Goodbye My Almost Lover

Null blogging fra meg på lenge, og sånn vil det vel være en stund.. Siden laderen til datamaskinen min er ødelagt. Så da får jeg vel klare eg uten datamaskin i fem måneder? Eller så får jeg kjøpe meg ny lader. Vi får vel se. Vi blogges om flere uker! :- )
Det var 21 Juni Ifjor, haha deilig mat!

Kristin Har B-Day!

Det ble null blogging igår pga engelsk muntlig tentamen, og jeg er egentlig ikke fornøyd med karakteren min fordi jeg leste litt fra manus. Men det var sikkert fordi jeg øvde idag! Jeg satt oppe til halv seks idag, også fikk jeg ingenting ut av det! Hvis jeg bare hadde begynt før. Men så fikk jeg en femmer - det er helt OK! Det eneste som trakk ned var manuset.

Igår hadde Kristin bursdag forresten, så Gratulerer til henne, hun feirer den ikveld! Så hun kan lure på hva hun får.!! Blir helt sikkert antrekk også. Haha, bare fest-antrekk her! Gratuler henne på bloggen!

Jeg fant ut vi hadde en bolle med tyggis igår, og det stinka tyggis som bare f*en!


Det pleide å være fler, men jeg spiste de opp på tentamen!

- hva pleier du å gi venner i bursdagssgave?

Jeg Er Stolt Av.. Morslandet Mitt

Vi har så mange sangfugler derifra, mener jeg :- ) Og jeg er så glad i landet mitt, Filippinene. Selvom jeg elsker USA og Sverige er Filippine ett land jeg ikke verdsetter. Det er ikke nødvendigvis jeg liker sangene, men stemmene er så nydelig!

Menneskene som er så glade, snille og alle som er utadvendte. I motsetning til oss ignorante i Norge. Jeg kunne faktisk snakke helt flytende Filippinsk før, men så glemte jeg det :- (((((

Sangfuglene våre:

Charice Pempengco


Regine Velasquez


Rin On The Rox


Sarah Geronimo


Jasmine Villegas (var med i musikkvideoen til Bieber // Baby)


Vanessa Hudgens


Og helt sikkert mange flere, ikke alle er HELT filippinske da! Har norge så gode sangfugler? Neppe :- ) Jeg er slem.

- hva syntes du om sangerne?

Rädslan Har Tagit Mig

Vi har muntlig tentamen til torsdag, engelsk tentamen. Vi skal snakke i ti minutter om ett valgt tema også blir det fem minutter med spørsmål. Jeg gruer meg fordi jeg ikke har begynt enda! Tips?

Jeg tenkte på å lage videoblogg idag, en sånn gammeldags. Selvom jeg ikke har noe å snakke om, også kom K-riz og jeg på en sånn film-idè. Men hun syntes at jeg skal være en mini-Shane Dawson og spille alle "karakterene". Kall meg derfor Shanaynay. Nei, ikke gjør det(Jo, gjør det!) Nei, ikke gjør det(Jo, gjør det!) Nei, ikke gjør det(Jo, gjør det!)

Jeg tuller.. Ikke... Joda... Neida. Nei, nå begynner jeg igjen! Jeg har vært flink da, for jeg tok bilder(les: rett etter at jeg skrev den setningen gikk jeg ut og tok bilder):


Digger bokeh-effekten i bakgrunn

Masse fint, grønt og skjønt

Lite cool, sådär!

- har du muntlig tentamen?


Jeg Mistet Visst Tampongen Ut Av

... Det kan du lure på, du finner det ut snart skal du se :- )

Det var iallefall dette pluss mer som skjedde på Lørdag. Hun dama på krakken skrek jo mere før jeg filmet, men men!

- hva syntes du (liker/ikke liker)?


Karpe Gone Crazy

Hallo! Det ble ikke mye blogging i helgen fordi jeg og Elisabeth snek oss rundt praktisk talt overalt. Også skjedde det masse skumle ting overalt. Og jeg fikk det meste på film. Bortsett fra da jeg møtte den fulle søstra mi på bussen. Skal si jeg bannet og lo, da jeg fant ut at de jeg kalte for skikkelig teite var søster og venner :- )

Det kommer en videoblogg med masse morsomme ting om tamponger, skriking og hamburgere!

Elisabeth ville ikke bli tatt bilde av :- ( Men vi kjøpte isen fordi vi måtte kjøpe noe for å gå på do! Utrolig hyggelig.

Jeg ventet på at de skulle begynne å synge ruter, for det er vel omtrent den eneste sangen jeg liker av dem akkurat nå. Men siden de aldri spilte den gikk vi ut av Kulåsparken og til lekeplassen og satt der, ogsååå spilte de ruter. Men vi satt der lenge og snakket om... drømme-gutten(?) haha.
Også tror jeg at jeg møtte en blogger, haha!

 - har du vært på konsert i år?

