shtekker

.
.

Da kjører Mamma meg til Mie om noen få strakser. Håper Mie har satt fram pølsene, potetstappen og ølen. NÅ blir det vårkos!

fint skjørt


Digg å tenke på at vi morgendagen er... ikke fylt med skole ihvertfall! Ikveld skal jeg sove hos Mie ettersom hun er alene hjemme. Så da blir det fest og fyll ;***
Spørsmålsrunden kommer så fort jeg har fått redigert den som er ganske snart :- )

 

- hva skjer?

maral har en veldig fin rumpe

Igår overnattet jeg hos Maral med Mie, noe som var kjempedigg siden vi spiste pannekaker, is og jordbær <3 Også spilte vi(eller for det meste jeg) Nintendo NES.


Jeg stirrer på ræva til Maral, om du lurer. DEN ER SÅÅÅÅÅÅÅ FIN!!!!!!!!

Det tok lang tid å få til dette bildet. Og det verste er at pannekaka til Maral, dynket i is som den var, ikke kom med i bildet.

Også fikk Mie og jeg frokost på senga! fantastisk!

Også har vi dette superdeilige bildet med en random ball.

 

- har det skjedd noe spennende denne helgen?

igår

.
.
.

Spiste sushi med Maral, Mie og Malene igår! Eller, jeg spiste egentlig ikke fordi jeg hadde allerede spist, men det var veldig koselig!

ikke barber deg i rumpen

Jeg forteller denne historien uansett hvor smakløs den er for at dere skal lære av mine feil.

Det hele startet med som så mye annet at jeg hadde problemer med å drite. Nei, jeg hadde ikke forstoppelse eller problemer med løs eller hard mage, men det hadde med teknikk å gjøre. Det virket som om mine rumpehår hadde vokst til en sånn lengde at rester ble hengende igjen i den jungelen jeg hadde mellom rumpeballene. Det led til mye frustrasjon og jeg visste at noe alltid var igjen. Jeg greide ikke å riste det løs.

Det led til to alternativer: Det ene var å strekke meg ned med litt papir å prøve å knipe vekk det som satt der, noe som krevde kirurgisk presisjon for ikke å smøre alt utover rumpeballene da jeg selvfølgelig ikke kunne se hva jeg drev med. Eller alternativt bare ta papiret fatt og begynne å tørke og håpe at papiret i do ikke nådde en "Kan-ikke-trekke-ned" grense. Jeg satt og funderte på dette da jeg fikk en ide - som akkurat på det tidspunktet virket som en kjempeide.

"Det er min rumpe og mine rumpehår ikke sant? Hvor ikke bare fjerne alt sammen? Da vil det jo renne ut som øl fra en kran", sa jeg til meg selv. Dette vil gå ned i historien sammen med mange andre idiotiske uttalelser. "Hvor mange Indianere kan det være?" - General Custer, "Ser ut som en fin dag for en biltur!" - JFK og "Der! America On-line har full Usenet dekning!" - en idiotisk systemteknikker. Slik var min analbarberingsidé.

Jeg utførte oppdraget samme kveld med en billig engangs- bic-høvel og et håndkle til å sitte på. Jeg begynte nederst og barberte fra sprekken og utover rumpeballene. Jeg hadde begynt min rumpehårfjerningsprosess. Selvfølgelig måtte jeg av og til rense høvelen som jeg bare tørket på håndkle. Sakte men sikkert begynte mine boller og kløft å ligne de hår løse rumpeballene på en nyfødt unge. Til slutt tok jeg et siste strøk og gikk over mitt arbeid. Håndkle var fullt av hår og min rumpe var like glatt som elfenben. Jeg smilte og var fornøyd.

Åh hvor lite jeg viste. I dag har jeg stor respekt for rumpehår. Som alt annet i denne verden som gud lagde har det en mening med sin
tilstedeværelse. Det var jo ikke før jeg hadde fjernet det før jeg skjønte hvor mye jeg hadde tatt disse hårene for gitt.

For det første: Det skaper friksjon. Det lærte jeg neste dag da jeg skulle gå til skolen i stekende sol. Etter å ha gått i noen trapper på skolen begynte jeg å svette. Jeg tenkte at jeg skulle gå på do da jeg kjente noe ubehagelig. Svette! Det begynte å samle seg i sprekken min og en ubehagelig følelse når rumpeballene gled mot hverandre i hvert skritt jeg tok. Jeg rakk ikke å gå på do for jeg måtte rekke timen så jeg tenkte at det tørker sikkert!

