PORTUGAL 2016


 

australia 2014

I sommer bodde Mamma, søsteren min og jeg på Bondi Beach i Sydney i en uke. Australia har aldri vært en av stedene jeg har vurdert å dra til, men nå vet jeg en million prosent at jeg skal tilbake en dag fordi herregud så fin natur det er der! Flotte mennesker (for ikke å snakke om kjekke gutter rundt hvert hjørne), skatere, surfere og fine steder.

På det innlegget her setter jeg et random tidspunkt for at det skal komme ut for moro skyld og fordi jeg er kul og sånn. nyt
tiden har kommet

Jeg tok meg bare en liten kaffepause.

bleke håretHar hatt lyst til å bleke håret helt hvitt en liten stund nå. Bare for å kunne si at jeg har gjort det liksom. Alt handler om status og bucket-lister her i gården.

Neida, men jeg kontemplerer veldig på om jeg faktisk skal drepe håret mitt og bare gjøre det, eller bare kose med med photoshop og bleke håret mitt der for resten av livet. 

en stor jentekonkurranse

De siste to årene har jeg samlet.. eller.. samlet og samlet... kjøpt inn en del smykker osv til en stor jentekonkurranse som jeg har tenkt på å ha. Jeg må bare finne ut hvordan konkurransen skal være osv, men ja... Jeg skjønner egentlig ikke hvorfor jeg blogger om det NÅ, men headz øp lizåm.

Uansett, nå er det bare...13 timer til vinneren av buss-konkurransen, og jeg hadde satt VELDIG stor pris på om akkurat du orket å stemme på meg :- ))

Trykk på bildet for å komme inn på siden. Det eneste du trenger å gjøre er å like siden, trykke på foto og stemme på Kimberly Resma Iversen.

 

 

jula i film

Fikk endelig en rull med film fremkalt. Supergrumsete bilder, men det er så morsomt med overraskelser!
 
Mamma og meg!

Vi skyper med Kathrin

Grums

Fint.

Finere

Random

Random

Hage

Meg som dør.

Alt er uredigert!
Men om det er noen som faktisk leser det her, så hadde det vært fint om du gadd å klikke HERHERHERHER og stemme på meg! Lik siden -> Foto -> Meg på toppen! 

jada, jeg skal videoblogge

Jess, som om jeg ikke vet at det er videobloggene mine som får mest oppmerksomhet. Men hvordan skal man klare å videoblogge når datamaskinen klikker hver gang jeg starter opp redigeringsprogrammet? Nettopp, det er umulig. Det er nesten så datamaskinen knekker sammen av at jeg starter opp photoshop. Skal lete etter en ordentlig pc med en gang jeg har kjøpt bursdagsgaven til Mamma. Men imellomtiden får det holde med noen gamle bilder av ingen andre enn undertegnede!
DET ER FORTSATT MULIG Å STEMME PÅ BUSSBILDENE, EN GANG, HVER DAG (du må like facebook-siden for å stemme)

..
.
... 

- er det dødt her?

pluss med buss

Selv om lesertallet står på null, skal jeg fortsatt fiske noen stemmer av de null som er igjen! I høst drev medier på glemmen med en busskampanje som er å bli sett rundt på glommaringen bussene idag. Noen av bildene mine ble valgt ut! Vet egentlig ikke hva som skjer om man får nok stemmer(?), men hadde uansett vært kult å vinne hva enn det er!

Så det er bare å gå på facebook(ELLER TRYKK HER), trykke på stem på bidrag og inn på foto også er bildene jeg har tatt av Malene på toppen! :- )gleder meg ikke

.
.

Det var kaldt idag. Vi begynner på skolen imorgen. Gleder meg.. ikke................. Tåsfojømdløkncd

det nye året

Siden det er 13 i året, betyr det at hele 2013 er et ulykkesår? Just wondering.

Jeg har vært syk de siste to ukene, med renna både foran og bak ;) digg!

Spydde ut av vinduet på rommet mitt her om dagen. Jeg klarte ikke å ta av barnesikringen og.. det rant ut og ned kan man si!

Ble noen fine nyttårsbilder, ja!

Okei, dette sugde.

Var noen bak huset som kosa seg med frusere(?) GØY.

THUMBS UP TO 2013.

en ny start

Det slo meg at jeg kun har blogget to ganger i hele desember, og at "hitsa" på bloggen også stiger sakte, men sikkert nedover. I det siste har jeg rett og slett ikke hatt noe å blogge om. Jeg har tusenvis av video-ideer som bare ikke lar seg utføre.. eller jeg er for lat til å gidde å redigere. Mye av det er fordi datamaskinen min er 8907439 tastetrykk fra å kollapse, og den jobber tregt. MEN DET ER IKKE DET JEG SKAL SNAKKE OM.

Jeg skal vise den ene leseren jeg har(som er meg) hva som har skjedd fra januar 2012 til desember 2012.

I januar hadde jeg rødt, langt, flammende hår. Og btw, Kristin vil at jeg skal få rødt hår igjen. Hell no... Og her har vi masse bilder av meg i snøen. Jippi.

Jeg var som ketchup og sennep. Gul og rød. Februaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaary air.

Jeg begynner å lure på om jeg har satt bildene i rekkefølge her? Men dette skal være mars og jeg lagde gratisdesign numero dos. OG Kristin og jeg ble stoppet av en jente som ville ta bilde av den hippe stilen vår.

Kristin og jeg var i London, jeg fant noen dritfine bilder av meg fra 2006 ogsåå farget jeg toppen av søppelkassa brunt. I april?

I mai lagde jeg øye-gifer i photoshop, la ut bilder fra London og chilla i varmen.

I juni/juli fant jeg de gamle kameraene som funka, men som ikke funka helt ettersom da jeg fikk negativene var alle blanke. MEN JAHHAHAJDHD vent til desember!!!!!
Jeg var også i Filippinnennenene med familien og dro til Manila for første gang. Jeg ble jo sett på som en dronning ettersom jeg er blekere enn alle der. LOVED IT.

I August klippet jeg alt håret av og tok kule testbilder og tok bilder av Malene og var alene hjemme i to uker og spiste mat og bæsja masse.
Savner egentlig at håret mitt var sååå kort :s

I september/oktober fylte jeg 17 år. Føler meg kjempegammel, også dro vi på biltur til Stockholm og chilla der. Tok bilder av Malene til en bussreklame drit

Trenger jeg si mer? I November

Til jul fikk jeg 50mm 1.4! Siklet leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeenge etter den skal jeg si deg!

HELT FANTASTISK DYBDESKARPHET. OMGGGGGGGGGGGGG. MEN low and behold, igår hadde vi besøk av noen kule folk som ikke hadde bruk for filmkamerat lenger OOOG:

SEEXY.

GODT NYTTÅR!

et år og nå


DA JEG VAR EN FLINK BLOGGER

gratulerer med dagen

kos deg
 

 

mariongustavsen @ blogg

 
Dette er Marion Gustavsen. Hun liker å ha mat på hodet. 


dette irriterer meg

mitt liv er over

"Hei jeg er singel og leter etter ei som vill bli sammen med meg, jeg er 16 år og leter etter ei jente i 13-16 års alderen så hvis interessert Add meg på face Vidar Gr*******n (har skole bilde med grå bakgrunn dom profil bilde) og send meg en sms på mobil 4******* :)"

Det er en kommentar som er i "singel jente 15" innlegget som jeg skrev i 2010 eller 2011. Dessverre er jeg blitt 17, så jeg har ikke sjans på kjære Vidar. Akk ja...

Husker ikke om jeg har lagt ut dette bildet før, men ja.

Imorgen skal jeg være på skolen til ni (JA, NI PÅ KVELDEN) for å gjøre ferdig videoen jentene og jeg har jobbet med de tre siste ukene. Blir deilig! Skal bestille pizza og greier :- )

 

- sup`?

flink flink flink

Herregud, er det mulig å være så dårlig til å blogge? Jeg har en god unnskyldning da, ettersom vi har et filmprosjekt vi må filme ferdig. Men neste uke eller noe sånt noe(eller aldri mener du vel) skal jeg være flink. Jeg elsker å være flink. Akkurat nå er jeg kjempeflink fordi jeg gamer og blogger samtidig. FLINK!

Så nå skal jeg være flink å spise kjeks og game samtidig. FLINK. Ordet "flink" begynner å høres litt rart ut..


dette er gøy


Er på skolen mye lenger enn det jeg burde være. Imorgen blir det ingen blogging. jEJJSDJKSLD Nå skal jeg hjem, spise mat og se på PLL.

MAUD ER AWEZOMMMMME!

å kjøpe


Idag skal jeg prøve å grave ut 400 kr fra lommeboka. Jeg har 130 kroner på kontoen. Dette blir lett.

meg og mein coffee

Akkurat nå venter jeg på codcodcdocodocodcoodcoodcodocodocodocodocodocodocodoocdocodocodoco og at kristin skal begynne å bake... jeg vil spise opp alt hun lager. DIGGDIGGDIGG

Imellomtiden skal jeg lage potetmos-patties, drikke kaffe, glede meg til imorgen for da kommer Black Ops II ut og danse i undertøyet :- )lørdagsjobb

Mamma er på jobb idag. PÅ EN LØRDAG.. I OSLO? Og jeg har nettopp blitt ferdig med å gjøre rent, halleluja
Så da er det fest hos meg helt til mamma kommer hjem. Og med fest mener jeg heftig gaming og hard rock. Fikk ENDELIG forhåndsbestilt black ops II - og jeg er nesten død. Jeg fikk med en plakat OG Kennethbby er så snill og gir meg T-SKJORTEN. OMG OMG JEG DØR

Sup?

 

- gamer du? PS3 HÅPER JEG..

meg idag

.
.

Lagde nytt design til Carine idag. CHECK IT OUT

pakken fra posten

Fikk endelig pakken fra posten som har lugget der i sikkert et år snart. Neida, men jeg er superduperfornøyd, og jeg tok noen dritstygge "innkjøpsbilder". Man ser så vidt hva det er, men innkjøp er det vel uansett!

Hah, herregud så skjevt jeg satt bildene, men en kjole og en sykkelshorts-aktig ting, men nå skal jeg trene litt pilates og rydde rommet. FLINK JENTE!!

- trener du`?

endelig

Etterpå skal jeg hente pakka jeg har ventet på i flere uker. Jippi! Nå skal vi snart på en animasjonsfestival med klassen. Eller så er jeg allerede der. Her kommer kule webcam-bilder fordi jeg har ikke md kameraet på skolen!

Vi har ikke så mye å gjøre.
- hva gjør du?
 

@ heifjez

Kristin tar all fritiden min. Skyld på henne!

Me sorting out stuff.

too big.

 

 

- liker du pizzasnurrer?

wembac-fri

Skulle egentlig blogge da jeg var på skolen, men så fikk vi ENDA en presentasjon til neste, neste, neste uke. Føler at det bare baller seg på med drit og testikler. Hva?

Det fine med det er at nå slipper bloggen å få webcam-bilder! Yes, nå prøver vi oss på ENDA en wembac-fri uke. Må bare lære hvordan jeg skriver det først. Men siden jeg er for lat til å å ut og ta bilder, tar vi et annet et:


 

- hva skal du idag?

fin måre å starte på

Ble positivt overrasket over hvordan jeg startet å blogge igjen. Jeg startet å blogge, med å ikke blogge(?) Gir det noen mening?

Nei, men idag følte jeg meg helt elendig, så jeg ble hjemme fra skolen. Og på gulvet har jeg vært liggende siden jeg fant ut at den nedre halvdelen av kroppen min var død og ikke orket å røre på seg..

Jeg har et halvt hode ser det ut som.

Nå skal jeg rote litt i kjelleren og se om jeg finner noe leftover potetgull fra halloween-festen jeg hadde om fredagen. sayonaraaaaaa

- hvordan er formen?

historiens pause

Igår, 2. November, fylte bloggen min 4 år!!! Det feiret vi med en kjempekul fest med boller, brus og kostymekonkurranse.

Jeg har "funnet meg selv" og jeg skal blogge. Dette feirer vi med årets styggeste bilde av meg:låner av Marion

ALLE BILDER TATT AV MARION dføldjdfjldjfldfjldjfldfldfldfncvnvdiohf sdo foesih fsiodhf osdøodsh odfh hd  dlhfdlhf ldfn ldnf lkdnf kldn fklndffl dflfn ldknf ldn fklndflkndfflkn dfln flkndf fkl dlnf ldn fkln dklf nldkn fl 

KENNETH, CATHRINE OG HÅVARD FRA KLASSEN. Vi kledde oss ut som B-gjengen fra Donald og Co.
Jeg tok det bildet her, så jeg har patent på det. Men vi spilte "mollyball". Det er vanlig volleyball hvor vi kler oss ut. Morsomt.

