FERDIG, Klar For Party!

Nå er jeg ferdig med rengjøringen som jeg begynte med klokka sju? Ihvertfall så skal jeg feste alene ikveld, fordi Kathrin skal på russetreff og Mamma er i bursdag! Ultra-funny for meg. Da skal jeg se på The Notebook i pysjen og gråte.. Haha, kommer aldri til å skje!

Kvikk Punsj, og Kathrin sin Cider er perfekt match for meg.. KØDDA!

- Hva Skal Du Ikveld?

Ett Merkelig Bilde Av Meg

Idag skal jeg nok en gang gjøre rent, og jeg er helt utslitt etter gymmen. Imorgen er det ihvertfall Mai! Endelig er kjipe, kjedelige April over.

Rettelse, to like bilder av meg. Jeg ligner ikke på meg selv. Og til ett veldig saklig spørsmål:

Hvem Ligner Jeg På?
datafriii, tror jeg!

Jeg har bloggfri idag, orker ikke blogging :- ) Har ingenting å blogge om!

Regn Gjør Seg Godt For Bilder!

Img_2888_large
  foto //  IKKE MEG.
Regn kan være uffattelig irriterende, men det kan også være så pent å ta bilder av. Syntes nå jeg ihvertfall! Det jeg ikke liker er at det er så grått og kjedelig å se på. Også er det jo kaldt. Men hvis det er sol etter regnet, kan du ta bilder av alle slags ting! Herlig.

Nå skal jeg finne ett dikt å framføre for imorgen. Kristin*klikk* er for snill med meg, som fant dikt for meg!:- )

- Hva Syntes Du Om Regn?

Noen Drepte En Edderkopp!

Hvordan vet jeg det? Fordi det regner. Jeg er ikke overtroisk, men jeg tente i peisen istad også så jeg en skummel edderkopp krype over vedkubben. Så den er nok barbeque!:- )

Kristin ville ha flere bilder av meg på bloggen så da har vi mange bilder av meg her.Noen av bildene ihvertfall.

- Er Du Overtroisk?


Mel-Kamp!

Idag hadde vi en mel-krig på skolen. Og Malene og jeg planla å ta en bøtte med vann og en melpose som ikke jeg tok fra Mat&Helse rommet og helle det på Kristian.

Men han hadde jo hele gjengen med seg, så det endte med at Malene og jeg løpte som bare det, også klarte jeg å skli nedover en bakke, så tok Martin tak i meg og ødela HELE posen.

Heldigvis fikk jeg kastet en diger klump rett i halsen på han også fikk jeg.. en stor klump på meg. Bare vent Kristian, Bare vent! Flaks at jeg hadde på den stygge t-skjorta mi idag!

- Har Du Hatt Mel-Krig Før?

VIDEOBLOGG: Hvit Boks Under Teksten

Dette var en hvordan-video jeg lagde for ett par uker siden, men glemte helt!

MTV- LAN

Idag har Mamma, Kathrin og jeg sett på ABDC(Americas Best Dance Crew) i hele dag! Og nå har finalen begynt. Men jeg har lagd en Hvordan Gjøre-video, så det ble en videoblogg-helg. Ellers har jeg ikke hatt noe å gjøre, for jeg får ikke endret på designet før i Mai. Det er da det er på tide! Nå må jeg kjappe meg.

Og bare for å ha bilder av sommeren som kommer .. snart!


-Hva Har Du Gjort Idag?

VIDEOBLOGG: Apple-Party


En litt annerledes videoblogg fra min side:- )

- Hva Syntes Du?

VLOGG: Hus-Tur


- Hva Syntes Du?

Det Er Dårlig Underholdning, Det!

Igår (Istad) la Mamma og jeg meg klokken fem. Og grunnen til det er fordi jeg så på en sykt teit skrekkfilm og en enda teitere skrekkfilm på Canal+ kanalene vi har. Den første var en Canadisk halloween film som het Trick 'r Treat. Det var så random og det var meningsløst! Uffattelig tett!