Fine Røde Blodårer

Gjett hva? Jeg har nok en gang blitt syk igjen, idag våknet jeg med rennende tårer og øynene limt igjen! Tredje uken går inn nå, jeg har ikke vært så ustabil på lenge. Men det er ikke like fælt som forrige gang heldigvis. Kanskje det er fra av at jeg la meg klokka fem igår? Men det gjør jeg hver helg.. Ja, nemlig!

Fine røde blodårer, som er redigert :- )

Idag skal (forhåpentligvis) Elisabeth og jeg på Karpe Diem konsert, for å friske opp gamle minner. Selvom jeg er syk, skal jeg overbevise min mor at jeg skal ut! For ett par år siden(?) dro Pappa, Elisabeth og jeg til Bedemarten(hvor pappa jobbet med filmer) der hvor Karpe spilte, og siden han jobbet der fikk vi bære inn utstyr. Og da stjal Elisabeth og jeg tusjen de skrev med også prikket jeg de på skuldra! Morsomt!

- hva skal du idag?

Buss-Kompis!

Igår blogget jeg ikke fordi jeg måtte lage ferdig ett skjørt til kunst og håndverk og øve til prøve. Jeg må jo velge skolen fremfor blogg eller hva? :- )

Idag dro vi på klatresenteret i Sarpsborg, og jeg fant ut at jeg hadde høydeskrekk, så hver eneste gang  jeg klatret opp ropte jeg på Kristin for at hun skulle ta meg imot. Jeg gikk også ut av klasserommet etter en helt OK historie-prøve. Jeg forventer bare en 3. Også så vi på film i fransktimen, hvor læreren forsvant.

Etter klatringa gikk Stine og jeg til Amfi Borg sammen, fordi vi skulle være buss-kompiser. Så da gikk vi rundt en liten tur der. Eller tre turer? Og været her er forresten dritt.


nydelig mobil-bilde av Maral!

- hvordan er vært hvor du bor?

Strezzzy Mezzzy Jezzzy

Hellu! Da er jeg endelig hjemme fra en STRESSENDE skoledag. Wow, hvorfor det?

For det første skal vi ikke ha fri imorgen, fordi streiken ikke var over(?). Så vi skal til Glengsølen. Noe som gjorde det mer stressende å ikke få øve til Saf. prøven til fredag var jo at alle klagde som f*en. Greit nok at vi ikke fikk fri, men det går ann å ta seg sammen altså.

Ellers var skoledagen OK, de to siste timene fikk vi spille spill. Så da var Kristina, Martin, Trine, Maral, Shahe, Malene. Stime og jeg på plass. Gøy var det også! Vi skrev egne lapper - og jeg skrev "En som jokker på alt" Og HELDIGVIS fikk Maral den, for hun er best på mine mime-lapper og det var rett og slett høydepunktet for idag. Nå skal jeg prøve å sy på ett stygt skjørt som må være ferdig til Fredag. Jippi!

Og jeg som hadde tenkt til å nyte den nydelige solen...... som plutselig forsvant, kødder du med meg?

Og her er det stygge skjørtet som jeg skal gjøre ferdig:

Sååå nydelig!

- har du prøve denne uken?

Seksuelt Samliv (?)

Kjæresten til K-riz*, Anders klager på at jeg ikke blogger ofte nok. Så han ville at jeg skulle skrive om sex-timen idag. Ikke annet enn at det var bæsje-kjedelig og at vi bare hørte på Helsesøster bable om at alle har forskjellig tiss og masse som vi allerede visste. BORTKASTET TID, vi kunne vært ute og hatt fritime. Men jeg må innrømme at det var en smule bedre enn Goodbye Bafana, hvem enn det var.

Nå skal jeg snart gjøre lekser, som vil egentlig si klokken elleve ikveld!
Tumblr_l2ra82hjmn1qzwhoto1_400_largeTumblr_l3m6h43gxg1qc9dyfo1_500_large49c9916c51bc_large
Haha, så søtee! FORNØYD NÅ?:- )

- har du hatt om sex og samliv på skolen?


Goodbye Superkimz

Idag fikk vi gå hjem en halvtime tidligere fordi vi ikke hadde noe annet å gjøre, også så vi på en kjedelig film, Goodbye Bafana. Så vi hadde teknisk sett en dårlig-kjedelig-ikke-gjøre-noe-skoledag. Også er jeg sulten, og snart sulter jeg ihjel. Give me some food and let me eat you up. Okei, det var ingenting. Og når jeg er oversulten resulterer det i masse tull og stygge bilder fra min side.


- hvordan er du når du er sulten?

Usette Klipp Fra Videoblogger

Klipp fra videoer som ikke har blitt lagt ut eller vært litt for grove :- )

- hva syntes du?

Satelite Konsert

Nok en kjedelig dag UTEN STREIK! Vi er vel omtrent den eneste (og fattigste) skolen i området som ikke har streik. Lærerne våre bryr seg ikke! Men jeg ble faktisk veldig skuffet over meg istad.