Vi kom til kvartfinalen og tapte etter det. Vi var kjempeflinke, men jegr har en prøve jeg må øve til. NATAT:

boarding up the windows

I det siste har det ikke skjedd noe uvanlig, bortsett fra en skremmende creepy kommentar! Den var til og med anonym, holy crap! Veldig random var det og, men når jeg tenker etter er det jo ganske kult. Jeg har en ekte stalker! Heeelt utrolig. Snart ser vi vel alle "naken-bildene" jeg LIKSOM har tatt av meg selv og da eller? Gleder meg.

Nå skal jeg gå tilbake til å ikke gjøre noen ting, jippi!
.
.over?


Kjenner at bloggingen virkelig får nedover nå. Det er sånne tider som det her hvor jeg tenker: Gidder jeg mer?

Jeg har ikke mistet lysten, jeg har mistet kreativiteten. GUD HJELPESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
MEN NÅ SKAL JEG SPISE FJORDLAND OG GAME :- )

bursdag


Idag har jeg bursdag! Dagen begynte med at jeg nesten mistet bussen(om det var en "blessing" at jeg rakk den eller om det var en "curse" at jeg måtte småløpe er noee jeg lurer på) g at vi måtte presentere bildene til bussoppgaven. Altså, bildene mine var fine for meg - men lærerene er litt bæsjete.

Men etterpå skal vi ut og spise sushi av alle ting! Krysser fingrene for at Mamma fortsatt gidder å lage medisterkakerrr

- når har du bursdag?

jentekveld

Skal på en jentekveld ikveld. Oh, det passa bra sammen, men det her er iallefall det jeg har på meg. Kjole fra H&M og sko fra Aldo!

Verste outfitbildene jegr har sett.

 

- hva skal du ikveld?

til sverige

Nå skal jeg til Sverige!!
et svar

Ti Anonym // Ja, man får generell kompetanse ved å gå Medier og kommunikasjon.


et bilde

- hva syns du?

Studio og terapi

Idag hadde jeg da lyd. Gruppa mi og jeg skal dubbe Shrek 2! Eller vi har egentlig gjort oss ferdig med det, så da har vi heller terapi/kose-time i et lite kott i stedet!!

Og senere ble det outfit-bilder av Marion og rydding av dritt

glede


God ettermiddag folk og røvere!! Idag har jeg for det første, ikke fulgt med i noen av timene og endelig fått meg en tolk! Maud skal nå oversette alt for meg på kinesisk. Jeg vet egentlig ikke hvorfor, men alle kule folk har en tolk.

Nå skal jeg spise og game og glede meg til bursdagen min (som er neste mandag) og selvfølgelig glede meg til black ops 2 kommer ut i November. Masse å glede seg til for tiden!!!

- gleder du deg til noe annet enn høstferien?

nytt til meg om tre

http://cdn3.pcadvisor.co.uk/cmsdata/reviews/3369816/Samsung_Galaxy_S3IMG_0044.jpg
Jepp, jeg har betalt helt selv. Fyyyyyyy søren jeg er flink

superrengjøring

Nå skal jeg gjøre rent. MORSOMT.


spisepinner

Bestemte meg for å bruke spisepinner med alt jeg kan bruke spisepinner til - selvfølfelig ikke kjøttkaker og poteter osv, men ris og sånn. Skal bli ultrajapse!


rabarbaraslang

.
.
.
.

Idag brukte jeg litt av min dyrebare tid på å ta bilder av meg selv! Det er ikke lett å få mojo tilbake etter en så lang pause av å ikke posere. Skal ikke si at jeg ikke var litt stiv i stokken for å si det sånn!

På skolen har vi fått et nytt oppdrag, så jeg håper det går bedre denne gangen enn siste bussoppgave-kampanje-drit-stygg-bæsj-hater-den. Men plusss pluss for at Mumford & Sons har kommet ut med et nytt album. YESYESYES Nå skal jeg spise rabarbara som vi stjal fra et museum idag. BADASS

sjuk

Idag var jeg borte fra skolen frivillig. Jeg får vondt i magen av tanken. OG jeg går glipp av en sikkert kjempekoselig bursdag på Pizzanini. Å være syk suger.
hvalertur

Nå skal jeg til hytta til Maud i Hvaler for en koselig kveld med alle fra klassen :- ) Blir så koselig!

Gammelt bilde.

frustrert


I de siste ukene har skolen bare vært frustrasjon! Eller... lærerene er bare dumme og de skjønner ikke at det å ta bilder for østfold kollektiv ikke er lett. Derfor skal alle i klassen gråte på mndag for... ja... for at de skal høre på oss. Om jeg var gift kunne jeg meldt meg inn i frustrerte fruer FOR SÅ FRUSTRERT OG DRITT LEI ER JEG, men etterpå kommer en video fraaa Sverige-turen fra forrige uke :- )

HIDGDJSKDJSLD

en lang dag

Idag dro vi til Østsiden(?) for å ta bilder i busser.. Og ja, det var veldig gøy.

Åh, så entusiastisk.

Gud, kan man bli mer entusiastisk?

Det ser ikke ut som vi gjorde noe produktivt(jeg gjorde iallefall ikke så mye av det), men det ble jo en del gode bilder på noen av mine kjære skolekamerater. Nå er jeg sulten, så jeg bestiller en stor feit og saftig brødskive med ost.

i'm on the pursuit of happiness


Fikk en brilliant video-idè av Ida istad, noe som betyr at jeg skal videoblogge litt oftere(hører jeg jubel?) Ettersom jeg suger på tekstblogging(noe også Kristin har gjort) og alle vet at Kristin og hennes blogg er energikilden til bloggen min, så ja.. :- )

Idag har jeg ikke gjort noe på skolen. Vi har liksom innlevering om to uker og jeg har ikke tatt bilder. Denne oppgaven suger. Så derfor har vi et bilde av en sur meg på toppen her...

-SKJER`?

vi har ikke noe å gjøre
Nå skal jeg på joker og gjøre meg fet. HERRHERRHERR. Andreas kveler og masserer meg, Keth vil være med på bloggen og Marthe har spydd. NAMNAM


kos kos kos

Starter morgendagen med å si: Herregud, jeg så ut som den verste bimboen på bildet i innlegget jeg la ut igår. Jeeeesus christ!

Igår hadde vi nok en koselig kveld med tapas! Vi sang sing-star og koste oss med utfordringer og kakeeee :D

Søt.
.

Stine,Maral, Maria, Elin, Marthe, Madelen, Mie, meg, Kristin, Janne og Malin :- ) Nora stod bak kameraet!

Norisssssss og Elissss

Eplekake!

Sjokoladekake!

Heftig sing-star duett!!

- hva gjorde du igr?

tmif

THANK ME IT'S FRIDAY LIKSM!! Nå skal jeg snart på Tapaskveld med jentannnn :- )


Hei

Hei. Går det bra? Jeg har det fint. Det er det jeg VILle si. Takk. Takk for meg. Hilsen Marius © Jeg er kul. Tar et bilde også. 

in the process

Akkurat nå må jeg gjøre rent huset. Kjempe gøy!!


kjøpt inn


MIRRRORS
.

lue, to strømpebukser, en hatt og en jakke.

Var nesten så jeg ikke kjøpte dem her siden de minna med litt om creepers. Og creepers er bare......silly

you make me feel good

Endelig har vi kommet oss inn på hotell! Har en fantastisk videblogg klar til deg når jeg kommer hjem! Men nå skal Mamma og jeg shoppe litt her i fantastiske Stockholm!

Dette var typ.. klokka fem på natta?

Jeg hadde litt dårlig benplass§

Her ser jeg på at Mamma og Kathrin pakker.

My awesome cowboy hat!!!

a waste of time


To dritfine bilder fra idag.

Nå skal vi snart dra til Stockholm! Gleder meg!! Det er jo så fint der. I og med at søstra mi skal flytte til Australia, så det er jo greit å besøke stedet en siste gang. Men selv om det ikke blir mye blogging fra min side(noe det aldri er) i helgen, skal jeg komme hjem med masse fine bilder av meg og Mamma sin driiitkule toyota!! Gled deg!!!

the best is here

Kathrin er tilbake!! Imorgen dropper jeg skolen for å være med på road-trip til Stockholm! Blir så gøy!! Pluss at vi skal dra inatt, noe som gjør det enda bedre!

Tatti lager pizza!
.
.


dette er livetkampanjer

Vi driver med kampanjer. Busskampanjer. Her har vi da Marte, Marthe, Maud, Kenneth og MOI. KULT

typisk

AKKURAT i det sekundet jeg går ut for å ta bilder, begynner det å regne. TYPISK!
.

Det er så fint med jenter som kler poser under øynene(ja, de fins). Synd at jeg ikke er en av ddem..

motivation

- videoblogge

- ta flere bilder

- blogge mer

 

...Dette er en liten liste over ting jeg vil gjøre, men ikke klarer. Hvor finner man motivasjonen??home is wherever i'm with you

Eller noe. Jeg er sliten, har vondt i skulderen og jeg vil bæsje på alle jeg ser på.


et svar

Ah, ser du sammenhengen mellom dette innlegget og det forrige eller? AH, jeg er GENUIAL!

Idag var jo første skoledag, og jeg ble ekstremt skuffet over at vi ikke fikk se førsteklassingene. Men vi får sikkert gjort det i løpet av uken. De er så søte, små og høyere enn meg, men likevel så bittesmåååå.
Men svaret på spørsmålet er(hva enn det er): Ja, jeg skal videoblogge igjen, men filene mine er på datamaskinen til Mamma, så jeg får ikke gjort så mye ut av det akkurat nu!gjett hvr kort håret er

Jeg lot Mamma gjøre jobben. Og du kan gjette hvor kort det er. Og siden uka nesten er ferdig, blir det webcam-bilder så lenge.  Kameraet må lade ferdig, hehe!I DIE


Jeg er så kul der jeg ligger på en stein. Og mer hadde superkimz ikke å blogge om. NATTA

jeg gjør det!

OKEI. Etter et helt år med farging og bleing av håret skal jeg nå kappe lokkene av. Jeg skal også bli sånn skikkelig japse, så jeg skal ha en sånn søt bob og være soperdoperkawaii eller noe. SAYONARA BITCHES!

Ikke webcam bilde idag. STOLT?

webcam

Dette blir siste webcam-bildet for uken!! SKAL SKJERPE MEG ASSS. (SÆRLIG)
Men nå må jeg rydde rotet jeg la igjen før teltturen. Nei, teltturen varte ikke såå lenge, jeg er bare lat!


i'm leavin'

Nå drar jeg snart ut til villmarken. Helt fantastisk!! Skal virkelig prøve å leve som de gamle camperne! Blant annet ha med pc for å se på skrekkfilm og bruke lighter for å tenne på den nymonterte grillen vi har.. Jepp, akkurat som de gamle indianerene!!!

SJEKK JEG ER LYKKELIg!!

I'M B(ALLS)AAAACK


Jeg har hatt bloggpause jeg.. Men jeg fikk sparken fra jobben min siden jeg saboterte hele driten. Så nå er jeg tilbake :- )'

Ikveld skal jeg telte. Ja, du leste riktig! Jeg skal TELTE med Malene ute ved vannet... Det blir sikkert KALDT!
Blogges senere, nå skal jeg dusje og dra til byen snart!

elsker webcam og blått hår

Har bare webcambilder for tiden. Men til det egentlige poenget. Jeg ville bare farge håret blått fordi jeg skal farge det brunt i løpet av uken.

Fristet veldig å farge hele, men det er litt for risky når jeg har så mørk ettervekst. :- )

Men det  å få HELT blått hår står på må-gjøre-før-jeg-blir-førti lista mi.


byebye blonde

Nå har jeg blitt drittlei av det blonde i bunnen av håret (SJOKK). Så da skal det bort. Farger det  knallblått imorra. BRB FFS.


snart tilbake

Idag kommer Mamma tilbake fra Filippinnene, noe som betyr at jeg slipper å ta buss til jobb, lage egen mat, bruke mine penger på å handle og jeg slipper sove alene i huset mens jeg hører masse skumle lyder!!! Deilig. Om to uker kommer jeg sikkert til å ønske henne tilbake til Filippinnene, men sånn er familielivetttt.. Skal også lage SUNN pizza til henne før hun kommer hjem! Det blir sikkert bra :- )

... sexy

jeg suger

WHOPS. Her var det visst en blogg.. Hehe, har vært på jobb de siste dagene fra klokka 8 til 4?! Jeg dør av kjedsomhet. Det er SCANNING av alle ting. Det vil si at du får en shitload med papirer i flere bunker og tar av stiften, taster inn dritt på datamaskinen og skanner alt, for så å sette en ny stift i hele driten. Jeg aldrer med ti år for hvert minutt jeg sitter der og svetter av meg væsken jeg har i kroppen.

