Jeg Fikk En Idè!

Jeg er poenget av alle overskriftene av denne kjedelige uken. For det første, ble det ingen tur ut. Jeg er for lat! Men jeg kom på en videoblogg idè. Så nå føler jeg meg smart, også dårlig blogging denne uken. Kanskje jeg bare legger ut videoblogger når jeg ikke har annet å gjøre, som nå. Også har jeg så usaklige bilder! JEG HAR SÅ BRA UNDERHOLDNING!- Hva Gjør Du Når Du Kjeder Deg?

Jeg Har Ikke Penger

Jeg er litt stolt, fordi jeg la meg halv tre, og våknet halv elleve! Siden det regner ute tenkte jeg å ta bilder av de fine vanndråpene på bladene der ute! Og andre ting. Egentlig skulle jeg kanskje på kino, men så har jeg ikke penger. Problemet er at det ikke er jeg som har brukt dem! *hosthost*. Neida! Det er bare det at jeg gidder ALDRI å gå ut selv. Fordi jeg er så kreativ!

Jeg vedder på at en ordentlig fotograf kunne fått det til å se bra ut!

- Hva Skal Du Idag?

Hvorfor 2 Bloopers

Bare videoblogger idag, blogger ikke nå - fordi jeg ser på masken! Jeg elsker Jim Carrey!

Her er de små feilene til Hvorfor 2 :- )

- Hva Syns Du?

Hvorfor 2- Hva Syns Du?

Jeg Er Synsk

Jeg føler meg så synsk, fordi jeg kan spå hva jeg gjør om dagene. Ingenting! Den første tanken var å lage en videoblogg, men hva jeg skal lage den om?! Musikkvideo, vanlig snakke-video, tema-video, må gjøre-video. Jeg trenger såkalt inspo! Det er jo like før jeg setter i gang en spørsmålsrunde her! (Mie, den var til deg!)- Hva Vil Du At Jeg Skal Videoblogge Om?

Noen Ganger Hater Jeg Klokken

Jeg står opp for sent! Jeg vil gjerne være den som står opp klokka elleve, men jeg står opp èn time etter. Jeg går jo glipp av hele dagen. Egentlig ikke, for jeg sitter jo bare her. Produktivt! Men det er påskeferie, og jeg aner ikke hva jeg skal gjøre. Jeg skal sikkert danse og hoppe til masse...sanger :- )

- Når Sto Du Opp Idag?

Døgnrytmen Er "Screwed Up"

For det første skulle vi skru klokka en time fram, og jeg trodde tilbake. For det andre sov jeg hos Malene igår! Vi la oss sent, veldig sent. Noen vil i tidlig, men jeg sier sent. Vi la oss nemlig klokka elleve... idag! Så nå er klokken to i hodet mitt. Det er sånn nesten hver gang!(rettelse: det èr sånn hver gang!) Jeg føler meg som ett dophue som har ristet litt for mye på hodet om natten. For en herlig følelse.

Jeg kan si noen grunner da, bare for å ha flere unnskyldninger:
1. Vi hadde en vannkrig, som vi måtte tørke.
2.
Malene har noen ALIAS-sesonger og vi så litt på dem.
3.
Vi spilte Pusur og BUZZ!, og jeg var best i BUZZ! mens hun var best i Pusur.
4. Hun danset. 
5
. Vi hørte på musikk og spiste sjokolade-mousse.
6.
Vi tok riste-hodet-bilder.

Meninga var egentlig at jeg skulle helle vann på henne hvis henne ikke kom opp på en globus i pusur.. hun klarte det ikke, også tok hun igjen.


- Hva Gjorde Du I Natt?

I AM A GINGER

Jeg vet at jeg kjeder meg når jeg gjør to ting. Det er når jeg ser på videoer fra Youtube og klarer ikke å sitte stille. Hvis jeg var alene hjemme hadde jeg danset til musikken og sunget, ellers så skal jeg lage en video idag. Men denne videoen tok kaka!

Jeg døde litt jeg :- )

Hva gjør du når du kjeder deg?

I Got Your Number


Kjempebra miming fra en sang jeg ikke kan:- )

- haha, hva syns du?

