video: svar på spørsmål del III

video: svar på spørsmål del II

video: svar på spørsmål del I

tidlig oppe

Spørsmålsrunden tar litt lang tid å dele opp osv, så den kommer når jeg kommer hjem! Jeg er så flink.. Men klokken er faktisk FØR tolv... Eller nå er det jo etter, siden vi har spist, men jeg sto opp tidlig nok! :- )

Nå skal Kristin og jeg ut på eventyr og filme noe!!!
 

 

- hva skal du idag?

video: diverse superkimz

En liten video Kristin har lagd :- )

 

 

- hva syntes du?

jeg flytter den

spørsmålsrunde

Skal ha enda en spørsmålsrunde, igien. Nå svarer jeg på ALT. Redigerin', kropp, sminke, Kristin, tyggis, hverdag og genrelt. Spiller inn filmen imorgen klokka 14 00. :)

En av mine japse-venner. :)da våknet jeg da...


Noe sier meg at jeg burde legge meg tidligere! Idag våknet jeg kvart over tre.. KVART OVER TRE. Det er flere år siden jeg gjorde det sist. Jeg klarte til og med å forsove meg til tannlegetimen min - jeg bor rett ved siden av tannlegen(det er ikke overdriving en gang) Flink jente!


- når sto du opp?

sletter folk

I dette øyeblikk skyper jeg med venner fra ungdomsskolen! Føles som år siden vi snakket sist(selvom det bare er to uker siden).. 

Det samme gjorde jeg igår også!
Eirik, Kristin(EN HVIS PARASITT) Elias, Maral, Jonas, Torjo og meeeeeg.


Og dette er fra idag.

Anders, Eirik, Maral, August, Jonas og meg <333

 

Men tilbake til overskriften. Akkurat nå prøver jeg å slette så mange som mulig fra facebook. Altså alle jeg ikke snakker med eller kjenner. Målet mitt er å nå 100 venner eller noen.. Jeg vet ikke hvorfor, men bare for moro skyld. Så kan jeg legge til mange igjen :- ) SMARTING.

Jeg har iallefall klart å slette 100!!!

 

- hvor mange venner har du på facebook?

eventyr med maral og kimberly

Idag har vi som sagt vært på tunevannet. På vei hjem skulle Maral og jeg sykle en liten "snarvei" som vi aldri hadde tatt før. Det endte opp med at vi dro syklene våre i gjørme og fikk møkk på de hvite skoene våre.. Kjipt? ja!

Har hatt en koselig dag da :- )

Anders, Kristin, Kimberly, Ida

Kimberly, Maria og Kristin skal hoppe

vi hopper

Og siden Ida og Maral ikke vil hoppe, må vi gjøre det i vannet..Ida og Maral

soveposer

pølser

Baywatch

GRILLMESTER #1

MARSHMELLOWMESTER #1

Prøvde å gi Maral klem

søtt

 

- liker du gjørme?

grillingzz

Heisann og god morgen! Vi har ett fantastisk vær, som vi skal bruke til vår fordel! Idag skal på ut på tunevannet og grille :- )

Vi  var der igår og, men da var det litt kaldt og da hadde vi ikke mat. Men jeg gleder meg!!!

Blir også en liten video, senere idag!

- hva skal du idag?

min største frykt

Okei, jeg har selvfølgelig verre "frykter". Men herreguuuuud dette var traumatisk.

Mie, Maral, Ida og jeg tok en tur til tunevannet og badet litt.. Senere kom Julie, Kristian, Eirik og Vebjørn. Etterhvert var det bare Mie, Vebjørn og meg igjen. Og imens vi prater sier Mie at jeg må sitte stille, hun ser at det er en veps i håret mitt! I HÅRET. Plutselig prøver Vebjørn å få den ut mens Mie skriker "ikke på meg!!" og da ender det med at alle skriker til hverandre, og jeg blir stresset... HERREGUD TRAUMER!!

Jeg kunne føle at den gikk mer og mer inn i håret og kom til å stikke meg.. selvom den ikke gjorde det

øsjsjs

frustrert..

