ett bilde

Daaa drar jeg til Kristin også drar vi og bader! Man må jo bade når det er varmt vær da :) Og siden jeg ikke har annet å blogge om:

Okei, det var egentlig litt fail... HAhaaaaaaa


- hva syns du?

video: hvordan lage "lyseffekter"

Det var en som lurte på hvordan man gjorde det, så daaaa viser jeg det :)

video: superkimz gjør ingenting

kommer bedre videoer snaaaart!!!

utrolig random

Tuuusen hjertelig takk for alle tilbakemeldingene på håren min HEHE. Om jeg har klippet meg får ingen se før jeg kommer til Noooreg!

Til "det randomme"(?). Igår fikk jeg melding av Elin om at jeg var på weheartit, noe jeg syntes var kjempekoselig! Men idag fant jeg ut noe mer. Noen har tydeligvis tatt ett bilde jeg tok av søsteren min og lagt tekst på det. HAHa, dævva da jeg så det idag tidlig!!
http://s3.amazonaws.com/data.tumblr.com/tumblr_loziax1Xgt1r0sl7po1_1280.jpg?AWSAccessKeyId=AKIAJ6IHWSU3BX3X7X3Q&Expires=1311861458&Signature=Yikr8QD2oHaUss2utY1uhlspg4w%3DFint budskap!!!

Jeg tror jeg er Team-Cullen BTW...... Uffuff

 

- hva gjør du?

lugg eller???????

Samboeren til søstra mi er frisøøøør og hvem sier nei til an gratis klipp? VEEEL, jeg vet ikke jeg..... Det er bare hår. såååå jeg skal kanskje klippe lugg igjen(selvom jeg har sverget til at jeg aldri skal gjøre det igjen) bare for å ha litt endring på det døde håret jeg har... :- ) Tror nesten jeg klarte å overtale meg selv jeg nå!!

EHEHE TEST SJOTT!

OG UTEN:

EN TIL:

hva er dine tanker?

da var det gjort

Vår fantastiske statsminister sa en gang: Det er ikke snakk om HVIS det skjer, det er snakk om NÅR det skjer! Vel, nå skjedde det. Så dette er vel det vi kommer til å se på nyhetene de neste fjorten dagene, så har vi jo facebook også. Norges egen 9/11 om du vil. Helt sikkert skremmende, men JEG mener det er litt for dröyt å si at man aaaaldri skal dra til Oslo igjen. Hva om folk valgte å aldri dra til New York igjen pga 9/11.. Overdrivelser er gull..

Ser fram til å titte på nye innlegg og se "Oslo" innlegg overalt. Så dårlig reaksjon jeg har, så har det egentlig ikke gått opp for meg at det er Norge vi snakker om. I flere år har vi alltid varit ett rolig land, men nå er det på tide å lage ett call-of-duty spill basert på det her!!!!!!!!!!!!!

ett bilde og litt oppdatering


Akkurat nå sitter jeg på jobben til Kathrin, det er kanskje den eneste grunnen til at jeg blogger, hehee..... Idag har jeg ventet ute i kanskje en time og inne i en time bare for å komme inn på jobben hennes. Man må jo ha adgangskort vettuuuuu!!!!!! HELDIG JENTA!
Neida, men tror jeg begynner bloggingen neste uke igjen om jeg orker. Må jo betale 90 kroner bare for å sitte på nettet i to dager, men jeg har mange ideer på luuuur! MWAHHA

- hva syns du om bildet?

siste innlegg for uken

Okei, internetten har jeg brukt opp på EN DAG???? eller to dager, igjen! Sååååå dette kan være mitt siste innlegg fram til neste uke. Kan hende vi får høre fra Kristin her *hinthint*. Men ellers så skal jeg komme hjem med videoblogger og alt annet du vil se.
- noe du vil ha mer av i fremtiden?

NYTT DESIGN-ISH

Hehe, klarte å ødelegge designet, så jeg måtte fikse det på nytt. MEN NÅ ER DET FERDIG!

Jeg har Mozilla Firefox, så hvis designet ser annerledes ut enn det er på bildet hadde det vært fint om du sa ifra :- )
Jeg har også streket med rød rundt stedene jeg har endret!
loner uten sjel

OKEI. Idag spiste vi kinamat og akkurat nå blir jeg kvalm av tanken... Det ble bare alt for mye! Men idag har jeg gjort dette:

...

...


Da gjenstår spørsmålet: kledde jeg det??? NEIDA! Jeg prøvde blondt, blått, svart og egentlig alle regnbuens farger. Men så glemte jeg å lagre de andre bildene da... Jaja, minn med på at jeg aldri skal farge håret rødt...