2 grunner

2 grunner til at jeg ikke blogget igår: Jeg dro til sverige og farget håret helt blondt! Er så lei av alle som farger håret sitt svart eller blondt... VENT! Omvendt! Jeg farget faktisk håret svart, fordi jeg var dritt-lei det blonde. Så jeg kan si at jeg ble litt fornøyd ihvertfall:- )

Altså poenget var å ta bilde av det som var blondt før, men jeg har en veldig dårlig hånd..
- hva syns du?


VIDEOBLOGG: NOE JEG HATER!hva syns du?


- HVA HATER DU VED SKOLEN?

eg skal laga musikkvideo eg

Jeg har tenkt til å lage en teit musikkvideo, men jeg gidder egentlig ikke å skifte. Så det kan vi egentlig bare glemme, men
så fikser jeg det imorra istedenfor. Men jeg har lagd en temavideoblogg, om ting og tang. Nå skal jeg redigere videoen!

Kristin var hos meg istad, og hun sminket meg som en sigøyner.. IGJEN!

- hva skal du imorgen?


anmerkninger og balltre

Nå er jeg hjemme fra en kjedelig tur på VGS, det var like kjedelig og skuffende som forrige gang. Jeg er så sur! Okey, så er jeg ikke direkte sur, men heller sulten. Selv om jeg spiste en baguette på størrelse med ett balltre, så var den jo tynn som... en tykk finger. Imorgen har jeg da hjemmedag! Noe som forhåpentligvis går bra, bortsett fra at jeg suger på å lage mat! 

Jeg burde forresten få en anmerkning på denne bloggen nå altså. Men igår hadde jeg ikke tid pga av jeg dro til byen etter skolen og så til naboen fordi han hadde bursdag! Det var den unnskyldningen. Kanskje jeg skal ha en egen boks for anmerkninger på bloggen og når jeg får så og så mange anmerkninger sååååå løper jeg naken opp og ned gaten. Haha, neida! Jeg .. lager en musikkvideo. Det vil si at jeg har fått tre anmerkninger nå fordi jeg blogger dårlig denne uka..
foto// superkimz:- )

- var ikke det en gode idè?

alt utenom blogg

Jeg suger på å blogge for tiden, men jeg skal si deg hva jeg gjør.. Jeg synger, legger i ved, spiser og driver på datamaskinen. Men ingenting kommer innenfor blogg - så derfor skal jeg ha en temavlogg imorgen. Hvis jeg gidder, jeg er slem på den måten. en annen ting jeg gjør er å redigere dårlige bilder. Overredigere dårlige bilder:

Det liker vi. Nå skal jeg redigere en, annenslags videoblogg!


- hva gjør du til vanlig?

1 dag, er 1 måned

Og noen ganger omvendt. Akkurat nå er det knapt en uke til påskeferien, og 7 dager er jo nærmest 7 uker! Men når vi ikke har noe ferie å vente på er det nesten ingenting:- ( Heldigvis har jeg praktisk talt ferie to av dagene her, hjemmedag og en siste dag på videregående. Skal snart lage en videoblogg da, også hadde jeg planer om å gjøre alle leksene idag. Får håpe jeg gidder, da skal jeg nemlig gi meg en belønning! Helt sikkert sjokolade eller noe..


- hva skal du gjøre idag?


den kommer, den kommer!

Du vet godt hva jeg snakker om! Det er sommeren, mamma skulle til naboen for å gi noen vafler - også gikk jeg utenfor og gjett hva jeg så! BAKKEN! Jeg så steiner og gress - lykkerus, min venn! Jeg er glad nå altså.

GLADMENNESKE!

er du glad idag?

dagens favoritter

Jeg kan ærlig si at jeg har bare hørt på sanger fra Nightmare Before Christmas. Ikke bare at jeg elsker filmen, men sangene er så...  fengende. Kathrin døde jo av latter istad fordi jeg sang og spilte med :- ) Nå skal jeg fortsette med syngingen og dansingen.
http://whisty.files.wordpress.com/2009/10/nightmare-before-christmas-1.jpg

Boys and girls of every age
Wouldn't you like to see something strange?