Også var det jo Død Snø. Hvis du har lyst til å se den, ikke les det her for å si det sånn. Jeg lo gjennom omtrent hele filmen, fordi den var så tett bortsett fra da han... Erlend(?) ble dratt ut av vinduet og de rev hele hodet hans i to, da ble jeg faktisk utrolig glad! Men herregud, nazi-zombier? Hvor meningsløst kan det bli? Jeg klagde gjennom resten av filmen med "Hvor er Hitler?!"

Men ellers var jeg ikke trøtt, så jeg spilte kanskje på mobilen min frem til halv seks. Uansett to filmer som ikke anbefales!
http://denhoyefotograf.files.wordpress.com/2009/11/dodsnc3b8.jpg

- Har Du Sett Død Snø?

VLG: Teipens Ti Egenskaper Bloopers/Behind The Scenes


- Hva Syntes Du?

Nå Skal Jeg Tjene Penger

God ettermiddag! Endelig er det helg folkens, og om to uker så er det Mai! Gleder meg :- ) Nå må jeg gå og tjene penger, skal nemlig gjøre rent huset. Kommer videoblogg etterpå forresten!

En do på Senteret i byen. Ikke det at det er bæsj der, men det at noen bæsjer der i det hele tatt!

- Hva Skal Du Idag?

To Ville Dager.. Ikke?

Hei! Nå er jeg hjemme fra skolen - ÅPENBART!
Det var sånn mine gamle innlegg startet før, haha. Men grunnen til at jeg ikke blogga igår var fordi Elisabeth og jeg var i byen igjen. Og vi så *suprise* enda en pen gutt, som jobbet på JC! Han er jo sikkert 40 år, nei jeg mener 20. Litt borte? Men ihvertfall jeg tror han hørte at jeg sa " Han smilte til meg!" da jeg gikk ut av butikken, så det kan være derfor han tittet på oss og ja, snakket med kameraten sin. Han lignet litt på Glenn Henriksen(?)

Idag hadde vi jo en superspennende stil de tre siste timene, det var vel noe av det morsomste som har skjedd i hele mitt liv. Okei, egentlig ikke. Men bortsett fra at noen dro ut kontakten fra datamaskinen til Malene så hun mistet alt og at Salar klarte å bære meg ned alle trappetrinnene var det vel det mest spennende som har skjedd de siste dagene. Bare kom Mai, bare kom.

Random bilde fra Mai ifjor! Savner linsene mine:(

Takk til Håvard fra whoot.blogg.no som ga meg over 200 nye lesere? Og anbefalte meg. Jeg digger deg!:- )

- Det Villeste Du Har Gjort I Løpet Av Disse To Dagane.

Slang inn litt nynorsk, jeg.

Hvor Er Gutten Min?


Elisabeth og jeg så en.. altfor pen gutt på byen idag. Vi så han og etter det lette vi overalt! Også fulgte vi etter han og jaaa, han la merke til det! Han gikk inn i en butikk og gikk ut igjen for å se på oss. Vi var for pysete til å snakke med han, jeg angrer. Men bare litt:- )

Også var det en teit og frekk gutt der. Han ba oss sette oss med han, aldri!

- Hva Gjorde Du Idag?

Let It Be

Jeg valgte sangen Let it be av The Beatles. Den gamle favoritt-sangen min, da jeg var fire år! Savner det pianoet,  men jeg skal møte Elisabeth på senteret etterpå :- ) Gleder meg!

RANDOM BILDE AV SUPERKIMZ

 -Hva Er Den Eldste Fav.Sangen Din?

Vis Hva Du Kan!

Neste neste uke skal vi i musikk ha "vis hva du kan!". Da skal vi spille instrumenter eller synge om vi vil. Jeg tror jeg skal spille piano, men jeg vil lære noe nytt - kjedelig! Har du noen forslag til pianostykker? Isåfall, det ville hjulpet veldig!


- Forslag?