 

- insekter du er redd for?

sursursur ikke om disney channel

Da blir det sursursurt innlegg igjen!! Det gjelder ikke Disney Channel, men herming.. Du vet når du har lagd en film, som du kanskje er fornøyd med? Eller ett bilde du liker? Eller kanskje du er stolt av bloggnavnet ditt? Så kommer det noen som velger å gjøre det samme..

DET er greit, men når denne personen kopierer alt etter punkt og prikke hvor den til og med skriver og gjør akkurat det samme som deg.. Selvfølgelig, det er jo mange som "redigerer" på samme måte, sier du, men man kjenner igjen hva du har gjort som KANSKJE er litt uvanlig som du vet ingen andre gjør.  Å få inspirasjon er okei, det er okei å ta samme bilder og lage like filmer, men man kan iallefall si hvor man får den hersens ideen fra!!! OGSÅ sier denne personen da, at den ikke har "sett" eller hørt om en sånn film eller ett sånt bilde fra deg da, men likevel ser du at denne personen har KOMMENTERT DET INNLEGGET. Gah, jeg vrir meg i den ikke-eksiterende graven!!!

 

- har du opplevd noe lignende?

konstant latterkrampe i tre timer

Da er Maral og jeg hos Mie! Hittil har vi spist deilig mat, spist deilig kake og spist deilig dots. Her har vi blant annet ledd i flere timer av.. du vet :- )

Også har jeg blitt facerapet, tihiii! Koselig. Og nå snakker vi med Elias over skype. Og jeg forventer at Elias kommenterer dette innlegget og resten av de som kommer, hver dag!

sinna mail til disney channel


Disney Channel er skikkelig dårlig for tiden... Det er nesten så Disney XD er bedre, de sender iallefall Den Amerikanske Dragen: Jake Long og Brandy og Herr Vissvass!!! Skal personlig sende en sinna mail til dem :- )


Imellomtiden spiller jeg litt cod :- )

- liker du disney channel?

syke nakke-smerter

Idag våknet jeg med syke nakke-smerter. Jeg klarer liksom så vidt å lene hodet mitt mot venstre! GUUD det er liksom pining. I tillegg våknet jeg til at det plutselig begynte å tordne, lyne og regne. Så jeg burde vel egentlig ikke sitte på datamaskinen i tilfelle den kortslutter.. Hehe!!!!

Jaja, senere skal jeg til Mie med Maral for å overnatte og grille om det blir fint vær! Gleder meg!
EKTE SMERTEANSIKT

Camper i genseren til Kristin #2

AUAU :(


- hva skal du idag?

enkelt bilde


Enkelt bilde, tatt med en vanlig 18-55mm linse.. Aaah, det kommer til å bli mange herlige bilder ja visst.. Neida, skal ikke syte så mye. Men har planer om å ligge og dra meg helt til jeg finner noe bedre å gjøre. Tror jeg spiller litt cod jeg tihiii

 

- hva gjør du nå?

FML FOR EVER

Ahh, nå er jeg sursursur!!! Siden jeg kjøpte linsa for mer enn ett år siden går ikke reparasjonen på garantien. Og det vil si at jeg mest sannsynlig må betale for den dritten... Der går lønna mi som jeg skulle bruke på ett brett og en ny kameralinse... STYGGE DRITTBÆSJ!

Denne kjolen gjør alt bedre :- )

 

- hvordan er livet ditt da? :- )
 

halv japse

"Snapped" ett utrolig merkelig bilde av meg imorges. Det var ett sånt "nå har jeg noe å blogge om øyeblikk" hvor jeg bare tok tak i datamaskinen og tok ett bilde av meg for å skrive om hvordan jeg ser ut om morgenen. Hva ser jeg ut som??

Jeg ser ut som en halv japse.. Venstre øye er jo helt.. merkelig.
 
Annet enn det, så skal jeg ikke klage på brunfargen eller genseren til Kristin da.. SOM LUKTER JAPSE FRA NÅ AV!!!

