syltebær tyttetøy

Jeg fant nettopp ut at jeg sa det før, og det er feil! Jeg innså ikke det før nå. Jeg har vel egentlig ikke kommet halveis med ryddingen enda, fordi jeg har sett på tv i mellomtiden. Er jeg ikke flink? Jeg fikk forresten tatt noen tøffe øyebilder istad. Meg og øyebilder!
Forhåpentligvis bedre enn det!

har du noen ord du sier feil?

i'm happy, happy happy meal!

 Jeg er ett bytte for andre, aight? Jeg skal rydde nå - og jeg kommer ikke til å få sovet inatt fordi jeg sto opp halv to! Jeg føler meg dum. Men en ting jeg håper på er å få meg en ny plass i klasserommet..ved  vinduet. Det er nemlig en DØD MUS rett ved der Heidi og jeg sitter, eller ved den plassen rett foran oss til høyre. Og hvis jeg er sikker har de vel ikke fjernet den enda. Og det stinket rett etter niende klasse. Og det er det snart ett år siden! FATTIG SKOLE!

Nå kom jeg litt ut av det, jeg skal rydde idag. Må rydde før skolen begynner, ny tradisjon! Og jeg husker en rydde video fra kjempe lenge siden! På sommeren:(
Her har vi baby-kjoler, minne-kjoler og stygge kjoler. Også hadde jeg på meg verdens deiligste bukser og sokker.. MED EN SOMMERKJOLE!


NÅR RYDDA DU SIST?

sen oppvåkning

Jeg sto opp nå jeg.. for ett par timer siden da. Jeg har nemlig vært opptatt med å være ute i snøen, utemenneske er jeg ihvertfall ikke! men det er da ikke mye å gjøre i denne byen. Vel, snart er da den fantastiske vinterferien over - og det er ikke gøy! Det er rett og slett drit kjedelig!


Når sto du opp idag?

chinatown


Hei, nå må jeg egentlig bare kjappe meg sånn syykt! Vi skal nemlig på en eller annen restaurant for å spise mat. Informativt, kim! Imellomtiden kan du jo si meg hva du skal gjøre?

hva skal du gjøre ikveld?

orphans

Hallo! Ellers sen blogging idag - prøver å komme på en video idè. Men jeg har en kreativ sperre.. Ihvertfall så skal vi på en Kina restaurant idag, jeg tror jeg gruer meg. Neida.

Kathrin og jeg så på Orphan igår forresten, ganske bra i forhold til de andre filmene  vi har sett de siste dagene - de sugde rett og slett. Så hvis du skal ha filmkveld en dag, kan du leie deg orphan! :- )

hva skal du idag?

Munnen Skal Være Igjen!

hva syntes du?

spiser du med munnen igjen?

festiviteter

jeg har lagd en videoblogg. nå må jeg bare konvertere den - og redigere den. det er så kjedelig egentlig. Her er bildene fra igår:

Her spilte vi "ta sjansen".

Mage mot mage.Sånn var håret mitt:


Toppen jeg hadde på meg var fra VeroModa, 65 kr (75%)

hva har du gjort idag?

det var gøy det!

God ettermiddag, folkz! Jeg sitter på søsteren min sin datamaskin, så det blir ikke bilder fra igår før senere. Men det var dritgøy! Vi hadde ta sjansen også så vi på film. Da så vi på 2012, og jeg sov gjennom den første halvtimen av filmen og mer i mellomtiden. Jeg overrasket meg selv. 

Idag skal Kathrin og jeg til byen - tredje gang denne uken? Men jeg føler for å brenne opp litt penger. Selvom jeg hater å miste penger. Når noen låner noe fra meg - MÅ jeg nesten ha alt igjen. Bare fordi jeg liker å ha penger! 

Er ikke bildet fint?

Er du pengeglad?

partytime, yesda!

