Svaret på "gjetteleken"

Alle gjettet feil!!! Det var sukkertøy formet som en fot som satt på en plaspinne som man dyttet nede i diamanter som sprengte.. Neida, men den som gjettet riktig var jo alle som gjettet på kjærlighet, men den blir for lett. Så den som gjettet nærmest var Anniken, Håvard og Rebecca :- ) Noen som kan det å gjette hvertfall!!

Premien eeeeeeeeeeeeeeeeeer... det finner jeg ut om noen år!! Nå stikker jeg til tv-boksen..

- hva liker du å se på på tv?

Regn-Blader

Tok meg en tur ut igår for å ta meg litt frisk luft også fant jeg noen blader med fine regndråper på.. Og en stige :- )Elsker Bokeh effekten i bakgrunn på bildene

- hva syntes du om bildene? / hvilket bilde likte du best?


alene med min ferskenvin

Nå sitter jeg her alene med min ekle ferskenvin og skal redigere en teit video fra istad. Disney sanger, en rulle-stol og ensomhet passer ikke sammen hos denne jenta. Ellers triumferer jeg over den stygge myggen jeg drepte istad :- )

Jeg skulle forresten ut en tur for å kaste søppel, det endte med at jeg skled ned trappene og landa på ræva. Med handa nedi søppelposen. Mmmmm, deilig.

- har du drept noen mygg i år?

GJETT DAAAA

Jeg skal gjøre rent, jeg nå :- ( Så har jeg penger til enda mere til neste ukeeeeeeee!!!!

Du kan gjette hva dette er imens:


- hva holder jeg i hånda?

Null vin på meg

Det var masse kø på polet i Strömstad idag, og jeg må si at jeg ble utrolig sur da jeg fant ut at de ikke hadde noen Jordbærvin... Men ellers fikk jeg kebab, godis, hårfarge og sko.. Ingen klesplagg, men jeg fant en HEFTIG The Beatles t-skjorte.. Jeg eeelsker The Beatles! Men jeg tenkte at jeg får kjøpe den en annen gang :- )

Jeg kan ærlig si at den hårfargen jeg valgte, har jeg ALDRI hatt før. Og jeg har vært fra svart-håret til blond, så du kan lure på hvilken farge det er... Det er ikke blått!!!!

Zingooo!

En kebabtallerken som så veldig god ut før jeg spiste den :- )DET HADDE INGEN SVARTE SKO I 36 :- (((

- hva har du gjort idag?

Nytt Design!

Hej folket! Igår natt fram til klokka 4 satt jeg oppe og fikset designet mitt. Jeg ble bare så sykelig oppgitt over at bloggen ikke ble 100% venstrestilt. TRO MEG, jeg prøvde alt!!! Men jeg er ganske fornøyd nå, så det holder nok for en stund!

Snart drar vi til Sverige for å kjøpe mer Jordgubbsvin og masse godis.. Jess!


Natten igår endte med å raide facebook og spamme en i klassen vår, og det ble over 300 varsler på stakkars Gezim.......
Malene ba meg ta bilder av meg fordi jeg skulle gå rundt i den superkule pysjoverdelen hun ga meg. Jeg klarte å falle på en åpen sikkerhetsnål som jeg uheldigvis tok av fra gardinen... Way to go!

- hva skal du idag? // hva syntes du om designet?

Waiting...

Waiting for the summer to take me away.

Goodbye Summer, Hello Autumn!

Idag har jeg baaaaaaaare kjedet meg. Dagens spenning var kanskje da jeg så to fluer i vinduskarmen. Ellers så planlegger jeg å male rommet mitt på nytt og kjøpe inn nye ting :- )

Imorgen skal vi forresten til Sverigeeee! Da skal jeg kjøpe godteri, jordbærvin i bøtter og HVERTFALL ett klesplagg.. Kanskje jeg får smisket meg fram til noe annet. Vi får se

- hva syntes du om bildet? / når var du i Sverige sist?

