video: hvordan lage bæsjesplatter

web web web webDette har jeg holdt på med de siste ukene. Lager design i Dreamweaver. Elsker det!! :- ) Fikk brått veldig lyst til å lage mange flere gratisdeign :););));)

 

- brukt dreamweaver før?

søren heller

Skulle egentlig akkurat lage videoblogg, men så fant jeg ut at jeg ikke hadde batteri på kameraet :- ) FLINK JENTEEEE!!!

Skulle iallefall videoblogge om en telefonsamtale som jeg fikk her om dagen. Jeg lå i senga, med min finstygge datamaskin på fanget hvor jeg var 5 sekunder fra å sove. BRÅTT ringer det. Jeg svarte(skjult ID) og hørte: "ER DET SUPERKIMZ?!?!?!??!?!??" Og jeg trodde selvfølgelig det var Kristin(siden hun alltid ringer med skjult ID) Og jeg svarte med: "JA, ER DET HEIFJEZ?!?!??!"

Det var det ikke da. Det var noen fra Øst-Agdeeeeeeeer! Jepp. hadde en finfin telefon samtale om kjendiser og hva man gjorde om dagen. Koselig var det iallefall :- )

 

- noen gang blitt ringt opp av noen som leser din blogg?

slikke gulvet

da skal jeg gjøre rent eller som jeg liker å kalle det "slikke gulvet" som jeg gjør hver fredag :- ) BLOGGES IKVELD
..
.

 

- hva gjør du etter skolen på fredager?

rivers and roads

.
.
.
.
Har hatt fridag idag(rart jeg ikke har blogget mer), men har bare brukt dagen på å slappe av og det har vært diggggg! Også har jeg tatt bilder av meg(<333333) enda diggere liksåååm. Ser ut som jeg har på meg leppestift på 90% av bildene - noe jeg ikke har......................................................................

 

videoblogg: cathrinelfoto

En herlig videoblogg fra gårsdagen, redigert av Cathrine!

 

- er hun ikke flink?

videoblogg: en liten del av begge

- hva syns du?

redigerer videoblogg

HVEM ER BEST? JEEEEG


fredagsinnkjøp

Var i byen forrige fredag(ALENE!!!!!!!!!!!!) og kjøpte inn disse:

En små-stygg, rød bukse fra Cubus som egentlig skulle bli til en shorts(men den viste seg å være for liten til å bli en shorts) En mørkeblå bukse fra Cubus og en kortermet cardigan fra Cubus. HAPPY KRISTIN?!?!?!

TIL EMILIE: T-SKJORTA FIKK JEG I BURSDAGSGAVE, MEN JEG TROR DEN ER FRA CARLINGS.

sneakpeak

Gratisdesignet så langt!


 

bæsj bæsj bæsj


HÆR ÆR JENTAN MIINE <33333

Maral og Mie!!

Igår så vi på Miss Universe og håndball. Det gikk dritt, men pizzaen vi spiste var dritgooooooooooooood :- )) Alltid like koselig vetttttttttt.

 

 - hva gjorde du igår?

flytter

Bor hos Mie med Maral inatt! Blir koselig :- D

Var i byen for å se etter bukser istad - og jeg fant!!!!!!!!!!!! Så har jeg en ting jeg skal vlogge om imorgen, gleder meg!!
Og siden jeg ikke har tid til å dra frem kameraet - blir det webcam!!

EINSTEIN T-SKJORTEEEE

Dopa.

 

hva skal du gjøre inatt?

arkivsnok


Ikke et veldig pent bilde, men var et av de første bildene je tok etter å ha pusset opp rommet

omg det er torsdag

Ukene på Glemmen går ufattelig fort. Det er liksom friminutt hele uka - også er det fredag!!! Skal til Mie og overnatte muligens med Maral!! Også tar jeg kanskje med meg kameraet imorgen - VIDEOBLOGG.

Nå skal jeg bake, så det blir sikkert en teit liten video av det og :) Også dro Mamma til Sverige uten meg(igjen)


- hva skl du idag?

trodde jeg slutta

Etter en litt sånn fram og tilbake tenking, så er jeg tilbake!!!!!! Vurderte faktisk(brått) å slutte å blogge(selv om det egentlig hadde vært en pause som hadde vart i maks en dag) fordi jeg satt og bare stirret på klærne mine på gulvet og tenkte "gidder jeg mer?"

Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen, så leser jeg arkivet mitt og tenker "oml, jeg må blogge 84634 ganger hver dag sånn som føøøør!!!" Og som du sikkert ikke leste i forrige innlegg var jeg deprimeeeert!!!!!! :- )

Idag leverte vi inn en fotokalender, men Blitsabeth og jeg har annet å gjøre:

verdensmester i personløfting

døde av for mye løfting

døde

Ble gjenopplivet.

 

- hvor lenge har du blogget?

bak lukkede dører

Noe jeg har stusset litt på ganske lenge. Hva som skjer bak lukkede dører - annet enn dodører osv(for der vet vi egentlig hva som skjer;););)).

Men hva som foregår i hjemmet, utenfor skolen og blogging. Det er så rart at det kun er et fåtall - eller nærmest ingen bortsett fra du som vet hva som har skjedd. Og det er skummelt. Og det er heller ingen som spør.klipper håret


Skal over brystet

dette liker vi

Den sangen ble brått 3498384739847 billioner ganger bedre :- )

her er jegen roooolig dag

Ble ikke noe blogging igår, ettersom jeg var i bursdag hos Blits med Håvard, Marthe og Benedikte! Skulle egentlig vært fler, men ingen andre liker Blits.. Så derfor kom de ikke :- ) NEDDAAAAA

Men jeg var på jo sushi-date med noen jenter her om dagen! For å si det sånn - fritert kylling er best!!! (selvom det ikke kan kvalifiseres som sushi) Men det andre var egentlig litt sånn.. æsj - tror jeg.

ut på tur

Skal på tur med jentekveld-jentene(?) på SUSHIBAR faktisk. Lurer egentlig på om jeg tørr å smake på sushi(kanskje med øynene igjen). Men det blir iallefall kjempekoselig å se alle sammen! Savner de kjempemasse!!!
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/199718_1616131043075_1230305744_31358814_1165940_n.jpg
Blir noen av disse jentene :- )

et spørsmål

En liten flue hvisket i øret mitt og sa at jeg burde lage flere videoblogger. Tingen med det er at det ender opp med VELDIG mange skolevideoblogger siden det tar opp hele dagen min - og da har jeg ikke så mye tid til å videoblogge når jeg noen ganger har lekser, prøver osv som jeg må forberede meg til. Therefore - no videoblogssss. Men det er vel bedre enn ingenting?


Caffe Latte er goooooodt ja

når vi kjeder oss i foto...


"we are more alike, than different"
.

Retard.

hater egentlig stående bilder, men hadde berre det.

Og Marthe er den flinke fotografen.

Egentlig skal vi lage kalendere og ta bilder til de, men siden læreren hadde elevsamtaler.. HADDE VI ANDRE TING Å GJØRE :- D I LOVE GLEMMEN LIKZÅÅM.

Skulle også egentlig vært på minnestund for Signe Grandahl, som dessverre døde for noen dager siden. Men fant ut at klokken var litt for mye da jeg skulle til å gå, så jeg tenner noen lys her hjemme istedet. Hvil i fred, Signe!

 

everytime she closed her eyes

.
.
.

Hadde en fin fordypningsdag idag! Vi gjorde absolutt INGENTING. Bokstavelig talt ingenting. Hadde pause så og si hele dagen! MAXXXX DIGGGGGGG. Er i godt humør og jeg har nesten lyst til å gå ut i snøen for å filme meg leke.. skal skal ikke? ajajja, gjør det sikkert uansettttttt

 

- hvordan var skoledagen din?

en innlegg om en maud

Fikk da beskjed av Amalie og Maud at jeg skulle blogge om dem. Here it goes! ( Amalie kommer i et annet innlegg)

Maud Johannessen - eieren av DENNE BLOGGEN.
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/386280_2250097367041_1086442321_31938143_1170198053_n.jpg
Den raringen til venstre er da Maud. Hun liker da å gå lange turer ute i Torsnes som fra nå av blir kalt "ingenmannsland". Ute i Torsnes VETTØ, så har de jaggu meg en sjokoladefabrikk OG en skole!!! Det er da det såkalte "sentrum". Noe annet Maud liker å gjøre(selvfølgelig pga mangelen av internett i huset deres) er å gå tur med hunden, Madam Mim.. Eller hun heter egentlig bare Mim(noe som Maud understreker gang på gang). Til tider liker hun å kalle alle personer for feil navn. Hun kaller meg Fanny og Elisabeth Kimberly - raringen det ja.

