putt engelsk overskrift her

Må bare meddele at jeg begynner å bli rimelig lei alle de "engelske" overskriftene som farer rundt omkring.. IKKE DET AT JEG HAR NOE Å SI, for jeg gjør det selv.. iblant. Men når jeg ser at hele loggen er fullt "today's outfit", "my love for you is really cupcakeish". Okei, det var bare noe tilfeldige greier, men fortsatt like irriterende. Ja, jeg blir litt sånn.... MUHABIBI. Yeah, new word. Look it up! BTW, KRISTIN HVIS DU LESER DETTA ER DETTA ITTE MEINT FØR DÆI. FØR JE ELSKA DINE OVERSKRIFTER..

Første skritt til overkommelse er å slutte selv, så da er jeg ferdig med det. En ting jeg kunne likt var svenske eller franske overskrifter, det hadde vært noe det :- )

J'adore ( vet ikke hva det betyr en gang) joda(neida) jode(neide) hade(hei)

- hva syntes du om alle disse engelske overskriftene??

denne helgen har vært kul

NULL BLOGGING fra meg denne helgen fordi jeg ikke har hattt tilgang til pc/internett OG at jeg har hatt det kjempe travelt. Rundt 3 timer biltur og ferge tur fra Sarpsborg til Porsgrunn. DIGG MED BILTUR

På torsdag hadde vi som sagt lekevake, så det blir litt blandede bilder. Det var jo gøy det også! Fugledansing, gaming og leking. ARTIG.

På lørdag var Elisabeth og jeg på Herkules og tok hvertfall over 10 sko og plagg tilsammen og prøvde ut masse klær som vi egentlig aldri ville brukt. Så har vi jo spist megamye. TILSAMMEN(altså for hele helgen har jeg spist) så er det iallefall over 5 kakestykker, over 5 skåler med is, over 5 pizzastykker, over 6 brødskiver, pølse og potetstappe, godteri, brus, MacDonalds-mat og potetgull. Og tenk deg å spise alt det, men å ikke drite imellomtiden.. DET er kjipt!

Fugledansen!!

Dette drev jeg med ETTER lekevaka, klokka halv sju på morgenen!

Maral og Malene

Meg, Kristin og Elisabeth etter badingFJORTIZZ

Det hadde jeg med :- )Hos Mormoren til Elisabeth i Porsgrunn

Pølse og potittstappe !!

Overedigert, men ville få med fargene. Var EKSTREMT pent

My heart will go on

I prøverommet .

 

- hvordan var din helg?

Brb, vestfold

Jeg og Elisabeth er på vei til Porsgrunn, forteller dere hvorfor når jeg kommer hjem :-)
Og igår var det jo lekevake med klassen
jeg syntes det var dritkult! Legger ut masse bilder når jeg kommer hjem, men her er noen.

Hold it right there!

.. yellow fellow, u have to blog! Yes, og nå skal jeg skrive på svensk.
Som ni läste tidigare på bloggen, jag spelar on''monitor''the c-teamet på skolan! Jag ser fram emot att simma med vänner. även om jag har fem stycken och jag drunknar, jag ären kill i omklädningsrummet och jag låsa i badrummet och jag råkade i en tid och enska jag gift, Kristin Jag kommer att hålla <3 Min älskade kisse. Kommer att njuta av mig själv tills imårra tidigt vid 6 Och nedan ser du en rolig bild jag har gjort!

Som du har lest tidligere på bloggen, skal jeg på ''lekevake'' med c-teamet på skolen! jeg gleder meg til å bade med gode venner. selvom jeg har fem stk og en skal jeg drukne, en skal jeg slå ihjel i garderoben og en skal jeg låse inne på do og en skal jeg hende i gangen og en skal jeg forgifte, Kristin skal jeg beholde <3 Min kjære pus. Skal kose meg helt til imårra tidlig klokka 6. Og under her skal dere få se ett morsomt bilde jeg har laget!DAGS FOR SNAKS! med elias hehe

inatt blir det døgning

HOWDY!!!!!

