mamma ødelegger

Skulle egentlig lagd mat med Kristin idag, men så kommer Mamma og ødelegger med påmelding av trafikalt grunnkurs!!! DRITT. Ble skikkelig irritert jeg, siden jeg ville være hjemme og nyte sola, men så må jeg dra HELT INN TIL RAKKESTAD? ØDESTE ØDE AV DET ØDE !??!?! DRITT.

Også tråkka jeg i bæsj idag. Enda mer drit!!

 

- hva skal du ikveld?

London-trip!1

Gleder meg helt syyyykt til April, for da skal Mamma, venninnen hennes, jeg og muligens Kristin til London for en helg :- ) Skal bli moro!!

 

- har du vært i london før?

happy cleaning

Idag er det rengjøring! Og jeg som egentlig bare vil sitte foran tv-boksen og se på frustrerte fruer :(

 

- hva skjer idag?

GE BORTSDAG

Skal i bursdagen til Kenneth snaart! Blir 17 år og greier :- )

Ikke dååårlig!!! Og siden fjernkontrollen til kameraet mitt er sporløst forsvunnet har jeg en hånd som kan brukes flittig!!

 

 

- hva skal du ikveld?

noe du ALDRI ville gjettet om lille meg

snart videoblogg

Kommer snart en videoblogg med Lexi(som har blitt hentet av moren sin) og meg og litt Mie :- )

Det var noen som lurte på hvor klærne var fra. Shortsen er en gammel bukse, toppen er fra f21(uuutsolgt mohaha) og lua er fra ginatricot.

re-inventing myself

Skal endre på alt på bloggen. Er så lei av den! Skal endre design, endre AAAAAAAAAAAAALT :- D


marals kjøter

Da sitter jeg her med kjøteren til Maral og venter desperat på at været skal bli bedre, noe det ikke blir! Har ingenting å blogge om heller, så derfor blir det webcam bilder!!!!


snart hjem!

Skal snart hjem og vente på at Maral skal komme med baconet sitt! Jepp, jeg skal passe på hunden hennes i vinterferien :- )
laaaaaaaan

Skal lane med Bliiiiiits og EGENTLIG Marthe(men hun er syk). Nå skal vi spise pizza. hade.

:))


jeg suger tihiihyhyhy

HEI!!! Altfor lenge siden jeg har blogget, men datamaskinen min har egentlig vært klar i flere dager også har jeg ikke fått den tilbake, men skal blogge igjen imorgen :- ))

Akkurat nå sitter jeg hos Kristin og ser på henne gjøre rent. AWESUMMMMMM
 

 

- how you doin?

på reparasjoooon

den fine datamaskinen min er på reparasjon. Og jeg gråter :- ( Neida, men har ingenting å blogge om og ingen bilder. BÆSJ
 

dancing in da munlait


This is what I'm wearing tonight! Man ser ikke kjolen tydelig, men det er en fiiin, hvit blondekjole :- ) Elsker den allerede!

- hva syns du?

it's going to be a paradise

Skal ut med jentene ikveld og jeg gleder meg syykt! Blir så koselig å se alle sammen igjen å høre på musikk og leee masse masse :- )

Nå snart skal Mamma og jeg til byen for å levere inn datamaskinen(for service sjekk) også skal vi kjøpe inn litt godteri og potetgull til senere ikveld!

Gleder meg til sommeren ogsååå :- D


- hva skal du ikveld?

jeg. er. dum

Igår klarte jeg å nesten ødelegge datamaskinen(igjen liksooom).

Skulle til Kristin, og smart som jeg var la jeg en halvåpen vannflaske i sekken sammen med datamaskinen min. Bortsett fra en dritt skjerm-skade som er litt irriterende, funker den fint da <3 elsker datamaskinen min!

SE SÅ TÆN JEG SER UT!!!

Er i godt humør idag også :- ) FREDAG IMORGEN !!


 - har du noen gang sølt vann på datamaskinen din?

før, etter og etter etter

Har noen før og etter redigering på ett av bildene mine. Er ganske så stor forskjell syns jeg :)

ÅH SÅ FINE FARGER

Litt bedre

Litt bedre.