Kill. Me. Now....Takk gud for at jeg tjener penger på det, ellers hadde jeg... gjort noe dumt.

Og dette er da de vakreste bildene jeg har tatt med det superkule kameraet på mobilen min. Fantastisk, ikke sant?

syk


Her ligger jeg da. Syk og snørrete. Gruer meg til jeg må sykle ned til Kiwi... Det suuuuuuger. Sånn her tilbringer jeg sommeren liksom.


hvor kan en plastlomme ta veien?

HAR LETT ETTER DEN HERSENS PLASTLOMME MED STUDENT- OG BUSSKORT. JEG KLIKKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER

HVORFOR MEG!??!

matlaging


NAMNAM

NAMNAM

NAMNAM

NAMNAM

NAAAAAAAAM

JEG ER SÅ FLINK.

Ser det ikke fantastisk ut?????

bilde og film-løs

Alle filmene jeg hadde på datamaskinen er på datamaskinen til Mamma - som er i Filippinene(lucky hoe). Sååå jeg har ikke noen videoblogger :(:(:(

 Men jeg tok bilder av Malene igår, så da har vi en liten smakebit.

Ble masse fine bilder!

ensom kattedameJeg skal være alene hjemme de neste to ukene!! Og jeg skal jobbe....... på et kontor.... HERREGUD, det blir som å leve alene og ha jobb. Tror nesten jeg går og plukker opp alle kattene jeg finner rundt huset, så jeg ikke er så ensom... Kattedame sier jeg....


en hel del bilder

Ahh. Hvor fantastisk det var i Filippinene. Håper vi drar dit til neste år, det hadde vært en dream come true liksåm. Men her har jeg masse bilder jeg ikke har tatt. Hadde nærmest en "personlig" fotograf i Manila. Nå bør du gjøre deg klar, for du vil bli misunnelig!

På flyplassen.

Hvor mange kroner tror du det her er? Det er bare 1000 kr....

På Mall of Asia. Et av verdens største kjøpesenter <3

Tatti og jeg hadde DEN krangelen om paprika igår.

I DIE.

Minner meg om den havfrueserie tingen som ikke på Disney for ikke så lenge siden. H2O(?)

...............

Jeg liker egentlig ikke rosa, men det var den eneste de hadde i min størrelse

DET VAR LØSE APER OVERALT. FAMILIEN MIN!

Manila-himmelen.

Mamma og tatti.

HIHEIHEUDDHIEHIHDLHd

 

- ER DU MISUNNELIG?

tilbake

Er tilbake fra fantastiske Filippinene og her i nekrofile Norge. Har blant annet skreket meg fra hjemme og til Kiwi, siden jeg måtte sykle.... JIPPI ELSKER NORGE.

Men feirer hjemkomsten med "sexy" undertøy som jeg kjøpte for et par uker siden.å bli sjekket opp

Åh herre! Du aner ikke hvor "alien" jeg føler meg her! Bare fordi jeg er "hvit-ish" blir jeg sett på som en dronning. Når folk kjører biler og motorsykler snur ALLE hodet sitt og nærmest kræsjer. Flere tuter på meg og i butikkene står det GJENGER med folk som jobber der og ... stirrer.

Senest... ISTAD var jeg på en klesbutikk også bare snudde jeg meg, og der sto det typ.... 15 gutter som bare nistirra og smilte... Kjempemorsomt....

Fant denne i lommeboka til søstra mi istad. hehe

dei sista dagane


HEI HEI! Klokka er nå ti på halv tolv i Filippinnene og vi er utmattet etter en dag med shopping! Vi har vel brukt ca..... 4000 pesos - som er ca 400 kr. OG DET ER INGENTING. HERRREGUD HADDE GLEMT HVOR HERLIG OG BILLIG DET VAR HER. Men har har vi meg, søsteren min og Mamma på flyplassene og flyet de siste dagene. Jeg har gått rundt med en blomsterkrans på hodet og fått altfor mange blikk allerede. Det er nesten litt skummelt...... MEN MEN! Skal prøve å få blogga litt meir snart, men skal snart sove........ HEHEHHEHEH NATTA

formaterer

Skal formatere datamaskinen idag, så det blir lite oppdateringer : - )

 

- hva skal du idag

å bli ropt på over høyttaleren

Var i Sverige idag. Ikke morosamt! Søstra mi og jeg gikk og ante ingen farer også gikk vi ut for å "ta en sigg" SOM JEG KJØPTE TIL HENNE MED MINE PENGER. BÆSJ NÅ ER JEG BLAKK BARE FORDI HUN SKAL RØYKE.

Iallefall, brått kommer Mamma og er helt "HVORFOR TOK DU IKKE TELEFONEN?!?!??! JEG HAR ROPT PÅ DERE OVER HØYTTALER" Og mer  fikk hun ikke sagt før vi begge nærmest lå på bakken og lo. Neida, men herregud !! Vi hadde bare vært i vår egen verden og kost oss. Og det var på Nordby Shoppingsenter folks!!


- har det skjedd med deg før?

hei sverige

Drar til Sverige nå snart! :- ) Må kjøpe inn litt til Filippinnene!!! HHEHHE, GLEDER MEG!

Var hos Fanny igår på filmkveld med noen fra klassen. Kjempe koselig! Spilte twister og greier!

Herlig oreokake som jeg nå angrer på at jeg ikke tok mer av.

"SUNNE" maten til Maud!

DU ER SÅ DIGG MAUDJOHANNESEN.BLOGSPOT.COM

Håvard liker å kline og susse på maten sin før han spiser den, han se!

Og Eline kysser lufta

Jeg veit jeg holder gaffel og kniv feil...

Godteri som jeg ikke spiste.

Fanny, Eline, Maud og Håvard står klare!!!!!
.


 

- hva gjorde du igår?

instagram

Da har jeg gjort det utenkelige! Jeg har fått meg instagram! Herregud, det er nesten flaut å henge så langt etter.. NEI, EGENTLIG IKKE. Men ja, Kristin vil  ha meg til å oppdatere ofte osv, så ja! Det er bare å følge meg!

JEG FØLGEER TILBAKE LIKSOM <33333

 Det er også en sånn fin "follow" knapp under innlegget :- )

når jeg kjeder meg

Drar jeg på motevisninger.
.

Hheheh, klarer du å gjette hvem det er jeg har limt mitt vakre lille hode på, skal jeg sende deg et bilde av ræva mi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


glemte meg bort

Whooops. Har glemt blogg og alt som har noe med data å gjøre idag, jeg! Men det er ikke fordi jeg har vært ute i det fine været, men fordi jeg har gamet..... HEHEHHEHhhehhehHEHHE

Sånn ser jeg ut når jeg bæsjer. heheh

 

- hva har du glemt?

premiere

.
.

Imorgen skal vi "stæshe" oss opp med hæler, kjoler og dress. Da er det nemlig premiere for filmen vår! Og hele VG1(bare media ofc) skal være med. Blir sikkert kult!!

"HARD" drive

Tok den lengste powernappen på GULVET I STUA(?) istad. Herregud, jeg hater å sovne midt på dagen!

Idag var video-gruppa ute på Vaterland og filmet en mafia-film. Kaldt? JA! Jeg ble søren med blå på leppene. Naturens leppestift <3 Og her har vi da det vakre coveret Kenneth lagde:
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/165841_430390540316413_470342768_n.jpg

bursdg

Igår hadde Marthe bursdaaag!! Gratulerer med dagen til henne på etterskudd!! Men selv om hun fylte år, feiret vi bursdagen til Kristin hos meg!!! Det var kjempekoselig og jeg har masse mat-rester igjen(JIPPIII). Jeg har MER en nok å spise! Kristin har da bursdag idag!!!! SÅ DA ER DET BARE Å GRATULERE HENNE HER

500 kr. spist opp.

....

Indianertema

Nora er alltid klar for action!! ;);););)

Marthe tar bilder av seg selv... neida...

MASSE GODT :D

GAVER

 

- hva gjorde du igår?

å ta seg selv høytidlig....

er en egenskap jeg er glad jeg ikke har.

HEI

Jeg kommer aldri til å få meg en kjæreste.

 

hei stryk

Ble som sagt trekt opp til eksamen idag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IKKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OPP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gud, jeg er så lykkelig!!!! Trodde jeg skulle dø da jeg hørte det. NÅ er jeg klar for sommerferie!

Kristin skal forresten feire bursdagen hennes hos meg ikveld, blir sikkert kjempekoselig med indianertema og greier. DRITLETT Å FINNE KOSTYME LIKSOM.
fullfører aldri


Jeg tegner hele tiden. Bare masse dritt. Til slutt ender jeg opp med å ikke fullføre det, og bare la det ligge. Skulle ønske jeg var SKIKKELIG FLINK

dagensssssss eksamen

GUD. Imorgen blir vi trekt opp til muntlig eksamen. Jeg krysser fingrene så hardt for at jeg ikke kommer opp, men læreren vår har så og si røpt seg!!! Noen i klassen spurte om han visste om vi kom opp og han hadde DET SMIMLET. Senere spurte vi han om hvilket fag(enten matte eller naturfag) og han sa: "EN AV DEM, HEHEHHE".

Så da gleder jeg meg til å stryke på tirsdag. YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSFSSSSUSSSSSCSSSSSKSSSSSSSSSSSSS

DAGENS AUTFAIT LIKSÅM

SÅNN FANCY FJORTISS STÅ MED "VINTAGE" KAMERA.

FOKUS.

- hva skjer?

lykkelig

Fant disse babiene i kjelleren. Det beste er at alle funker :- ) JEG DØR AV LYKKE.

Fra venstre: Ricoh Singlex TLS, Kodak Ektanar, En blits, Fuji Fujinon, Canon AF45M II og til slutt Fuji DL-90.

Også har vi polaroid kameraet. Er ikke sikker på om det funker enda.


en god gjerning

ER SÅÅÅ STOLT AV MEG SELV :- ) Idag fant jeg et busskort på bussen, også ga jeg det til bussjåføren også sendte jeg melding til eieren. HERREGUD JEG EER EN GUD.

Idag fikk jeg brått en elevplass på kulturskolen i Fr.stad. Jeg meldte meg på for driiiiiitlenge siden for å danse ballett. Nå er dagen hher! Og nå hadde jeg liksom lagt fra meg hele ballett-greia... Hmhmhmhmhm...

Hei "Elevnavn".

ULTIMATE BLOGGER!!

uinteressant

Må virkelig si jeg har veldig fine overskrifter for tiden. Guaahu, noen ganger skjønner jeg ikke hvorfor jeg i det hele tatt gidder å å blogge. Det er så pointless til tider. Og når til og med en MAUR har et mer spennende liv enn meg...tja... det sier litt :- )justin bieber

Jeg hadde en drøm om Justin Bieber i natt. JEG?! Av alle personer.

Noen venninner og jeg dro på en Justin Bieber konsert(og det var overraskende få som dro dit) Det var typ.... 200 mennesker? Han hadde ingen oppvarmingsband også var det en sånn DIGER promote-lastebil som kom jeg jeg begynte å hyle på kødd, så begynte alle andre å hyle også. Og jeg MÅTTE blogge om at jeg var på JB-konsert. Også fikk jeg en STRÅLENDE idè om at jeg kunne hoppe opp på scenen med et Superkimz-skilt  hånda. Jeg gikk opp på scenen for å teste det ut, så begynte han å le mens han sang på en sang som jeg ikke har hørt før - også våknet jeg.

DRITKULT, IKKE SANT?

JEG HAR JB-HÅR!!!!!!!

 

en vill dag

Idag var jeg med Kristin og bakte muffins..Unsuccessful! Det endte opp med at den første toppingen ble til vann og den andre ble brukt til.... noe annet :- )
.
.
.
.
.
.

dette er nippelen din.

 

- hva har du gjort idag?

hei annette

Svar til Annette: Jeg brukte Adobe Photoshop CS5..

Idag hadde vi en fin og kort skoledag, og jeg hadde noen fantastisk kule kjøretimer med kjørelæreren min. Idag kjørte jeg en limousin og neste gang skal jeg kjøre buss. Dritrått!!!

Jeg skal også selge linsa mi på finn.no! Håper noen kjøper den.. *hinthint*.

Nå skal Mamma og jeg en tur til butikken for å kjøpe ting så jeg kan lage mat imorgen!! SUNN POMMES FRITES.. TENK DEG DET!!