FILM: hvordan endre FAVICON


Noen lurte på hvordan man endret, og jeg viser :- )

- hva syntes du? / fikk du det til?

FILM: Stor Tekst I Innlegg 2


I Internet Explorer og Google Chrome ble hele teksten stor, så da viser jeg hvordan du kan lage store spørs. i de nettleserene.

- hva syns du? // fikk du det til?

svineri


Igår fikk jeg heller ikke sove så tidlig, det endte med at jeg tok tusenvis av bilder av meg selv i topp og truse ettersom det var svinevarmt og svinemørkt ute. Nå skal jeg gå rundt og ta flere bilder, så vi får vel vente oss en del bildeserier.

- hva syntes du om bildet? / hva skal du idag?

film: verdens under gang?


- vad tycker ni?

jeg vet noe ikke du vet!

Om Sonny's Sjanseeeee.... Det er jo ikke sikkert da, meeeeeeeeeeeen.. Vi tenker alle at de som har en sangkarriere begynner å synge i seriene sine. Ikke sant? Også tenkte jeg, endelig en serie hvor en sangerinne ikke synger i serien. Vel, "Sonny" begynner faktisk å synge der og! Så kjedelig.

Okei, da var morgens spenning over. Jeg klarte å sove i 4 timer i natt, og jeg er stolt! Eller idag da, ettersom jeg la meg klokka ti på morgenen :- )

Det kommer forresten en videoblogg etterpå! Nå tror jeg vi stikker til McDonalds eller noe.

mmm, grønn pommes frites


- hva skal du idag?

grååååå, hvorfor kan du ikke være blå?

Det er grått ute, og det regner. Kunne det ikke vært fint, blått og skyfritt? Igår ble det iallefall litt heftig grilling hos naboen og jeg gjorde egentlig ingenting. Jeg troooor jeg skal filme en ting etterpå, kanskje dagen blir litt blåere.. Muhahaha

Nå hopper jeg i dusjen. Så skal jeg sove gjennom dagen, ettersom jeg har vært våken hele natten/dagen.. Akkurat nå har jeg vært oppe i 29 timer. Jeg elsker soveproblemer..... jeg hater det


- når la du deg igår?

gamle bilder bringer minner

Når jeg ser på gamle bilder, får jeg en skikkelig god følelse i magen og ett lite snev av dårlig samvittighet. Også tenker jeg på når folk sier "det var bedre før". Akkurat den følelsen har jeg nå. Såklart føler jeg det samme når jeg tenker mye yngre, men nå tenker jeg rundt høsten 2009. Jeg satte ikke pris på det, der og da. Men nå skulle jeg gjerne spolt tiden tilbake og få gjort masse av det på nytt..
2009093024.jpg
Maral og meg på vei TIL IKEA, eller oslo.

Natten før Halloween(?) da Kristin satt hodet fast mellom sofaen og bordet.
2009103034
Mie og meg på skolen. Man ser ikke at jeg bruker fargelinser.. Har ikke snakket med Mie siden dagen før hun dro på ferie :- ((((
20091101109.jpg
Da Malene herset med meg... Okei, det savner jeg kanskje ikke så mye, men ja.. det var noe ved den tiden som utløste idèer også videre hos oss.
2009101845
Den merkeligste, men også den morsomste jentekvelden hittil. Der startet Kristin&Kim filmene!!
2009102415.jpg
En fredag hvor Elias absolutt skulle slikke på alt og alle. Inkludert panna mi.
2009102020
En eller opprørsk tirsdag i Mat og Helse. Der hadde vi andre boller!
thekims
På photoshoot i studioet i Usa ett sted. De hadde ikke nok mennesker til å ta bilde av, så de måtte ta masse forskjellige bilder av meg og lime bildet inn i hverandre.. Starten på The Kims 2!dsc05478
Da jeg skulle bli leiemorder, mens Elias hadde bamser mellom beina og Kristin og Vebjørn skulle filme alt sammen.