 

- hva er hårfargen din?


dagens goder og webcam bilder

Skal virkelig si jeg bader i webcambilder for tiden, men det er ikke så veldig mye spennende å ta bilder av her.. Uansett så har jeg lyst på kinamat og en stor sjokoladekake og is. Istedenfor det må jeg nøye meg med ett lusent knekkebrød. ÆSJ

JEg vil også ha jordbær..

- hva har du lyst på?

video: superkimz sin kjedelige dag

 

en krysning av evil dead og en annen dårlig film

Søstra mi og jeg har omtrent hver natt forrige uke sett på Fredag den 13ende.. Og ikke den DÅRLIGE nye versjonen, men de originale. Skal ikke si at de er så gode heller, mellom filmene merker man at man har byttet ut regissøren og skrekkmusikken kommer på full guffe uansett hva som skjer... DAMN YOU HARRY MANFREDINI!
http://www.dvdactive.com/images/news/screenshot/2009/4/friday13thfinalchapr1art2.jpg

fornøyd

Jaaaada, så kom jeg inn medier og kommunikasjon. Det er vel helt greit, nye mennesker og litt mer kamera og data <3 Men også fag! Bleuh....

Nå skal jeg ut og kjøpe japse-nudler for å ære Kristin!!!
LIKEL DU NOODLA?

ventar i spenning..

Så kom jeg på at jeg glemte Min-ID hjemme i sarpsborg, så jeg må be Mamma sende meg pin-koder senere. Er på en måte ett nervevrak, men jeg kommer meg over det.

Idag tok jeg første steg ut i sivilisasjonen og dro ræva mi ut til 7/11 og kjøpte ENDA mer internett for en uke. Det rare er at jeg brukte opp det forrige internettet(som skulle vart en uke) på TO DAGER. Sier noe om hvor lite jeg gjør her i Sverige. Jeg kjøpte meg også to sjokolader, tiihihi, rikingen <3

Fail tommel upp!

Ser på rotet.

Viser rotet.

SPISER SJOKOLADEEEEEE

 

- hva har du kommet innpå, om du har søkt?

stjernedag to: jag är død

HEI KJÆRE LANDSMENN! To dager på rad har sokkene mine forsvunnet i søvne (jeg sover med sokker). Og jeg finner de ikke da.. De er forsvunnet for alltid.. Inatt la jeg meg klokken ett ( jeg har ikke annet å gjøre om natta...) Også våkner jeg klokka NI????? Akkurat nå vil jeg sove bort hele dagen, for jeg har ingenting å gjøøøøøøree.....

Hvis jeg hadde hatt en sykkel, ville jeg syklet til 7/11 eller coop, men det har jeg ikke.. BÆSJBÆSJ. FML. Neida, koser meg med musikken og dansing i undertøy(mens noen fra andre leiligheten spionerer med kikkert) Neiida...

Bare kjedelige innlegg for tiden, I'm working on it!1

 

tips til hva jeg kan gjøre? om tipset er videoblogg - tips til hva jeg skal gjøre i den?

internett streiiik

Okeei, internetten streiker så jeg er ikke sikker på at det kommer til å holde så veldig mye lenger. LENGE LEVE COMVIQ..

Akkurat nå er jeg litt gretten ettersom jeg ikke har spist idag og jeg har lyst på popkorn og jeg gidder ikke Å GÅ ned til 7/11..

alene-party.. igjen

Da er jeg alene "hjemme". Annet enn å surfe facebook og blogg(<3) så danser jeg alene, tihiihi!SELVDIGGERRR <3333 Neidaaaaa. Joooodaaa. Neidaa...........Nei!

 

- hva gjør du da? kommenterer tilbake asap!!

den vakreste søster på jord...

drar på bistro boheme

Og spiser drittmat! JIPPIII. Neida, men legger ut litt bilder fra noen dager..

- hva skal du AKKURAT NÅ?

 

video: superkimz forteller en historie

Klarte å lagre filmen litt lengre enn videoen hehe!

 

 

- hva syntes du?

JADA DET GIKK

ÅJADA! Jeg savnet bloggen min!! Måtte faktisk KJØPE mobilt brebånd. Ikke billig, nei.. Men litt mer blogging og mye masse bilder kommer!!

Siden søsteren min klager på at jeg bruker for lang tid på å blogge, så kan jeg ikke legge ut alle bildene jeg vil legge ut.

Flyplass-mat!!!

Flyplass-vann!!!

Flyplass-hånd!!!

Flyplass-kopp!!!!

MIN BAG!!!

Fin uutsikt!!

Finere utsikt!!!