Come with us and you will see
This, our town of Halloween

This is Halloween, this is Halloween
Pumpkins scream in the dead of night

This is Halloween, everybody make a scene
Trick or treat till the neighbors gonna die of fright
It's our town, everybody scream
In this town of Halloween

I am the one hiding under your bed
Teeth ground sharp and eyes glowing red

I am the one hiding under yours stairs
Fingers like snakes and spiders in my hair

This is Halloween, this is Halloween
..

hva er din favoritt-sang for øyeblikket?

refreshed

Hallo, God ettermiddag!  Nå er vel de fleste bloggerne ute i byen for å shoppe? Sant? Det er det jeg ser i venneloggen da, haha. Ihvertfall, datamaskinen min er nå formatert og er like ny som en baby, eller noe? Og jeg begynte å formatere klokken ti igår, og holdt på i hele natt. Det endte med at jeg sovnet med datamaskinen på pulten, tv-boksen sto på sammen med en lampe. Og i følge mamma hadde jeg sagt natta til henne og sånt, men det kan jeg ærlig talt ikke huske.. Helt fjernt! håper bare jeg ikke mister plassen på datamaskinen så fort... Da blir jeg sur:(

For oss som elsker usakligheter?! Ha en fin lørdag!

hva har du gjort hittil?

COLLAB: AILEEN & SUPERKIMZ

Haha, Aileen ringte meg og ville ha meg med på en.. såpe-video. Jeg vet ikke med deg, men jeg tisset litt i buksa:- )

( fra aileenfaen.blogg.no)

HVA SYNS DU?

meg, meg, meg og kristin

Skoledagen idag. Den, ja den! Den var slitsom, jeg var såå utslitt etter igår. Du aner ikkee.. Men jeg hadde det gøy da, og i gymmen hadde vi badminton.. Enda bedre, men jeg skal forresten formatere den hersens datamaskinen min idag, så dette blir det siste innlegget mitt fra denne data-tilstanden. Heldigvis har jeg ikke mange bilder her!:- )


Good one!

hvordan var du på skolen idag?

akkurat nå hater jeg skolen!

Fordi vi har stil til imorgen. Og jeg må skrive idag! Jeg hater skolen, hater, hater, hater! Det er sikkert bare fordi jeg er sliten da.. Ettersom vi har stått i hele dag. Også gikk masse galt på messa, men jeg er fornøyd med hva vi klarte. Også møtte jeg mange gode venner! Det var utrolig koselig å se dem igjen!


// null blogginnlegg fra meg idag, er altfor sliten.

hvordan var dagen din?

UE

Nå er jeg på ungt entrepenørskap med Malene, Kristin og Kristine.. Det er utrolig gøy, og vi tapte hele greia:- )

HAR DU UE?

vlogg: Veps, edderkopper og fobi!


(full hd).. jeg vet jeg sier "tirsdag", men jeg lagde den igår!

HVA ER DU MEST REDD FOR?

hva syns du?

kryss fingrene!

Blir ikke mye blogging fra min side idag, fordi vi skal på kongsten-messe, På grunn av det UE greiene. Det er nesten litt skremmende, men vi skal kle oss ut og masse sånt. Akkurat det skal bli gøy! Kle oss ut som pirater. Neida, men nå må jeg nesten sjekke en av videobloggene mine, som skal ut kanskje neste uke :- )
 
Begynner forresten å lure på om jeg skal ha en kategori for haste-innlegg her, for det har det sannelig blitt mye av!


hva skal du idag?

KRISTIN&KIM11; MUNNKAST


Du kan forresten se den i full HD.

HVA SYNS DU?

ooh, den er snart klar

KRISTIN&KIM11. Den laster nå! En litt rar en, men poenget er faktisk i slutten av filmen. Også har jeg lagd enda en videoblogg. Så det blir spennende denne helgen. Eller uka?

hva gjorde du idag?

FOTOKONKURRANSE

Hei! Da er jeg med i en super fotokonkurranse hos Benedikte Bull*, der kan du vinne denne* refleksskjermen! Det mener jeg er veldig bra for portrett-fotografer. Du kan delta på denne* siden.