Da vi alltid hadde det gøy i kantina.

2010, "du" får jaggu meg leve opp til 2009, for det var ett helvetes bra år!


- hvilken tid savner du mest i livet ditt?

workaholic's bekjennelser

Idag har dagen min bestått av å luke gress i hagen, og se vårt nydelig tre bli hogget ned. To av trærne i hagen skal ned, og jeg blir lei meg fordi jeg er en såkalt "treehugger" også da vi bodde i Rakkestad så hadde jeg en diiiiiiiiiiiiger hytte langs trærne. Så kom jeg hjem en dag og så at ALLE TRÆRNE VAR HUGGET NED :- (((( Forferdelig, jeg vet det. Nå skal jeg ut til hagen og dra opp resten av fossilene!

Trærne fikk en sjanse til å være på bloggen min da:
headernlz.jpg
Det er jo egentlig to helt forskjellige trær, magiii!

- hva skal du idag? hva har du gjort?

vent.. hvilken dag er det idag?

Jeg har begynt å miste sansen for hvilken dag det er.. For to dager siden trodde jeg det var torsdag, men så var det onsdag... eller mandag?

Idag skal jeg ihvertfall rengjøre grisebingen, mens søstra mi sover skal jeg sette på mega-høy disney-musikk! Gleder meg nesten til å høre dem.. Jeg har jo alt fra Ringeren i Notre Dame til Anastasia til Hercules til Løvenes Konge til Prinsen av Egypt (som egentlig er DreamWorks og ikke Disney). Jeg skal sette det på full guffe, hvis det er noe som heter det :- ))

For øyeblikket ser Spotify-lista mi slik ut:

Tommel opp for god kvalitet! næt? Og til ett random spørsmål:

- har du spotify? send inn lista di da:- )

det er varmt ute
Jeg er så flink til å snurre uten å flashe noe!Go Summer!

- er det varmt hos deg?

jeg tror jeg er forelsket

I en løve.. Egentlig har jeg vært det siden jeg så filmen, men Simba er kanskje den kjekkeste løven jeg har sett! Bestialitet er ikke min greie, men han er så pen. Favoritt-filmen min, helt klart!
                        // we_heart_it
Tumblr_l3nk2gblpx1qag9zdo1_500_largeTumblr_l2mo7q5zni1qa4w2fo1_500_large
Seee så pen han er :- ((

- hvilken familie-disney-film er din favoritt?

linseluuuuus

Nå har jeg offisielt blitt linselus, og ikke en sånn man finner på bilder. Men en som bruker linser. Jeg brukte det jo ifjor, men så fikk jeg jo briller!!!! Deilig med den friheten.. Nå skal jeg skifte til "pysj" og slappe av med popkorn resten av dagen. Og kanskje ta ett par sexy bilder av meg selv. Da mener jeg outfit bilder lizzzm<3<3<3<3<3<3

Ködda! Oi, glemte å skifte tilbake den bokstaven gitt!

ENDELIG!

Husker jeg hadde sånne headere for leenge siden. Hvis du lurte: Topper H&M. Muhahahahha

- bruker du briller/linser?

