Dude Has Butt-Hole

Jeg foretrekker kpop fremfor amerikansk pop. Og da hører jeg veldig ofte på slike sanger, og noen ganger snubler jeg over ufattelig morsomme videoer! Hvis du husker den utenlandske sangen som ble "oversatt" til norsk. Nattkjole med urin? Her blir de "oversatt" til engelsk, og det er mye morsommere!

"How to keep loving you, My gay teacher, I'm naked try it again. He did, I might suck ya too. Jim, ahh"
"More suck, I suck, I suck, I suck another wiener some wool"

Jeg syntes det er døende morsomt å høre på:

- hva syntes du om slike "oversettelser"?

Candy-Time!

Imorgen er det på tide med godis og brus. Vi har nemlig tentamen imorgen, norsk-tentamen. Heldigvis får vi datamaskiner! Gleder meg nesten. Får håpe vi får dra hjem når vi er ferdig, for vanligvis får vi ikke dra før etter tolv eller noe? Da bare sitter vi der jo, hvorfor ikke dra hjem?

Kristin kom innom en tur, da jeg var syk! Også hadde hun med utstyr:- )

Øynene hennes er sååå morsomme!


- når hadde du tentamen?

Eurovision, My Ass!

Min mening om Eurovision i år, helt ærlig? Den sugde. Jeg skylder på Norge, fordi jeg er slem :- )
"Vi" stemte fram de som ikke hadde en ordentlig "opptreden". Men jeg snakker ikke om sangene(de var ikke noe gode de heller), jeg snakker om tilstedeværelsen.

De fleste sto jo på samme stedet hele tiden. Hvor ble det av de kule antrekkene? Den rare dansingen? Og de underholdende sangene? De fra Russland hadde jo nettopp blitt hentet fra gata. Ufattelig skuffende! Hvert eneste år har det vært fangende underholdning og kule scener. Norge skuffer meg! Dette var ikke vårt år.

Noen burde fjerne Opera fra scenen! For det første liker jeg det ikke, også er det for deprimerende. Men jeg har vært heldig, for hvert år så velger jeg en "favoritt" (selvom jeg ikke liker noen av sangene) Og hvert år har de vunnet!

Hun som vant i år, kunne vel løpt ut på den lange scene-tingen? Det virker som de brukte mest tid på Rybak sin åpning, og det var den beste i tillegg. Her var det null koreografi og omtrent ingen bakgrunnsdansere. Jeg er så glad for at vi ikke vant igjen!

- hva syntes du om årets Eurovision Song Contest?

Jada, vi elsker livet.

Okai, dette føles litt rart. Grunnen til at jeg ikke har blogget omtrent i det hele tatt er fordi jeg har blitt blåst bort av masse sykdom. Først hadde jeg feber, i to dager. Så hadde jeg vondt i halsen og hoste. Såå fikk jeg øyekatarr(konjunktivitt) igår, på Elkjøp! Jeg tror jeg kanskje smittet noen der?

Også idag, skulle jeg snyte meg litt også spruta det billedlig talt blod ut. Jeg kan ærlig si at jeg brukte opp HELE bomull-posen, fordi det rant som... en vannkran og bomullet ble gjennomblødt av alt for mye blod. Også begynte det å renne ut av begge neseborene og ned i halsen min. Det svidde som bare f*en. Og nå er jeg forhåpentligvis bedre. Hoho, denne uken har vært herlig, du!

// EKKELT BILDE.File:Swollen eye with conjunctivitis.jpg
Noe i den duren..

- har du hatt øyekatarr før?

VIDEOBLOGG: En Passiv Superkimz

Minn meg på å videoblogge oftere, alright? Denne ble filmet for to dager siden, men jeg er jo syk så jeg orker egentlig ikke å snakke til meg selv. Men kanskje du har noe du vil jeg skal snakke om.. og ødelegge?

- hva syntes du?

MOBILBLOGG: Null blogging fra meg idag, er så heldig for jeg får være syk! Føler meg som en fisk :-

294556-1-1274878736634.jpg
MOBILBLOGG: Null blogging fra meg idag, er så heldig for jeg får være syk! Føler meg som en fisk :- ( Jeg som skulle lage en videoblogg. Ha en fin dag videre!- når var du syk sist?