Heisann! Nettopp kommet hjem fra turen til Storbyen med Malene. Og der møtte jeg på min gamle skolevenninne! Det var såå koselig å se henne igjen! Også møtte vi Maral der - vi skal ha filmkveld/fest hos henne om et kvarter? Gud, jeg må kjappe meg.!

hva gjorde du idag?


raider, raider byen!

Okej, nå skal jeg en tur til byen med Malene snart. Jeg glemte egentlig å blogge idag jeg, men jeg gjorde det inatt. SÅ DET TELLS! En gutt eller jente la meg til på msn - og han er utrolig creepy! Han vil "camme" også er han liksom full.Men jeg er frekk tilbake da, så det er gøy!

når var du i byen sist?

mote, ofc: hvilken liker du best?

Kjenne du meg godt kan du si jeg har egentlig en litt rar smak i klær. Og nå føler jeg meg som en ordentlig jente-blogger. Men hvem av disse likte du best?


hvem av kjolene var finest?

"hvorfor" - video

Jeg hater meg selv enda mer. Alle bilder og filmer er slettet fra datamaskinen min. Hvorfor? Vet ikke. Sony Vegas er helt dust, så det ble ikker så braa som jeg ville:(


har du noen hvorfor'er?skriv opp, der nede!

jeg elsker meg


Og hater meg samtidig. Jeg måtte jo til slutt gå inn på det halvdøde rommet mitt nå da, jeg har sovet på rommet til kætrin de siste dagene. søskenkjærlighet! Iallefall, jeg begynte fra kommoden min, så til pulten, tv-bordet, seng mi. Nothing, nada, null og niks, ingenting. Så hadde jeg en stor rød stol igjen. Med en haug av klær i. Brukte og ubrukte.

Under HELE haugen ser jeg mobilen min - svart. Jeg skrudde den på og minnet mitt var snart fullt. (jeg har ikke minnekort) Ti meldinger og førti anrop. Nesten alle var fra Malene og resten var vel de gangene jeg lette etter den, pluss noen andre. Det er veldig risikabelt for meg det her. Jeg som ikke engang vil ha en mobil :- ) Da var det mysteriet løst!
Hørt at man burde klare å ringe til ting som klokker osv, men det er umulig når den er på lydløs!

hva gjør du akkurat nå? kommenterer.


jeg fant, jeg fant.. ikke

God morgen! Det er en passe god en for meg ihvertfall! Jeg fant ut at det eneste stedet jeg ikke har lett etter mobilen min i er vel på rommet mitt, jeg har jo egentlig endevendt HELE huset for å finne den. Rommet til Kætrin, stua, kjøkkenet, badet og ganger og alt av rom bortsett fra mitt eget.

Det verste er jo jeg nesten ikke tørr å lete der fordi jeg er redd for at den ikke er der alikevel! Help me. Og for å overraske noen, så skal vi ut og trene!

Skal på fest forresten, imorra! Det skal bli første gang jeg går i fjortiss-fylla og drikke meg full på rusbrus! TULLA!:- )

har du mistet mobilen din før?

hey cheetah, get banana!

Hey monkey, get funky! Hahahallo! Snart skal Kætrin og je te by'n. Vi har ikke så mye annet å gjøre i ferien heller da så. Men datamaskinen min og kameraet mitt er i orden da. Men mobilen min er fortsatt borte i huset ett eller annet sted. Så hvis du leser dette - ikke ring meg! Skulle gjerne vært litt mer sosial. Men da må jeg fikse meg - "hvorfor" kommer etterpå!

bigsis

hva skal du idag?

God morgen, in my ass!

Okei, jeg kan jo starte med å si at jeg har hatt en dårlig dag! Hele datamaskinen min er helt #€@&! Den hater meg virkelig. Etter at jeg prøvde å fikse på designet på datamaskinen min, funket jo ingen programmer. Altså jeg prøvde å lagre noe i photoshop og den ville IKKE lagre noe! Ikke paint heller. Og det var noen som ikke startet en gang! Windows movie maker, msn, spotify, photoscape, programmet til kameraet mitt. Og hvis du er kjent med MSN PLUSS, kan man låse msn, og når jeg bruker photoshop gjør jeg det med uhell pga snarveiene. Gjett hvem som glemte passordet?!
 Jeg tror jeg trengte å slå av datamaskinen  da, for nå funker jo omtrent alle sammen. Problemet er at jeg satt oppe til klokken tre( på natten) igår/istad for å fikse det, smarta!