Da får jeg bare håpe, selvom det kanskje er en litt liten sjanse! Bildene jeg deltar med(700px):

http://bloggfiler.no/superkimz.blogg.no/images/294556-8-1267105988399-n600.jpg
 DET BLIR FORRESTEN VIDEOBLOGG ETTERPÅ.. TROR JEG.

har du deltatt i konkurransen hennes?

haha, det hadde tatt seg ut..

.. Hvis mr. Bieber hadde vært død, men svaret er dessverre nei! Haha, neida! jeg har ikke mye imot han, jeg har jo teknisk sett dedikert to innlegg og en videoblogg til han. Jeg er så søt! Men han er ikke død. Okei, da var dagens nyhet oppklart. Ihvertfall har jeg kommet på en videoblogg ting. At jeg har temaer for hver uke, på en måte. Så det er stor sjanse for at det kommer etterpå.

hvordan var din dag?

aldri hjemme her i gården


se på armen min!

Resten av bildene ble veldig feilredigert!

God søndag!
Men jeg var i bursdagen til Malene igår, sammen med Maral, Mie og Kristin! det var superkoselig. Nå skal jeg spise middag! Medister og poteter, my favourite!

hva gjorde du igår?

wild girlzz

God Morgen! Inatt sov jeg forresten hos Kristin! Det var utrolig gøy. Vi lagde også en KRISTIN&KIM 11, vi gjorde egentlig ikke så mye når jeg tenkte meg om. Men å være på datamaskinen og chatte fram til klokka seks, det gjorde vi! Neida, det var overdrevent:- ) Men det var gøy! Også tok vi masse stygge bilder da, men det begynner å bli vanlig.. Gjetter jeg på?kvaliteten forsvant litt!

hva gjorde du igår?

med og uten

Jeg sminket meg for moro skyld istad og jeg likte det! Så her har vi noen bilder fra idag :- )

Hva er best?

KAMERA-UTRUSTNING


Tenkte jeg skulle endre litt på kamera-utrustnings-tingene. Hadde ikke så veldig mye detaljert om det jeg hadde. Jeg har jo ikke hatt noen andre speilreflekskamera før det jeg har nå. Men jeg kan si en ting, og det er at det er mye bedre enn vanlige digitalkameraer. Det har skarpe bilder, fungerer bra i dårlig lys, har hd-filming og masse mer. Jeg elsker det rett og slett!!

Kan jo skrive litt om linsene mine (som det skal bli fler av) også.

Allround-objektivet(18-55mm) er helt OK. Hater at blenderåpningen skal endre seg ved zoom, så den blir nok snart byttet ut. Men jeg har tatt noen fine bilder med det.

Fast-objektivet(50mm) mitt er jeg så glad for at jeg kjøpte! Det er det objektivet jeg bruker på ALLE bildene mine og jeg er sykt fornøyd. Skarpe bilder og bra fokusering. Elsker det, noe alle burda ha i kamera-bagen! Som da er øøøødelagt.
 

ilu på hasting!

Jeg må haste, haste, haste! Jeg skal på Elevkveld med stor e - og jeg måååååå være presis! Eller så er jeg helt sikkert.. Død? Men nå kommer Kristin. Ha en fin Torsdag! Vi har forresten fri imorra - også skal jeg vøre der til tlov:- )

SKRIVEFEIL<3
http://img.nrk.no/img/618865.jpeg

har dere elevkveld noen ganger?

day of court'in

Idag var faktisk noen i klassen og jeg i Tingretten - for å være med i en rettsak. Det hadde vel noe med å knuse ti ruter og fylle hele skolen med vann og skru av strømmen så det ble til is også ødelegge alle datamaskinene og stjele masse utsyr! Haha, skolen våres er så fattig at vi ikke har noe av det der. Vi sitter inne i en iglo og lærer om varmen under isen. Okei, nok humor. Neida, det var bare en dame som hadde stjelt fire telefoner, penger, en datamaskin og en bil fra to menn - de eide ikke tingene sammen.  Men skal si deg at hun løy så det rant fra henne - rant feil ord ut av henne skal jeg si deg. Men Malene og jeg tok en tur til Storebyen der hvor vi møtte.. folk.

HVIS DU ELSKER MEG KLIKKER DU HER<!