VLG: Teipens Ti Egenskaper

Det skal egentlig stå 10. Flytte på ting og ikke 9, bare så du vet det!


- Hva Syntes Du?

Ikke Bare Kort, Men Kort-Håret!


Jeg klippet mitt eget hår igår! Endelig kvitt det lange stygge håret! Det var altfor slitt og kjedelig. Utrolig at jeg faktisk klarte det, jeg er egentlig livredd for å klippe feil. Møtt frykten har jeg!

- Hva Syntes Du?

Derfor Konfirmerer Jeg Meg.. Ikke!

Jeg, som få andre, konfirmerer meg ikke. Jeg kjenner to personer som ikke har konfirmert seg. Det er søsteren min og Heidi i klassen. Jeg vet egentlig hvorfor, men jeg syntes det ikke er respektert nok, alle gjør det for pengene. Og det er skuffende. Mamma sa jeg ville få ti tusen kroner uansett, men jeg sa til mamma at jeg ikke ville ha noen penger.

Den andre grunnen er fordi jeg vil at familien min skal være til stede, men de bor i Filippinene, og derfor velger jeg å kanskje gjøre det der istedenfor. Jeg har såklart ikke noe imot at andre gjør det for penger, jeg skulle gjerne fått tjue tusen kroner i lomma. Men penger er ikke førsteprioriteten min!

- Hvorfor Konfirmerer Du Deg/Ikke?

Proudness, Equals Good Feeling!

Jeg laster opp hele to videoblogger! Egentlig skulle det vært èn men YouTube er såå f*cka! Lyden på videobloggene henger j*vlig langt etter, og jeg kjenner jeg blir sur! Så da bruker jeg Vimeo! Det er ikke min datamaskin siden dem funker fint på min. Dagens irritasjon er ihvertfall over. Idag skal vi bort til Lefdal, Elkjøp og Expert. Jeg skal smiske meg til noe nytt. TULLA!

Kristin har forresten minnekortet mitt, så ingen spesielle bilder idag.

- Hva Skal Du Idag?


Oh, Snap!

Jeg har en perfektelig god grunn på at jeg ikke blogget før nå! Det er fordi jeg tjener penger. På hvilken måte? Jeg vasker huset en gang i uken, så får jeg ett tusen kroner i måneden. Og en annen grunn er fordi Kristin og jeg lagde en videoblogg. Som tok alt minnet på kameraet mitt. NEMLIG! Jeg er stol av oss.

Noen tok kameraet mitt, og satt det tilbake.. UTEN LOV!:(

- Hva Gjør Du For Å Tjene/Få Penger?


Nå Er Vi Forberedt!

Kristin kom med ett par video-ideer istad! Og da ble jeg så glad fordi da har vi noe å videoblogge om. Også har jeg lagd en videoblogg idag! Jeg er så stolt, men den Kristin og jeg fant på skal ikke lages før neste fredag. Jeg vil ikke ha den alene:(
Imens jeg redigerer videobloggen kan du si hvilket bilde du liker best!

Vs.


- Hvilket Bilde Liker Du Best?


Hvem Pelte Meg I Ræva?For å si det rett, så er ikke jeg den minst sjenerte jenta på skolen. Mona mener at jeg er klåfingret (det er ikke noe rart til når henne har pupper på størrelse med en globus.. Jeg tuller... ikke) Uansett så var det noen som skrudde av og på lyset i gangen, og jeg bestemte meg for å pelle i rumpa på en ukjent gutt i åttende klasse.

Han så jo hvem jeg var da. Også ba Mona meg gjøre det på en annen åttende klasse. Og du kan si jeg tok godt tak i rumpa før jeg spurtet ut av gangen. Så hører Kristin, Mona og jeg " Hvem var det som pelte i rumpa mi nå?!?!". Vi lo oss ihjel! Så kommer jo omtrent halve klassen min ut av gangen og de skjønte jo såklart at det var meg. SUPRISE!

- Har Noen Pelt Deg I Rumpa Før?

