jada, jeg skal videoblogge

Jess, som om jeg ikke vet at det er videobloggene mine som får mest oppmerksomhet. Men hvordan skal man klare å videoblogge når datamaskinen klikker hver gang jeg starter opp redigeringsprogrammet? Nettopp, det er umulig. Det er nesten så datamaskinen knekker sammen av at jeg starter opp photoshop. Skal lete etter en ordentlig pc med en gang jeg har kjøpt bursdagsgaven til Mamma. Men imellomtiden får det holde med noen gamle bilder av ingen andre enn undertegnede!
DET ER FORTSATT MULIG Å STEMME PÅ BUSSBILDENE, EN GANG, HVER DAG (du må like facebook-siden for å stemme)

..
.
... 

- er det dødt her?

pluss med buss

Selv om lesertallet står på null, skal jeg fortsatt fiske noen stemmer av de null som er igjen! I høst drev medier på glemmen med en busskampanje som er å bli sett rundt på glommaringen bussene idag. Noen av bildene mine ble valgt ut! Vet egentlig ikke hva som skjer om man får nok stemmer(?), men hadde uansett vært kult å vinne hva enn det er!

Så det er bare å gå på facebook(ELLER TRYKK HER), trykke på stem på bidrag og inn på foto også er bildene jeg har tatt av Malene på toppen! :- )gleder meg ikke

.
.

Det var kaldt idag. Vi begynner på skolen imorgen. Gleder meg.. ikke................. Tåsfojømdløkncd

det nye året

Siden det er 13 i året, betyr det at hele 2013 er et ulykkesår? Just wondering.

Jeg har vært syk de siste to ukene, med renna både foran og bak ;) digg!

Spydde ut av vinduet på rommet mitt her om dagen. Jeg klarte ikke å ta av barnesikringen og.. det rant ut og ned kan man si!

Ble noen fine nyttårsbilder, ja!

Okei, dette sugde.

Var noen bak huset som kosa seg med frusere(?) GØY.

THUMBS UP TO 2013.

hits