Jeg kan ærlig si at jeg bannet igår, men vil du vite enda flere grunner?
Kameraet mitt er klikk, det vil ikke fokusere ordentlig. Jessda! Er ikke jeg heldig? Vel, jeg demonterte omtrent hele tingen etter at jeg sto opp idag.. Litt flaks?

Vil du ha toppen av kaka?
Vel, du kan vel gjette hva jeg ikke finner? To av tre favoritt-ting har vært fu*ka, så du kan bare gjette hva den kremen på kaka er, eller jordbæret eller sjokoladen. Jeg finner "#€% meg ikke mobilen min heller. Jeg kan sverge at sist jeg så den lå den i vesken min, lydløs! Jeg snakket jo i telefonen på lørdag, så hvor i #&€("@ er den hersens mobilen?! Jeg tror faktisk den har vært rett foran nesa mi hele tiden, men så er ikke jeg en kløpper på å finne mine egne ting, bare andres.. SMARTA
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/bf/Sad_face.gif
Forestill deg den der, klin rød! Fy søren, jeg er sur nå også! Det verste er at jeg må måke og fyre i peisen idag. F*ck life!
Noe som  oppmuntrer meg er en bra dag, fortell om din!

har du en bra dag idag?

ny video-serie på vei!

lenge siden sist. eller hva? vel, jeg har imellomtiden drevet med designet på datamaskinen min og funnet opp en ny video-serie... som tar lang tid. Den heter "hvorfor". wow, kreativt tenker du, men bare vent! jeg må finne på masse slags rart tull. forhåpentligvis premierer den her! :- )

Hoppebilde uten blits! Applaus?

bruke du blits på bilder?

nå skal jeg gjøre noe og ikke få penger for det!

Du kan jo bare gjette hva jeg skal gjøre nå? Vel, jeg skal nemlig ut og måke - også leke litt i snøen. Bare for å ha noe i baktankene! Jeg ga Henriette<---*klikk* det gamle designet mitt, fordi henne synes det var..fint?:- )  Det er jo superkoselig, men jeg ble mer fornøyd med hennes enn mitt eget.

Håhå, er jeg ikke flink?

hva gjør du for å få penger?

macattack!

Ville bare si at datamaskinen min har blitt infisert av mac-utseende!


og jeg har søren meg ikke mac heller! det eneste jeg trenger å få til er at mac programmer funker på datamaskinen min. ønsk meg lykke til! det hjelper ikke å spørre meg hvordan jeg gjorde det heller - fordi jeg vet egentlig ikke helt og det tok tusen år å drive med det.

hva slags operativsystem har du?

KRISTIN&KIM 10

bevis på at kristin og jeg er noen ganger helt forskjellige - hun følger med i fransktimen imotsetning til moi!


hva syns du?

16:16, yes yes ya'll!

Jeg har så utrolig bra kreativitet, se på overskriften. I'm a genious! Faktisk så har tingen som alle refererer til som Mr. Fantasy har rømt fra meg. Han følte seg så omringt av tomhet, engelsk, svensk og html koder. Gjett! Jeg har forresten brukt to minutter på å skrive de øverste setningene, skriveferdigheter eller tanker?

Jeg har også sett på America's got talent! Og jeg vil si at av dem så er jeg Piers Morgan - som på American Idol, da er jeg Simon Cowell. Jeg støtter dem hele tiden - og jeg har liksom bare ett uttrykk når dem kommer til slik:- ) I'm Evil!


hvem av dommerne er du?

ubesluttsomhet er dumt.