Stockholms pizza til 50kr!!

Stockholms speil!!!

MIN LINSE!!1

 

 

- savnet meg??? neidaaa

Stoch 2 nite

Da er jeg i Stockholm med søstra mi, TATIII <3 Hu har leilighet her. Vi skal kose oss i tre uker. Vet ikke hvordan blogginga blir i nærmeste fremtid, men noen innlegg må jeg kunne klare så blir det søren meg mange videoblogger og bilder tatt!


/ bursdagen til Maral!

- HVA SKAL DU DE NÆRMESTE DAGENE/RESTEN AV FERIEN?

on my way

Akkurat nå sitter jeg på flybussen med søstra mi og vi er på vei til Gardermoen! Heldigvis har jeg flere timer med serier og filmer på datamaskinen som vi kan se på på veien! :- )

Takk og lov for at flybussen har internett!!

TATTIII
- hva skjer idag?

ferdigpakket og snart jogge-klar


Pakket egentlig ferdig for flere timer siden, men jeg har de siste timene funnet på (eller iallefall prøvd å finne på) ett par video-ideer. Så da er det bare å skrive dem ned.. Tror nesten jeg burde ha penn og papir med meg til alle tider for jeg kommer på ganske mye i ny og ne, men det glemmer jeg jo stadig vekk!

Nå tror jeg nesten at jeg tar meg en joggetur for siste gang i Sarpsborg frem til August!

- hva tenker du på akkurat nå`?

support meeeee

HEHE, klikk på DENNE linken hvis du er nysgjerrig :- ) Jeg syntes Kristin har ett godt point!!!

Akkurat nå burde jeg egentlig pakke for imorgen skal jeg til Stockholm med Kathrin, men så sitter jeg egentlig her og furter over at jeg har 1000 kr til mat, klær og alt annet i tre uker.... DEPPP! MEN, da er det bare å tenke BILLIGE TING ER BEST.. Nå skal jeg iallefall spise litt jordbær ogsåå dusjee!
- hva skal du idag ?

ett biiilde

Skal få dagen hittil oppsummert - jeg våknet for fem minutter siden.. Neida, men jeg fant faktisk mobilen MELLOM sofa-putene.
- hva syntes duu?

hei hvor er du

Ah, blir gal snart.. Jeg må slutte å ha på lydløs på telefonen, hver gang jeg leter etter den og ringer etter den finner jeg den aldri.. HÅPLØST. DA FORTSETTER LETINGEN :- (

 

tamron 17-50mm f/2.8

Goodbye 18-55mm og HELLO 17-50mm!! Endelig fikk jeg kjøpt drømmelinsaaaaa! HAPPYFACE :- )


Man kan egentlig si at den linsa jeg kjøpte er ganske lik 50mm f/1.8, men man kan zoooooome OG det er litt mindre blenderåpning(f/2.8) Men deilig er den å bruke!!!

Tamron 17-50mm f/2.8 <3


- hva er favorittlinsen din?

brb fredrikstad

Da stikker jeg til freeeeeeeeedrikstad for å kjøpe liiiiinse også skal jeg ta biiilder av søøøøstra mi :- )


- hva skal du idag?

video: wildlife med superkimz og steve

Litt meningsløst, ettersom alt skjedde veldig impulsivt.. HEH

gleder meg til mandag

Da skal Mamma og jeg kjøpe en nyyyyyy linse - som er mye bedre enn 50mm. HAHA YESYES. Okey, da er jeg ferdig med å snakke/skrive om det for en stund!!

å er det NUKETOWN 24/7 på Black Ops, så da er det på tide å spille, spise og spille :- )

 

- hva gleder du deg til?

til byeeen

Da stikker jeg til byen med Mamma, Norma og Kathriiiiiiiiin. FORHÅPENTLIGVIS får jeg kjøpt en ny linse idag! Skal legge ut en videoblogg kveld, stay tuned!!
- hva skal du idag?

video: svar på spørsmål del IIII

1302 ????????

OK. Ja, da kostet reparasjonen for 50mm linsa MER en det jeg faktisk betalte da jeg kjøpte den. Ahh, jeg skulle bare ha spart til 50mm med 1.4 i blenderåpning. DEN er iallefall ikke plastikk.. Jaja, da tar vi(Mamma og jeg) og kjøper en ny linse!! :- (

Jeg som var så glad i den andre.. Fjerde svar på spørsmålsrunden kommer etterpå, også må jeg spille inn en til ettersom det har kommet litt flere spørsmål siden sist..

Så må jeg redigere en UTROLIg uplanlagt video av meg og Kristin, haha, gleder meg!hits