Uheldigvis så gjordet det akkurat det. Men ikke uten at det hadde blandet seg med mikroskopiske partikler fra forrige gang jeg dreit. Da jeg reiste meg fra stolen da timen var ferdig så hadde det hele størknet og rumpe ballene hang sammen i en blanding av svette/rester kombinasjon. Jeg gikk hjem til leiligheten da det begynte å klø.

ÅH HERRE GUD hva det klødde. Det føltes som en armé med maur krabbet opp og ned mellom rumpeballene mine. Jeg jobbet intenst for ikke å trykke hånda ned bak der for å klø midt på gata. Jeg løp hjem så fort jeg kunne. Uheldigvis gjorde dette at jeg igjen begynte å svette. Når jeg endelig kom hjem så hadde denne svettingen gjort det slik at alt var fuktig igjen og rumpeballene mine gnei seg mot hverandre som to vårkåte frosker. Da jeg kom inn, kastet jeg av meg buksene og prøvde å tørke rumpa mi forran en vifte. 

Da jeg brettet mine to hauger av kjøtt fra hverandre kom en forferdelig stank ut og fylte rommet. Hver eneste hund i kvartalet begynte å hyle. Jeg hadde det verst av alle da den forferdelige stanken ble skutt ut fra vifta og traff nesa mi som en spade. Så da stod jeg der og kjempet for ikke å kaste opp, mine rumpeballer fra hverandre med en konsentrert aroma av min egen kroppslukt mikset med en lukt av bæsj blåsende på meg midt i ansiktet. Jeg hadde kun en tanke i hode. "Slik kommer det til å være til hårene har vokst ut igjen".

Noen uker senere etter at jeg hadde tørket rumpa ved enhver anledning fant jeg ut en annen ting hårene hadde gjort. Ventilasjon! Jeg prøvde å fise bare for å oppdage at fisen ble sittende fast mellom rumpeballene. Tilsynelatende så har to rosa glatte rumpeballer en vakumeffekt. Det var ganske frustrerende med en fis som føk opp og ned som en jordrotte. Og som at dette ikke var nok, må jeg igjennom enda mer tortur. Som alle som har barbert seg før, så vet man at hår som vokser ut igjen har en tendens til å være ganske stikkende. Du kan jo tenke deg følelsen av to rumpeballer som føles som nåleputer gnissene mot hverandre.

Vel det er nå det jeg gjennomgår akkurat nå. Et mareritt jeg ikke ønsker min verste fiende. Så nå sitter jeg her og lurer på om jeg bare skal hoppe ut av vinduet og få det over i et stor "klask".

Venner! Ikke barber rumpehårene deres!årsprøve

Hadde matte-tentamen idag. Gikk rett i dass!

Da jeg gikk ut av gymsalen vi hadde årsprøva i begynte jeg å gråte.... nesten ihvertfall! Men men, det er fredag imorgen!!! Gleder meg!! Uka har gått så fort. MEN NÅ SKAL JEG LEKE MED GLOWSTICKEN MIN :):):)

Meg idag tidlig <3

 

- hva har du gjort idag?

lekser?!??!?!


Kom på at jeg plutselig hadde lekser til imorgen. MEDIER OG KOMMUNIKASJON LIKSOM?!?! LEKSER?!??! I NORSK!!!??! Helt utrolig. Likevel hentet jeg Mie ut av skuffen og lot henne sitte med meg i sengen min. Jeg er SHNELL.

- hva gjør du?

london del I

.
.
.
.
.
.
.
.
.

Noen bilder fra London-turen til meg og Kristin :- )

 

- hva syns du?

jeg drar opp buksa

.
.

Sånn ser jeg ut når jeg drar opp buksa :- ) Jakka er også kjøpt i London på Zara.

Idag har jeg ikke gjort noe blogge-verdig, så jeg tok bilder av meg!!! ÅH I LOOK LIKE SEX

london-innkjøp

DETTE KJØPTE JEG I LONDON PÅ LØRDAG:

Briller - Urban Outfitters £16 Sekk - New Look £19.99 Shorts - Zara - £25 Topp - Topshop £28 Topp - VeroModa £25 Sko - Aldo £100 Sko - Aldo £100 Sko - Topshop - £28

10 pund er ca. 100 kr, så du kan gjette deg fram <3det går fort om dagen!

