dei sista dagane


HEI HEI! Klokka er nå ti på halv tolv i Filippinnene og vi er utmattet etter en dag med shopping! Vi har vel brukt ca..... 4000 pesos - som er ca 400 kr. OG DET ER INGENTING. HERRREGUD HADDE GLEMT HVOR HERLIG OG BILLIG DET VAR HER. Men har har vi meg, søsteren min og Mamma på flyplassene og flyet de siste dagene. Jeg har gått rundt med en blomsterkrans på hodet og fått altfor mange blikk allerede. Det er nesten litt skummelt...... MEN MEN! Skal prøve å få blogga litt meir snart, men skal snart sove........ HEHEHHEHEH NATTA

KRISTIN&KIM 29: JUSTIN BIEBER

I natt drar Mamma, Kathrin og jeg til Filippinnenenenene!!! GLEDER MEG :- D Skal videoblogge masse!! Men fant ut at jeg hadde glemt å laste opp 3(!!!) videoblogger som jeg allerede har lagd og sånn. så her kommer en av Kristin og meg!!

formaterer

Skal formatere datamaskinen idag, så det blir lite oppdateringer : - )

 

- hva skal du idag

å bli ropt på over høyttaleren

Var i Sverige idag. Ikke morosamt! Søstra mi og jeg gikk og ante ingen farer også gikk vi ut for å "ta en sigg" SOM JEG KJØPTE TIL HENNE MED MINE PENGER. BÆSJ NÅ ER JEG BLAKK BARE FORDI HUN SKAL RØYKE.

Iallefall, brått kommer Mamma og er helt "HVORFOR TOK DU IKKE TELEFONEN?!?!??! JEG HAR ROPT PÅ DERE OVER HØYTTALER" Og mer  fikk hun ikke sagt før vi begge nærmest lå på bakken og lo. Neida, men herregud !! Vi hadde bare vært i vår egen verden og kost oss. Og det var på Nordby Shoppingsenter folks!!


- har det skjedd med deg før?

hei sverige

Drar til Sverige nå snart! :- ) Må kjøpe inn litt til Filippinnene!!! HHEHHE, GLEDER MEG!

Var hos Fanny igår på filmkveld med noen fra klassen. Kjempe koselig! Spilte twister og greier!

Herlig oreokake som jeg nå angrer på at jeg ikke tok mer av.

"SUNNE" maten til Maud!

DU ER SÅ DIGG MAUDJOHANNESEN.BLOGSPOT.COM

Håvard liker å kline og susse på maten sin før han spiser den, han se!

Og Eline kysser lufta

Jeg veit jeg holder gaffel og kniv feil...

Godteri som jeg ikke spiste.

Fanny, Eline, Maud og Håvard står klare!!!!!
.


 

- hva gjorde du igår?

instagram

Da har jeg gjort det utenkelige! Jeg har fått meg instagram! Herregud, det er nesten flaut å henge så langt etter.. NEI, EGENTLIG IKKE. Men ja, Kristin vil  ha meg til å oppdatere ofte osv, så ja! Det er bare å følge meg!

JEG FØLGEER TILBAKE LIKSOM <33333

 Det er også en sånn fin "follow" knapp under innlegget :- )

når jeg kjeder meg

Drar jeg på motevisninger.
.

Hheheh, klarer du å gjette hvem det er jeg har limt mitt vakre lille hode på, skal jeg sende deg et bilde av ræva mi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


glemte meg bort

Whooops. Har glemt blogg og alt som har noe med data å gjøre idag, jeg! Men det er ikke fordi jeg har vært ute i det fine været, men fordi jeg har gamet..... HEHEHHEHhhehhehHEHHE

Sånn ser jeg ut når jeg bæsjer. heheh

 

- hva har du glemt?

bildeserie: between rocks

.
.
.
.

Tok noen testbilder.

video: hard drive

Her er den fantastiske mafia-filmen jeg har snakket om de siste dagene. Andreas AKA Loverboy har redigert den! Og om du syns lyden var imponerende bra(bortsett fra i bilscenene) så var jo det selvfølgelig fordi jeg var lydmann!!!!!!

premiere

.
.