Vi har lekevake inatt, og jeg gleder meg vilt! Nei. egentlig ikke, men det skal endelig bli godt å få bade midt på natten ( ja, det blir bading) Men nå skal jeg møte Elijazzzzz, så da blogger jeg inatt<3

en kul musikkvideo...

det er det Kristin og jeg lagde for rundt en time siden! Gleder meg til å se sluttresultatet, det blir på en måte Kristin&Kim, bare musikkvideo... Det var forresten sinnsykt kaldt!!

HIHI BILDE AV MEG:

Adorable, I know!!! Neida....

 

- har du lagd en musikkvideo før?

chillin' at mah pimpz houze

Da ligger jeg i senga til Elias og ser på han rydde opp alt jeg kasta rundt istad... neida, det er hans eget rot.

Se så gøy jeg har det:
- vil du bli arrestert av meg??

de gangene du ikke har noe å blogge om

Det er så ofte. Kan jo skrive at Elisabeth og jeg gikk en tur på Nellys for å kjøpe pommes frites og at vi nærmest hadde en vannkrig, men det er jo megaspennende.. IKKE HELT. Jaja. Tilbake til CV :- )å sette bo?DÅ har jeg besøk av Elisabeth! Denne uken har vi noe som heter  "Å sette bo". Det vil si at vi får en partner og barn også skal du skaffe jobb, hus også videre........ KJEMPEGØY! Spesielt når du får en partner som ikke jobber.. No offence. Akkurat nå er det mye krøll i systemet! EGENTLIG vil jeg jobbe alene da, men nå som jeg har fått partner, får jeg ikke bytte heller :)

- har du noen prosjekt for øyeblikket?

ÅRNTLIG særping dialekt!

FERDIG FERDIG FERDIG! Er ferdig med gulvsuging og vasking! Nå blir det litt gaming, har jo søren ikke spilt siden igår. Føles som ett år skal jeg si deg! Hver gang jeg gjør rent tror jeg nesten at jeg svelger en klump med støv. Ekkelt, I know. Må spytte ut slim hvert femte minutt, herlig!

Kul header som jeg fikk av Elisabeth. HEI RANDOM

Ikveld blir det fiskebollær te middag. GLEDER MÆ! Fiskebollær e gødt ska' jæ' si dæ'. ÅRNTLIG særping-dialekt det der <3

HEI RANDOM#2

Igår kveld ryddet jeg i klesskapet mitt! Er så stolt. SÅ fikk jeg besøk av 5 halvnakne gutter og en fullt kledd jente. Årets høydepunkt! Var jo koselig da........ litt spenning i livet er fullt fullt fullt. ja.. fullt.

- hva slags dialekt har du?

bestevenner: bilde

Maral og Kristin.

Kamera Canon EOS 500D Linse Canon 50 mm f/1.8

- hva syntes du?

HÆLLÆ FRAVÆR!

OKI. Igår var jeg hos Elijazz, og derfor blogget jeg ikke. Idag var jeg på en kjøpetur med Mamma. ENDELIG fant jeg olabukser som passer  meg! Det rare er at jeg har 23 i størrelse i Filippinene, men her har jeg visst 32. VANSKELIG! Har vokst på to år for å si det sånn........

I ALLEFALL, jeg tok ikke med meg kamera idag. MEN GØY VAR DET!!!!! Ingen gidder å se innkjøp, så den skipper jeg. OGSÅ FIKK JEG ENDELIG KJØPT BELTEARMEBÅNDET SOM JEG HAR SIKLET OVER I FEM MILLIONER ÅR!

DOBBELTPOSTING ER KULT!

 

- hva gjorde du idag?

Kåseri Er Irriterende: video

Denne videoen viste jeg da i norsken istad. Gruer meg til karakteren!!

- hva syntes du??

superfin skoledag II

Hadde en fin skoledag igjen! Torsdager vettu! Blir ikke bedre med masse tull og filming. Ældri hatt det så gøy. Hehe, Nok en gang tar Kristin og jeg tusen millioner bilder og filmer og har det megakult!!!! SPAM MED BILDER:


Kristin er en søt, liten pike.

SØTISR


KULE FOLKP.I.M.P


P.I.M.P #2

Her ligger skolens egen fløyte i gangen.