Translate this, bitch!

Jeg dør av latter av Google Translate. Hvis du ikke skriver alt for mye tull så kan du jo "høre" hvordan man sier det!

Det er så gøy, hvis du skriver for eksempel: " ddddddduuuu er dummmm du" da sier h*n det så rart. Jeg dør! Og jeg har nå blitt en Zombie.. igjen. Jeg mener ikke jeg har dårlig humor. Prøv det ut! Hvis du ikke ler... da er du dø!

<br/><a mce_thref="http://i48.tinypic.com/9upz7d.jpg" target="_blank">View Raw Image</a>

- bruker du å gjøre det?

Lekse-Mood

Nå har skolen begynt igjen, Jippi! Nei, nå har vi jo lekser. Og jeg kan si at jeg ikke er i "lekse-humør" akkurat nå. Også må vi forberede oss på tentamen. Gud, vad tråkigt. Alt jeg vil er å dra til Sverige og Narvesen, for å kjøpe noe super-kult og hemmelig :- )) Neida.

Kristin klarte å bruke opp alt batteriet på mobilen min idag, også fikk hun kjærringstøt eller enkemannstøt(slå albuen hardt inn i noe?). Og jeg syntes så synd på henne, hele handa hennes skjalv i frykt. Okei, kanskje ikke. Men hun skjalv! Stakkar.

- er du i leksehumør?

Dagens Feide

Hahaaa, unnskyld meg. Jeg må bare le litt av Voe og Ida Wulff, så en artig liten bloggshout imorges - og jeg måtte sjekke innom bloggene for "the real deal". Feider mellom blogg-prinsessene, gud så artig! Du får lese hele greia selv :- )

Idag skal jeg ENDELIG til Sverige... Hvis det er åpent(?) Og det er helt sikkert det. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre eller kjøpe, men jeg tror jeg kjøper meg litt hårfarge. Men jeg skal ikke til Sverige alikevel! HOHO, ER IKKE JEG MORSOM?. Føler meg litt kjøpesyk akkurat nå, men det gjør ting litt mer spennende. Imellomtiden, kan du si hva du syntes om Ipod-bildene jeg tok for litt siden:- vad tycker ni?

Foto - Portrett: Malene Wahlgren

1

2

3

4

5

Canon EOS 500D + Canon EF 50mm F/1.8

- hva syntes du om bildet, har du en favoritt?

BBQ

Vi skal grille idag, nomnom. Gleder meg litt, fordi det er lenge siden sist. det er grillpølser. Ja, nemlig!

Jeg har gjort rent, jeg! Flink Jente. Så nå er jeg egentlig sliten og har ikke mye annet å gjøre. Jeg vil egentlig ut til Narvesen og kjøpe en ting, men da må jeg ta buss. Og nå er butikken stengt :- (- hva har du gjort idag?

S: UC + Nye Ting!

God Kveld, God kveld! Det ble dessverre ikke noen blogging igår, fordi jeg har hatt mye å gjøre de siste dagene. Lage nytt design, få en ny ting og jobbe. For jeg jobber jo som sagt på Gjensidige, og jeg blir så utslitt av alt arbeidet, selvom jeg bare sitter der noen ganger. Heldigvis er jeg ferdig der!

På Onsdag begynte jeg på det nye designet, og da bestemte jeg meg for å tilbakestille hele designet, fordi så mye rart var skjedd:


Også igår(?) hvis jeg husker riktig(?).. (Wow, så god hukommelse) Så kjøpte jeg en ny mobil! Den forrige min (Sony Ericsson) sugde rett og slett. Lade-hullet man putter laderen i datt ut, så jeg festet den på laderen også måtte jeg ta 50000000000 strikker rundt for å få den til å holde. GLAD FOR AT DET ER OVER!

HTC DESIRE, kjempe fornøyd. Jeg skulle egentlig ha HD2, men så hadde da en i klassen min fått en, så da tok jeg en bedre en :- )

Dette innlegget ble litt vel for mye, samme det!