- har du kjørt før?

kim possible

Jeg har fri idag jeg <3 Og jeg har sett på Disney Channel og..... irritert meg over hvor kjedelig det er der også fant jeg denne: KLIKK OG SIGNER, TAR MAKS 3 min!!! <333333 KLIKKLKLIKK NÅNÅNmaral og mie bursdag

.

Dagens outfit liksååm. Aner ikke hvor noe av det er fra.. Eller jo, beltet er fra H&M :- )

 

- hva skjer ikveld?

gamle vaner

Idag skal jeg i bursdagen til Maral og Mie! Så nå må jeg ut og lete etter gave til Maral, ettersom jeg allerede har gitt gave til Mie! Det var en kjole og en scrapbook om du lurte.

Igår kveld falt jeg tilbake til gamle vaner(DIGGDIGG). Jeg filmet, gamet og sang mens jeg spiste popkorn... LOVELY.

Tenkte jeg skulle leke litt "gamer-babe". Det funket... ikke..

Men i og med at jeg filmet betyr det... VIDEOBLOGG. JESSSSSSSSSSSSSSSSss

- har du en gammel vane?

blondine og fornøyd

Lagde pasta, saus og baguetter til Mamsen idag! Stolt av meg selv!

Også har jeg blitt blond da. Platinablond!

Jeg er ganske fornøyd.


- hva syns du?

gjentagende


Bare like bilder, men jeg har ikke tatt noen bilder av andre enn meg selvfølgelig, tihihihi.

Imorgen skal jeg lage mat til Mamma og meg, som jeg har begynt å gjøre hver uke! JEG ER SÅ FLINK :)

- er du flink til å lage mat?

her er jeeeeeeg

.

Jeg bruker dagene på å lete etter kameraene Mamma har gjemt et sted i huset.. HVOOOOOOOOOOOOOORFOOOOR?!?!?!?

foten

På søndag var Marthe og jeg på foten for å være med på medie-avslutnings-fest. Lite visste vi at det kom til å bli andre boller!! Vi fisket krabber og og grilla alene(usosialt ja?) og bada litt. Kjempe koselig!

Vi hadde planer om å være der med Kenneth, DEN MEST AWESOME FYREN I HELE VERDEN SOM GÅR PÅ SPIKKESKOLE OG LIKER CHICKS SOM LIKER Å GNI SEG I FISK. Han er nemlig så awesome at Istedenfor å bli født som et vanlig barn, besluttet han å slå seg ut av livmora til mora si.
.
.
.
.
.
.
.
.

 

- kjenner du en som er så awesome?

du er teit

AH JEG VIIIIIISSTE AT SVERIGE SKULLE VINNE.

Men bare fordi Norge kom på siste plass er det ikke noe å være flau over(?)  det er èn person, èn sang - og det definerer ikke Norge i det hele tatt. Norge fikk iallefall 7 poeng i motsetning til når Jahn Teigen fikk 0!

http://en.nkfu.com/wp-content/uploads/2012/04/Loreen-1.jpg

hverdagen

Hverdagen min er hard. Jeg svetter hver dag, og jeg er lat. Jeg kan sverge på at jeg har lagd ørten videoer, men ikke orket å redigere dem. HVORFOR? Jeg skylder på medier og kommunikasjon, men imorgen skal jeg på gjort ferdig noen videoblogger.

Imellomtiden kan du kose deg med en reklame Marthe, Elisabeth og jeg lagde for ikke så lenge siden :- )

stekær


er ute og stekær i sola, gjør det du og!

miss marple
Om fem minutter begynner Miss Marple på NRK1!! Det er superspennende!! GÅ OG SE :- D

jentekveld.

Igår hadde Maral, Malene, Mie og jeg en koselig kveld med pølser og potetstappe og smeltet sjokolade og jordbær. NAM NAM NAM. HER HAR DU BILDER

Se på kjolen miiin! Har stått og snurret i flere tiiiimer snart :- )

Vakre Mie som elsker meg.

Grønnsaker som jeg ikke spiste.

skåler som Mie la på benken.

Agurk som Mie skjærer opp.

Fint og dekket bord.

NAM.

NAM.

NAM.

SKUMLE MARAL.

SKUMLE MALENE.

FINE ARMEN.

LATTERKRAMPE

Mie begynte å gråte av bursdagsgaven miiin <3 tihiihihi

Og til slutt har vi fantastisk smeltet sjokolade og jordbær!!!!!!!!!!

- hva gjorde du igår?

hei mie

Nå skal jeg til Mie og overnatteeeeeeeeee der med Maral og Malene! Blir sikkert kjempekoselig :- ) Har også på meg favorittkjolen miiiiin!!kjære landsmenn

Gratulerer med dagen kjære landsmenn!!!! Nok en gang skal vi feire 17. mai(med regn). Men idag drar jeg til Fredrikstad med Marthe for å se på de kule Fredrikstadfolkaaaa og forhåpentligvis ta masse karuseller :- )

KOS DEG!!!

et tegn

Dette er et godt tegn på at folk ikke leser hva jeg skriver(Ikke at jeg bryr meg så veldig), men jeg skrev i forrige innlegg at jeg IKKE kom opp i skriftlig eksamen og da fikk jeg dette: "uff, stakkar deg! lykke til dahhh". Det er så synd at jeg ikke kom opp :(:(

Men til andre flasker. Imorgen er det 17 maaaai, og jeg er ikke i stemning. JIPPI.exzamen zuger


Som du sikkert ser så er vinduet mitt under konstruksjon - og jeg hater det. Det er megalite og.. stygt. Men til andre ting så har jeg IKKE blitt trekt opp til eksamen.... Takk gud for det! Men nå skal jeg dusje :)

 

- har du kommet opp i noe?

dette er frekke svar


Hva heter den svart-hvit effekten du pleier å bruke på bildene dine?
Den heter "svart-hvitt".
Hvordan får man knapper i headeren?
Du kan gjøre som meg og finne det ut selv :) Neida, men det er litt vanskelig å "forklare".
Hvordan redigerer du bildene du har lagt ut i det siste? Kan du vise de på en video?
Jeg vil helst ikke gjøre det. Det er bare å prøve seg fram, og jeg har min egen lille hemmelighet jeg ikke vil røpe til noen andre enn me, myself and I.
Hvilket program bruker du til å filme skjermen med?
Camtasia. Det er ikke gratis og du får ikke pengene fra meg <3
Syyyyykt fin header <3<3 Kan du lage ein til meg ?? plizz ?
Nei, nei og atter nei. Om du hadde spurt om det to år tilbake, hadde jeg gjort det. Men siden jeg er skikkelig voksen jente nå, må jeg bruke helgene mine på å sosialisere(få bruk for de 130 kondomene i skapet..(som jeg forresten aldri kommer til å få brukt (med sosialisere, mener jeg game))), være fjortissfull med vennene mine og selvfølgelig drukne i sjokolade og jordbær. Selv om 10% av dette var sant, så har jeg med andre ord noe annet å gjøre.
Fint av deg Kimberly: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=282347828524638&set=a.282340271858727.63724.224487907643964&type=3&theater
Tusen takk Malin....Ro...er! Jeg prøvde virkelig å få frem skjønnheten min her, ser jeg. Og jeg setter virkelig pris på at du tar deg til å gå inn på bloggen min, kopiere linken til bildet og kommentere at det var fint, for det var ikke unødvending i det hele tatt. Jeg elsker stalkere som deg <3333333333333333

//Ikke ta ALL teksten seriøst.. Jeg er bare frekk i virkeligheten, ikke på bloggen. I tillegg er jeg kjempesur på et familiemedlem som pisser meg off.

analkløe


Har filmet en analkløingsreklame i Gamlebyen idag! SPENNENDE. Skal si det var morsomt  å gå rundt og klø seg i ræva foran mange folk

disparate youth

free spirited only


Har ikke gjort noe annet enn å gjøre ingenting idag. Ikke noe spennende å blogge om heller og været suger. Imorgen skal jeg øvelseskjøre borte ved Veum. Skal prøve å unngå å bli innlagt imorgen.

Nå skal jeg se på gossip girl. NATTA :D

en dag med trening

De siste timene har jeg trent. JUPP, jeg har lite å gjøre.


fargerik

Det er fredag idag og vi har begynt på byggingen av huset! Idag tok en sexy mann ut varmepumpa vår mens jeg sto og tittet på (rørlegger)elektriker-sprekken hans. Neida, men ikveld skal jeg ut med Maral og Ida også ser vi forhåpentligvis mange kjente rundt hvor vi skal! :- )
.
.

Flott og fargerik topp fra Topshop!

.. I april

..Har jeg..

♥ Vært på jentekvelder, overnattinger og kost meg med venninner

♥ Barbert rævhølet... Angrer den dag idag!

♥ Redigert heftig mye svart-hvitt..

♥ Farget håret brunt. Eller gjorde jeg det i Mars?

♥ Kost meg i sommer-solen.

♥ Flettet håret til Mie ulovlig mange ganger.

♥ Vært driiiiiiiiiiitååååå. Neida, men hatt en ukes blogg-hangover, som vil si - BLOGGPAUSEE.

♥ Dratt til fantastiske London med Kristin (skulle akkurat laste opp bilde, men det gikk ikke?)

- har du gjort noe spennende i April?

varm dag


Idag har jeg gjort masse ting! Jeg får en helt fantastisk følelse i kroppen av solen som er ute og varmer oss. Har allerede klart å skaffe meg en skille og spist popkorn, vafler og hatt vannkrig! Det er sånn en 1. Mai skal feires!

Egentlig skulle jeg også dra til Fredrikstad med Malene også for å spise is, men så klarte jeg å miste buss- og bank-kort forrige uke!! DÅRLIG TIMING?
.
.
.
.
.
.
.

Også koste vi oss med negle-lakkering.

 

- hva har du gjort denne varme dagen?

raider opstad

Igår spiste vi deilig taco og (enda deiligere) jordbær med sjokoladee. Alltid like koselig!!

Vi fant også DEN FEITE hunden da vi var ute og gikk oss en tur og raidet hele Opstad. Hell yes.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


- hva gjorde du igår?

shtekker

.
.

Da kjører Mamma meg til Mie om noen få strakser. Håper Mie har satt fram pølsene, potetstappen og ølen. NÅ blir det vårkos!

fint skjørt


Digg å tenke på at vi morgendagen er... ikke fylt med skole ihvertfall! Ikveld skal jeg sove hos Mie ettersom hun er alene hjemme. Så da blir det fest og fyll ;***
Spørsmålsrunden kommer så fort jeg har fått redigert den som er ganske snart :- )

 

- hva skjer?

maral har en veldig fin rumpe

Igår overnattet jeg hos Maral med Mie, noe som var kjempedigg siden vi spiste pannekaker, is og jordbær <3 Også spilte vi(eller for det meste jeg) Nintendo NES.


Jeg stirrer på ræva til Maral, om du lurer. DEN ER SÅÅÅÅÅÅÅ FIN!!!!!!!!

Det tok lang tid å få til dette bildet. Og det verste er at pannekaka til Maral, dynket i is som den var, ikke kom med i bildet.

Også fikk Mie og jeg frokost på senga! fantastisk!

Også har vi dette superdeilige bildet med en random ball.

 

- har det skjedd noe spennende denne helgen?

ikke barber deg i rumpen

Jeg forteller denne historien uansett hvor smakløs den er for at dere skal lære av mine feil.

Det hele startet med som så mye annet at jeg hadde problemer med å drite. Nei, jeg hadde ikke forstoppelse eller problemer med løs eller hard mage, men det hadde med teknikk å gjøre. Det virket som om mine rumpehår hadde vokst til en sånn lengde at rester ble hengende igjen i den jungelen jeg hadde mellom rumpeballene. Det led til mye frustrasjon og jeg visste at noe alltid var igjen. Jeg greide ikke å riste det løs.

Det led til to alternativer: Det ene var å strekke meg ned med litt papir å prøve å knipe vekk det som satt der, noe som krevde kirurgisk presisjon for ikke å smøre alt utover rumpeballene da jeg selvfølgelig ikke kunne se hva jeg drev med. Eller alternativt bare ta papiret fatt og begynne å tørke og håpe at papiret i do ikke nådde en "Kan-ikke-trekke-ned" grense. Jeg satt og funderte på dette da jeg fikk en ide - som akkurat på det tidspunktet virket som en kjempeide.

"Det er min rumpe og mine rumpehår ikke sant? Hvor ikke bare fjerne alt sammen? Da vil det jo renne ut som øl fra en kran", sa jeg til meg selv. Dette vil gå ned i historien sammen med mange andre idiotiske uttalelser. "Hvor mange Indianere kan det være?" - General Custer, "Ser ut som en fin dag for en biltur!" - JFK og "Der! America On-line har full Usenet dekning!" - en idiotisk systemteknikker. Slik var min analbarberingsidé.

