virkelig minne meg selv på at jeg ALDRI skal gå i hettegenser på skolen.. Som tiende-klassinger får vi gå på den næærmeste nærmat butikken og kjøpe mat, så Line hadde da kjøpt noen bananer. Og de stakk jeg gladelig nede i beltet og fikk være gutt for en dag.. Yay meeee!! Imorgen skal jeg gå rundt og mobbe åttendeklassinger fordi de er så små, selvom de er høyere enn meg.

Kristin savner forresten når jeg sminka meg og gadd å fikse meg for å dra på skolen.. Så da blir det SMINKEVIDEOOOO!! Kødda..

Sekken min er allerede tagget ned.

Superhappy!

- hvordan hadde du det på skolen?

Today's Newsflash!!!!

Idag er jeg mindre syk og mer klar.. eller klarere for sskewll!! Jeg har kjøpt en sekk som jeg kan tegne på!!

Også tok jeg for FØRSTE GANG beina og rumpa mi gjennom tre forskjellige buksetights som var helt nye! FOR om akkurat en måned drar Mamma til Filippinene alene for å fikse masse ting og kjøpe bukser og sånn til meg, fordi jeg har altfor lange og tynne bein så ingen av buksene i Norge passer meg. Og da skal Mamma ta med en av buksene mine for måling, og da hadde jeg sittet igjen med ett par fungerende bukser og ett annet par med ødelagt glidelås.

Igår fikk jeg den verste julestemningen noensinne.. Nemlig fordi tro det eller ei så elsker jeg å være syk rundt juletider! Tenk, ett peis-oppvarmet hus med snø utenfor og en julekalender og god mat. Tenk så herliiiiiiiiiigggggg!


- når hadde du julestemning sist?

Perfect Timing...

Eller skal jeg si "not"? Jeg har nemlig blitt syk!! Først ble jeg smitta av Kathrin fordi jeg brukte glasset hennes, også har jeg vært ute i hele natt og hatt vinduet åpent uten beskyttelse for halsen min.. Supersmart superkimz!

 Igår hjalp jeg Malene med å sette opp ett telt iallefall, også har jeg ikke fått sove noe særlig.. Nå er jeg halvdød også skal jeg død litt mer etterpå!! Bare bra å bli syk før skolen begynner, jeg er så flink på timingen min!!!

så glad jeg er når jeg ikke er syyyyk!!- når var du syk sist?

Min Inspovegg

Okei.. kanskje ikke! Men før du ser på bildene vil jeg avklare(?) ett par ting.

Skulle tro jeg var veldig selvsentrert for det er ett digert bilde med meg og nesten ingen Kristin(klikk). Det er fordi fotografen tok enten bare bilder av ræva hennes eller sola. Den andre tingen er at det skulle stå noe som "Friends Stick Together Through Thick And Thin". Men det gikk ikke :- (

Også skulle bildet vært større, men de hadde ikke rammer som var store nok. Og sist, men ikke minst så er Anders Johnsen(klikk) fotografen.. MED MITT KAMERA, så er det avklart. Jeg kunne jo valgt mange andre bilder fra andre ganger, men de fleste bildene som jeg ikke bruker blir enten slettet eller forminsket, og dette tok jeg HELDIGVIS vare på!

Forestill deg at du sykler med denne pakken, etter at du har gitt fra deg 579 kroner på en liten sykkel:Tadaa!!

60 x 100 cm. Selvfølgelig skal jeg endre litt på rommet mitt snart så jeg kanskje har en litt bedre plassering :- )

BTW: Jeg klarte nettopp å dytte kamerastativet med kamera på så halve blitsen falt av.. OG DEN FUNKER enda!!!

- hva syntes du?

Happyface Again!!


Heisann!!!!! Selvom jeg er utrolig lei meg for at jeg ikke er i Göteborg akkurat nå, er jeg ganske så glad for at jeg fikk tingen min i posten. Jeg håper bare den ser bra ut, hvis ikke har jeg kastet bort masse penger! Man lærer vel av sine feil? :- )

- hva tenker du på akkurat nå?

DAY 4 - FAVOURITE PLACE

Jeg klarer dessverre ikke å tegne mitt favoritt sted, så jeg skrev det! :- )

hva syntes du?