PENPENPEN

EN DEL AV MUSIKKVIDEOEN VÅR!!!

THUMBS UP FOR SKEWL!!!

 

- hvordan var din fine skoledag?

ett kåseri

Jeg har lagd en video som skal være til en kåseri-fremføring. For å være helt ærlig har jeg ikke akkurat brukt noen sjanger-kjennetegn der.. så det ender dårlig. JAJA, ble nesten en vanlig videoblogg. Men idag gikk jeg ut av klasserommet etter en prøve som jeg føler gikk ganske bra. Så ender jeg opp med en toer..

TYPISK

- vet du hva ett kåseri er?

iblant elsker jeg min mor enda mer enn vanlig

Her om dagen kommer hun bare bort og sier: Når jeg får lønna mi kan vi dra på shopping :- )

Mamma er så tilfeldig noen ganger. Som når hun plutselig sa at vi skulle til Filippinene og feire jul. Syke dame! Ikke noe rart til at det bare er gærninger i den familien her.. Som Kristin ville sagt: gulinger vettu! Mamma er også veldig tullete og alle ler av latteren til Mamma.. Skjønner ikke at det er mulgi!

FÅR HÅPE PÅ NYE BUKSER<333333333

Og siden jeg plutselig gikk tom for brukbare bilder, så ender vi opp med denne:

 

- er moren din en tullete skrull, som min??

FINE SOKKER

Nå er K-riz her og vi spiller både COD og musikk!! Heheheh, gøy! Vi driver egentlig og forbereder lekser til imorgen :- )

LEKSER ER GÆY!!

- har du masse lekser til imorra ??

jeg har ikke ett liv.. men samtidig så har jeg ett..

Altså.. Jeg har ikke ett liv fordi jeg ikke har noe å gjøre, men egentlig så har jeg masse å gjøre! Som lekser, rengjøring og masse annet. Jeg finner bare ikke tid(eller interesse) for noen av dem. Så da sitter jeg det da... Som en frosk uten å vite hva en skal gjøre......... JEG ER KJEDELIG! Til og med mamma kaller meg kjedelig, ho gjorde det igår. Jeg vet at jeg kan virke som en utrolig spennende person(<333) og det er jeg... Neida, men nå bare balbalbaler jeg. Jeg har bloggfri på søndager fra nå av fordi jeg er kul også har jeg sosialitetsfri hver hensidiges dag (hva enn det betyr)
DATAMUS ER KYLT!!

 

- har du ett liv??

aldri lagd noe så random

Idag har jeg redigert ett bilde.. Altså hele dagen min er brukt på ett bilde, som jeg egentlig ikke liker.. Men samtidig så er det noe jeg liker ved det.. Det var bare masse random-aktige-effekt-greier som lå på datamaskinen:

Random......... merkelig.... men det var gøy å prøve  noe nytt da!!

 

- hva syntes dU?

NYTT DESIGN!

Ja, da har jeg nesten blitt ferdig med designet.. Er ikke helt fornøyd så kommer nok til å bli en del endringen utover dagen... Det mangler liksom noe liksom. Blir liksom ikke helt glad når det er noe som er borte liksom. Men jeg finnet liksom ut av det liksom.- hva syntes du?? har du noen ideer til hva mer jeg kan ha?

da er det gjort....

Da har jeg søkt videregående... Jeg gruer meg verre enn en crispo!!! Ifjor søkte 16 stk, og bare 60 kom inn!!! Haha, vet at jeg skrev 16, men det er egentlig rundt 180 eller 160 da. Herregud, hva om jeg ikke kommer inn? Da ender jeg opp på service og samferdsel. Jeg aner ikke en gang hva det er for noe!!

Jeg søkte forresten inn på medier og kommunikasjon(sjokk).  Mange bloggere som gjør det., men om jeg vil være en av de som ja.. ikke kommer inn vil jeg heller dø. JAJA, fortsett på designet. Skal natte over hos Elisabeth etterpå. BLIR KOSING MAX AZZZ!!!