Kan vel begynne med at jeg klarte å stå opp fem på halv ti! Legg merke til at jeg ikke begynte innlegget med Jeg idag da! Hoho. Nå må jeg egentlig bestemme meg kjempe kjapt. Kanskje jeg skal bli med Kathrin på jobb, men jeg vet ikke! For å sitte der ett par timer uten å gjøre noe, men jeg tenkte jeg kunne kanskje fikse på ting jeg trenger å fikse på. Det ga egentlig ikke mye mening. Også har jeg måket idag! Flink jente! Ha en fin dag videre. Bestemte meg for ikke å bli med. Jeg er ubesluttsom, men da blir det videoblogging! 


hva skal du idag?

NYTT, FINALLY! S; UC

Halla! Okei, siden jeg ikke har fått noen oppgaver etter at jeg kom hjem fra Pizza så lagde jeg meg nytt design! Det plager meg litt at hele innlegget er blitt en link, men det får bare gå. Jeg har iallefall blitt superfornøyd - trenger bare noen få finpuss så er alt sammen ferdig! :- )

http://i49.tinypic.com/2j4ztic.png

hva syns du?

fav.ord


Jeg har prøvd å fikse noe på designet, som ikke funket. GO KIM! Imellomtiden kan du skrive ditt favoritt ord!:- )

favoritt-ordet ditt?

Dekk, Bak, Ta Den!

Halla! Jeg har nettopp spist middag - jeg som ikke skulle spise når jeg kom hjem. Vi skal nemlig på fantastiske Pizza Nini ikveld for å feire Mamma's bursdag! Can't wait! Jeg spiste forresten middagen med hendene - poteter og kjøttkaker. Jeg syns maten er så mye bedre da! Neida. Jo.

Vi hadde en utrolig morsom gymtime idag, spesielt under basketball-kampen. Det er der våres klasse er best - ikke vollyball, håndball, innebandy eller noe annet. Tror jeg:- ) Jeg har aldri blitt så svett eller hatt det så gøy i en gymtime.
Jeg tok også med kameraet på skolen idag. Det store, ja! Vi snøbadet og tok fine bilder. Det kommer sikkert ut senere.Malene har forresten klippet håret kort!Charlotte, Kristin, Malene, Maral og meg med dogg på brillene. Nice!

Vi var rødere enn det!

Jeg ble så våt at jeg MÅTTE dusje håret. som var egentlig unødvendig.Meg(som ser utrolig overlegen ut) Malene, Kristin, Maral og Maria!

Turkan - fotografen som tok hundresvis av bilder.

når har dere gym? Spiller dere basket der?

hvordan fjerne kreps fra ræva


Kommet hjem fra en tur på storbyen, med kristin! For moro skyld! BILDER!


hva syns du om disse introene som alle har begynt å gjøre pga voe/nas?

HVA SYNS DU OM VIDEOEN?

bare fordi jeg har ikke noe å gjøre

Hei, god ettermiddag! Jeg har endelig klart å fyre i peisen - og jeg har ingenting å gjøre. Det er jo derfor jeg lager videoblogger da. Jeg har en liten plan da! Som jeg har tenkt på en stund, så det blir vel gøy! Her er noen bilder fra shooten til meg og kristin ihvertfall! Og det er bare halvparten!

Gadd du virkelig å se på alle bildene?


 hva skal du idag?justin bieber, whatever - vlog


Joda, jeg har virkelig ikke så mye imot han - jeg hater han ikke. Men jeg liker han ikke!

 topp tre dårlige/bra ting ved Justin?

HVA SYNS DU?

man skal være glad nå

Heija! Gjett hva?! Jeg har lagd ENDA en videoblogg. Jeg snakker om trender, på èn eller annen måte. Ikke gode trender da, det er som mine andre videoblogger. Haha, ikke morsomt. Vel det eneste jeg kan gjøre nå er å redigere videoen.. Og legge den ut. Høres greit ut.