Sur - Surere - Superkimz

Ikke direkte sur, men jeg forventet at noe skulle komme i posten idag!! Også kunne jeg vise det og være skikkelig kul og sånn.. Men neidaaaaa. Jeg har spilt gitar, gjort rent og nesten dødd av kjedsomhet.. Så planlegger jeg masse hjerneskada musikkvideoer... Jeg er så kul og inspirasjonel, hvis det er noe som heter det.
Nå legger jeg meg og dør!! Imorgen skulle egentlig Elisabeth og jeg til Göteborg, men hun er i Tromsøøø!! Så hvis du vil betale turretur buss 203 kroner for å dra med meg, ring meg da!! :- (

- hvilket humør er du i?

swedish radio

God Eftermiddag!! Nå hører jeg på svensk radio og the voice samtidig.. UTROLIG KULT? Neida, men de skoene med utrolig dårlig kvalitet du ser fikk jeg i posten igååår. Endelig noen sko jeg kan gå inne med! Mamma klager hele tiden på møkka jeg drar inn etter at jeg har vært ute med de andre skoene mine.. Utrolig deilige også.

Nå skal jeg prøve å rydde rundt i huset.. Tror jeg.

- hva er din favoritt musikk-kanal?

DAY 3 - FAVOURITE FOOD

Jeg klarer virkelig ikke å tegne medisterkake på en bra måte..

- hva syntes du?

Da Reiser Jeg!!

Da skal jeg sykle alene til Kiwi, med magesmerter og ett helvettes regnpøs!! Jeg tror jeg spiste de siste brødskivene mine litt for fort, og da resulterer det i at magesekken min vender seg inn og 23847 ganger... JEG DØØØR! Også skal jeg hente noe i posten, forhåpentligvis er ikke dette kondomer :- )

HERREGUD, de asfalterer borti her, og alle bildene og peisen ristet som bare det..

- hvordan er været der du bor?

Comment Of The Year!!Jeg tok turen inn på google hotmailen min istad, og fant denne fiiiine kommentaren på en av videoene mine.. Hvilken video? Ingen andre enn den mest sette videoen jeg har med 1,538 eller noe sånt noe views som heter Justin Bieber In Norway?.. OOH, SHOCK. Ærlig talt har jeg ikke så mye imot ham som man skulle tro.

Men egentlig så består hverdagen min av Justin Bieber, skole og gutter som ligner på ham. Enough said!! Altså, jeg syntes det er gøy å bli hetset for sånne ting, men jeg skjønner ikke helt hvor han får emo fra og hvorfor han kommenterer f*ckn bitch på en annen gutts video av Justin..

Uansett, så har jeg og Kriz en liten idè som skal gå til Justin Bieber :- )

- hva syntes du om kommentaren?

DAY 2 - FAVOURITE ANIMAL


hvis du ikke skjønte det... så var det en løve :- )

- hva syntes du?

HVA SØREN ER DETTE?

Jeg går ut for å hente posten, og tenkte det var en av trè ting som jeg hadde bestilt...

LITE FORVENTET JEG AT DET VAR NOE HELT ANNET!!

En pakke med 21 kondomer!! Jeg er ikke en gang femten enda, også har jeg fått gratis kondomer i posten. Kanskje det er ett tegn? HAHA..

- er ikke jeg heldig???? kødda

DAY 1 - YOURSELF(FILM)

OHJES AILEEN, IN YOUR FACE!!!!!

- hva syntes du?

DAY 1 - YOURSELF


DAY 1 - DRAW YOURSELF

Jeg skulle jo tegne meg selv òg ta bilde av meg. Så rappet jeg Aileen sin idè og filmet meg mens jeg tegnet meg.. Så skal få den ut i løpet av natten?:- )

- hva syntes du?

Tuuuuuuseeen!!

Dette er mitt tusende innlegg så gratulerer til meg for det.. Hadde vært 38473 av andre hvis datamaskinen min ikke hadde vært fu**ed up! Idag kom ialle fall k-riz, og vi har ikke gjort mye annet enn å spille nøtt eller sannhet med mobilen min og masse annet tull.. Så bildene er for det meste knipset av K-riz.- hva syntes du om de altfor mange bildene av meg og de få bildene av k-riz?