Imorgen skal vi "stæshe" oss opp med hæler, kjoler og dress. Da er det nemlig premiere for filmen vår! Og hele VG1(bare media ofc) skal være med. Blir sikkert kult!!

video: hard drive "intro"

Idag ble Loverboy, Andreas, ferdig med introen til Mafia-filmen vår. Syns det ble råbra! Ingen andre enn loverboy selvfølgelig - som da er mannen med pistolen i filmen. Ble utrolig imponert over hvordan det ble!

Alt dette ble filmet igår, fra 09.00 til 14.00 i ISKALDT vær og masse vind! Du skulle sett hvor lang tid vi brukte på å få tent den røyken.

- hva syns du?

"HARD" drive

Tok den lengste powernappen på GULVET I STUA(?) istad. Herregud, jeg hater å sovne midt på dagen!

Idag var video-gruppa ute på Vaterland og filmet en mafia-film. Kaldt? JA! Jeg ble søren med blå på leppene. Naturens leppestift <3 Og her har vi da det vakre coveret Kenneth lagde:
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/165841_430390540316413_470342768_n.jpg

bursdg

Igår hadde Marthe bursdaaag!! Gratulerer med dagen til henne på etterskudd!! Men selv om hun fylte år, feiret vi bursdagen til Kristin hos meg!!! Det var kjempekoselig og jeg har masse mat-rester igjen(JIPPIII). Jeg har MER en nok å spise! Kristin har da bursdag idag!!!! SÅ DA ER DET BARE Å GRATULERE HENNE HER

500 kr. spist opp.

....

Indianertema

Nora er alltid klar for action!! ;);););)

Marthe tar bilder av seg selv... neida...

MASSE GODT :D

GAVER

 

- hva gjorde du igår?

å ta seg selv høytidlig....

er en egenskap jeg er glad jeg ikke har.

HEI

Jeg kommer aldri til å få meg en kjæreste.

 

hei stryk

Ble som sagt trekt opp til eksamen idag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IKKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OPP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gud, jeg er så lykkelig!!!! Trodde jeg skulle dø da jeg hørte det. NÅ er jeg klar for sommerferie!

Kristin skal forresten feire bursdagen hennes hos meg ikveld, blir sikkert kjempekoselig med indianertema og greier. DRITLETT Å FINNE KOSTYME LIKSOM.
fullfører aldri


Jeg tegner hele tiden. Bare masse dritt. Til slutt ender jeg opp med å ikke fullføre det, og bare la det ligge. Skulle ønske jeg var SKIKKELIG FLINK

dagensssssss eksamen

GUD. Imorgen blir vi trekt opp til muntlig eksamen. Jeg krysser fingrene så hardt for at jeg ikke kommer opp, men læreren vår har så og si røpt seg!!! Noen i klassen spurte om han visste om vi kom opp og han hadde DET SMIMLET. Senere spurte vi han om hvilket fag(enten matte eller naturfag) og han sa: "EN AV DEM, HEHEHHE".

Så da gleder jeg meg til å stryke på tirsdag. YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSFSSSSUSSSSSCSSSSSKSSSSSSSSSSSSS

DAGENS AUTFAIT LIKSÅM

SÅNN FANCY FJORTISS STÅ MED "VINTAGE" KAMERA.

FOKUS.

- hva skjer?

snikblogging


Bare Kristin innlegg! Men nå skal jeg og Kim planlegge bursdagen miiiiin :-)

video: er denne ledig eller?


Det her er reklame-filmen Erik, Marion, Andreas og jeg lagde til f-b.no og den har allerede kommet på nettet!! STOLT :- )

DU KAN OGSÅ KLIKKE PÅ DENNE LINKEN OG GI OSS KARAKTER <3

lykkelig

Fant disse babiene i kjelleren. Det beste er at alle funker :- ) JEG DØR AV LYKKE.

Fra venstre: Ricoh Singlex TLS, Kodak Ektanar, En blits, Fuji Fujinon, Canon AF45M II og til slutt Fuji DL-90.

Også har vi polaroid kameraet. Er ikke sikker på om det funker enda.


en god gjerning

ER SÅÅÅ STOLT AV MEG SELV :- ) Idag fant jeg et busskort på bussen, også ga jeg det til bussjåføren også sendte jeg melding til eieren. HERREGUD JEG EER EN GUD.