- har du søkt på videregående? hva skal du søke?

fixin' and trixin'

I dette øyeblikk holder jeg på med designet mitt. Nytt år, nytt design! Det er vel egentlig nesten en måned siden jeg skulle hatt bytta design. Men samme det!!! Bedre sent enn aldri! Blir vel ikke så altfor mye endringer, siden jeg er veldig fornøyd fra før av

Det blir en fin blanding av COD og designfixing da.. JEG SOM ER SÅ FLINK! Tenkte faktisk å gjøre lekser etterpå... Ja, du leste riktig.. Lekser på en fredag! Kall meg Nerde Nerdesen og gi meg en sekser på karakterkortet, kompis!!!

HIHI VI ER SÅ PENE!!!!

- hva gjør du akkurat nå?

superfin skoledag

Idag har jeg hatt en sykt koselig skoledag!!!!! KJEMPEGØY tok masse bilder:::::

Maral og Kristin

Jonas, August og Andreas. My homies!!!

Kristin har fine øyer...
Random person som går forbi.
Elias og meg.


Maral er skummel..

" Gå på kne, så får du noe"

" Jeg vil også ha noe" Tenkte Maral da hun gikk forbi og ble misunnelig.

Kimberly Resma Iversen(15) elsker det nye videokameraet sitt stod det i avisen

du dør av å ta pose på hodet, vet du!!!

DETTE GJORDE KRISTIN OG JEG IGÅR: 

- hva gjorde du igår?

gjesteinnlegg

Dette skriver jeg klokka 15:34, men Kim poster det en gang senere! :-D Kimberly har liksom ikke blogget om da vi var på storbyen med Malene (og Kristin) So here it goes
 

potetmos og tikka masala?

Jeg vurderer å lage det jeg siden Kristin(KLIKK) ikke ville lage mat til meg :- ( Og jeg klarer ikke å lage ris selv.. Nå skal jeg gjøre resten av leksene for uken, og spise på potetmos og tikka masala. Hva er det verste som kan skje?? Blir den nye favorittretten min det her!

Jeg gikk også ut av klasserommet med en prøve som gikk.. ja.. For å være litt "humble" vil jeg si fra en skala fra 1 til 100...Cirka 8473894!! Neida, den er vel sånn midt på tre(om tre er det høyeste) Tulla, det gikk vel sånn OK!

Skal bli bedre på å ta bilder oftere nå også, ettersom det bare er sånne TILFELDIGE bilder(som jeg sikkert poster 83 ganger i uken:


Har jeg forresten sagt at jeg skal operere øynene mine???? Skjelinga mi har begynt å bli for åpenbar(ifølge de 3487 legene jeg har vært hos)

 

- liker du å mikse rar mat sammen? kan du koke ris?

nå må jeg øve.. glemte det visst!

Egentlig skulle jeg se på True Beauty på FEM, men så kom jeg på at vi har en prøve imorgen. Og jeg har lovet meg selv at jeg skal skjerpe meg. Såååååå då byrjar vi!!

Og til deg som spurte om armebånda mine, vel her har du vel litt mindre enn halvparten... Har jo gått rundt med bh-stropper på armen og sånt. ORIGINALT IGRUNN!!!!!!!

Fikk forresten plutselig veldig lyst til å gjøre lekser jeg!! ENDELIG!

- har du noen prøver denne uken?

svetten som renner fortere enn en elv

Hei hei! Idag blir det øving til RLE og framføring imorgen. Jeg bare elsker det når vi har to ting å øve til på samme dag! Har hatt en slitsom gymtime idag, løp fram og tilbake som bare det. Svetta rant jo fortere enn strømmen i en elv... Føltes det som. Løpte kjempemye for å ta igjen pusten. SLITSOMT!!

Det er vinter ute, og glatt som bare det.. Irriterende morsomt!

MOLEFUNKEN!

- når har du gym?

videoblogg: superkimz the new singer/songwriter

Jeg er faktisk så teit og barnslig...... Og vil bare avklare at jeg faktisk ikke liker bæsj, det var mamma sin idè. Jo, også synger jeg ikke sånn på ekte.. tror jeg. HEHE

- skal jeg skrive en sang til deg?? hva synes du?

skyld på nettet!!