jag är vaken

jag är vaken. jag är vaken. jag är vaken. jag är vaken. jag är vaken. jag är vaken. jag är vaken. jag är vaken. jag är vaken. jag är vaken. jag är vaken. jag är vaken. jag är vaken. jag är vaken. jag är vaken. jag är vaken. jag är vaken. jag är vaken. jag är vaken. jag är vaken. jag är vaken. jag är vaken. jag är vaken. jag är vaken. jag är vaken. jag är vaken. jag är vaken. jag är vaken. jag är vaken. jag är vaken. jag är vaken. jag är vaken. jag är vaken. jag är vaken. jag är vaken. jag är vaken. jag är vaken. jag är vaken. jag är vaken. jag är vaken. jag är vaken. jag är vaken. jag är vaken. jag är vaken. jag är vaken. jag är vaken. jag är vaken. jag är vaken. jag är vaken. jag är vaken. jag är vaken. jag är vaken. jag är vaken. jag är vaken. jag är vaken. jag är vaken. jag är vaken. jag är vaken. jag är vaken. jag är vaken. jag är vaken. jag är vaken. jag är vaken. jag är vaken. jag är vaken. jag är vaken. jag är vaken. jag är vaken. jag är vaken. jag är vaken. jag är vaken. jag är vaken. jag är vaken. jag är vaken. jag är vaken. jag är vaken. jag är vaken. jag är vaken. jag är vaken. jag är vaken. jag är vaken. jag är vaken. jag är vaken. jag är vaken. jag är vaken. jag är vaken. jag är vaken. jag är vaken. jag är vaken. jag är vaken. jag är vaken.

men jag ska upp tidigt imorgon.. eller sen :- )
4244272662_6651320efb_large

- när ska du opp sen?

(jag har endrad på min tastatur så jag har inte äe och ö på norsk)

sjekk hva jeg fikk i posten

en fjernkontroll fra en fjern venn i Hong Kong.. Hoho, så morsom jeg er!

Please deliver ASAP, THx

So happy!

Nå skal jeg ta masse bilder av meg med min 50 mm linse og fjernkontrollen.. Og kamera såklart!!
Og bare for å gni det inn:

- er jeg ikke heldig?


bedre å angre...

på noe man har gjort, enn å angre på noe man ikke har gjort.

Det er så sant så det skal sies. Tenk på noe noen har spurt deg om, også sa du nei. Tenk hva det kunne ledet til! Det er så mye jeg angrer på at jeg sa nei til, hvorfor må vi mennesker være så pysete til tider. Fra her og nå skal jeg leve litt mer.. når det kommer gutter i nærheten!!!!! Køddaa :- ))

På tide å ta sjanser, bli med på Dare Day!!!! Selvom jeg ikke vet hva det er.
Imorgen skal jeg forresten få meg linser, fordi jeg vil ikke være den med skille fra briller når solen er framme! Sånn ser jeg ut uten briller ihvertfall. Jeg er jo brille-løs på headeren min, så da tar vi ett linse-løst og ett av været:Nydelig og blått/grått.

- tar du sjanser? har du en historie? fortell!

film: de tre rariterende tingene i verden


SPØRSMÅL I VIDEO

jeg har begynt

Jeg, jeg, jeg, jeg, jeg. Nydelig overskrifter. Du er så super du, kim! Ihvertfall, jeg redigerer en bunke med videoblogger. som egentlig bare er en videoblogg. Akkurat nå konverterer den filmene som skal til, så jeg redigerer vel egentlig ikke enda. For en jugepave jeg er... den kommer sikkert ut senere ikveld. Ha en fin søndag videre!

- hva pleier du å gjøre på søndager?

jeg misunner bloggere

Jeg misunner virkelig bloggerne som alltid har opp til tre innlegg om dagen og faktisk har noe å skrive om. Tar Mewkid som eksempel. Akkurat passe mengde med bilder og fine bilder i tillegg! Om hverdagen min var halvparten så spennende, hadde det ikke vært mye til webcam-animasjoner og at jeg limte hodet mitt på 7342356652 kjendiser. Hvis det fins så mange.

Må forresten dele en utrolig merkelig ting på tv. Det er en film, også var det noen som hadde "flashback". Da var det mora , og faren som skulle lære to unger på ca 10 og 14 år hva eller hvor en vagina var og hva det het. Va-gi-na. Va-gi-na. VAGINA... Teit.


Og jeg har masse vlogger på lur, i hodet. Som jeg bare må gidde å lage. Selvfølgelig tar det ett år til før jeg lager dem. Eller skal jeg bare begynne?