Idag fikk jeg brått en elevplass på kulturskolen i Fr.stad. Jeg meldte meg på for driiiiiitlenge siden for å danse ballett. Nå er dagen hher! Og nå hadde jeg liksom lagt fra meg hele ballett-greia... Hmhmhmhmhm...

Hei "Elevnavn".

ULTIMATE BLOGGER!!

uinteressant

Må virkelig si jeg har veldig fine overskrifter for tiden. Guaahu, noen ganger skjønner jeg ikke hvorfor jeg i det hele tatt gidder å å blogge. Det er så pointless til tider. Og når til og med en MAUR har et mer spennende liv enn meg...tja... det sier litt :- )justin bieber

Jeg hadde en drøm om Justin Bieber i natt. JEG?! Av alle personer.

Noen venninner og jeg dro på en Justin Bieber konsert(og det var overraskende få som dro dit) Det var typ.... 200 mennesker? Han hadde ingen oppvarmingsband også var det en sånn DIGER promote-lastebil som kom jeg jeg begynte å hyle på kødd, så begynte alle andre å hyle også. Og jeg MÅTTE blogge om at jeg var på JB-konsert. Også fikk jeg en STRÅLENDE idè om at jeg kunne hoppe opp på scenen med et Superkimz-skilt  hånda. Jeg gikk opp på scenen for å teste det ut, så begynte han å le mens han sang på en sang som jeg ikke har hørt før - også våknet jeg.

DRITKULT, IKKE SANT?

JEG HAR JB-HÅR!!!!!!!

 

video: kristin&kim i london

Creds til deg som orker å se hele!!!

- hva syns du?

en vill dag

Idag var jeg med Kristin og bakte muffins..Unsuccessful! Det endte opp med at den første toppingen ble til vann og den andre ble brukt til.... noe annet :- )
.
.
.
.
.
.

dette er nippelen din.

 

- hva har du gjort idag?

hei annette

Svar til Annette: Jeg brukte Adobe Photoshop CS5..

Idag hadde vi en fin og kort skoledag, og jeg hadde noen fantastisk kule kjøretimer med kjørelæreren min. Idag kjørte jeg en limousin og neste gang skal jeg kjøre buss. Dritrått!!!

Jeg skal også selge linsa mi på finn.no! Håper noen kjøper den.. *hinthint*.

Nå skal Mamma og jeg en tur til butikken for å kjøpe ting så jeg kan lage mat imorgen!! SUNN POMMES FRITES.. TENK DEG DET!!

- har du kjørt før?

kim possible

Jeg har fri idag jeg <3 Og jeg har sett på Disney Channel og..... irritert meg over hvor kjedelig det er der også fant jeg denne: KLIKK OG SIGNER, TAR MAKS 3 min!!! <333333 KLIKKLKLIKK NÅNÅNnakenbilder

JUNISNARR!!!!!!!! Bilder fra bursdagen :- )
.

Bursdagsjentene.
.
.

NAM.

Fra venstre: Superkimz med sår på låret, Malene, Maral, Mie, Ida, Sakana, Kristine, Johhanne og Ida :- ) Kjempefine alle sammen!!

maral og mie bursdag

.

Dagens outfit liksååm. Aner ikke hvor noe av det er fra.. Eller jo, beltet er fra H&M :- )

 

- hva skjer ikveld?

gamle vaner

Idag skal jeg i bursdagen til Maral og Mie! Så nå må jeg ut og lete etter gave til Maral, ettersom jeg allerede har gitt gave til Mie! Det var en kjole og en scrapbook om du lurte.

Igår kveld falt jeg tilbake til gamle vaner(DIGGDIGG). Jeg filmet, gamet og sang mens jeg spiste popkorn... LOVELY.

Tenkte jeg skulle leke litt "gamer-babe". Det funket... ikke..

Men i og med at jeg filmet betyr det... VIDEOBLOGG. JESSSSSSSSSSSSSSSSss

- har du en gammel vane?

blondine og fornøyd

Lagde pasta, saus og baguetter til Mamsen idag! Stolt av meg selv!

Også har jeg blitt blond da. Platinablond!

Jeg er ganske fornøyd.


- hva syns du?

hits