Dette Skal Jeg:

1 Ha hvertfall en videoblogg i uken, jeg har jo ikke annet å gjøre?

2 Det andre jeg skal er å ha noe interresant å skrive om. Jeg føler for å straffe meg selv litt fordi jeg har ett innlegg med
   kanskje 50 ord, men før hadde jeg vel 200? Jeg får vel være mer sosial. Vent, venner?

3 Ta flere bilder. Når jeg først har ett kamera får jeg vel bruke det!

4 Skifte design. Jeg har vel hatt dette siden Januar? Så til Mai blir det forandring!

5 Blogge oftere.

Nå har jeg fått det ut, så da skal jeg laste opp en videoblogg, og lage en. Og denne skal ikke være så altfor kjedelig. Skal gjøre mitt beste. Noen tips?

Vlg: Stoler Er Ikke Til Å Sitte På

LYDEN HENGER ETTER:(

- Hva Syntes Du Om Talentet Mitt?

Jeg Kommer Til Å Dø!

Kathrin har fått russebil. Og det vil si at hun skal drepe meg. Eller kaste meg i Sarpsborg's mest møkkete vann. Glengsølen(Eller noe!)

Jeg gruer meg, men jeg gleder meg bare hvis Kathrin og russefolkene tar noen av vennene mine
:- ) DET BLIR GØY!


Ja, jeg går med sko inne!

 - Har Du Noen Søsken Som Er Russ I År?

Jeg Har Fritids-Problemer.

Ikke tenk fjortiss nå, men jeg har seriøst fritids-problemer(jeg blir gæren når jeg sier det) Jeg har lagd to videoblogger idag! TO! Det er low-life, selv for meg. Tulla, men jeg har seriøst ingenting å gjøre. Bortsett fra matteprøven og sånt som er til imorgen, men det er ikke viktig. Det er egentlig superviktig men det blåser jeg i. Det andre jeg gjør er å planlegge andre videoer, og ting jeg skal kjøpe. Hvilket liv!

Skulle hatt en fjernkontroll til å spole forbi de kjedelige delene i livet. VENT! Da ender jeg opp som 60 år gammel og dør på bakken. CLICK!- Hva Gleder Du Deg Mest Til Akkurat Nå?

AprilSnarr Gjennom Årene, Du!

På liksom.


- Hva Syntes Du?

Hvilket Bilde?

Har lagd enda en videoblogg! Jeg er sånn sykelig stolt av meg selv, bortsett fra at mamma syntes jeg er veldig rar. Get used to it! Det er også sol ute! På den gode siden så trenger vi ikke jakker, på den dårlige siden er det mange barn som leker utenfor :- (

VS- Hvilket liker du best?

Jeg Har Hjerne-Tids-Innstillinger..

NEMLIG! Igår var hjernen min tidsinnstilt på å være fotograf. Jeg var jo hos Mie! Med Stine Marie, Maral, Malene og såklart Mie! Egentlig skulle vi til Naboen, men så oppdaget jeg at jeg kunne gå mye tidligere.

Vi var iallefall på "fortet" Der jeg fikk tatt ufattelig fine portrett-bilder av Maral! På tide at fotogrrafen i meg kom fram!- Hva Syntes Du Om Bildene?


En Fjèrn Kontroll


 Hettegenser-personen, burde ikke løpe rundt med en fjernkontroll.. har h*n lært.

- Hva Syntes Du?

Stolt-Skilt

Jeg er faktisk veldig stolt av meg... OG den nye videoen min, som kommer ut snart. Nå løper jeg rundt i huset for at Mamma og Kathrin skal se filmen min. Jeg håper bare at man ser det jeg mister. Whoops, sagt for mye.

Like før jeg henger opp ett skilt på døren min hvor det står: Frøken Stolte Stoltesen!
Neida, men jeg skal til byen idag også til Mie! Og det tror jeg blir kjempegøy. Nå venter jeg bare i spenning på filmen! Ufattelig hva dagens teknologi kan gjøre, eller hva?

- Hva Skal Du Idag?

