så klarte vi å gå oss bort

Hei! Klokken to idag klarte Maral, Malene og jeg å berge oss ved å finne en vei ut av en diger skog.
Vi hadde en liten bær-tur og sopp-tur med hele c-teamet idag! Koselig var det, men vi var såklart sist, fordi vi måtte plukke så mye som mulig!
Halv ett var vi de siste og vi sa til læreren vår at vi kunne veien. Lite visste vi at åttende klasse skulle komme bak oss, så vi spurtet inn i skogen for at vi ikke skulle bli sett, langt og lenger løp vi inn.
 Så hadde jeg fått en liten anelse om at vi hadde gått oss vill, men jeg tenkte at vi er snart framme. Vi hørte ingen menneske lyder eller noe, vi fant bare blåe male merker på trærne, etter en stund hører vi masse folk på den ANDRE siden av skogen!
Og der ser vi dem gå. Vi spurter tvers over blåbærengene og trærne og finner ut at det er en dam som er veldig veldig lang, og går stien. Senere spurte vi en gammel mann om hvor skolen var og vi fikk hjelp. Det gjorde vi med alle som kom forbi.
På veien sang vi sanger, jogget, gikk ned noen kilo og trallet på veien. Gud, så sliten jeg er beina nå. Etter å ha gått over 1 mil i halvannen time har jeg sikkert vært før..
Bilder får vente, til kameraet er ladet!

Vi gikk her over fjell og land
Her møtte vi en en gammel mann
Vi spurte så, vi spurte så
Hvor hører vi hen hjemme?
Dere hører hjemme i shoppingland, i shoppingland, i shoppingland
Og alle de som shoppe kan, de hører hjemme i shoppingland!

En av sangene jeg fant på, som vi trallet på :- )
Supermorsom tur spør du meg!

Ellers kom jeg på at vi skulle gå så lenge akkurat den stien samme dag neste år!
CHIAO!
- K

Dette er faktisk resultatet på ett kose-Outfitbilde. Bukse fra h

294556-4-1250526308477.jpg
Dette er faktisk resultatet på ett kose-Outfitbilde. Bukse fra h

Vi pumper bjeller.

Hei igjen! Elisabeth har nå sovnet på gulvet etter en lang dag med rydding og vandring rundt i sentrum. Jeg møtte på Vilde, en gammel bestevenn, som var veldig koselig! Ellers har vi tatt tusenvis av fine bilder og gått tur med søte lille Doffen.
Vi kommer definitivt til å ta mer bilder. Enten i badekar eller ute, det finner vi ut etter vi har vært i butikken og kjøpt oss smågodt! Det var forresten noen gutter som plystret etter oss istad, godt at noen kan se ekte skjønnhet i andre mennesker. Herlig sarkasme, jeg svarte med å slå meg på rumpen. For ett vakkert syn!
m 096

yummy!
m 122
The flirt himself.
m 167
Lillebett.blogg.no, er hun ikke søt?


m175.jpgm168.jpg

m182.jpg
m189.jpg
m194.jpg

m195.jpg
m198.jpg

m199.jpg

m214.jpg

m248.jpg
Hopperbilder er ett must!
m249k.jpg
m255.jpg
m261.jpg

m268.jpgm276.jpg
deilig korn!
m309.jpg
morsom snurreting i Velhaven : )

m318.jpg


Jeg tar en Michael Jackson før jeg legger meg:
m178.jpg
Tar du hintet?

Natta! Ha en god.. morgen?
- K

wow..sånt skjer?

God morgen, kjære leser(e)!
Idag våknet jeg nok en gang klokken 9. Får håpe det blir en vane :- )
Så er det nok en kjedelig dag med nedtelling til skolen begynner. Hvis kattepus hadde vært her, kunne jeg kost med pusen. Men den har dratt for lengst! Jeg savner den litt faktisk, ellers vil jeg veldig til Østfoldhallen eller Storebyen.

Alle som bor i nærheten av Fredrikstad. Dere visste det kanskje ikke, men siden de har lagd en Facebook-gruppe om at de skal få Gina Tricot i Fredrikstad har de bestemt seg for at de skal det! Gina er sikkert den billigbutikken som har reist høyt opp i alle jenters-shoppeliv. Jeg har visst om Gina en lang stund, men jeg har ikke hatt en ordentlig shopping-runde der enda. Jeg venter til den kommer til Fr.stad! Du kan si at det er som ditt andre hjem.

Wow, jeg må virkelig være gæren etter shopping, for nå går det til hodet på meg!
200908095
Wow, tre føflekker på samme skinn. Jeg elsker øyebilder!

 
Nå skal jeg synge. Det er morgentreningen min, hva er din?
- KIMBERLY

Idag var jeg nærmest c-menneske!

Hei! Jeg klarte å stå opp klokka to idag! Det seneste jeg sto opp var klokken tre, men det er tre eller to år siden. Men det var nok fordi Elisabeth holdt meg våken i telefonen igår. Så da gikk jeg fra 311 kroner til 79 kroner på 2 timer.. Så skal jeg da til henne på tirsdag fram til torsdag tror jeg :- )
Men nå skal jeg lage videoblogg om hvordan jeg lager muffins-øredobber!
200908074
Jeg bruker dårlige fargeslinser :- (

Seneste du har stått opp?

- K
hits