- hva blogger du om?

jeg har min egen jordbærvin


uten alkohol såklart...

- har du egen vin? sikkert ikke, in ya' face!

bloggfri

idag har jeg bloggfri, fordi mamma kommer hjem og vi må rydde i hele huset. Ryddet i hele går og idag. Får ikke svart på telefoner eller noe. Så hvis noen prøver/ har prøvd å ringe meg, tar jeg ikke telefonen. Med mindre du er superkul, Neida!

Vi skrives!

Alltid To Valg

Nå har jeg to valg. Enten så spiller jeg det eneste spillet som fungerer på datamaskinen min for tiden. Ellers så lager jeg videoblogg. Jeg er altfor slapp så da spiller jeg bare :- )) Jeg er jo så våken også. Jeg er fra nå Våken Våkesen, men jeg sover på gulvet.

også har jeg blitt så flink til å redigere hodet mitt på ting!

 hva er det beste du vet ved sommeren?


Sommerfølelsen = NULL

Hola! Idag sto jeg opp klokka tre eller noe? Utrolig kjedelig å sove bort dagen! Men det var sikkert fordi Kathrin og jeg ikke la oss før sju kanskje? Vi rydda også så vi på en GENIAL film! Og idag skal jeg rydde enda mer, fordi Mamma er i Arendal. Og vi er stuck her, uten penger, og null ferdigmat. Hva skal vi gjøre?!?

Nå må jeg spise resten av drittmaten vi har her og stryke klær, for en sommer! Forresten, er det noen som har hørt Taylor Lautner sin reklame på Spotify?  Quote Unquote: "This is Taylor Lautner, from the Twilight Saga. You are watching(?) Spoitfy"

Som om vi ikke visste det fra før av!

Sånne dager er herlige! Jordbær, sol og strandvann.

- hva skal du idag?


Jeg Har Vært Blond!

Okei, noe ikke mange vet er at jeg praktisk talt har vært en blondine. Det eneste bildet jeg har er ett med.. veldig mye ettervekst. Også hadde jeg hår helt til rumpesprekken. Jeg ville egentlig aldri trodd at jeg skulle ha skulder-klipt hår. Jeg husker jeg nektet å klippe håret mitt :- ))
Jeg HATER virkelig håret mitt der, det er såååå utrolig mye ettervekst, blir gæren!
kimxkhaoz | my hair <3<3<3<3<3 | kimkhaoz ?
Og gjett om jeg savner fjortiss-tiden min.

- har du farget håret ditt før? hvilken farge?

SSSSTRØMBRUDDDD

Igår kveld begynte det sakte å lyne og tordne som bare.. ja! Og det var så gøy! Det var litt skrekkfilm-aktig fordi lysene blinket også plutselig tonet lysene ut også døde strømmen i hele huset. Også brukte jeg kameraet mitt til å lage strobe-lys gjennom huset og det var så kult. Elsker lyn og torden, alltid spennende. Og jeg har så lyst til å danse ute i regnet!
4534593596_c943425e33_large
                                                                                                                                          //we_heart_ it

- gikk strømmen hos deg igår`?

VLOG: Spill Snakk


- snakker du mye når du spiller noe?

Jeg Blir Stolt Hvis...

Spania vinner, for jeg er nemlig ganske veldig litt spansk! Åjaaaa, jeg er heldig. Tenk, idag er jeg blogger imorgen er jeg en spansk fotballspiller!
VENT OG SE!!

- ser du på fotball?


Overpyntet På Natta

Igår skjedde det veeeeldig mye rart! Vi skulle filme noe, også pyntet vi oss ordentlig. Med høyehælte sko og kjoler og alt. Senere tok vi bilder av en katt, også går en mann motsatt vet av det vi går. Han setter seg ned og tar seg en røyk også begynner vi å gå. Også begynner han å sykle samme vei som oss!