Jeg utførte oppdraget samme kveld med en billig engangs- bic-høvel og et håndkle til å sitte på. Jeg begynte nederst og barberte fra sprekken og utover rumpeballene. Jeg hadde begynt min rumpehårfjerningsprosess. Selvfølgelig måtte jeg av og til rense høvelen som jeg bare tørket på håndkle. Sakte men sikkert begynte mine boller og kløft å ligne de hår løse rumpeballene på en nyfødt unge. Til slutt tok jeg et siste strøk og gikk over mitt arbeid. Håndkle var fullt av hår og min rumpe var like glatt som elfenben. Jeg smilte og var fornøyd.

Åh hvor lite jeg viste. I dag har jeg stor respekt for rumpehår. Som alt annet i denne verden som gud lagde har det en mening med sin
tilstedeværelse. Det var jo ikke før jeg hadde fjernet det før jeg skjønte hvor mye jeg hadde tatt disse hårene for gitt.

For det første: Det skaper friksjon. Det lærte jeg neste dag da jeg skulle gå til skolen i stekende sol. Etter å ha gått i noen trapper på skolen begynte jeg å svette. Jeg tenkte at jeg skulle gå på do da jeg kjente noe ubehagelig. Svette! Det begynte å samle seg i sprekken min og en ubehagelig følelse når rumpeballene gled mot hverandre i hvert skritt jeg tok. Jeg rakk ikke å gå på do for jeg måtte rekke timen så jeg tenkte at det tørker sikkert!

Uheldigvis så gjordet det akkurat det. Men ikke uten at det hadde blandet seg med mikroskopiske partikler fra forrige gang jeg dreit. Da jeg reiste meg fra stolen da timen var ferdig så hadde det hele størknet og rumpe ballene hang sammen i en blanding av svette/rester kombinasjon. Jeg gikk hjem til leiligheten da det begynte å klø.

ÅH HERRE GUD hva det klødde. Det føltes som en armé med maur krabbet opp og ned mellom rumpeballene mine. Jeg jobbet intenst for ikke å trykke hånda ned bak der for å klø midt på gata. Jeg løp hjem så fort jeg kunne. Uheldigvis gjorde dette at jeg igjen begynte å svette. Når jeg endelig kom hjem så hadde denne svettingen gjort det slik at alt var fuktig igjen og rumpeballene mine gnei seg mot hverandre som to vårkåte frosker. Da jeg kom inn, kastet jeg av meg buksene og prøvde å tørke rumpa mi forran en vifte. 

Da jeg brettet mine to hauger av kjøtt fra hverandre kom en forferdelig stank ut og fylte rommet. Hver eneste hund i kvartalet begynte å hyle. Jeg hadde det verst av alle da den forferdelige stanken ble skutt ut fra vifta og traff nesa mi som en spade. Så da stod jeg der og kjempet for ikke å kaste opp, mine rumpeballer fra hverandre med en konsentrert aroma av min egen kroppslukt mikset med en lukt av bæsj blåsende på meg midt i ansiktet. Jeg hadde kun en tanke i hode. "Slik kommer det til å være til hårene har vokst ut igjen".

Noen uker senere etter at jeg hadde tørket rumpa ved enhver anledning fant jeg ut en annen ting hårene hadde gjort. Ventilasjon! Jeg prøvde å fise bare for å oppdage at fisen ble sittende fast mellom rumpeballene. Tilsynelatende så har to rosa glatte rumpeballer en vakumeffekt. Det var ganske frustrerende med en fis som føk opp og ned som en jordrotte. Og som at dette ikke var nok, må jeg igjennom enda mer tortur. Som alle som har barbert seg før, så vet man at hår som vokser ut igjen har en tendens til å være ganske stikkende. Du kan jo tenke deg følelsen av to rumpeballer som føles som nåleputer gnissene mot hverandre.

Vel det er nå det jeg gjennomgår akkurat nå. Et mareritt jeg ikke ønsker min verste fiende. Så nå sitter jeg her og lurer på om jeg bare skal hoppe ut av vinduet og få det over i et stor "klask".

Venner! Ikke barber rumpehårene deres!årsprøve

Hadde matte-tentamen idag. Gikk rett i dass!

Da jeg gikk ut av gymsalen vi hadde årsprøva i begynte jeg å gråte.... nesten ihvertfall! Men men, det er fredag imorgen!!! Gleder meg!! Uka har gått så fort. MEN NÅ SKAL JEG LEKE MED GLOWSTICKEN MIN :):):)

Meg idag tidlig <3

 

- hva har du gjort idag?

lekser?!??!?!


Kom på at jeg plutselig hadde lekser til imorgen. MEDIER OG KOMMUNIKASJON LIKSOM?!?! LEKSER?!??! I NORSK!!!??! Helt utrolig. Likevel hentet jeg Mie ut av skuffen og lot henne sitte med meg i sengen min. Jeg er SHNELL.

- hva gjør du?

london del I

.
.
.
.
.
.
.
.
.

Noen bilder fra London-turen til meg og Kristin :- )

 

- hva syns du?

jeg drar opp buksa

.
.

Sånn ser jeg ut når jeg drar opp buksa :- ) Jakka er også kjøpt i London på Zara.

Idag har jeg ikke gjort noe blogge-verdig, så jeg tok bilder av meg!!! ÅH I LOOK LIKE SEX

london-innkjøp

DETTE KJØPTE JEG I LONDON PÅ LØRDAG:

Briller - Urban Outfitters £16 Sekk - New Look £19.99 Shorts - Zara - £25 Topp - Topshop £28 Topp - VeroModa £25 Sko - Aldo £100 Sko - Aldo £100 Sko - Topshop - £28

10 pund er ca. 100 kr, så du kan gjette deg fram <3det går fort om dagen!

Først må jeg si at jeg har nesten glemt bloggen de iste dagene, men nå er jeg her! I det siste har jeg ladet opp til London tur med Kristin og vært med Mie! Ikveld klokken 22.00 går flyet vårt fra Rygge til Stansted. To all my English fans; I'm coming!!Tror ikke Kim ville lagt ut så mange urdeigerte bilder, men det er gjesteblogging på G!! (bokstaveligtaltass)

Jeg kommer hjem søndag ettermiddag, så på lørdag er det shopping, spising og kosing hele dagen, blir kjmpe koselig!

Hva skal du i helgen?

alenekveld

Ikveld er jeg alene hjemme igjen! Noe jeg på en måte gleder meg til(?). For da skal jeg drikke meg driiiiiiiiiiiiiiiiiiita på rusbrus og redbull liksom!!!! Neida, men jeg SKAL svare på spørsmålsrunden ikveld og da er det siste sjanse til å stille spørsmål!!(DU KAN KLIKKE HER)

Og er det ikke superlenge siden jeg blogget så tidlig på dageen? GEE-ZUZ! Jeg er så flink :- )

- skjer ikveld?

min hemmelige beundrer

Nå er Mie, glowsticken min her!

Vi koser oss (med vi, mener jeg meg) med plommer og facebook (og vann). hehehehehe.
Jeg har en hemmelig beundrer fra barneskolen også har jeg vært flink i gymmen og svettet som en gris. Nå skal jeg gå og drite.
Åh, så fint bilde du har hengt opp.

Snart kommer svarene på spørsmålsrunden, fortsett å sende inn!!!!!!!!!!!!!!!!! LINK HER

 

- har du en hemmelig beundrer?

rævdrassing


Har ikke gjort en dritt på skolen idag. Har vært i kantina med Kønøth og bare dratt ræva bortover gulvet og slikket taket. Så deilig!!!!!! Vi har også rullet nakne i regnvannet ute, fordi været er så ræva. Også på vei hjem løp jeg gjennom Tindlund kun iført klovnemaske og et blad foran gullkorna mine(???) også var det en gutt som kom ut av en brakke fra barneskolen og spurte om jeg var Kimberly, og jeg svarte ja ved å blende han ræva og si ja, også sa han HALLAAAAAA.

KUN EN LITEN DEL AV DEN HISTORIEN ER SANN :- )

- hva har du gjort idag?

Chixaa er her +swag ass!

Maral og jeg fikk påskeegg av Mie idag som har kommet hjem fra Italia! TUSEN TAKK<3 Nå er det sleepovertime siden JOHANNES er her ogsåå. Vi var ganske flinke istad og lagde oss mat (marals spesial pølser) love you guys<3

sorry for cam bilder dere :(

 

 SWAGGI GIRL! sup?


 

 

new header

Har ikke hatt så altfor mye å gjøre idag, så da ble det header-laging!!! OGSÅ må jeg informere om spørsmålsrunden som går og går i uendeligheten, og du kan stille noen spørmsål om du vil og det gjør du ved å klikke herererere!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Je svarær på de spørsmålæ som står i andre innlegg ogsååå(om klær(?) osv)


unge meg

Tenkte jeg skulle legge ut noen stygge bilder av meg.

Jeg husker hvor ille jeg strevde etter å kle meg som en gutt.. Det kom til et punkt hvor jeg begynte å "sægge"(?). OLOLOLOLOL STYGT.
jeg driter på meg

JEG KJEDER MEG!!!!!!!! RING MEG NÅ OM DU VIL FINNE PÅ NOE <33333


verdens beste er hjemme

Søsteren min kom hjem idag! Har gledet meg kjempe masse!!!!!!!

excuse my funky hair

Idag har vært en av de kjedeligste dagene så lang. Har ikke gjort NOE. Og det er skikkelig deprimerende........

Jeg klarte å sovne i det her igår . Excuse my funky hair.

chill frill grill


Været er herlig og nok en gang har jeg noe å gjøre!!! Ikveld er det påskekos hos Marthe med klassen :- ) og jeg GLEDÆR meg! De siste dagene har jeg så vidt sett Mamma, but it's all goooood! Kommer også noen gamle videoblogger i løpet av dagen. Nå skal jeg spise tre dager gammel kake <3

- hva skal du denne vakre mandagen?

grillings


.
.
.
.
.
.
.
Kose oss med grillpølser og bacon hos Maral med Mie og Johannes igår! Og jeg var(selvfølgelig) grillmester :- )

Johannes kom sent, så det ble lite bilder av han - bortsett fra med kjøteren til Maral da, ettersom de er bffs! Det ble en thailandsk skrekkfilm som ikke var like skummel som jeg husker den, men det var bare oppvarming til neste skrekkfilm! For nå er det filmkveld hos meg!!!!!!!!

- hva skjer ikveld?

venninnekonkurranse

Ida, fra medieklassen og bestevenninnen hennes, Frida har da meldt seg på venninnekonkurransen for Sunsilk! Siden de er så pene, så må man jo nesten bare stemme på dem!!

De leder med stemmer fra før av(tror jeg) og jeg vet hvor mye jeg hadde satt pris på at noen stemte på meg om det var meg, så om du har tid - hadde det vært fint om du hadde klikket HER og stemt på dem!!http://woxcamp03.wox.no/lowe/sunsilk/friendhair/Media.axd/f9711ffb-480a-4324-934d-51e5be2c477a.jpg?Module=ImageProcess&ScaleMode=ResizeProportionally&MaxWidth=447&MaxHeight=383!

negativitet

- får bare være to uker i Filippinene i år. I am pissed!!!!!

- jeg går glipp av hovefestivalen.

- jeg må begynne å kjøre med kjørelærer 17. april. Jeg gruer meg

MEN TILBAKE TIL DEN POSITIVE SIDEN! Idag skal jeg sove hos Maral med Mie og vi skal grille og kose oss med skrekkfilm! Blir gøy!

kjøpte kake til MÅD idag siden hun hadde bursdag igår :D

positivitet


♥ Herregud!!! Det er bare 22 dager til Kristin og jeg skal til London. Jeg gleder meg helt sykt!

♥ Det er også 22 dager til vi skal utvide huset, gleder meg til det og!

♥ Om 2 dager, er det påskeferie! DIGG.

♥ Imorgen begynner vi kl.10.00, deilig!

♥ Jeg venter masse ting i posten, og jeg gleder meg!

♥ Skal gjøre så mye mulig i påskeferien, og jeg gleder meg til det og!