Har du vært i en rettsak før?

jeg drømmer

Jeg har ingenting å gjøre! Jeg skjønner ikke hva forrige uke gjorde. For denne uken har vært drit-kjedelig.. Hadde jeg hatt 900 mill. dollar hadde jeg flyttet til USA. Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre i dette kalde huset. Bokstavelig talt - dette huset er grisekaldt! Ifølge Mie og Malene skjønner de ikke hvordan jeg klarer å bo her i kulden. Jeg er den ultimate eskimo i iglo - okei?

Jeg hater å tenne i peisen - og varmepumpa bruker j*vlig lang tid. Jeg er sulten, men hvis du vet det så er fryseren og jeg uvenner. Hvorfor skal alle ting jeg trenger hate meg?* Oi, nå døde datamaskinen* Mobilen min og jeg bare bruker hverande - og kameraet mitt elsker meg. Dette er en klage-uke, be prepared! Til fredag er jeg helt sikkert sunshine - og før du vet ordet av det er jeg på Mount Everest og jodler, hvis jeg gidder da.

Øyet til Malene :- )

Hva er favoritt-tingen din?

skal ikke gå der i hvertfall - da åker vi til Glemmen!

Hallo! Kommet hjem fra en drit-kjedelig-tur-fra-greåker-vgs-liksom! Det var ganske så kjedelig! Første timen så snakka en mann.. lenge! Så hadde vi "sløyd" og limte sammen en boks! En boks, faktisk. Vi fikk også bare to friminutt, på hele dagen. Og dyr mat - ikke minst. I tilleg fikk vi en lekse.. Der skal ikke jeg søke ihvertfall, kanskje på Glemmen - der har de ihvertfall en DIGER kafeteria på størrelse med tjaa, en gymhall! Kom nettopp på at jeg kjøpte to baguetter, nå skal jeg spise den siste! Skal jeg være ærlig.. tenker jeg ett par timer framover - ikke hva jeg skal bli.SE PÅ DEN NYDELIGE PUTETATTEN!

hva skal du søke på videregående?

like that's gonna happen

Jeg sitter i mørket, helt alene - og surfer på youtube. Det er snakk om low-life. Også strammer jeg muskler da, jeg har jo verdens mest spennende liv. Jeg ser på bilder også, tar bilder og redigerer bilder. Det gjør jo det egentlig bare bedre. Denne uken blir kjedelig, jeg kommer til å ha masse ekstra tid til å lage ferdig de designene jeg har igjen. Jeg gjør plass til mere ting på datamaskinen, ønsker meg penger og skal planlegge hele framtiden min når jeg bor i USA. Like that's gonna happen. Oh yes, it will! Hadde jeg hatt sommer nå hadde jeg... hadde jeg.. gjort akkurat det samme!:- )

Hva gjør du?

that's raw

Det første jeg kan si er vel at dette var en kjedelig skoledag? Borsett fra at jeg fikk en anmerkning for ikke å ha gjort en lekse. Jeg er så tøff! Neida, men jeg skal på VGS imorra, det har noe med UDV å gjøre - nok en gang: Kjedelig! Jeg aner ikke en gang hvordan jeg kommer meg dit, og skolen begynner klokken åtte! Og jeg står opp klokken åtte. Akkurat nå hater jeg livet mitt.

Imellomtiden kan du si meg hva du syns om bildet?

hva syns du om bildet?
VLOG: Rare LyderHVA SYNS DU?

hvilket liker du best?

Det beste vannbilde jeg noensinne har tatt!
nr 1?

eller nr. 2?


Hvilket bilde liker du best? Begrunnelse?

waking up to a nightmare

"Heisann!" sa den litt redde, men glade jenta. Grunnen til at jeg er redd er fordi jeg våknet opp med ett edderkopp-bein i munnen. altså foten til en edderkopp. ÆSJASS! Heldigvis ikke, jeg våknet med en gigantisk edderkopp på veggen foran meg. Først ser jeg jo en svart klump på veggen, fordi jeg bruker briller, men med en gang de kom på skrek jeg "tatiiiin"(Kathrin). Og hun ba meg sove nede hos henne istedenfor, ilu!