- Hva syntes du om designet?

- hvilken mobil har du?jobbe-kungen

Jeg vil si at jeg er en konge idag, eller at jeg er helt konge. På den måten? Jeg var jo på jobb hos Gjensidige forsikring idag, og jeg måtte skrive brev og kaste masse shit i containeren, og det var uffattelig tungt!

Også når jeg ikke hadde mer å gjøre, fant jeg en teipete klebrig ting som var runde med hull i og teipet på en eske. Helt til "arbeidsgiveren" min kom og ødela for meg! Neida, men jeg er stolt.

Jeg driver også med nytt design, så det er bare å glede seg! Smakebit?

Noe i den duren :- )

- Hva gjør du når du kjeder deg?

jobben min, jeg elsker deg!

Egentlig ikke. Jeg skal på jobbskyggning imorra, hos Mamma! Og jeg gleder meg egentlig ikke, for jeg skal sikkert bare sortere post og sånn kødd. Så jeg må nok ta med meg datamaskinen for å ha noe å gjøre imellom-tiden. Elisabeth vet godt hva jeg gjør :- ) Neida. Forhåpentligvis blir det en videoblogg imorgen, med mindre jeg duser av. Og det er sjeldent!

Jeg gikk ut og tok header-bilder istad, og jeg fant ett spindelvev som jeg bare måtte ta bildet av:

- har du hatt jobbskygging, hvor?

KEBAB-KUNST

God ettermiddag! Idag har vi hatt en herlig innebandy turnering, hvor Maral, Kristin og to andre vant! Gratulerer til de! Også tråkket jeg ved uhell på ballen, og vrikket foten. Så nå har jeg dødelig vondt i ankelen. Jeg tror jeg kommer til å dø, åååja!

Kristin og jeg dro også til Nelly's for å kjøpe kebaaaab. På veien møtte vi Charlotte, Marthe, Kristian, Ole Johannes og tre andre gutter(?) Også senere kom Malene da. Og hun holdt seg til guttene. Har jeg forresten nevnt den lappen hvor Maral og jeg skrev ned de guttene Malene flørtet med? Vel det var godt over 60!

Ole Johannes :- )

Kristin tok masse bilder av meg, mens jeg kastet en flaske opp i luften.


- hva gjorde du på skolen idag?

VLOGG: Stillhet For De Som..

Kampet 16.mai! Idag er det 17. Mai! Gratulerer Norge. Og derfor lagde jeg en videoblogg for oss Nordmenn. Selvom delen for nordmennene er i maks ti sekunder?

- Hva syntes du?

VIDEOBLOGG: Ikke Bare Rengjøring..

... Dansing også, og synging! Jeg er ikke dead-serious når det kommer til rengjøring.


- hva syntes du?

Superkimz's Body

Canon EOS 500D + Canon EF 50mm f/1.8 II(* = de som har blogg )
Mie, Sakana, Maral, Erika, Malene*, Stine, Karoline*, Elin*, Charlotte, Andrea, Marthe, Maria og Superkimz heeelt foran:

Igår hadde jeg ikke mer tid til å blogge, men jeg var iallefall på bursdag hos Maria og Maral. Det var ganske koselig, også gøy! Vi så også på Jennifer's Body. Og jentene skrek og gråt.. en del! Men jeg hadde sett den før, så det var gøy å se hvordan de reagerte iblant.

Jeg kjøpte meg forresten Canon 50mm f/1.8 II igår! Eller Mamma gjorde det da, tydeligvis kan man ikke tømme hele kontoen. Men jeg er iallefall fornøyd. Det er nok derfor de ble veldig mange portrett-bilder igår. Jeg liker det!


- hva syntes du om bildene?

Det Var En Bra Dag..

Ikke helt! Imens jeg gjorde rent, så kommer Mamma hjem og sier hun må gå igjen, fordi hun skal til Sverige! UTEN MEG. Da ble jeg lei meg. Jeg sa til henne at jeg skulle bli med forrige uke, men neeeeeeidaaaa! Håper bare vi skal ut imorgen, for da blir det nytt design!