- skjer det mye positivt?

selger en kjole

Ja, siden jeg ikke er helt klar for å gi bort en kjole jeg kjøpte for typ, to uker siden tenkte jeg at jeg kunne jo selge den her!!! Jeg kjøpte den på Carlings for 300(!!!) kroner. Noe jeg selvfølgelig angrer veldig på, for jeg kom på at jeg ikke vet hva jeg skal bruke den til!! Og den er sinnsykt fin, men hvis ingen vil kjøpe den bare gir jeg den bort til Fretex! (Kan ikke leveres tilbake til butikkææn.. sier vi)

AH, den er så fin! Men altså, du kan prute om du vil <33333333

SEND MAIL TIL: kimberlyiversen_95@hotmail.com om du vil ha den <333

innholdsrik dag med heifjez

Idag var jeg på skolen fram til 15.00(!!!!!!!!!!!!!) når jeg egentlig kunne dratt 09.00(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) bare for å ta buss med Kristin, Malene og Maria hjem. Alle(eller veldig mange skoler fra Østfold) dro til Glemmen for en prisutdeling av en eller annen bok, og der møtte jeg bestevenninna mi fra sjuende klasseeeeee, Ranveig - kjempe koselig å møte henne igjen!!!!!!! :- )

Etter det var det enda en tur til byen med Kristin.

Whoop whoop. Kristin er ikke så blek

D'AAAAW YOU SO PRETTY

Var sommer ute, så jeg gikk i skjørt

PRETTY X2

SUSHIIIIIIIIII!!

Wannabe-sushi-elsker! Det er fritert kylling

Ble forresten stoppet av en jente som syns Kristin og jeg gikk i "mote-ishe" klær i Fr.stad så hun tok bilde av oss! Kjempe moro!!! Så jeg gleder meg til å se bildet og motebloggen.

- har du hatt en innholdsrik dag?

favorittbukser

.

Hatet egentlig disse buksene, til jeg rullet i dem istad. NÅ ER DEFAVORITTBUKSENE MINE <3 Det er supergamle Levi's som jeg er glad for at jeg ikke klippet i.

big time

Mie har overnattet hos meg idag(for første gang) og hun facerapet meg BIG TIME. Her snakker vi status-oppdateringer mens jeg sov og kommentarer her og der. Hun er så snill, jeg sitter fortsatt og retter opp i det hu har holdt på med <3333333333333333
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/295273_320632807999797_100001592416389_890945_1851733711_n.jpg
TAKK FOR DEN VERSTE FACERAPEN NOENSINNE, PUS <333333333333333333

Vi var oppe og skypet i hele nattttt, kjempe koolt!!!!! GLEDER MEG TIL NESTE GANg

nytt og spennende

Har vært såå flink! Jeg har gjort rent, jeg rydder, venter på at Mie og Kristin skal komme OG JEG BLOGGER! Herregud, jeg burde nesten fått en pris for å være så flinkete!

Men jeg fant ut at jeg hadde masse videoblogger jeg ikke har lagd ferdig, med andre ord så har jeg halv-redigerte filmer som skulle vært lagt ut for år og dager siden. JIPPI!!

Herregud, jeg har mange iste-flasker

Også falt man da!!!

 

- hva skjer ikveld?

et innlegg om amalie

Jeg har da lovet en venninne av meg å blogge om en jente i klassen som jeg hater så ille at jeg nesten dør av at hun sitter ved siden av meg akkurat nå.

Iallefall, dette er da Amalie Hamborgstrøm
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/299065_2180310797175_1529091624_32207880_1358869343_n.jpgHer har vi da Amalie Hamborgstrøm, jenta jeg nesten boob-græbber!! Den jenta i midten kan vi bare overse, for hun er teit.

Amalie er da en (MILDT SAGT) veldig klumsete person. Hver gang hun stjeler pernger fra andre og kjøper seg en kakao eller to, greier hun å søle det utover ingen andre enn seg selv. Og det er HVER GANG! En gang klarte hun å snuble i bunnen av en trapp og kaste alt hun hadde i hånda rundt seg. AND GUESS WHAT! Hun protesterer hveeer gang jeg sier hun er klumsete. http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/385903_2946031056034_1419014592_3158677_11232028_n.jpg
Dette er da selveste Atle Pettersen og Amalie Hamborgstrøm. Etter at den gitaren ble signert av selveste AP(eller som jeg liker å kalle han; ape) sa hun alltid til alle at om de skulle spille på gitaren, måtte de ha genser på!!! Det var jo selvfølgelig fordi hun ikke ville at autografen skulle smusses bort.

Amalie elsker også å synge, så hun har sin egen soundcloud med masse fin musikk!!! KLIKK HER FOR Å HØRE

enda en tur

joggetur!!!!


flink tjej

jeg skal jogge, jeg! jeg er flink!
jeg må


Skal ta bilder av Mie, Maral, Malene og Kristin etterpå til skoleoppgaven vi haaaaaaaarrrrrrrrrrr. Jeg har ingenting å blogge om. Jeg kjeder meg. Jeg er sulten. Jeg vil ha penger..

 

Og shit! Jeg må tisse.

- hva må du?

glow sticks


jeg har besøk av mie, jeg!

jeg kalte glow sticken min for mie.

 

- har du en glowstick?

studioportretter


Dette er oppgaven jeg skal levere inn på onsdag! Og idag eller imorgen skal jeg ta bilder av fire personer til en annen del av oppgaven. Blir bra!

Var flere elever fra Tindlund som var på hospitering hos oss idag. Alltid gøy å se de små niende-klassingene!!!

sanger som rører meg

Vet ikke hvorfor, men fikk så lyst! Utrolig fine sanger å være deprimert til. Spesielt når man føler det de synger om i sangene.cinematic orchestra - to build a home


tamara gray - dance with my father


mozella - say it ain't so


michelle featherstone - coffee and cigarettes


bon iver - skinny love(egentlig alle sangene til bon iver)


sia - breathe me


explosions in the sky - your hand in mine

 

- har du noen rørende sanger

endelig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111

Fant fjernkontrollen til kameraet mitt igår!!!! ÅH JEG BLE SÅ LYKKELIG!!! NÅ KAN JEG TA EGO-BILDER AV MEG IGJEN :)

.

..

...

....

.....

 

- har du en fjernkontroll?

hva skal man gjøre liksom

Denne lørdagen har vært så treg! Vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg akkurat nå, ettersom tiden gårr sakte... HAHA, KØDDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Man vet alltid hva man skal gjøre når man har COD.

håret mitt veier mest sannsynlig mer enn kroppen min.

 

- hva gjør du?

blogg-lig selvmord

Tok de styggeste antrekks-bildene med ET WEBCAMERA!!! Men jeg skal ut med jentannn imorra, og jeg vet ikke hvilken kjole det blir.. Begge er i en nyanse av blå, men... vanskelig å velge!

Ah, det er NESTEN så jeg beklager for hvor sexy jeg er på bildene.. SEXYNESS OVERLOAD.

HOT HOT HOT.

 

1 eller 2?

kule studiobilder

Igår var Blits, Marthe og jeg igjen på skolen til kvart over ni ettersom vi skulle ta studioportretter til en skoleoppgave. Vi brukte blant annet Mie og Maral som modeller og da måtte vi jo ha noen fine venne-bilder også!

Også fant jeg noen kule filtere som vi brukte på bakgrunnslysa! Ble kjempekule!!

ELSKER DET BILDET!!

..

Bitch.

Elisabeth er glad!!

Maral, Elisabeth, Mie, Marthe og meg!!

..

..

.

.

 

- hva syns du om bildeene?

KAN JEG FÅ KEBAB??

ELISABETH R JAKOBSEN ER DEN BESTE I VERDEN <3

når jeg blir gammel, eller eldre, så skal jeg bli akkuratt som ho :)

elsker mie og marthe og da.

the next


Kjøpte denne snertne "jakka" til den neste personen jeg tar bilder aav :- ) DEN ER SÅ FIN!!!!

@ SKEWL

Nettopp gjort ferdig en awesome foto-oppgaveeeeee OH YEAH.

Da loner and I.

HALLA ABALLLA

JEG ER SUT. OG HER ER OPPGAVEN JEG LEVERTE INN:

SJEKK KJEKKE MARCIN :- ))))) HEI MARTHE :D:D:D Nå skal jeg bare slappe av til klokken fireeeee

 

- hva skjer??????

photoshoot

Stod modell for Elisabeth idag med Mie og Benedikte! Vi sto på toppen av Greåker Fort og vi ble nesten blåst ned!!! Det var verdt det da :- )

Farga også håret idag, så du får se det på bildene som kommer senere!!! Nå skal jeg tørke meg i rumpennnnnn


en kul veggg


SE PÅ VEGGEN TIL MIEEEEEEEE Æ.

:- D

Maral sover.

 Nå er jeg hos Mie. Maral har blitt facerapet, de har spist mat, jeg har drukket cola. Nå skal vi sove, natta!

 

 

 

KÆDDA VI SPISER(SKAL) KAKE!!!!!! AMUAHUAHUAHA

mamma er søøøt

Jeg venter på en pakke med klær. HVORFOR MÅ DET TA SÅ LANG TID?
Jeg venter på mat. BØSJ, men mamma lager til meg og jeg er glad i mamma hehehe, mamma mamma mamma

NATTAT JEG GÅR OG LEGGGER MEG :)

SE SÅ SØT MAMMA ER AAAAAa

 

- mora di er såå feit atteee - fullfør setningen

bloggete bloggesen

Hei og velkommen til dårligblogger.blogg.no!!! Nå skal ikke jeg beklage meg over at jeg suger på å blogge, siden det er min blogg!! SÅ SHUT UP!!!!

Jeg kommer nok til å være frøken dårligblogger fram til helgen, for jeg har visst TRAFIKALT I RAKKESTADx2!!!!!!!! FA-DUCK MY LIFE - for denne uken :- ) Skal bort på Torsdag også, og det er heldigvis den siste gangen. Da slipper jeg forhåpentligvis å sette foten min i Rakkestad.. på en stund!! DIGG DIGGETTI DIGGGG. Nå skal jeg spise, natta!!! 

Og siden jeg først skriver masse dritt, så kan jeg minne om spørsmålsrunden som du kan komme til ved å klikke her, her oooog HER.

 

- er du flink til å blogge?

fantastisk

Avicii-konserten var magisk! Tror ikke jeg har blitt så starstruck noensinne. Ble helt forelska :):):):):)) TIM BERG IN MY HEART FOREVEEEEEEEEEEERRRRRRRRRR

Men nå skal jeg på trafikalt grunnkurs, så jeg blogger meir ikveld eller imorra

AVICII

Stikker til Oslo nå, så blir det Avicii ikveld!!!!!! Gleder meg :- )Si hei hvis du ser meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

- skal du på avicii?

stay tuned!

hei kristin

mamma ødelegger

Skulle egentlig lagd mat med Kristin idag, men så kommer Mamma og ødelegger med påmelding av trafikalt grunnkurs!!! DRITT. Ble skikkelig irritert jeg, siden jeg ville være hjemme og nyte sola, men så må jeg dra HELT INN TIL RAKKESTAD? ØDESTE ØDE AV DET ØDE !??!?! DRITT.

Også tråkka jeg i bæsj idag. Enda mer drit!!

 

- hva skal du ikveld?

London-trip!1

Gleder meg helt syyyykt til April, for da skal Mamma, venninnen hennes, jeg og muligens Kristin til London for en helg :- ) Skal bli moro!!

 

- har du vært i london før?

happy cleaning

Idag er det rengjøring! Og jeg som egentlig bare vil sitte foran tv-boksen og se på frustrerte fruer :(

 

- hva skjer idag?

GE BORTSDAG

Skal i bursdagen til Kenneth snaart! Blir 17 år og greier :- )

Ikke dååårlig!!! Og siden fjernkontrollen til kameraet mitt er sporløst forsvunnet har jeg en hånd som kan brukes flittig!!

 

 

- hva skal du ikveld?

snart videoblogg

Kommer snart en videoblogg med Lexi(som har blitt hentet av moren sin) og meg og litt Mie :- )

Det var noen som lurte på hvor klærne var fra. Shortsen er en gammel bukse, toppen er fra f21(uuutsolgt mohaha) og lua er fra ginatricot.

re-inventing myself

Skal endre på alt på bloggen. Er så lei av den! Skal endre design, endre AAAAAAAAAAAAALT :- D


marals kjøter

Da sitter jeg her med kjøteren til Maral og venter desperat på at været skal bli bedre, noe det ikke blir! Har ingenting å blogge om heller, så derfor blir det webcam bilder!!!!


snart hjem!

Skal snart hjem og vente på at Maral skal komme med baconet sitt! Jepp, jeg skal passe på hunden hennes i vinterferien :- )
laaaaaaaan

Skal lane med Bliiiiiits og EGENTLIG Marthe(men hun er syk). Nå skal vi spise pizza. hade.