 

- hvordan ser du ut om morgenen?


piratbursdag

Har kommet hjem fra bursdagen til Elin og Marthe hvor vi hadde skattejakt, grillmat, is, kake og "jeg har aldri" leken :- ) Hadde det kjempegøy, bortsett fra at jeg kom hjem med en ødelagt 50mm linse.. FADER ALTSÅ!!! Nå må jeg sende den på reperasjon og leve med en drittlinse i tre uker.. WHOHO

SUPERMODEL

Noras kule belter

Karolines vakre øyne

Marthes kule kamera og blits

Noras piratskaut

Elins fancy glass

Elins kule bestikk

Lines råkule øyelapp

Kristins... eeeh, neida :- ) MEN TOK TIDENES MORSOMSTE BILDE NOENSINNE!!!

UNNSKYLD!

NAM NAM KAKE.


 

 - hva har du gjort ikveld?

sommer-rengjøring

Idag skal jeg rydde rommet og vaske og gjøre alt skinnende rent. Har ikke gjort det siden.. aldri, så man må jo begynne en gang! 
Bilde av kjolen min og sokkene mine <3

 

- hva skal du idag?


på den andre siden

JA HEI JA. Det er sommer nå! Litt deilig å tenke på. Har to uker i Stockholm som jeg gleder meg til, og flere uker med bare "slækking".. Det er jo litt positivt! Så blir det jo sikkert mye blogging :- ) OG SHOPPING!!!


Det er noe ved webcamera-bilder som jeg digger.. Dårlig kvalitet kan være utrolig kult!!

 

- har du sommerferie?


2 timer senere

For fem minutter siden lå jeg i senga til mamma og gråt mens hun trøstet meg. Utrolig kjedelig å måtte dra fra venner og skole. Å begynne på videregående er alt for mye, pluss at jeg ikke begynner på samme skole som alle de andre.. Etter alle årene jeg har klagd på skolen og hatet Tindlund, innser jeg at det er utrolig deilig å være her, og det er bare pga alle vennene mine!
 

HEY CRYFACE

irritasjoner og avslutning

Er det bare jeg som irriterer meg over at alle skal spørre hverandre hva de skal ha på, bare for å finne ut om de skal ha på den kjolen eller de hælene? 

Idag er det avslutning, og jeg tenker de fleste guttene skriker hurra, mens jentene på den andre siden, er litt deprimerte. Forventer masse gråting etterpå! :- )

 

- har du avslutning idag?

video: kristin&kim planker

Hadde planket på litt kulere steder om jeg var høy nok og om jeg fikk lov av Kristin :(
 

Malene for superkimz!

Heihei, god morgen til alle mine lesere!:D  Neida, skulle bare teste følelsen av å være "kjendisblogger", hehe!
Så det er er altså Malene som skriver. Vet dere hva som er kjipt eller? At jeg sov så kjempe godt med kjæresten min som er så suuuperkjekk på morningen i dag. Men så måtte jeg brått på skolen kl 08.30. når jeg var fremme stopper torbjørn å sier: Malene? Du vet at vi ikke beynner før  kl 10.00? Åh Gash, er det mulig?! Jaja, men det er forklaringen på hvorfor jeg sitter her hos selveste superkimz! Jeg er egentlig hennes største fan, men jeg later som jeg er veninna hennes så jeg kan holde meg så nær ho som mulig:o Ikke si det til noen da! Nå står hun i dusjen, og om jeg vil.... så kan jeg titte inn, hihiihiihihihihihihi!!!   Ok, nok fra meg i dag vel :] 


På skolen er det strengt!

Men i dag er det siste skoledag!!!

Da kan vi bare chille!

Å det skal bli helt KONGE!Hva skal du i ferien?

noe på lur

DÅRLIG BLOGGER DELUXE LIKSOM! Men idag har kjære Kristin og jeg vært i byen for å finne noe til avslutningen imorgen og ja, småshoppet litt :- ) Skulle gjerne hatt innkjøp, men hun harstjålet minnekortet mitt..

Vi har også en liten video på lur!!!
Vi tok også en tur opp til Maral og hoppet på trampoline.


.....

 

- hva har du gjort idag?video: superkimz på skjult kamera

Vel, jeg var hos Kristin om Lørdagen og da satt vi på chatroulette.. Hun filmet meg uten at jeg visste det...

 

- hva syns du?

ett bilde

Ikke fornøyd... 