Vi fikk tilbake Norsk, Nynorsk og Engelsk tentamen istad. Jeg fikk bare en haug med 4-re. Og jeg har ikke fått det på en engelsk stil siden åttende klasse! Jeg forventet at jeg skulle klart det bedre til tentamen ihvertfall ikke dårligere, men ellers har dagen vært kjempekoselig med gitarspilling og masse moro!

På fredag kom K-riz en tur til meg, og da hadde vi.. en slags konsert?

Vi hadde en konsert for to kameraer, og vi brukte Satelite. Vi har veldig lite å gjøre iblant.

- streiker skolen din?

Ladies Night Out

Mamma og jeg dro faktisk til byen istad, og da fant jeg en hella' fin kjole som jeg måtte måtte ha! Og den brukte jeg i Mie sin bursdag, som var kjempe koselig. Vi sang fire bursdags-sanger og så på film. Like koselig som alltid, bortsett fra at Maral løp etter meg minst femti ganger rundt i huset :- )

Vi hadde jo også planer om å ta bilde av alle kameraene vi hadde der, men det glemte vi. Men jeg ble iallefall mett og jeg fikk meg en god latter. Og imorgen kommer det faktisk "gårsdagens-outfit", eller etterpå vil det si. Det er jo en stund siden sist!

Andrea med ett nydelig glass i hånden.

Vi hadde alltid problemer med å ta bilder i sofaen.

Og jeg fikk ikke så veldig mange gode bilder av de fleste med mitt kamera :- (((
Fra (bak)venstre: Marthe, Andrea, Maral. Midten venstre: Mie, Kristin, Malene, Maria og meg helt foran.

Marthe og Mie

La fantasien gå løpsk!

Andrea og Maral sin lille catfight! - hva gjorde du ikveld?

 - hva syntes du om bildene?

BZY, BZY, BZY

Denne uken her har vært veldig travel, vi har hatt tentamen og jeg har vært ute en hel del. Men i det siste har jeg satt opp trampolina også har Kristin og jeg lekt sammen. Også fikk jeg besøk av Marthe og Elin igår, og vi klatret overalt. På tak, husker og klatrestativ. Teknisk sett overalt, og det var veldig gøy! :- )

Det kommer mange bilder og videoblogger utover dagen, for nå har jeg hatt mye å ta bilder av! Jeg hadde planer om å dra ut til byen idag, men Mamma er syk så hun kan bare kjøre meg. Ring meg hvis du blir med til Torvbyen!


- hva skal du idag da?

Ældri Et Chyckling-Chebab På Tom Mæge

Bonjour! Har ikke hatt blogglysten foran meg den siste uken, men som vanlig skylder jeg på skolen. På matte-tentamen gikk det opp for meg at jeg burde øve til neste gang. Da går jeg i tiende, og det er dobbelt så vanskelig! Yay me!

Vi så på Avatar idag, og det var...interessant. Ingenting skjedde egentlig, bortsett fra at k-riz* spilte på mobilen min hele tiden. Det vil si at filmen var drit-bra! Også spise vi kylling-kebab idag, og jeg tror jeg aldri kommer til å spise det igjen. Magen min er altfor full av dritt.

Også lagde vi på en måte, en videoblogg.

- har du sett Avatar?

gjesteblogging på g by kristin, snikinnlegg


- Kim har mildt sagt ingenting p gjøre når henne går rundt å tar bilder av huset sitt og hekker! Men se åh jeg savner sånn snø som ikke er most sammen til is på vegene! Men basesnø!Noe av det ekkleste jeg har sett! Øyet til Kim, ser ut om en tørr sand sahara på Mars :( EKKELT


Nå blir Kim og Malene sure på meg, men det driter jeg i fordi de er sånn kanskje, jeg vet ikke helt jeg!
Men Malene har på tshora mi.


thankuu.

// byKristin

Spongebob Squarepants Unseen Scenes

Dette er hvordan livet til Svampebob er, og Herr Krabbe :- )
Egentlig hører man ikke godt hva de sier, så jeg tenkte å sette på subtitles, men youtube skjønner ikke tids-kodingen jeg setter inn. Enten så er det for tidlig eller sent. Jeg gidder ikke å sette det på selv gjennom hele filmen - slitsomt!

Det var forresten den "voice-over" tingen jeg snakket om istad:

- hva syntes du?

Donele spelm

Idag hadde vi norsk-tentamen, og det gikk faktisk ganske greit! Så helt til nå har Kristin og jeg drevet med voice-over på en svampebob episode. Det vil si å skru av lyden på episoden og snakke selv, så det kommer en video etterpå.

Vi lo ganske mye av det, også er det jo om sperm. Så, den er litt teit! Men imorgen er det matte, og jeg gruer meg!


- har du noen gang satt tv'n på MUTE( lydløs) og snakket som figurene?

hits