:))


jeg suger tihiihyhyhy

HEI!!! Altfor lenge siden jeg har blogget, men datamaskinen min har egentlig vært klar i flere dager også har jeg ikke fått den tilbake, men skal blogge igjen imorgen :- ))

Akkurat nå sitter jeg hos Kristin og ser på henne gjøre rent. AWESUMMMMMM
 

 

- how you doin?

på reparasjoooon

den fine datamaskinen min er på reparasjon. Og jeg gråter :- ( Neida, men har ingenting å blogge om og ingen bilder. BÆSJ
 

it's going to be a paradise

Skal ut med jentene ikveld og jeg gleder meg syykt! Blir så koselig å se alle sammen igjen å høre på musikk og leee masse masse :- )

Nå snart skal Mamma og jeg til byen for å levere inn datamaskinen(for service sjekk) også skal vi kjøpe inn litt godteri og potetgull til senere ikveld!

Gleder meg til sommeren ogsååå :- D


- hva skal du ikveld?

jeg. er. dum

Igår klarte jeg å nesten ødelegge datamaskinen(igjen liksooom).

Skulle til Kristin, og smart som jeg var la jeg en halvåpen vannflaske i sekken sammen med datamaskinen min. Bortsett fra en dritt skjerm-skade som er litt irriterende, funker den fint da <3 elsker datamaskinen min!

SE SÅ TÆN JEG SER UT!!!

Er i godt humør idag også :- ) FREDAG IMORGEN !!


 - har du noen gang sølt vann på datamaskinen din?

før, etter og etter etter

Har noen før og etter redigering på ett av bildene mine. Er ganske så stor forskjell syns jeg :)

ÅH SÅ FINE FARGER

Litt bedre

Litt bedre.

Jeg syns egentlig ikke at man er en god fotograf om man må redigere bildene sine for at de skal se bra ut. Så jeg er altså i mine øyer - ikke en god fotograf. Det er ekstremt mange som kan få mye bedre bilder uten å redigere dem, og jeg skulle så gjerne ønske jeg kunne det jeg og! Øvelse gjør mester!

Jeg redigerer jo selvfølgelig forskjellig fra gang til gang og alt avhenger jo av lyset osv. Men før du spør, nei jeg skal ikke vise hvordan jeg redigerer bilder.

- redigerer du bildene dine?

oh noooes

Har en oppgave i grafisk hvor vi skal lage buksereklame - og da må vi ta bilder av bukser, selvfølgelig! Skal egentlig ta bilder av Malene(som ikke har lansert(og med lansert mener jeg ikke fått fingeren ut av ræve og blogget) bloggen enda - derfor ikke link) HAHA, PARANTES I PARANTES. PARCEPTION :):):):)

Til temaet, så bare tok jeg bilder av meg i bukser i tilfelle jeg ikke gadd å gå ut i kulda(uten votter) for å ta bilder av Malene ute, så tar jeg bilder av henne i studio istedet! JA, GØY :D

Dagens AUTFIT LIKSOM

 

- gjør dere noe spennende på skolen?

holder på

Lager ett nytt gratisdesign. SNEAK PEAK:


hos maraaal

Da sitter jeg med rumpestumpen planta godt i senga til Maral sammen med Malene! Har hatt en hektisk og dramatisk kveld, men det skal bli koselig å ha en liten overnatting sammen - noe vi ikke har hatt på en stund.

Malene skla begynne å blogge igjen, og her er min liste til henne om ting hun skal blogge om.

Her blogger da Malene på sin 943047347-ende blogg.

SØTE!

- hva skjer?

gratisdesign


Lagd noe veldig simpelt som lett kan endres på :- )  KLIKK HER FOR KODEN

sjekket opp på bussen

På bussen idag ble Marthe og jeg sjekket opp på bussen!! Ikke dåååårlig :- ) Marthe fikk seg en 19 år gammel gutt og jeg fikk en fra den gamle klassen min. Alltid koselig å dra guttæne!!!

Jeg hadde egentlig ikke tenkt til å ta bilder av MEG OFCFCFC idag, men siden jeg ikke hadde andre bilder så tok jeg alikevel.

FRÅN USA ALSO KNOWN AS USA - så slipper du å spørre

SMILEPIA(..det mest irriterende "navnet" noensinne) DA LIKSOM

- blitt sjekka opp før? ););)

innelåst på doen

Idag ble Ingrid stakkars, innelåst på doen av.... seg selv! Hun gikk altså frivillig inn på en do uten håndtak. Endte opp med en jentedo overfylt av bæsj, blod, tiss, dopapir og ambulanser. Tullaaaa! Den døde(ifølge blits) vaktmesteren kom og reddet dagen. Og siden jeg ikke hadde med kameraet på skolen var det ingen bilder å komme med :- )

SÅ DA BLIR DET ETT AV MEG :)

GRATISDESIGNET BLIR LAGT UT LØRDAG FORRESTEN :):):):)

noen gjorde en feil da de...

lagde dette...

"Hyper, never shut up, like long committed relationships"

Det er en mild måte å si at jenter meg blå/grønne øyer er innpåslitne, påtrengende, irriterende, bråkete plapre-esker som elsker å plapre høl i hodet på deg.

Personlig misliker jeg jenter som babler i et sett til de grader, og jeg tror ikke gutter liker de noe bedre enn meg :- ) HOHA.

JEG BLIR SÅ IRRITERT AV AT ALLE SKAL STEREORYPIFISERE ALT. Blondiner er dumme, kvinner tilhører kjøkkenet osvs sv
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/401219_288712377827674_100000667413093_490679_1934394706_n.jpg

 

web web web webDette har jeg holdt på med de siste ukene. Lager design i Dreamweaver. Elsker det!! :- ) Fikk brått veldig lyst til å lage mange flere gratisdeign :););));)

 

- brukt dreamweaver før?

søren heller

Skulle egentlig akkurat lage videoblogg, men så fant jeg ut at jeg ikke hadde batteri på kameraet :- ) FLINK JENTEEEE!!!

Skulle iallefall videoblogge om en telefonsamtale som jeg fikk her om dagen. Jeg lå i senga, med min finstygge datamaskin på fanget hvor jeg var 5 sekunder fra å sove. BRÅTT ringer det. Jeg svarte(skjult ID) og hørte: "ER DET SUPERKIMZ?!?!?!??!?!??" Og jeg trodde selvfølgelig det var Kristin(siden hun alltid ringer med skjult ID) Og jeg svarte med: "JA, ER DET HEIFJEZ?!?!??!"

Det var det ikke da. Det var noen fra Øst-Agdeeeeeeeer! Jepp. hadde en finfin telefon samtale om kjendiser og hva man gjorde om dagen. Koselig var det iallefall :- )

 

- noen gang blitt ringt opp av noen som leser din blogg?

slikke gulvet

da skal jeg gjøre rent eller som jeg liker å kalle det "slikke gulvet" som jeg gjør hver fredag :- ) BLOGGES IKVELD
..
.

 

- hva gjør du etter skolen på fredager?

videoblogg: cathrinelfoto

En herlig videoblogg fra gårsdagen, redigert av Cathrine!

 

- er hun ikke flink?

redigerer videoblogg

HVEM ER BEST? JEEEEG


fredagsinnkjøp

Var i byen forrige fredag(ALENE!!!!!!!!!!!!) og kjøpte inn disse:

En små-stygg, rød bukse fra Cubus som egentlig skulle bli til en shorts(men den viste seg å være for liten til å bli en shorts) En mørkeblå bukse fra Cubus og en kortermet cardigan fra Cubus. HAPPY KRISTIN?!?!?!

TIL EMILIE: T-SKJORTA FIKK JEG I BURSDAGSGAVE, MEN JEG TROR DEN ER FRA CARLINGS.

sneakpeak

Gratisdesignet så langt!


 

bæsj bæsj bæsj


HÆR ÆR JENTAN MIINE <33333

Maral og Mie!!

Igår så vi på Miss Universe og håndball. Det gikk dritt, men pizzaen vi spiste var dritgooooooooooooood :- )) Alltid like koselig vetttttttttt.

 

 - hva gjorde du igår?

flytter

Bor hos Mie med Maral inatt! Blir koselig :- D

Var i byen for å se etter bukser istad - og jeg fant!!!!!!!!!!!! Så har jeg en ting jeg skal vlogge om imorgen, gleder meg!!
Og siden jeg ikke har tid til å dra frem kameraet - blir det webcam!!

EINSTEIN T-SKJORTEEEE

Dopa.

 

hva skal du gjøre inatt?

arkivsnok


Ikke et veldig pent bilde, men var et av de første bildene je tok etter å ha pusset opp rommet

omg det er torsdag

Ukene på Glemmen går ufattelig fort. Det er liksom friminutt hele uka - også er det fredag!!! Skal til Mie og overnatte muligens med Maral!! Også tar jeg kanskje med meg kameraet imorgen - VIDEOBLOGG.

Nå skal jeg bake, så det blir sikkert en teit liten video av det og :) Også dro Mamma til Sverige uten meg(igjen)


- hva skl du idag?

trodde jeg slutta

Etter en litt sånn fram og tilbake tenking, så er jeg tilbake!!!!!! Vurderte faktisk(brått) å slutte å blogge(selv om det egentlig hadde vært en pause som hadde vart i maks en dag) fordi jeg satt og bare stirret på klærne mine på gulvet og tenkte "gidder jeg mer?"

Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen, så leser jeg arkivet mitt og tenker "oml, jeg må blogge 84634 ganger hver dag sånn som føøøør!!!" Og som du sikkert ikke leste i forrige innlegg var jeg deprimeeeert!!!!!! :- )

Idag leverte vi inn en fotokalender, men Blitsabeth og jeg har annet å gjøre:

verdensmester i personløfting

døde av for mye løfting

døde

Ble gjenopplivet.

 

- hvor lenge har du blogget?

bak lukkede dører

Noe jeg har stusset litt på ganske lenge. Hva som skjer bak lukkede dører - annet enn dodører osv(for der vet vi egentlig hva som skjer;););)).

Men hva som foregår i hjemmet, utenfor skolen og blogging. Det er så rart at det kun er et fåtall - eller nærmest ingen bortsett fra du som vet hva som har skjedd. Og det er skummelt. Og det er heller ingen som spør.klipper håret


Skal over brystet

dette liker vi

Den sangen ble brått 3498384739847 billioner ganger bedre :- )

her er jegen roooolig dag

Ble ikke noe blogging igår, ettersom jeg var i bursdag hos Blits med Håvard, Marthe og Benedikte! Skulle egentlig vært fler, men ingen andre liker Blits.. Så derfor kom de ikke :- ) NEDDAAAAA

Men jeg var på jo sushi-date med noen jenter her om dagen! For å si det sånn - fritert kylling er best!!! (selvom det ikke kan kvalifiseres som sushi) Men det andre var egentlig litt sånn.. æsj - tror jeg.

ut på tur

Skal på tur med jentekveld-jentene(?) på SUSHIBAR faktisk. Lurer egentlig på om jeg tørr å smake på sushi(kanskje med øynene igjen). Men det blir iallefall kjempekoselig å se alle sammen! Savner de kjempemasse!!!
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/199718_1616131043075_1230305744_31358814_1165940_n.jpg
Blir noen av disse jentene :- )

et spørsmål

En liten flue hvisket i øret mitt og sa at jeg burde lage flere videoblogger. Tingen med det er at det ender opp med VELDIG mange skolevideoblogger siden det tar opp hele dagen min - og da har jeg ikke så mye tid til å videoblogge når jeg noen ganger har lekser, prøver osv som jeg må forberede meg til. Therefore - no videoblogssss. Men det er vel bedre enn ingenting?


Caffe Latte er goooooodt ja

når vi kjeder oss i foto...


"we are more alike, than different"
.

Retard.

hater egentlig stående bilder, men hadde berre det.

Og Marthe er den flinke fotografen.

Egentlig skal vi lage kalendere og ta bilder til de, men siden læreren hadde elevsamtaler.. HADDE VI ANDRE TING Å GJØRE :- D I LOVE GLEMMEN LIKZÅÅM.

Skulle også egentlig vært på minnestund for Signe Grandahl, som dessverre døde for noen dager siden. Men fant ut at klokken var litt for mye da jeg skulle til å gå, så jeg tenner noen lys her hjemme istedet. Hvil i fred, Signe!

 

everytime she closed her eyes

.
.
.