Grunnen til at jeg er glad er fordi jeg fant(kristin fant) RLE-boka mi! Også gikk jeg ut av musikkprøve med en prøve som gikk dritt-bra, også fikk jeg sekser i naturfag - norsk muntlig. ENDELIG OVERSTÅTT!
http://www.tarantulas.ru/photo/Xenesthis_immanis_3_foto.jpg
Jeg er ikke redd for sånne små edderkopper som jeg kan tråkke på..med sko. Men sånne store som det her, skriker jeg av! Da har jeg helt araknofobi!

har du araknofobi?


bare med malene

Heisann! Blogget sent idag fordi Malene og morhennes hentet meg klokken ni idag - for å dra på ett hestestevne for å se på den gamle hesten til Malene. Også har vi bare bakt kake også videre fordi hun skal ha voksen-bursdag idag, med meg faktisk. Utrolig rart! Vi har tatt masse bilder og sånn - men jeg tar bildene mine i RAW, og må laste ned ett program for photoshop!

OPPDATERING: VI ER NÅ I VOKSENBURSDAGEN:- )

Pleier du å feire voksenbursd.?

dette blir verre enn skolen!

Nå må jeg nemlig få gjort masse "plikter"! Jeg må rydde rommet, fikse noe til naturfag-fremføringen til mandag, vaske badet og tørke oppvasken.. Jeg gleder meg så utrolig mye, forundrer meg ikke om jeg ikke våkner opp imorgen! Skal prøve å lage vlogg, krysser fingrene!
i015.jpg
Dette skulle være fristende..

hva skal du idag?

vi gjør alt på guttemåten

Okei, som unnskylding for at jeg ikke blogget bra idag.. i det hele tatt. Så skal jeg helgvideoblogge, tøft eller hva?
Og får å være snill skal jeg fortelle om meg selv.

 For istad hadde Mie, Malene og jeg en filmkveld hos Mie. Og på vei hjem så kom jeg til å tenke på noe. Jeg har jo hatt Mamma, Søster, Pappa, Bror og bror. Men måten jeg har vokst opp på er så rart. Jeg lekte med biler og lego, mer gutteting. Jeg har også vokst opp med Donald Duck, Langbein, Dolly og alle dem.  Jeg har rett og slett vokst opp som en gutt. Det var bare noe jeg tenkte på, som er litt gøy. For jeg er så jentete til tider, men jeg klager også på jenter. HELE TIDEN. No kidding.

er vi ikke søte? men jeg ser temmelig ut som en gutt her, en eller annen gang måtte jeg si det.

hvordan har du vokst opp?

null blogging idag, for opptatt dessverre.

294556-1-1267824638548.jpg
null blogging idag, for opptatt dessverre.

we do french, in our own way!

Halla! Jeg er nå i fransk-timen med kkkkkristin. Vanligvis ville vi øvd til prøver eller bare ikke fulgt med på hva fransklæreren sier, men nå har vi endelig fått datamaskiner å leke med, og han bryr seg virkelig ikke. Dette er da dagens høydepunkt.

Grunnen for at jeg ikke blogga igår var fordi Mie, Vebjørn og jeg dro til Amfi Borg for å kjøpe blomster til Malene, rettere sagt roser. Nydelige roser, som lukter såå godt!

søk opp navnet mitt på google, så finner du det her:- )

blogger du i skoletiden?

du har nåkk dårlig smak i gutter

jeg elsker at andre har skrivefeil!
JEG HATER Å TENNE I PEISEN! Bare sier ifra. vil meddele at alle slags skumle lyder foregår i huset mittt, åpning på tusenfryd snart! det var tilfeldige random ting jeg ville ha ut.
(NYE BAKGRUNNSBILDET PÅ DATAMASKINEN MIN)
http://images1.fanpop.com/images/image_uploads/Justin-justin-bieber-874394_464_604.jpg
Jeg har fått to heite kommentarer på Justin Bieber videoen min - på youtube. Og begge jentene er jo såklart hard-danka-die-hard-overthetop-fjortiss-justin-bieber-fanzz lissom! Og de mener jeg ikke har smak i gutter. og de ramset opp minst 10 ting, ikke tre. Og standard var jo såklart:

 HAN ER FLINK TIL OG SYNGE, HAN ER FLINK TIL OG DANSE, HAN HAN ER DRIT KJEKK, STORT TALENT PGA ALDEREN, ELSKER FANSEN SIN, SETTER PRIS PÅ FANSEN, HAN ER SEG SELV, SPORTY, MUSIKK TALENT,  FINESTE KLESSTILEN I VERDEN
så du har nåkk litt dårlig smak på gutter.