Work-Day!!

Søndag, søndag! Hva er det med denne dagen som pleier å være så fæl? Er det fordi butikkene ikke er åpne? Eller fordi vi ikke griller den dagen? Jeg skulle egentlig starte med å redigere en intro ting, men så kom jeg på at jeg har masse annet å gjøre. Stryke klær, rydde rommet og hjelpe mamma med å lage mat sier vi :- ) En eller annen gang må vi jo gjøre det uansett!!! RIIGHT?
superkimzsuperkimzsuperkimz
forresten, 30 dager tingen min skal starte imorgen... tror jeg!

- hva pleier du å gjøre på søndager?

30 Days

Halla balla!!!!!! Idag har jeg vært i byen med Søster og grillet med Nabo og Mamsen.. Jeg kjøpte meg en singlet, møtte på noen "kjente", spiste tre pølser og fiske... NEI, potetgrateng. Akkurat nå holder jeg på å spy av tanken fordi jeg er så himla mett.

Jeg fant ett sånt bilde på en blogg jeg ikke husker, dessverre. Men iallefall det er en sånn greie hvor man skal tegne en ting hver dag i en måned. Og jeg klarer egentlig ikke å tegne, så jeg tenkte å ta bilde av alle de forskjellige tingene istedenfor.(?) Det blir på en måte en annen versjon av Caroline Maria's populære 365-days project, bare med ett tema. Ett tema for de uten kreativitet kan du trygt si :- )- skal jeg tegne det, fotografere det eller alle sammen? HAHA

ekkel kebabtallrik

Da er jeg hjemme fra en killah time i Sverige, og det var nokså koselig, og endelig ble søstra mi meeeeed! Så da slapp jeg å gå alene. Jeg kjøpte en ekkel kebabtallerken(igjen) med masse fett og harde ben og ekkel rømme med ekkel pizzasaus og en skikkelig deilig t-skjorte fra H&M, som jeg gjerne vil skal ha flere av!!


Rino(naboen) har faktisk akkurat samme kamera som meg, og er så fasinert av 50mm-linsa mi!! HAPPYFACE!

Jeg skulle ta bilde av landskapet mens vi satt i bilen og endte opp med 238 bilder av dette:

Me love t-shirt!!


- hva syntes du om bildene?

Spennende I Sverige

Hejhej alle mine koselige lesere. Akkurat i dette øyenblikket, as we speak, er jeg på vandring rundt i Sverige. Eller, jeg tror jeg bare vandrer rundt på Nordby kjøpesenter! Ikke det at jeg har all verdens med penger, men jeg finner vel noe smått, som sagt; JEG ELSKER BILLIG!
Og forresten! Hvis noen ser meg, kan du hilse eller komme bort til meg å si hei? Det hadde vært gøy!

<br/><a mce_thref="http://s5.tinypic.com/33xcyzn.jpg" target="_blank">View Raw Image</a>

<br/><a mce_thref="http://i42.tinypic.com/20z1rsy.jpg" target="_blank">View Raw Image</a> <br/><a mce_thref="http://i41.tinypic.com/rcss34.jpg" target="_blank">View Raw Image</a>

IKKE SANT JEG ER SØT? -

design, design, desigggggggn

Hej grabban! Igår og idag ble det egentlig null bloggings fordi kriz kom og fordi jeg hjelper Håvard fra whoot.blogg.no med designet. Men jeg lager fortsatt ikke design til andre, fordi jeg lovte ham det før sommerferien :- )

Så vet vi det, snart skal jeg til byen for å kjøpe et digert fotoark. OOh, The Simpsons har begynt!!!!!!!

random bilde..

- hvem har lagd designet ditt?

2 Rare Og 1 Søt

Bonjour! Facebook har blitt veldig ubesluttsom i det siste må jeg si:

Forresten, er det flere enn meg som syntes dette er ironisk?:

Og 537 andre liker det..

Nammenn!! Simba er forresten ikke bakgrunnsbildet mitt..

Da går jeg og overtaler Mamsen til å kjøpe noe veldig kult. Blog ya' later!!

-hva skjer idag?