Vlog: Garage Dance Party


Jeg har dårlige dansemoves..

- Hva Syns Du?

Røff Røffere Røffest

Igår lagde jeg nok en utevideoblogg, med dansing og synging. Okei, bare dansing. Også prøvde jeg å ødelegge de gamle skoene mine. Og det sprutet i nesa mi, når jeg hopper for hardt :- (

- Liker Du Å Hoppe I Vannpytter?

Vlogg: På Taket


- Hva Syns Du?

Jeg Prøver I Allefall!

Jeg prøver å følge de "pliktene" Kristin ga meg, men jeg klarer ikke alle samtidig! Jeg skulle lage to videoblogger som skulle komme ut før idag, men jeg hadde problemer. Idèt jeg konverterte videoen skrudde datamaskinen seg av - Og det var to ganger! Også skulle jeg filme den andre imens den første filmen konverterte, men så hadde jeg ikke batteri! Typisk uflaks.

Nå skal jeg begynne på min andre videoblogg, mens den første laster opp!

- Har Du Opplevd Slike Uhell?

Vanlige Spørsmål

Har du lagd designet ditt selv?
 - Ja, jeg lager det meste selv. HTML-koder finner jeg på internett.

Tar du bildene dine selv?

 - Ja, du kan lese om kameraet mitt her.

Lager du design til andre?

- Nei, det gjør jeg dessverre ikke lenger. Har ikke tid til det, men det er kun noen få ganger jeg sier ja.

Hvilket redigerings-program bruker du?
- Til filmer bruker jeg Adobe Premiere CS4, Windows Movie Maker og Sony Vegas 8.0 PRO. På bilder har jeg brukt Paint.NET, Corel Paint Shop PRO X2, Adobe Photoshop CS4.
  
Koster det penger?

- Ja, alle untatt Paint.NET og Windows Movie Maker(Kun windows-maskiner)

Håper du får svar på noe du lurte på.

- Er Det Noe Du Lurer På?

TØRR-BLOGZ

Nå føler jeg meg som en tørr-blogger, men jeg er stolt av kristincutieh som blogget for meg òg fikset designet hennes. SJEKK DET UT!

Jeg har ihvertfall vært i Oslo, med Malene! Det var uventet, men vi har hatt det gøy. Også klarte jeg å spise en hèl kylling-kebab. Ja, jeg er stolt! Også lagde vi en slags film, danset rundt, redigerte film og fikset greier til bursdagen til faren hennes.

Men jeg er også veldig glad for å være hjemme igjen, deilig å kunne sprade rundt naken uten at noen bryr seg. Tulla! Også brukte vi jo opp hele minnekortet på kameraet mitt. Enda morsommere! Og derfor slettet jeg alle bildene som ble lagt inn på mac'en, og de var av Malene.- hva gjorde du i påsken?

Superkimz er i Ozlo at the moment

Halloysen :-) Akkurat nå sitter jeg hos Malene og ser på klær! Ganske koselig, oss to - kvalitetstid! Jentetid kan man si. Og siden jeg var så slem å ikke blogget om at jeg skulle til Oslo, skal jeg gjøre følgene;
- lage fire videoblogger til neste uke
- blogge ca 3 ganger om dagen fremover
- begynne med outfits, tre ganger i uken
- ha en bloggkonkuranse
og ta en joggetur med Kristin!

KOS DEG VIDERE I PÅSKEN! :-)

Nå Er Jeg Ferdig!

APRILSNARR! Neida, bare for å tulle litt. Men jeg er ferdig fordi jeg skal... ett sted! Sier ikke hvor enda, men jeg må stikke halv ett for da skal jeg vaske gulv. Aprilsnarren var bare for å ha noe der. Men ha en fin 1. April videre også blogges jeg med bloggen senere. Bare for å ha ett bilde: Dette er hva jeg ikke tar med meg på tur.

Flaska lyser opp, forresten har jeg alltid på brillene.

- Hva Syns Du Om Bildet Og Hva Skal Du Idag

hits