Så sykler han foran oss lenge til han svinger inn ved en skole. Vi gå videre og ser over en åker at han ser på oss fra andre siden. Vi går fortere og svinger mange ganger også ser vi han rett bak oss! Vi går enda fortere og svinger inn og river av oss skoene og spurter som h..... gjennom skogen! Så kom vi oss hjem, halv fire på natta :- ))

Vi møtte på en supersøt katt, og vi er sååå overpyntet, men vi hadde ikke tid til å skifte.

Man ser det ikke, men der står han bak meg!


- har du vært ute så sent før?

- hva syntes du om bildene?

Salg! Salg! Overalt!

Idag har Mamma, Kathrin og jeg vært rundt i byen. Og jeg har kjøpt meg mye mer enn det jeg pleier, men det er jo tilbud overalt. Så hvorfor ikke? Jeg kjøpte meg fire kjoler, en bikini-overdel og høyhælte sko. En av disse tingene fikk jeg i posten da :- )

Ogsåå venter jeg på enda en ting i posten !! Gleder meg!

Det ble visst litt utydelig, men jeg må pakke super-fort for jeg skal jo til Malene!! :- )

- hva syntes du om innkjøpet?

 

En Litt Random Stige

Wow, dette er første gangen jeg blogger før klokka tolv! Er ikke det utrolig?! Igår spilte jeg Harry Potter, Call Of Duty OG Counter Strike etter rengjøringen. Og jeg skal si deg jeg har blitt en spillekspert. Jeg kan flere formler som TYFARIO og APPORTO. Åååjada, jeg kan fler!

Men ikveld skal jeg sove til Malene også skal vi lage.... glemte prosjekter! Og masse annet tull, vi ender helt sikkert opp sånn vi alltid gjør. Moren kommer hjem, og vi har ikke begynt en gang!!! TYPISK..

Se på den skumle stigen vi har i garasjen, den minner meg om The Ring også er den skummel. Og litt random.


- hva skal du ikveld/idag?

Strawberries Are A Girls Best Friend

Gjett hva?! Idag har jeg BARE jobbet. Egentlig ikke. Men jeg jeg farget håret til naboen våres, Elisabeth og da fikk jeg penger for det! Også har jeg gjort rent huset. Så flink som jeg er!!!! :- ))) Neida!

Men idag tidlig, som egentlig vil si klokka to gikk jeg inn på kjøkkenet og så den svære bølja med masse jordbær. Rundt 300-og-noe. Er så glad i jordbær-hagen våres!

- har du noen slags bær i hagen?

I Wanna..

Put you in my closet!! Neida, men jeg vil lage en videoblogg. Og hvis jeg gjør det på egenhånd, eller uten "tema", så blir det 1624 minutter med stillhet og ehmmm og eeeh. Help me?

Gamle videoblogger:
Passive Superkimz

Fjernkontrollen

Justin Bieber In Norway?har du noen forslag?

Jeg Er Så Synsk!!!

God morgen kjære landsmenn!! Akkurat nå er jeg stolt over meg selv. Du lurer sikkert ikke på hvorfor, men jeg forteller fra begynnelsen uansett! :- ))

Jeg våknet fire ganger idag, første gangen jeg våknet var telefonen min dødelig varm. Jeg klarte jo å sovne igjen. Andre gang prøvde jeg å skru på mobilen også gikk det ikke. Den var helt tom, svart. Og jeg tenkte kanskje det var fordi jeg kastet den ved uhell i veggen igår. Og jeg prøver å skru den på og skru den på, og jeg ble litt redd fordi den forrige mobilen min var på reparasjon 384672 ganger! Mamam ville drept meg!