- hva syns du?

død søndag

Været er heeelt forferdelig, og jeg vil bare ligge og dø... Har noen bilder fra bursdagen til Kristin da :- )


KRistin, anders og kim i sverige II

 

- hva syntes du?

heei hei innkjøp


rææææva bilder er braa! Første gangen jeg noensinne kjøpte noe fra Carlings..

 Kommer video senere :- )sweeeden AGAIN

Da skal jeg til Sverige med Kristin og Anders - hvilket sier at jeg skal lage videooooblogg :- D

 

- hva skal du idag?

bursdagsfeiring!

Nå skal jeg i bursdag til Kristin! Ha en fin kveld!!video: livet etter eksamen

 

- hva syntes du?

bildespree

Da har jeg ligget i senga og dratt meg i flere timer, så det er vel egentlig på tide å ta seg en tur ut i det fine været!! Blir flere videoblogger fremover - ettersom EKSAMEN ER FERDIG! For de som savnet det :- )

Ferdig med dårlig blogging 4-evvveeer <33 helt til eksamen neste år!!

SVERIGE!!

 

- hva skal du idag?
 

herreguud så uforventet..

HERREGUD. Fremføringen gikk dårligere enn vi trodde, vi var usikre, glemte noe. LIKEVEL FIKK VI SEKSER! Herreguuuuuuuuuuuuuuud, jeg er så lykkeliiiig!!!! FEIRING, FEIRING!

KRISTIN FIKK OGSÅ SEKSER PÅ BURSDAGEN SIN!! Jeg liker ikke å skryte, men seriøøøst jeg begynte nesten å gråte..

DA TEAM!

19 minutter igjen

Mye tid som går her! Men om 19 minutter har Kristin bursdaaaag!! Så da er det bare å spamme bloggen hennes med kommentarer :- ) Årets styggeste bilde...


Jaja, til tross for det så er det snart muntlig! Jeg kan ingenting utenat og det regna, lyna og tordna istad.. Merkelig dag! Tilbake til øvinga..( yeah right )

14 hours to deadline

Da er Kristin og jeg nesten ferdig med eksamen!!! Vi har 24 minutter med stoff, og drøyinga skal selvfølgelig spille med.. Vi har som vanlig lagd film, lagd kostymer og skuespill og hele pakka! Gruer meg sykt da!!

SPEILBILDE :- )

Her lager vi falskt glass av papir..


- hva har du gjort idag?


CSI og BBT


Tirsdager er så herlige! CSI og Big bang theory! Det er så deilig å kunne slappe av og ikke tenke på eksamen i to timer :- )

 

- hvilken CSI-versjon liker du best?

muntlig


Kristin og jeg kom opp i RLE sammen! Takk og lov for at jeg slapp matte og fransk, men rle er ikke akkurat det jeg ville opp i... Jaja, nå må vi nesten bare stå på!

 

- har du kommet opp i muntlig?

bilde vs bilde

Må gjøre rent huset nå! Derfor det blir litt dårlig blogging her, men hvilken syntes du var best?

gammelt bilde, iknow!

hello sweeeden again

Ble ikke noe Sverige-igår, så det blir idag istedet.. Med mindre Mamma er for lat til å gidde å kjøre. Noen ganger misunner jeg søsteren min så sykt for at hun bor der. Det er åpent hver dag! Tenk så herlig det hadde vært!!

Er det slik at alle land har butikkåpent på søndager utenat Norge? Så teit!
ett bilde


CANON 500D + 18-55MM + EN VEGG + EN KOMMODE + ET SPEIL + SUPERKIMZ

- hva syns du?

hello sweeeden

Idag skal jeg kanskje til Sverige med Mamma og venninna hennes. Skal kjøpe meg maaaasse sokker og sko og sånn. Forhåpentligvis er det mye på tilbud, hihi :- )
Er å forelska i svart/hvitt bilder for tiden!


- hva skal du idag?

video: superkimz svarer på spørsmål del II

 

- hva syns du?

forrige uke skulle vært nå

Forrige uke hadde vi dèt fine været. Så jeg har masse fine bilder fra det :- )

bokeh

dof

bokeh & dof

dof


- hva syns du om bildene?

mingler med cod-spillereOkei, ble veldig mye COD-innlegg nå. Beklager! Men siden jeg er alene hjemme ikveld, blir det LANING helt alene med pizza, datamaskinen, ny map-pack, cola, cod, cod, bamser, meg, musikk, cod, og meg! DIGG..