Det Aller Første

Jeg kom over det ALLER første bilde jeg tok med kameraet mitt:

Ohjes da! Det er jo skikkelig kult nå, men det er godt å se at jeg hadde ett forsprang i Desember. Mens alle andre er trege, JIPPI!!!!!

Også noen flere bilder som jeg tok for århundrer siden.

Min første.. og dårlige bokeh.
Enda mer Graffiti, Heftig.
enda mer lysgraffiti.

Ooog enda mer.. For ett morskt tryne jeg ser i midten av 2010 :- )
Jeg oppdaget forresten at jeg kalte deg.. eller dere(?) for mandarin- og juletryner. Koselig, jeg!!

Skikkelig kinky bilde av meg og Kristin.
Fail på å ta hjerte-bokeh. Ohyes, jeg tok den igjen!!!

Ingen har forresten kalt med Dølle Døllesen, så det var en super-skuffelse.. Men nå skal heftige meg som er superkul og heftig ta av de heftige linsene og skrive en lapp hvor det står at jeg heter Dølle Døllesen. Poenget med dette innlegget er... at bloggverden henger sykelig langt etter og at jeg skrev mye mer interessante innlegg før og at bildene mine var bare av lysgraffiti, bokeh og bilen til kjerringa di.. Neida, men bilen til søstra mi. Nattaaaaa (for deg, men jeg legger meg om 476 timer)

- henger du langt etter? / hva skal du kalle meg?!??!

Utfyllende dag

i bilder!

Ett nydelig bokeh-bilde som Kristin tok! Og blogg.no ødelegger kvaliteten.
Idag var jeg ute med Malene, Anders og Kristin(klikk på navna!!). Det var skikkelig awesome, skal jeg si deg! Litt tilfeldig med svart-hvitt bilde, men det er jo ikke ofte :- )

- hva syntes du om bildene?

FILM: Når Superkimz Kjeder Seg..

Dette skjer når jeg rydder rommet og kjeder meg.. Ødelegger vakre Disney-sanger :- (
Og masse andre sanger

- er jeg ikke flink som kan dialogen til Løvenes Konge II?

Burde IKKE...

Men gjør det alikevel, nå bryter jeg to regler. Blogge på natta og spise på natta. Velvel, jeg ble ufattelig glad i stad når jeg fant ut at en jente som het Valentina likte ett av vindu-bildene mine, og spurte om hun kunne legge det ut på nettsiden hennes, og selvfølgelig sa jeg ja! :- )

Nydelig forklaring på bildet, og hva jeg jobber med idag!!! Men jeg er iallefall utrolig stolt.

- sover du?

ASKIM-MORO!


Idag ble jeg plutselig til ett sunt menneske, nettopp fordi jeg har fylt en flaske med vann og jeg drikker av den!!!! Flink jente.

Igår hadde jeg forresten en killah time på Østfoldbadet i Askim sammen med Kristin og Anders(turtelduene). Hvor vi spiste Pizza, drakk brus, tok alle skliene og kastet baller på hverandre. Jeg hoppet forresten fra ett sånt hopp(god forklaring) som var det andre stupebrettet fra bunnen(altså den i midten) og det kilte som bare det i magen når jeg hoppa. ALDRI IGJEN!!!

Nå er det spisetid :- )

- har du vært på Østfoldbadet før?

SPØRSMÅL

Men du Kim, Kimmy kimz. Hvor er det du lærer CSS og HTML? design generelt? Legge ut flere tips osv? hihihih....... hi. :-D
fra
silje.

Vel, min gode venn! De finner jeg i de nærmeste butikkene, som H&M også videre... Neida. Jeg har masse HTML og CSS koder lagret i notisblokker i tilfelle jeg trenger dem, som jeg har fått da jeg var med i sånne grupper på msn og piczo også videre, men er jeg i en klemme og ikke har den jeg trenger søker jeg på Google(for google er min bestevenn) for eksempel: få bakgrunn til å sitte fast blogg.no. Og grunnen til at jeg skriver blogg.no bak er fordi da vet jeg at det er fra blogg.no og ikke sånne teite nettsider som ikke har CSS. Og hvis jeg ikke finner på norsk søker jeg på engelsk da :- )

Håper du fikk svaret på det!

- har du noen spørsmål?

hits