GOD GRUNN TIL NULL BLOGGING!!! Nettet mitt har vært borte i hele dag, og jeg har prøvd og prøvd å fikse det og endelig fikk jeg det til! Har ryddet mye på datamaskinen da :- )

Kan med hjerte på hånda, nei, mener hånda på hjertet si at en videoblogg kommer om en times tid.. Stay tuned!!
USAKLIG BILDE(egentlig ikke, siden innlegget handler om meg<3):


- er det ikke irriterende når internettet streiker?

en kul t-skjorte jeg fikk av maral

Se, jeg fikk en kul t-skjorte av maral til jul:

JEG VET IKKE HVA JEG SKAL GJØR FOR ØYEBLIKKET! Venter på at Mamma skal komme hjem og lage litt god mat til meg. Neida, her er det jeg som lager maten.. Neida, men jeg kjeder meg litt så jeg tror jeg bare lager en videoblogg som kommer til å kjede dritten ut av deg

jeg skal bli det!!

Jeg skal blih helgvideoblogger igjen.. HEHEh, gleder meg! Skal gjøreh så myeh kult lissomeh!! Idag skal jeg bareh slappeh av. Skal blih deilig uten lekser for en helg. Nåh skal jeg spiseh potetgull og tenkeh påh hvor kult det haddeh vært hvis alleh måtte setteh en h bak hvert ord som endteh med en vokal. KIMBERLYH ER KULIH!


- hadde det ikke vært kult å sette en h bak hvert ord som endte med en vokal?

flinke jenta!!

Jeg har vært flink idag, flinke jenta det!  Jeg har måket også skal jeg gjøre lekser nå, flinke jenta det! :- ) hehhe.. Også våknet jeg kvart over sju idag for å dusje! DET ER IKKE OFTE, flinke jenta det!!!- har du vært flink idag?

bobletruser er en god ting

NÅ skal jeg ut og måke.. etter en runde med cod. Har jo snødd som bare rakkern!! Skal selvølgelig kle på meg masse! Bobletruse, boblestrømpe og boblebukse. Så har vi jo skjerf og alt som skal på kroppen, må jo holde meg god og varm! :- )
Har ingen snøbilder for øyeblikket..

 

- har du måket gården deres før?

hei msn og hei kraftkar

Idag var Elias hos mæ.. hehehehhe.... Og lekser ble det ingenting av, shocker!!!!! story-mode:

Jaja, kan jo begynne å si at dagen var like smellheit som vanlig. Elias kom drassende med meg hjem med den stygge elgen hans ( skulle egentlig skrive leggen). Det var jo drit-hot!!! Mens jeg tittet i speilet og tenkte "not", tittet Elias på seg selv på en dustete måte. Han minnet meg om en homse. Jaha..... dagens adjektiv er forresten sponset av Elias ♥♥♥♥♥♥♥♥

Siden vi( meg og min brilliante hjerne) ikke fant andre bilder så blir det ett MEGAKULT OG SÅNT fra istad!!!


- er ikke jeg kreativ???

rime prime lime

Hei og hade, nå skal jeg bade, men først må jeg lade.. telefonen min :- )


video: mommy & me

Mamma og jeg var på elkjøp igår:

er vi ikke søte??

haset, hatse, nei HASTE!

HASTE MEGA HASTE blogging. Nettopp kommetr hjem fra skolen og snart skal jeg til Storbyen med Kristin og Malene, så blir ikke ordentlig blogging før jeg har kommet hjem. Hvis du ser meg, noe du sikkert ikke gjør. Så si hei !!

smile for the camera..

- hva skal du idag?

videoblogg: godt å ha når man er forstoppet

Har jo ikke videoblogget siden ifjor, så tenkte det var på tide med en ny videoblogg. Skru opp lyden, ettersom jeg klarte å glemme å sette opp lyden idet jeg redigerte.....

 

- hva syntes du?

visste jeg det ikke..