Teit.. det er MYE bra med han, alt er bra med han!
HAN ER DRIT KJEKK, HAN ER DRITFLINK TIL Å SYNGE, HAN ER DRITFLINK TIL Å DANSE, HAN HAR KUL KLESSTIL, HAN ER DRITSNILL MOT FANSEN, HAN ER MUSIKALSK, KAN SPILLE MYE, HAN ER SPORTY, GOD I SPORT, HAN ER JORDNÆR OG SØT, HAN ER JUSTIN BIEBER
<3 ALT ER BRA MED HAM så lol, du vetke hva du snakker om!!

De hadde jo også masse justin musikk på youtube'n sin!
For det første, så elsker jeg slik kritikk! men jeg skal svare med ett spørsmål. hvor mange sangere er det som ikke er som han? det er jo j*vlig mange andre som synger hundre ganger bedre enn han, og som er yngre. jeg har ikke noe imot han da.. jeg unngår bare å høre på sangene hans - fordi jeg ikke liker dem.  den eneste grunnen til at jeg skrev dette var for å ha noe å skrive om. kreativ sperre.kreativ sperre.kreativ sperre.kreativ sperre

må bare si at jeg elsker kursiv og.. bold?

er du enig med fansene hans?

craving

jeg har ikke gjort noen lekser...enda! jeg tenkte jeg skulle gjøre mattematikken senere, ikveld. jeg har nesten ikke spist noe ikveld! det er ingenting å spise. i'm craving for food! jeg hører masse rare lyder i huset! og imellomtiden så snakker jeg med meg selv, jeg snakker amerikansk med meg selv. Jeg er helt alene, og jeg liker det :- )


Det sto på kaka til Malene, ilu!

 hva har du lyst på nå?

kakekokekrike

Nå må jeg egentlig gjøre leksene for resten av uken, også må jeg rote fram penger for å betale for RLE-boka jeg har mistet. I know i'm dirteh! I mellomtiden skal jeg bare bade i kake som jeg lagde til Malene igår:- )

Og siden Maral og Kristin var på sånn UE greier på Kruseløkka, fikk Mie og Vebjørn spise kake med oss. De var jo så heldige!
RE-EDIT: BF'EN TIL KRISTIN*klikkklikkklikk*, ANDERS HAR OGSÅ BURSDAG. GRATULERER!

ALLE GJØR SEG KLARE, BORTSETT FRA MEG!

Malene ble tolv år idag!

Mie og Vebjørn er så søte!


..Og jeg følger fortsatt ikke med!

når har du bursdag?

jeg som trodde jeg hadde ferie enda

Jeg trodde jeg hadde ferie enda, helt til jeg kom på at jeg har lekser til imorra. EN DEL LEKSER. RLE, Engelsk og noe mer? Det vil si at timeplanen min er full. Så er jeg så heldig også da. Men nå må jeg stikke, jeg som er så dårlig på deadline!

Smakebit av øyebildene mine, og bare noe for å ha her.

har du lekser denne uken? eller ferie?

SLIK GIKK BILDESKYTINGEN
De er så søte!

hvem likte du best?

meg og mine rare obsessions

Klokken ble faktisk så mye, så fort! Jeg trodde klokken var tre? Samme det. I vinterferien tok jeg forresten fatt i min nye.. hva skal jeg kalle det? besettelse? Det er nemlig tegnspråk! Det er vel det mest fasinerende "språket" jeg vet om, ved siden av svensk og engelsk da. Men tegnspråk er noe helt annerledes. Siden torsdag(?) har jeg vel lært meg alfabetet og tallene 1 - 10. Det er gøy! Også ekteskap, mamma, pappa, bror, søster. Slike grunnleggende ting :- )


OPPDATERING: Dette innlegget ble skrevet 16:15, rett før Kristin og jeg skulle ta bilder av noen til ett blad.

hva er fav.språke ditt?

hits