Det verste er at jeg investerer faktisk mye mer penger og tid på COD enn jeg gjør på kamera, klær også videre. Fail..


- hva investerer du mye penger i?

OMG WTF FML

Akkurat nå hater jeg livet mitt litt. Sånn helt seriøst! Dødsseriøst! Jeg er såå sinnsykt fortvilaa.. Jeg kommer ikke inn på COD: black ops fansiden på facebook. JEG DØR. De har liksom kommet ut med en ny map-pack. Vanligvis hadde jeg funnet ut det via facebook, men jeg så det ikke før jeg skrudde på ps3..... SURSUR HELP ME

24 min. senere: JEG KOM INN!!!!!!N AJAAAAAAAAAAAAAAAAAAa

WWW.FACEBOOK.COM/CODBLACKOPS


en hel pizza og oppmerksomme lesere

Så utrolig morsomt at noen påpekte at jeg glemte å skrive "hva syntes du?" under bildet i det forrige innlegget. Fint at noen legger merke til småting! For noen oppmerksomme lesere jeg har :- D

Idag skal jeg være alene hjemme fordi Mamma skal være på sånn utdrikningslag med noen venninner. Don't come home drunk, sier jeg bare! Og da skal jeg få spise en deilig pizza helt aleneeeeee!!! Gleder meg allerede......

Skal svare på resten av spørsmålsrunden denne helgen - om du har noen spørsmål - klikk på denne linken!- hva skal du spise ikveld?

 

ett bilde

kosskoss? nei, knossos

Kristin og jeg arrangerte en gresk aften med noen jenter igår, med det merkeligste navnet på restauranten. Knossos, var umulig å huske på det!! Hadde det koselig da :- )

Kristin og jeg dro egentlig en time til byen før, fordi hun ville kjøpe seg noe å ha på.. Så der gikk iallfall jeg ganske pyntet bortover Storbyen med Kristin nesten løpende foran meg for å rekke å stikke innom alle butikkene. Fikk faktisk kjøpt noe også! Tenker meg at det må ha sett bra ut å gå ut ved McDonalds, for så å dra av seg hælene og løpe oppover gågata. Ogsååå var det en mega-søt gutt på pizza nini..

Bare fordi Kristin er så party-girl

Elisabeth og Elin

Favoritt-pizza-sted-noensinne?? JA

Malene

Oi, hun virkert kjempekul

Kristin er fortsatt i partyhumør!!

Maral, Kristin, Malene, Marte, Karoline, Elisabeth, Line, Mie, Marthe og ElinTIHI

Cola på glass - så mye bedre en all annen cola!

Gyrooos

Så ga vi jo tips og da, ettersom vi fikk så mye rabatt fordi vi er så deilige.. Men seriøst, vi fikk mye rabatt!!


video: superkimz and her beloved ball

Dette finner Kristin og jeg på når vi kjeder oss :- )

 

- hva syntes du?

video: superkimz i oslo

Her hang vi opp masse plakater til Superkimz..

 

- hva syntes du? har du vært i Oslo og sett noen av plakatene

oslotur part twoo

Har litt flere bilder som må ut :- ) Har ikke blogget særlig idag ettersom Kristin så absolutt måtte ut og trene, og hardt trena vi og(bortsett fra at jeg tok med coca cola ut....)

MASSE REDIGERTE BILDER:

Her har vi tidsfordriiiiv

Fine broen

Fiiiine klokken

Fiiiine klokken

HVOR ER JORDA?

Fikk små-støt av den der..

Hei :- )

Det kom lyd når man tok på den!!

Den også!

HEI BYGNING

Noen som ble overekstatiske av å se Ben&Jerrys, og det var ikke meg!!

 

- hva syns du?

oslotur, aldri sur!

Været i Oslo er ikke noe å skryte av! Men det var fortsatt koselig, selvom vi bare fikk gått i tre butikker.... Og jeg fikk bare kjøpt to ting. Bussturen var veldig gøy da!