Oh, yeah! That feels good.

hva slags videoblogger liker du? (sminkevideo, hårvideo, randomvideo)

funziiez

Heiii alle sammen! Dette skal være miiitt halvt fjortiizz og morszomt innlegg. Neida. kristin gikk nettopp hjem - etter en funphotoshoot! Det var.. gøy! Også har hun blogget. Nemlig, blogget. For å runde det av vil jeg si at jeg hater et dere skriver dere i innlegg! Jeg mener slik: Dere for ikke vite det, Hva syns dere?  Sånn skriver man om man er på topplista, right?

Akwaard!

hva gjorde du idag?

zooooooom - vlog


ukens videoblogg, kanskje jeg skal bli ukevlogger. Jah, det klarer vi... SARKASME<3

hva syns du?

årets sminkevideo ja!

Heisann! Jeg har nettopp lagd en videoblogg, så da skal jeg bare konvertere videoen og redigere den så er årets dummeste videoblogg ute. Den kommer MEST sannsynlig ut idag, men jeg lover ingenting! Og ja, det er en av de videobloggene med hvit vegg!

har du lagd en sminkevideo før?

6 x2 siden mandag!

VET DU HVA? Vi hadde engelsk istad, også skulle vi få tilbake stilene våres - jeg var bestemt på at jeg kom til å få en treer. Jeg turte så vidt å åpne den og skulle sjekke om den var gjennomsiktig. Jeg tar sjansen, åpner opp og der ligger sekseren! Også fikk jeg sekser i muntlig Naturfag! Denne uken har vært herlig, hittil! Snart går vel alt rett vest.. eller øst. Jeg vil si at jeg har skjerpet meg siden åttende klasse. Og hittil har jeg fått fire seksere, mer enn nok! Egentlig ikke!

hoho, heldig jeg!:- )

Hva er den beste karakteren din?

i'm splitted! pc-splitted-..

Begynner å få sansen for engelske overskrifter - eller headlines! Hæ? Men jeg er litt.. delt kan du si. Snart sovner vel datamaskinen min inn etter snart tre år? Vel, det jeg lurer på er: MAC eller  VANLIG(?)? Det er så mye spennende i mac og det er noe litt nytt, men vanlig har noen andre kvalifikasjoner som jeg trenger -og vil ha! Også har en data som jeg har hatt lyst på i FLERE ÅR kommet ut!
Liker ikke google-bilder eller bilder over hverandre. Tenker ikke på bare utseende

Men hvem ville du valgt?

HAPPY BIRRRRRRRRRRRTHDAY

Hallo! Hatt en fin dag på skolen? Som om noen vil svare på det.. Mamma har bursdag idag, og siden vi skulle på tune bibliotek - som er rett ved jobben til mamma! Da tenkte jeg at Malene, Maral og jeg kunne synge bursdags-sang for henne, også kjøpte jeg skolebrød til henne da! Hun ble glad skal jeg si deg! :- )

Igår prøvde jeg meg på øyenbryns-tråding eller eyebrow-threading. Vanskelig i begynnelsen, men ellers ganske greit!

DETTE VAR FØR TRÅDINGEN.

Når har mordi bursdag?

VLOGG - KRISTIN&KIM NINE

 


HVA SYNS DU?

GENIAL GENIALT GENIALT!

Heisann! God ettermiddag! Alle har vel gitt frokost på sengen til moren sin? Det er vel egentlig umulig for Kathrin og meg. Hvorfor? Jo det er fordi vi la oss klokka tre på natten - og mamma står opp klokka fem, seks, sju eller åtte. Det er sånn det er i Filippinnene. Irriterende, for da får ikke jeg gjort noe for mamma. Men siden mamma har bursdag imorgen, så!

Jeg kom på en litt genial vlogg idè, men det blir litt dårlig redigering. Men du overlever! Jeg tror den kommer imorgen - også skal jeg ta Kristin og Kim idag!