Hei og hå! Sjokk at VOE slutter å blogge nå. Neida, men det rimte. At alle kommer med "voe slutter å blogge" innlegg sjokkerer meg ikke. Spamming på facebook ( blant annet meg)

Selvom jeg personlig ikke er en fan av henne, eller bloggen hennes så er det kjipt at hun bare gir opp. Lite stå-på-vilje i den jenta der! Og får å få de første kommentarene ute av bildet, som: stakkar da, hun får bare negative kommentarer og sånt og blablabla. Da skal jeg si deg en ting. Når hun så navnet hennes STIGE oppover topplista, måtte hun vel kjenne at det kommer med i pakka? Som å bli kjendis, man får berømmelse, penger og fans. Men det er en ulempe, null privatliv!!

Blir litt oppgitt av slike korttenkte mennesker.. Blogg for deg selv og ikke fansen, sier jeg bare. Litt sent å si, men jaja. Bare å vente til jeg kommer meg på topplista da ;- ) tulla... jeg vil ikke

- så, hva syntes du om bildet? ja, og om dette voe-dramaet..

årets første gåtur!!!

Tok en liten(LANG) gåtur med Mamma idag. Tok så mange bilder av ting og tang, så kommer flere bilder senere og en videoblogg faktisk!!!


..........................

Mamma ser alltid kul ut!!!.. Det var en utrolig fin utsikt der..

 

- hva har du gjort idag??

Recently Asked Questions

- hvor redigerer du bildene for å få de duse fargene, som du har på rubix kube bildene og på vindu bildet. eller er det bare lyset? :- ) refererer til dette innlegget..

Altså jeg redigerer bildene mine på mange forskjellige måter, men jeg kan jo kanskje vise hvordan jeg gjør det engang. Om jeg gidder da. Men lyset gjør jo ganske mye også.. hehe. Jo også for å svare på spørsmålet så redigerer jeg i Photoshop CS5.

- hvilket program bruker du på videoene dine ? ofte stilt..

Adobe premiere.


- hater du justin bieber ?
fra samme innlegg som det over.

Jaja, herregud...... Neida, jeg gjør ikke det. Ikke rart hvis du tror det etter at jeg la ut den justin bieber-videoen fra februar ifjor(rart å si det) . Han er bare altfor ung for ordene han synger, som å kjøpe ringer osv. Det er kanskje ikke giftemål det er snakk om, men det fins en grens! Fin stemme har han da. Har ingenting imot han i det hele tatt, men jeg sitter liksom ikke å hører på musikken hans heller..


- hvorfor har du på deg så sjukt mange armebånd? bare lurer XD fra dette innlegget..

Hehe, godt spørsmål! Egentlig så aner jeg ikke. Har strikker, gamle armebånd, noen fra venner og andre ikke. Men jeg har liksom bare fylt på og fylt på, snart dekker de vel hele armen min.. Neida, men jeg føler meg sykt naken uten dem, har liksom ikke noe der. Det er så fælt.

- kan du hjelpe meg med design ? lage et design til meg eller no ? mange som spør..

Dessverre, det kan jeg ikke hjelpe deg med.. Var en periode hvor jeg lagde gratisdesign til alle, men gud hvor slitsomt det var. Nå er det virkelig bare neinei, ikke noe fiksing på svart bakgrunn her og der.. Dessverre :- )

Det var alt for denne gangen! Veldig mange som har stilt spørsmål om ting og tang, godt å få avklart noen nylig stilte spørsmål.. hehehhe.


- har du noen spørsmål??

hei fyrverkeri

Heisann!!!! Sjokk at alle har "baby, your a firework" som overskrift du.. Jaja, kan jo egentlig bare begynne å fortelle om hva jeg har gjort de siste dagene, for de FÅ som faktisk lurer...

På Torsdag dro vi til Sverige hvor jeg kjøpte to skjorter, og endelig fikk jeg kjøpt Beatles t-skjorta som jeg har siklet over leeeenge(<33333)På fredag flyttet jeg ned masse forskjellige ting fra rommet mitt for å få bedre plass! Og hvor glad og stolt jeg er!! Så var det jo nyttårsfeiringen:


Tok vel maaaaange flere enn dette, men det kommer fler senere :- )

GOD NYTTÅR FORRESTEN!!

- hvordan var nyttårsferingen din??

hits