Så sovner jeg igjen også drømmer jeg at Kathrin ikke klarte å puste, så ber jeg henne ta ett dypt pust ogsåå skyter hun masse snørr ut av nesa. Så våknet jeg og holdte på å le meg ihjel, så sovnet jeg igjen og drømte at jeg puttet laderen i datamaskinen og senere i mobilen, også funket den. Også drømte jeg det en gang til. Så våknet jeg opp og tenke: "Hvorfor drømmer jeg om ting som aldri skjer?". Senere tenker jeg at jeg burde teste det ut, så funket det !!!

JEG ER SÅ SYNSK!
Jeg burde være med på den sjette sans!


er du synsk, som meg?

ohjes

Når Det Ikke Er Sol Ute..

Kjeder jeg meg inne:

hva gjør du når du kjeder deg?

God-Morgen Til Z-Menneske

Hola!! Må si jeg føler meg dum når jeg står opp klokka to om morgenen.

Vi har A-mennesker som står opp tidlig, B-mennesker som står opp senere, men vi har vel alle ett Z-menneske i oss! Jeg fikk ikke sove før klokka seks istad! Så jeg har en god unnskyldning. Vi så også på skrekkfilm igår, og det var rett og slett en dårlig en. Det var The Stepfather eller noe? Og jeg sovna på den delen der han begynte å gjøre ting mot familien. Eller der det vanligvis er spennende. Jeg klarte jo å sovne mens jeg så på 2012 i en jentekveld en gang da. Jeg er ett abz-menneske. Ohjes!

Nå har jeg ingenting annet å gjøre enn å vente på posten, for jeg får en ting :- ))))

er du a, b eller z-menneske?


Gummi-Båt-Fun

Hola!!! Jeg har nettopp funnet ut hvorfor jeg ikke har det som alle kaller for "blogg-inspirasjon". Vel grunnen er fordi jeg er hjemme. Det huset her er skikkelig... U-bloggelig. Tror jeg flytter inn i hytta og henger opp masse plakater av Voe og resten av bloggerne. Det hadde vel vært kult!

Sola steker ute, hvor det er 23 grader og inne er det 24 grader. Her om dagen fant jeg forresten en gummibåt, som jeg har tenkt til å blåse opp, med mine egne lunger og dra ut på ett eller annet vann. Så da drar jeg nok med meg Malene også!:- )

Til torsdag skal jeg også til Oslo for en liten shopping-tur med Mamsen!!! Gleder meg, veldig!!


har du båtet i en gummibåt før?

Det fins ikke bedre spørsmål!

Happy 4th Of July!!

Gratulerer til USA!! Skulle gjerne vært der for å feire nasjonaldagen der, for en glede!

Jeg var nok i Rakkestad hos Elisabeth for siste gang noensinne, fordi hun skal nemlig flytte til Sarpsborg. Selvom hun er i Tyrkia imorgen da. Så får jeg håpe hun koser seg der! Nå skal jeg lage mat, så da har vi masse bilder å gi ut! :- ))

Vi gikk en tur på stien og kjøpte oss litt burn

Mens hun kjøpte slush:

Og gikk en tur med Doffen

Og møtte på en bjørn( neida, men det rimte med burn):


Mens hun sølte is over hele bordet:

Og jeg tegnet hvordan hun så ut når hun sølte:

Og imens vi var på rema, var det en tegneserie med en jente-tisse-truse. Okei, så vi har kattemat som heter Pussi og tegneserier med kløft og enda mer "pussi". Dette er rett og slett en pussi-ete butikk!!!!

Ogsååå, kjørte en hel haug med motorsykler forbi oss!!for en fin historie!


hva gjorde du idag?

Vilken Bild, DEL 1

Elisabeth og jeg var ved fotball-banen istad, også tok vi noen fine "sand-bilder".
Bilde 1:

Bilde 2:

Bilde 3:

Bilde 4:

Bilde 5:


hvilket liker du best?