Først må jeg si at jeg har nesten glemt bloggen de iste dagene, men nå er jeg her! I det siste har jeg ladet opp til London tur med Kristin og vært med Mie! Ikveld klokken 22.00 går flyet vårt fra Rygge til Stansted. To all my English fans; I'm coming!!Tror ikke Kim ville lagt ut så mange urdeigerte bilder, men det er gjesteblogging på G!! (bokstaveligtaltass)

Jeg kommer hjem søndag ettermiddag, så på lørdag er det shopping, spising og kosing hele dagen, blir kjmpe koselig!

Hva skal du i helgen?

alenekveld

Ikveld er jeg alene hjemme igjen! Noe jeg på en måte gleder meg til(?). For da skal jeg drikke meg driiiiiiiiiiiiiiiiiiita på rusbrus og redbull liksom!!!! Neida, men jeg SKAL svare på spørsmålsrunden ikveld og da er det siste sjanse til å stille spørsmål!!(DU KAN KLIKKE HER)

Og er det ikke superlenge siden jeg blogget så tidlig på dageen? GEE-ZUZ! Jeg er så flink :- )

- skjer ikveld?

video: hvordan legge bilder inn i photoshop

Til Eline Ødegaard.

min hemmelige beundrer

Nå er Mie, glowsticken min her!

Vi koser oss (med vi, mener jeg meg) med plommer og facebook (og vann). hehehehehe.
Jeg har en hemmelig beundrer fra barneskolen også har jeg vært flink i gymmen og svettet som en gris. Nå skal jeg gå og drite.
Åh, så fint bilde du har hengt opp.

Snart kommer svarene på spørsmålsrunden, fortsett å sende inn!!!!!!!!!!!!!!!!! LINK HER

 

- har du en hemmelig beundrer?

rævdrassing


Har ikke gjort en dritt på skolen idag. Har vært i kantina med Kønøth og bare dratt ræva bortover gulvet og slikket taket. Så deilig!!!!!! Vi har også rullet nakne i regnvannet ute, fordi været er så ræva. Også på vei hjem løp jeg gjennom Tindlund kun iført klovnemaske og et blad foran gullkorna mine(???) også var det en gutt som kom ut av en brakke fra barneskolen og spurte om jeg var Kimberly, og jeg svarte ja ved å blende han ræva og si ja, også sa han HALLAAAAAA.

KUN EN LITEN DEL AV DEN HISTORIEN ER SANN :- )

- hva har du gjort idag?

Chixaa er her +swag ass!

Maral og jeg fikk påskeegg av Mie idag som har kommet hjem fra Italia! TUSEN TAKK<3 Nå er det sleepovertime siden JOHANNES er her ogsåå. Vi var ganske flinke istad og lagde oss mat (marals spesial pølser) love you guys<3

sorry for cam bilder dere :(

 

 SWAGGI GIRL! sup?


 

 

new header

Har ikke hatt så altfor mye å gjøre idag, så da ble det header-laging!!! OGSÅ må jeg informere om spørsmålsrunden som går og går i uendeligheten, og du kan stille noen spørmsål om du vil og det gjør du ved å klikke herererere!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Je svarær på de spørsmålæ som står i andre innlegg ogsååå(om klær(?) osv)


unge meg

Tenkte jeg skulle legge ut noen stygge bilder av meg.

Jeg husker hvor ille jeg strevde etter å kle meg som en gutt.. Det kom til et punkt hvor jeg begynte å "sægge"(?). OLOLOLOLOL STYGT.
jeg driter på meg

JEG KJEDER MEG!!!!!!!! RING MEG NÅ OM DU VIL FINNE PÅ NOE <33333


verdens beste er hjemme

Søsteren min kom hjem idag! Har gledet meg kjempe masse!!!!!!!

excuse my funky hair

Idag har vært en av de kjedeligste dagene så lang. Har ikke gjort NOE. Og det er skikkelig deprimerende........

Jeg klarte å sovne i det her igår . Excuse my funky hair.

chill frill grill


Været er herlig og nok en gang har jeg noe å gjøre!!! Ikveld er det påskekos hos Marthe med klassen :- ) og jeg GLEDÆR meg! De siste dagene har jeg så vidt sett Mamma, but it's all goooood! Kommer også noen gamle videoblogger i løpet av dagen. Nå skal jeg spise tre dager gammel kake <3

- hva skal du denne vakre mandagen?

bildeserie

De siste dagene har gått ekstremt sakte! Har liksom fått gjort så mye! Overnatting hele helgen, og nå skal jeg bort igjen?!?! Det er så rart å "ha noe å gjøre".

Istad tok jeg litt bilder av meg(<3<3<3) også sminket jeg meg etter at Mie dro, fordi jeg kjedet meg :(
Og det var det for denne gang

hits