Kristin, vet ihvertfall hva det er, så hun får ikke gjette! :- )

Nå skal jeg rengjøre redigerings-videoen. Nei, jeg mener redigere rengjørings-videoen. I'm too confused. Forresten, to innlegg på en dag er vel bra?!

- hva tror du det er?

Gode Dager Og Likheter

Nå skal jeg gjøre rent i huset. Jippi! Ryggskader og krampe på dansgulvet, det er deilig. Neida, men jeg skal filme meg selv(<3333) fordi jeg er tøff! Og jeg kan trygt si at jeg håper dette blir en bra dag, for hvis det er det så drar vi til Sverige!

Elisabeth og jeg fant ut at vi er enda likere enn vi egentlig er(?). Vi begge vil være gutter, vi elsker sverige og språket svensk, også elsker vi hese stemmer. Det er egentlig ikke så stort, men det er så gøy:- )

Jeg skal definitivt lage videoblogg etterpå, forresten!

- Hva er den største likheten mellom deg og din venn?

Trodde Jeg Sto Opp Sent!

Igår reiste Elisabeth og jeg til byen, også fant vi ut at jeg skulle sove hos henne! Og det er ett sted lang borte i gokk som heter Rakkestad, der jeg bodde før. Vi dro iallefall til Storbyen, der hvor vi møtte mange kjente mennesker og jeg dro på en diger bag hele dagen. Og med dro, så mener jeg dro! Jeg hadde jo pakket mye rart, og det var så tungt at jeg dro den gjennom kjøpesenteret. Også kunne vi fått gratis sukkerspinn, men så klarte mannen å ødelegge maskinen :- (


Vi bestemte oss også for å ha en liten spa-dag! Derfor kjøpte vi ansiktsmaske, hårfjerning til beina, bodylotion og hårfarge. Og det var faktisk ganske koselig, og jeg fikk som vanlig hundresvis av flekker på ansiktet! Så peeeeent!

Og idag håpet jeg bare på at jeg ikke våknet klokka tre, ettersom vi la oss klokka fire igår! Men så våknet jeg klokka ni! Jeg er så heldig. Elisabeth sover enda..

- når sto du opp idag?

Skole-Video


- En uredigert en fra  meg, hva syntes du?

Happy-Mode

Idag er innstillingen min stilt på "HAPPY". Kristin og jeg hadde skikkelig flaks når vi satt inne i friminuttet, jeg lagde til og  med en helt uredigert VIDEOBLOGG! Også skal jeg kanskje til byen med Elisabeth etterpå, gleder meg! Nå må jeg finne fram penger og klær :- )


- hva skal du denne lang-helgen?

Lærerens Yndling

Akkurat nå sitter jeg på skolen med Kristin, Joakim/Christian og Dennis :- ) Vi har egentlig ikke lov til å sitte på datamaskinen, men vi har så mange fine bilder her!

K-rizzz & Chimzeeh

Dennis, kjæresten min<3333 finnes på nettby

Joakim/ Christian, Kjæresten miiiin<333

EDIT: Kristin og jeg stressa skikkelig med å bli ferdig med innlegget, men så kommer læreren og sier at vi så så konsentrerte ut også fikk vi sitte inne!

- får du sitte inne i friminuttet/ har du fått sitte inne?

ILU UNGKARN

Jeg må innrømme at jeg har fulgt med på ungkarn en lang stund nå, og det er så gøy med drama! Jeg elsker det, og det er så undeholdene å se på. Mens andre velger å se på noe så tett som Paradise Hotell... Kristin og Maral *hinthint*! Neida, det er bare programmet som er tett. Men nå er reklamen ferdig!

Imorgen skal vi på Science Senteret for å ha CSI og finne mordere. Gleder meg!

- Hva følger du med på, på mandager?

Bilder Pilder Smilder og Musikk

På konfirmasjonen igår, spiste jeg meg så mett at jeg nesten spydde! Heldigvis gjorde jeg ikke det.