Mega-Baggis

'ello! Vi har nå drøyet i flere timer og vi skal nå dra og spise frokost. Oh jes da! Magen rumler og jeg er klar for en diger baguett med paprika, tomat, ananas, mais, salat, kjøtt, ost, skinke og litt chili!! Deilig Mega-Baggis! Øsjda, neida. Det blir nok bare ost, skinke og salat-blad på meg. Skulle ønske jeg likte grønnsaker :- ((

Chiao!når spiste du frokost?

De Kjappeste Knivene I Skuffen(?)

God Morgen Syvsover! Idag er det nok en gang en nydelig dag, og vi skal til Kolbjørnsviksjøen for å bade!!! Det er allerede 20 grader. Og jeg merker det ved solen og alle fluene jeg ser rundt omkring.

Igår eller... istad la vi oss rundt sju-tiden(?) eller noe. Så vi er kanskje ikke de kjappeste knivene i skuffen. Jeg mener skarpeste. Det er jo egentlig bare jeg som er våken mens Elisabeth sover med åpen munn i senga. Der kom det litt sikkel, ja. Neida! Vi har jo også spist Pizza og gjort egentlig ingenting :- ))))

Jeg tvang meg selv til å ta på neglelakk istad forresten, en klumpete. Og JEG HATER DET!!! Eller det er ufattelig plagsomt og jeg misliker det til de grader. Jeg blir sikkert vant til det da.
Okei, litt random innlegg egentlig, men tilbake til sommer!!!!

Solen skinner så fint:

Visste du at Elisabeth får tegneserie-streker og smilende munn når hun sover or lenge? BEVIS:

Tommel opp for sommer!


hva skal du idag?

Storby-Cruise

Hola Señoritas og Señorzz! Nå sitter jeg i senga til Elisabeth og koser med med datamaskinen mens jeg dør av varme mens Cindy Lauper ruller på radioen. Herlig! Idag har vi cruiset rundt på Storebyen hvor vi har møtt mange bekjente. Ogs ledd veldig mye.

Og Gulrik(read: en gutt som jobber på JC som egentlig ikke heter det) var på jobb idag! Så det endte med at vi gikk forbi 143445845984 ganger, mens han bare smilte søtt. Elisabeth lo jo så alle etasjene hørte det! Også har vi bare kost oss med solen på fotball-banen og masse kule ting. Imorgen skal vi til Kølvika og badee!!!!!! :- ))) Can't wait!

Hvem har 10 tær og er om 16 timer våt. Meg!!!(...Og Elisabeth..)

Bik Bok har jo.. fine prøverom

Jeg fant sånne briller Fatter'n brukte før, og da hadde jeg så lyst på sånne selv. Men da var det jo ikke "inn":Bokeh!!!!!

På den deilige, falske fotballbanen

Det dårligste navnet på kattemat:Canon EOS 500D + Canon EF 50mm F/1.8

når nøt du varmen sist?

I'm Off

Nå skal jeg ta bussen til byen og til Rakkestad for å overnatte hos Elisabeth fram til Lørdag, også skal jeg ta årets første bad! Gleder meg! Det er dags for bading når det er  24 grader ute! Jeg må faktisk kjøpe meg linser så jeg ikke får skille fra brillene og ansiktet. STYGT!

Forrige uke var været sånn:

Nå er været sånn:
http://gfx.dagbladet.no/pub/artikkel/5/53/539/539812/sol_03X960_1215009050_1215009065.jpg
Skyfritt!!


hvordan er været hos deg?

New-Charged

Hola! Endelig har jeg fått en ny lader. Det var vel egentlig bare to dager siden vi bestilte den, men jeg har masse, masse, masse ting å fortelle:- )))))

 Vi har jo hatt Kristin, Elin og Marthe sin bursdagsfeiring også hadde vi Tindlund Open for en stund siden og siste skoledag. Også har jeg masse videoblogger på lur. Skal blogge MASSE, Stay Tuned!
Oh jessss!

Tatiiiiiiiiiin :- D

God Sommer!

hits