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/304526_1998568918987_1086442321_31757521_2536765_n.jpgMaud er da også en heftig tilhenger av Dolly Parton og country generelt, så det blir hele 1MEDB tvingt til å sitte å høre på de fleste fellestimer - bortsett fra når Maud er opptatt av å lage videoblogger til meg av folk som skifter i gymmen og rett og slett taket.

Hun har også problemer med å bestemme seg for hvilken jakke hun skal gå i om dagen, ettersom hun fikk en ny en til jul! Og grunnen til det er fordi lommene på den nye jakka er for liten, og da har hun ikke nok plass til alt skrotet fra 2008 og fremover - som hun da har i de andre lommene. Men for å være litt sånn semi-seriøs så er Maud en fantastisk fotograf(syns iallefall jeg).

Og ja, jeg vet at det er "et innlegg" og ikke "en innlegg". <3

 

VÆR SÅ GOD MAUD :D:D:D::D:D::DD

x-treme

Har vært ekstremt snøvær idag. XTREMT SLITSOMT spør du meg. Nå må vi sikkert ha ake-dag i gymmen også.. Dritt!! En grunn til at jeg ikke har savnet skuulen iallefall...

Har egentlig ingenting å blogge om, siden det ikke skjer noe :(:(:(:(:(:( JAJA.

 

- snør det hos deg?

LAN og en nydelig stemme

.
.
.
.
.

Lastet opp litt flere bilder enn det jeg trodde, men inatt skal jeg LANE tetris og MW3/ Tekken 6/ Black Ops med Blits bare så vi får spilt med noen kjekke guttææææææææææææææææææææææææææææææææær.

OGSÅ vil jeg gjerne at du skal høre på Amalies fantastiske cover på soundcloud som du kan trykke på og høre på her. Lite digg å ha en syngende fulg i klassen for å si det sånn :- ) Går ikke en dag uten nynning fra henne <3

 

- hva skjer inatt?

video: superkimz' nyttårsforsetter

mørketida

Det var helt sykt uvant å komme hjem fra skolen i mørket etter ferien!!! GEEZ. Men nå skal jeg redigere en videoblogg og spille litt og spise litt og drite litt og sånn, også skal jeg glede meg til fredag!!!!!!! Uka er snart over og det skal bli deilig med helg igjen - ikke skolelei igrunn.

 

- når slutter du på skolen?

too kewl for skewl

Imorgen er det skole, og jeg gruer meg til jeg skal legge meg! Jeg kommer definitivt ikke til å få sove - og jeg kommer til å komme dø på skolen! YES

Men da er det tilbake til kvelds-blogging!!! KJEMPEKULT!!! Malene, Maral og jeg var hos Kristin igår og hadde en liten "jentekveld" med (selvfølgelig) en bildeskyting.
.

gjetter på at ingen har noe imot at jeg legger ut dette?

 

- hva gjorde du igår?

bisj bæsj

Åh, skolen nærmer seg og døgnrytmen min er ikke klar for dette!! Jeg gleder meg litt for det da, hiihihihi. Jeg vil dra til byen og shoppe ettersom det er salg salg SALG overalt, men jeg er for lat. Skal/skal ikkke?!?

Samme det, nå må jeg for rævvvaaaaaa i gir og spise frokost.. Eller lunsj? Eller brunsj? jjajaja.....

 

- når starter skolen din?

nå er jeg våken.

Blame it on the internet.
..


 

- når sto du opp idag?

make a wish

.
.
.
.
.


GODT NYTTÅRR!!

Feiret 2012 med raketter og ingen bilder :( men koste meg med Maral, Malene og Blits iallefall :D


- har du hatt en god nyttårsfeiring?

hits