Her er alle feilene mine til ramma vi ga til mamma. Også er det mini-bilde av Malene, Kristin, meg og kameraet mitt! Jeg måtte bare fylle ut det arket vettu!

hva gjorde du for moren din?

så koselig da

Jeg har lært å ikke bruke blitz, for jeg som mange andre er ikke glad i den:

Heisann! Gjett hva jeg fant på kiwi istad! Ja, nemlig. PÅSKEEGG I KARTONG, null overraskelse. Det er kanskje den eneste "bloggtrenden" jeg henger meg på. Hoho, yes sir! Kathrin og jeg kjøpte rammer forresten, dritfine rammer til mamma. Så jeg tror hun blir glad. Ellers så gråter jeg meg til døde. Sier vi( jeg. ). Nå skal jeg finne bildene vi skal bruke i rammene! :- )


hva gjorde du idag?

som sagt.. suger på deadline!

Heisann! Jeg burde egentlig hoppe i dusjen nå, fordi Kathrin og jeg må kjøpe bursdagsgave til mamma. Hun hadde nemlig bursdag igår, men vi GLEMTE DET! Haha, neida. Hun har det på Mandag, tenk en dag etter morsdag OG valentines day. Men Kathrin henter meg etter jobben hennes - og jeg aner ikke når hun er ferdig. Også aner jeg ikke hva jeg skal kjøpe. Hjelp?

Ily, mamma!

noen gave-forslag?

en fra ungdomsskolen.

Heisann! Jeg er i "pumped up the party" humør! Hannah Montana? Neida. Null problemer idag, bortsett fra at jeg var sååå nær på å bli dynket i snøen. No kidding! Jeg dynket meg selv bedre enn Elias, Vebjørn, Malene, August og Kristin klarte å dynke meg da. De suger, jeg vet det. Jeg har nemlig noe som heter ben-teknikk. Da bruker jeg benet på å sparke dem fra meg.

Også rett før gymtimen klarte jeg å legge Malene ned i bakken hele to ganger. Også dynket vi henne da! Det var gøy det! Vi dynket henne til sammen fire ganger? Hun fortjente det. Siden hun ikke klarte det på meg. Hihi. Også var det jo gymtime, hvor vi moste de andre jentene i bakken. Men jeg må si at de var kjempe flinke. Og når de skårte(hahah, nice norsk) mål på oss lurte noen på hvorfor jeg klappet for dem. Fordi jeg ikke er en dårlig taper, tenk! Hmpf, jeg føler for å skryte av meg selv idag.

Også på vei hjem møtte jeg disse nydelige jentene, som jeg har skrevet om før. De løp bort til meg og ville ha klem. Også ropte de ut hun er en fra ungdomsskolen. Jeg må si at jeg liker å bøye med ned for å klemme noen. Det kan jeg bli vant til :- )
2009103064.jpg
Det var hun andre fra venstre og den første fra høyre som kom til meg, twiiiiinzz!

hvordan var dagen din?

meet cameltoes sistah!

Okey, chikztazh. Ja jeg kaller lesere for chikzz... ett eller annet? Guess what i found, Ms. Cameltoes sistah! Ms. Moose
Knuckle. Det heter faktisk det. Elg knokkel, i'll be spreading that rumour around. Fysøren, jeg burde få sekser i engelsk ass!
http://www.thechurning.com/images/mooseknuckle1.jpgOkei, jeg vet ikke hvorfor teksten plutselig hoppet hit, men uansett! Du skjønte sikkert at jeg er i godt humør igjen, det er fordi døren min er åpen. Jeg blir utslitt av varme. Eller ihvertfall når varmen er fra en ovn. Hei, vi alle elsker sommeren okei?! Nå skal jeg spise pølser.. Fordi det er godt.LIKER DU PØLSER?JEG ER SOM EN TOÅRINGSå det godt ut med grøt, saft og stearinslys?

er jeg tøff eller?

KRISTIN&KIM 8

Du skjønner sikkert hvorfor det er lenge siden sist, fordi vi er kjedelige!:- )
Bare ta en titt, så skjønner du!


hva syns du?

hits