 Vi hadde forresten en Vis Hva Du Kan! prøve på skolen i musikk. Hvor vi skal visa hva vi kan med instrumenter og musikk. Og jeg skulle synge Let it Be og spille piano! Også fikk jeg en sterk femmer på det, så da får jeg en firer på vitnemålet, siden det er avgangsfag! Jeg har nemlig fått en toer på en prøve. Hehehe, smarting.

Her er noen bilder fra igår:

Kristin, Malene, Maral og Mie

Malene og Kristin


Kristin, Meg og Maral

Fra bunnen: Meg, Maral, Kristin, Mie og MaleneMaral og Mie

JEG FIKK DET DEILIGE JORDBÆRET!

Det ble nesten ingen bilder av Mie og Malene fordi Malene lo for mye på bildene! Også var det nesten ingen bilder av Malene og Maral sammen:- (

- hva gjorde du igår?


VIDEOBLOGG: Wazpy Horror Bloopers- Hva Syntes Du?

KON.KON.KONFIRMASJON

Nå må jeg virkelig kjappe meg, jeg skal nemlig til Kristin for jeg skal sitte på med henne til konf. til Malene! Både Mie, Maral, Kristin og jeg ble invitert. Høres koselig ut, selvom jeg fortsatt er syk.. Men jeg skal prøve å ikke smitte noen!

gode minner, gode minner!

- Når skal/var du i konf.?

VIDEOBLOGG: Wazpy Horror

Malene kom uventet til meg igår, som resulterte i at jeg gjorde rent klokken elleve på kvelden! Vi hadde en sånn idè da, fra etter skolen fordi hun hviler sykkelen hos meg. Så kom vi på en film-idè og... den ble litt annerledes enn planlagt, men jeg liker den!


- hva syntes du om filmen?

Vann-Kran-Bilder

Egentlig skulle jeg vært ute i butikken for lengst, men så har jeg jo såklart blitt enda sykere. Så da må jeg nok holde meg inne for dagen. Eller bare trosse hva de syke-guder vil at jeg skal. Og det er tydeligvis slik at de vil at jeg skal være inne! Takk for det!

Her er ihvertfall noen vannkran bilder jeg tok for litt siden! Er fornøyd, jeg!
1

2

3

4

5

6

7


- hva syntes du?

jeg burde virkelig legge meg!

Herregud! Jeg skjønner virkelig hva jeg blogger om!  "Jeg er snart dø her, har vondt i halsen og jeg fikk en kondom av Elin!" "Men det som gjør at jeg får lyst til å gjøre det er når jeg hører pengene jeg fikk!"

GJØRE DET? Gjøre hva da liksom? Jeg mente iallefall å gjøre rent!


- hva syntes du om bildene?

Jeg Er NESTEN SYK!

Jeg er snart dø her, har vondt i halsen og jeg fikk en kondom av Elin! Whooopz, neida. Men jeg hoster som bare f... og jeg er sykt sliten. Men det som gjør at jeg får lyst til å gjøre det er når jeg hører pengene jeg fikk! Haha, skryter ikke :- )

Nå skal jeg nok spise litt! Så gjør jeg rent senere!


SÅ SØTE VI ER!


- Hva skal du idag?

Let's Go Forestin'

Nå skal jeg hoppe i dusjen, mens skogs-videoen blir lagt ut! Vi var jo i skogen igår, og jeg lagde noen små-videoer. Det var ihvertfall gøy!

Jeg fant forresten noen drit-kule bilder jeg tok av Malene i Oslo, i påsken! Så jeg skal redigere dem og sånn, men har ett sånt "preview" da!

Det blir bedre!

- hva syns du om bildet?

KEBAB & KALKIS-KNUSER!

Igår kjøpte jeg min første kebab! Jeg har spist det før, men første gang jeg kjøpte det alene. Jeg vurderer faktisk å kjøpe det idag også... KØDDA! Det var godt da, og jeg spiser selvfølgelig kylling-kebab. Det er den som er best. Jeg lagde til og med en videoblogg.

Idag fikk jeg forresten en sekser i engelsk framføring, også har jeg knust min andre kalkulator. Egentlig Kristin sin da, men det er bare for å få den myke trykketingen inni:


- hva slags kebab liker du?