Eirik

Kristin

Mona

Sheldon Cooper AKA Andreas

Malene, Maral og Kristin

Malene og meg

Maral, Malene, meg og Kristin

MONKI

GO

Malene, kjæresten min og Kristin

twinz

- hva har du gjort idag?

dårlig bloggerx100

Oki, dårlig bloggerx100. Jeg er så stolt av meg selv.. Neida, men imorgen skal vi som sagt til Oslo. Det vil si - bilder, og sist men ikke minst videoblogger! Blir sikkert filming til og fra og overalt :- )

Kjøpte forresten ett nydelig armebånd på H&M til 10KR!!! RØVERKJØP!!!!!

 

- hva gjør du når du ikke har noe å blogge om?

oslo imorgen!

Imorgen skal klassen min på tur til Oslo! Og da skal Kristin og jeg dele ut "plakater" til bloggen. Her gjør vi mye for å skaffe lesere, haha :- )

Nå skal jeg gjøre rent også skal jeg til Kristin senere!!

randoom

 

- har du vært på klassetur før`?

tidsfordrivende nettsider

Fant meg en genial nettside(for de som ikke har noe å gjøre)! Mysteryseeker.com

Du skriver inn "what's my mission" og trykker på search. Så kommer det opp ett oppdrag eller ett mission hvor det står hva du må gjøre :- ) Alltid morsomt.


Der skriver du inn "What's my mission"

And there you have it!

 

- prøvd det ut?


sol og syk

Det er så utrolig uflaks for meg at hver gang det faktisk er sol, så ender jeg opp med å ligge inne hele dagen.. De to siste dagene iallefall!

Idag har jeg en helt uplanlagt og kjedelig dag. Det er ingenting jeg kan gjøre som faktisk er underholdende, bortsett fra å spille litt da :- )

 

- hva skal du idag?

videoblogg: superkimz ødelegger sitt eget vindu

Ja.....

renna begge veier

Idag våknet jeg med magepiner som baaaare det! Dum som jeg var, tenkte jeg at det skulle gå over.

Jaja, la meg bare si at en time senere lå jeg på gulvet ved doen og hadde diarè og spysyken. Det verste er at når jeg sitter på do og.. de flytende esktrementene mine renner ut, må jeg plutselig spy. Har ikke telling på hvor mye spyet mitt kom opp, for så å bli svelget ned igjen. Så da har jeg sovet på baderomsgulvet og hatt renna begge veier... Ikke den beste historien, men flaks at jeg hadde HTC mobilen min å spille på de tre timene jeg satt der! :- )

Det kommer en videoblogg senere forresten!

 


- hvordan er formen din?

dildo i bursdagsgave

Om noen så videoen fra igår, så så man at i slutten slo jeg Kristin med en dildo-aktig-ting. Det var en gave til Maral siden hun feiret bursdagen igår. Hun ble jo seksten, men det var ikke en dildo! Det var en slags kondom, bare tykkere også hadde den masse greier på seg..

Herreguud, det ser godt ut!

Tok bilder av litt tilfeldige ting..

Her har vi det gøy! Tror vi lekte Pandoras eske, da jeg tok det bildet..
Litt av tingene Maral fikk!

Alle spørre-arka :- )

HEI KRISTIN!

Kristin og jeg var så hypre på veien hjem, også ser vi den nydelige himmelen! :- )

 

- hva gjorde du igår?

ett bilde

 

- hva syntes du?

video: kristin, anders og kim i sverige

Lurer på om noen faktisk trodde jeg var en baby...

 

- hva syntes du?

bursdagstiiid!

Skal i bursdag til Maral, så det blir ikke blogging før imorra! Med mindre jeg får lagt ut videobloggen før jeg stikkeeeer :- )
sverige sverige sverige

Nå skal jeg videoblogge heftig fordi jeg skal bli med turtelduene: Anders og Kristin til Sverige!!!! Hvorfor kunne ikke det ha vært åpent i Norge også? Det hadde vært digg..! Si hei om du ser meg!!! :- )

 

La meg igår med tusen video-ideer i hodet! Deilig!

Tihi :- )

 

- hva skal du idag?

video: innholdsrike timer

Prøver å være skikkelig videoblogger for tiden. Suksess!!

video: kristin&kim prøver seg på bloggkonkurranser

vi failer...

- hva syntes du?

hits