Jeg syns egentlig ikke at man er en god fotograf om man må redigere bildene sine for at de skal se bra ut. Så jeg er altså i mine øyer - ikke en god fotograf. Det er ekstremt mange som kan få mye bedre bilder uten å redigere dem, og jeg skulle så gjerne ønske jeg kunne det jeg og! Øvelse gjør mester!

Jeg redigerer jo selvfølgelig forskjellig fra gang til gang og alt avhenger jo av lyset osv. Men før du spør, nei jeg skal ikke vise hvordan jeg redigerer bilder.

- redigerer du bildene dine?

oh noooes

Har en oppgave i grafisk hvor vi skal lage buksereklame - og da må vi ta bilder av bukser, selvfølgelig! Skal egentlig ta bilder av Malene(som ikke har lansert(og med lansert mener jeg ikke fått fingeren ut av ræve og blogget) bloggen enda - derfor ikke link) HAHA, PARANTES I PARANTES. PARCEPTION :):):):)

Til temaet, så bare tok jeg bilder av meg i bukser i tilfelle jeg ikke gadd å gå ut i kulda(uten votter) for å ta bilder av Malene ute, så tar jeg bilder av henne i studio istedet! JA, GØY :D

Dagens AUTFIT LIKSOM

 

- gjør dere noe spennende på skolen?

holder på

Lager ett nytt gratisdesign. SNEAK PEAK:


hos maraaal

Da sitter jeg med rumpestumpen planta godt i senga til Maral sammen med Malene! Har hatt en hektisk og dramatisk kveld, men det skal bli koselig å ha en liten overnatting sammen - noe vi ikke har hatt på en stund.

Malene skla begynne å blogge igjen, og her er min liste til henne om ting hun skal blogge om.

Her blogger da Malene på sin 943047347-ende blogg.

SØTE!

- hva skjer?

gratisdesign


Lagd noe veldig simpelt som lett kan endres på :- )  KLIKK HER FOR KODEN

sjekket opp på bussen

På bussen idag ble Marthe og jeg sjekket opp på bussen!! Ikke dåååårlig :- ) Marthe fikk seg en 19 år gammel gutt og jeg fikk en fra den gamle klassen min. Alltid koselig å dra guttæne!!!

Jeg hadde egentlig ikke tenkt til å ta bilder av MEG OFCFCFC idag, men siden jeg ikke hadde andre bilder så tok jeg alikevel.

FRÅN USA ALSO KNOWN AS USA - så slipper du å spørre

SMILEPIA(..det mest irriterende "navnet" noensinne) DA LIKSOM

- blitt sjekka opp før? ););)

innelåst på doen

Idag ble Ingrid stakkars, innelåst på doen av.... seg selv! Hun gikk altså frivillig inn på en do uten håndtak. Endte opp med en jentedo overfylt av bæsj, blod, tiss, dopapir og ambulanser. Tullaaaa! Den døde(ifølge blits) vaktmesteren kom og reddet dagen. Og siden jeg ikke hadde med kameraet på skolen var det ingen bilder å komme med :- )

SÅ DA BLIR DET ETT AV MEG :)

GRATISDESIGNET BLIR LAGT UT LØRDAG FORRESTEN :):):):)

noen gjorde en feil da de...

lagde dette...

"Hyper, never shut up, like long committed relationships"

Det er en mild måte å si at jenter meg blå/grønne øyer er innpåslitne, påtrengende, irriterende, bråkete plapre-esker som elsker å plapre høl i hodet på deg.

Personlig misliker jeg jenter som babler i et sett til de grader, og jeg tror ikke gutter liker de noe bedre enn meg :- ) HOHA.

JEG BLIR SÅ IRRITERT AV AT ALLE SKAL STEREORYPIFISERE ALT. Blondiner er dumme, kvinner tilhører kjøkkenet osvs sv
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/401219_288712377827674_100000667413093_490679_1934394706_n.jpg

 

hits