Min Superartige Dag I Bilder Og Tekst!

Hei! Hola! Hey! Hej! Halla! Hallo! Jeg har vært her (og litt foran tv-boksen) kjempelenge for å redigere og endre på størrelsen på hundre-og-ørten forskjellige bilder! For ett slit. Men vi hadde skogs-tur idag! Ganske artig, syntes ihvertfall jeg! Det var for det meste Mie, Malene, Kristin og jeg som gikk sammen. Helt til gruppa til Vebjørn stakkar, gikk fra han. Så da ble han tur-kompissssssss!

Stine, med sin 1000D :- )

ILUBILUSM, internt!

Eirik, kjæresten miiiiin<3333333
Vi døde litt, på veien til skihytta!

Simen, kjæresten miiiiiiiiiiin<3333333

Kristin ville ha dette uredigerte bildet av meg ut på bloggen.. UANSETT HVA!

... Jeg filosoferer!

August, kjæresten miiiiiiiiiin<3333333333333

Det var ett tre, som jeg turte å hoppe av, men ikke gadd. Så k-rizzz bærte meg!


- hva gjorde du idag?

VIDEOBLOGG: Coop Fun Timezz


- Hva syntes du?

Lykke Til!

Det trenger jeg nå, for jeg skal nemlig koke poteter! Og skrelle dem, og jeg hater kalde poteter. Det er kjedelig, og ikke minst kaldt. Men jeg må ha litt god mat også, og ikke bare pølser hele tiden. selvom jeg ikke har spist pølser på uker!

jeg har forresten to videoblogger å redigere. Fordi Mamma og jeg var på butikken igår, også så jeg denne dama med en stygg OnePiece/Heltdress/Kosedress. Jeg liker VIRKELIG ikke OnePiece/Heltdress/Kosedress!- kan du koke poteter?:- )

Ting Man Ikke Burde Gjøre..

Når man har andre ting å gjøre! Idag må jeg nemlig bare få gassen i gang når det gjelder framføringen til engelsken vi har imorgen! Jeg har ikke gjort noe. Hehe, flink jente! Jeg hater framføringer. Det er ikke det å stå der og snakke, men det å faktisk gjøre alt klart. Jeg er så flink på deadline, kommer sikkert til å gjøre den imorgen. Tulla! :- )

Og når jeg egentlig skulle vært inne og fikset på PowerPointen, så gjør jeg noe annet:


- hva gjør du før fremføringer?

Flink Jente!

Jeg har nemlig gjort rent rommet mitt idag, flinke jente! Jeg er såå stolt av meg selv. Kødda! Ellers har jeg funnet ut andre ting. Som for eksempel, så er det ikke ringe-lyd på mobilen min. Det fant jeg ut når jeg skulle ringe til den istad, også lagde den ikke lyd. Eller så har den ikke batteri(?) Også har jeg funnet ut at jeg har sett to filmer minst seks ganger siden forrige uke. Og det på bare èn kanal! Skyld på at ingen andre kanaler har noe spennende å se på. Og det er ikke Disney Channel, det er Canal+. Og det er Friday 13th og 17 Again, jeg kan sverge på at jeg kan halvparten av linjene på BEGGE filmene. Det e rlitt gøy da!

- hva er filmen du har sett flest ganger?

Hva Syntes Du?- hva syntes du om bildet?

Uønsket Do-Besøk

Igår hadde jeg egentlig ikke så mye å gjøre. Jeg så på Friday 13th, again! For jeg så den her om dagen. Også så jeg på 17 Again, again! For tredje gang. Litt dumt med mange repriser på Canal + kanalene, men det er jo gøy å vite alt som skjer daa!

Igår skulle jeg en tur på badet, og der møtte jeg på en diger edderkopp som var på døra! Jeg reagerte med ett "IIIIK" også hentet jeg kameraet også måtte jeg gå nede. Som var like skummelt. Flaks at vi har flere doer!

Det var teknisk sett sånn den så ut.

- Hva Gjør Du Når Du Ser En Edderkopp?

hits