Hadde en fin fordypningsdag idag! Vi gjorde absolutt INGENTING. Bokstavelig talt ingenting. Hadde pause så og si hele dagen! MAXXXX DIGGGGGGG. Er i godt humør og jeg har nesten lyst til å gå ut i snøen for å filme meg leke.. skal skal ikke? ajajja, gjør det sikkert uansettttttt

 

- hvordan var skoledagen din?

en innlegg om en maud

Fikk da beskjed av Amalie og Maud at jeg skulle blogge om dem. Here it goes! ( Amalie kommer i et annet innlegg)

Maud Johannessen - eieren av DENNE BLOGGEN.
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/386280_2250097367041_1086442321_31938143_1170198053_n.jpg
Den raringen til venstre er da Maud. Hun liker da å gå lange turer ute i Torsnes som fra nå av blir kalt "ingenmannsland". Ute i Torsnes VETTØ, så har de jaggu meg en sjokoladefabrikk OG en skole!!! Det er da det såkalte "sentrum". Noe annet Maud liker å gjøre(selvfølgelig pga mangelen av internett i huset deres) er å gå tur med hunden, Madam Mim.. Eller hun heter egentlig bare Mim(noe som Maud understreker gang på gang). Til tider liker hun å kalle alle personer for feil navn. Hun kaller meg Fanny og Elisabeth Kimberly - raringen det ja.

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/304526_1998568918987_1086442321_31757521_2536765_n.jpgMaud er da også en heftig tilhenger av Dolly Parton og country generelt, så det blir hele 1MEDB tvingt til å sitte å høre på de fleste fellestimer - bortsett fra når Maud er opptatt av å lage videoblogger til meg av folk som skifter i gymmen og rett og slett taket.

Hun har også problemer med å bestemme seg for hvilken jakke hun skal gå i om dagen, ettersom hun fikk en ny en til jul! Og grunnen til det er fordi lommene på den nye jakka er for liten, og da har hun ikke nok plass til alt skrotet fra 2008 og fremover - som hun da har i de andre lommene. Men for å være litt sånn semi-seriøs så er Maud en fantastisk fotograf(syns iallefall jeg).

Og ja, jeg vet at det er "et innlegg" og ikke "en innlegg". <3

 

VÆR SÅ GOD MAUD :D:D:D::D:D::DD

x-treme

Har vært ekstremt snøvær idag. XTREMT SLITSOMT spør du meg. Nå må vi sikkert ha ake-dag i gymmen også.. Dritt!! En grunn til at jeg ikke har savnet skuulen iallefall...

Har egentlig ingenting å blogge om, siden det ikke skjer noe :(:(:(:(:(:( JAJA.

 

- snør det hos deg?

LAN og en nydelig stemme

.
.
.
.
.

Lastet opp litt flere bilder enn det jeg trodde, men inatt skal jeg LANE tetris og MW3/ Tekken 6/ Black Ops med Blits bare så vi får spilt med noen kjekke guttææææææææææææææææææææææææææææææææær.

OGSÅ vil jeg gjerne at du skal høre på Amalies fantastiske cover på soundcloud som du kan trykke på og høre på her. Lite digg å ha en syngende fulg i klassen for å si det sånn :- ) Går ikke en dag uten nynning fra henne <3

 

- hva skjer inatt?

mørketida

Det var helt sykt uvant å komme hjem fra skolen i mørket etter ferien!!! GEEZ. Men nå skal jeg redigere en videoblogg og spille litt og spise litt og drite litt og sånn, også skal jeg glede meg til fredag!!!!!!! Uka er snart over og det skal bli deilig med helg igjen - ikke skolelei igrunn.

 

- når slutter du på skolen?

too kewl for skewl

Imorgen er det skole, og jeg gruer meg til jeg skal legge meg! Jeg kommer definitivt ikke til å få sove - og jeg kommer til å komme dø på skolen! YES

Men da er det tilbake til kvelds-blogging!!! KJEMPEKULT!!! Malene, Maral og jeg var hos Kristin igår og hadde en liten "jentekveld" med (selvfølgelig) en bildeskyting.
.

gjetter på at ingen har noe imot at jeg legger ut dette?

 

- hva gjorde du igår?

bisj bæsj

Åh, skolen nærmer seg og døgnrytmen min er ikke klar for dette!! Jeg gleder meg litt for det da, hiihihihi. Jeg vil dra til byen og shoppe ettersom det er salg salg SALG overalt, men jeg er for lat. Skal/skal ikkke?!?

Samme det, nå må jeg for rævvvaaaaaa i gir og spise frokost.. Eller lunsj? Eller brunsj? jjajaja.....

 

- når starter skolen din?

nå er jeg våken.

Blame it on the internet.
..


 

- når sto du opp idag?

GODT NYTTÅRR!!

Feiret 2012 med raketter og ingen bilder :( men koste meg med Maral, Malene og Blits iallefall :D


- har du hatt en god nyttårsfeiring?

rengjøring

for siste gang i år!

Tok noen bilder av meg idaaaaaaag også :- )

Men nå må jeg tilbake til rengjøringen!!

- driver du med noe "nyttårs-rengjøring"?

rød hårfarge resultat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


RED

RED

RED

RED

SEXY.

Skal nok farge det ett par ganger til før fargen blir intens NOK :- )

 

- hva syns du?

dette er siste gang...

.. Jeg kan kalle meg ginger, for når Blitsabeth kommer skal vi begynne på hårfargingen! Det var jo nærmest enstemmig - så det blir rødt!

.

goodbye orange hair!!!

 

- har du farget håret ditt før? hvilken farge?

mitt stygge år

JANUAR 2011:
Tok alltid bilder i senga. Spilte alltid COD. Blogget aldri.

Husker så vidt denne måneden, men jeg husker at jeg ALLTID hadde kameraet på skolen og tok bilder av ingenting. Og siden det var en start på det nye året, prøvde jeg jo på bedre bilder også! Unsuccessful!

FEBRUAR 2011:
Klagde over alt og ingenting. Dro på Glemmen med Marthe(for å besøke medier) uten å vite at vi faktisk skulle ende opp der, sammen! Blogget egentlig aldri.

MARS 2011:
Fikk den jækla reguleringen på igjen og overredigerte bildene mine som et helvete! Klage på klage i Mars også gitt!!

APRIL 2011:
Ble hekta på "film"-kvalitet på bildene mine og pusset opp rommet mitt. Glad for at det ser 2387237 ganger bedre ut nå for å si det sånn! Også var det masse SOL!! I APRIL! TENK DET.

 

MAI 2011:
Fortsatt dilla på "film"-effekten. Tok tusenvis av bilder i rommet mitt og fikk et kjempefint bilde av Sara.. Jo, også klagde jeg på at jeg ikke hadde kjæreste. Også ble jeg anbefalt av Caroline Maria, som resulterte i 17 nye forespørsler også kom søta Camilla Børresen bort til meg og sa at hun elsket bloggen min på 17. Mai. AH, GUUD TIMES!

JUNI 2011:
Dro til Oslo med klassen og hang opp masse plakater av Superkimz! Beste ideen noensinne fra Kristin. Fant endelig ut hvordan jeg redigerte bilder. Dro og bada hver dag i en uke og hadde tidenes spørsmålsrunde - er fortsatt noen spørsmål jeg ikke har svart på da, men de kommer!!!

JULI 2011:
Fikk meg en ny linse(ettersom Kristin ødela min 50mm.. AHEM AHEM) Tamron 17-55, yes! Dro til Sverige i tre uker og kjeda RÆVA av meg. Gikk ned 4kg(!!!!informativt) ettersom jeg bare lå der og ikke spiste, og bare skata på ett ræva longboard. Også klippet jeg lugg, selv! Og jeg angrer ikke enda!!!

AUGUST 2011:
Dro på biltur med Kristin og hennes kjære. Hadde årets "photoshoot" med Malene på en sykkel i åkeren. Begynte på Medier og Kommunikasjon på Glemmen og elsket det! Hadde masse stygge webcam-bilder fra skulen.

SEPTEMBER 2011:
Hadde kameraet med på skolen hele tiden ettersom vi hadde foto. Hadde jentekvelder ute og kjøpte vinterjakka jeg bruker ENDA. Herregud, er det så lenge siden jeg kjøpte den? Kjente nesten ingen av de i klassen min og var bare kleintkleint til tider.

OKTOBER 2011:
Fikk bluescreen på datamaskinen, så jeg måtte bruke en ræva skolepc. THA BEST arrangerte en overraskelsesbursdag for meg!!! Og jeg ble 16!! Når det gjelder bilder - var det en drittmåned!!!!!

NOVEMBER 2011:
Innså at jeg elsker klassen min. Fikk endelig batteri til fjernkontrollen til kamera. Tok klassebilde. Farget håret rødt. Kjøpte klær for alt for mye penger. Webcam-bilder 24/7. KJEDELIG

DESEMBER 2011:
Pretty much bare bilder av meg gitt. Neida, men fikk ett spark i baken av sykkeltraktor og har nesten droppet webcam-bildene(stolt) Har lært mye mer om kameraet mitt (selv om jeg har hatt det i to år) og photoshop(selv om jeg har hatt det siden 8.klasse). Er faktisk mye mer sosial nå, altså ute med venner og jeg har tid til å spille COD i tillegg!!!!

Det har vært trist å miste kontakt med gamle venner, sluttet på skole. Men "i enden av tunnelen er det alltid lys" er vel noe sant, for jeg har fått mange nye venner og en fantastisk klasse. I'M SO HAPPY. OMG!!! Kan ikke tro at det er TO år siden jeg fikk speilrefleksen min. Har fått til ganske mye i år da!! :- ) Ekstremt langt innlegg. Tror ikke jeg gidder å lese det selv!!spist nok for fem år

Var visst ikke en "slakke" dag likevel. Brått så fant jeg ut at vi skulle på MIDDAG!? Koselig var det da - og nå har jeg spist nok for ENDA ett år. Åh, har virkelig putta i meg i det siste - og ettersom jeg ikke sitter på do så veldig mye, lurer jeg på hvor alt legger seg... Åh, jeg glemte å nevne at føttene mine har gått opp fem skostørrelser.

Nå skal jeg ta ett par bilder av søsteren min fordi hun vil ha ett nytt profilbilde på face.

 

- hva har du gjort idag?

idag

Idag skal jeg ikke gjøre noen ting! Bare spille, spille og spille. Men jeg tok en tur ut og tok flere bilder av meg(<3333) siden jeg ikke har noe annet å gjøre. TÆNK JU VERY MUTSH ffor responsen på hårspørsmålet. Det blir nok rødt, ja! Hvis det blir stygt er et jo bare å skinne seg :- )

double exposure<3SE PÅ DE FINE SKOENE JEG FIKK AV SØSTEREN MIN!!!

- hva skal du idag?

hårspørsmål!!!!!!!!

Okei. Er veldig usikker på en ting. Forrige forrige uke bleket jeg håret og lot det bli, selv om jeg egentlig skulle farge det rødt, men så ventet jeg litt. Og Blits og jeg skal farge det igjen på fredag, men skal jeg farge det rødt? la det være som det er? eller farge etterveksten "oransj"hele håret blir enfarget og ikke regnbue-ishish? WHAT TO DOO

Rød-fargen som vi kjøpte:

Jeg har da to pakker med denne. Trenger ikke å tenkte: "siden hun allerede har to røde, kan hun bare farge det rødt".

SÅNN HER SER JEG UT NESTEN NÅ:hva syns du jeg skal gjøre? 

sommerferie?

Da jeg våkna opp istad trodde jeg SERIØST at det var sommer av en eller annen grunn. Så ut av vinduet og det var sol liksom. I hate it so much! Akkurat nå burde det værra snø.

Etterpå skal jeg til Elkjøp med Mamma og Blitsabeth for å bytte inn en silikon-playstation-kontroll-deksel-ting mot en EKTE playstation-kontroll(siden Mamma kjøpte feil julegave) Også må jeg bytte inn skoene jeg fikk av søsteren min til størrelse 36 - for jeg fikk i 38!?!?!?! WTF. Dårlig kassadame!

Tok noen seriøst sexy bilder av meg istad, så de kommer etterpåååååååååååååååååå.

 

- VA SHER IDA?

jeg må bæsje

men jeg gidder ikke fordi jeg spiller.

 

- må ikke du bæsje?

det jeg bruker mye penger på for tiden

klær........

Beatles-toppen fikk jeg av Mamma til jul da<3

Også må vi ha med luene og den fantastiske bh'en min!

- bruker du mye penger?

fornøyd


Beklager webcam-bildet, men jeg er opptatt med å skyte folk på MW3. Enough said!!!! Black Ops og MW3 har helt forskjellig grafikk - vanskelig å venne seg til! Men vi får det til!.. vent.. er det nå jeg skal skrive på facebook om hva jeg gjør for at folk skal lese at jeg har fått MW3 eller en ekstra playstation-kontroll? Det er like før jeg sletter facebooken min heeeeer, det er så himla TEIT. SURSUR PISSED XXXCUT

- fikk du noe spesielt til jul?

god morgen jaa?

Herregud! Det er jul allerede! Tiden går så fort..

Idag ble jeg bokstavelig talt vekket opp av en megafon. NO SHIT. Mamma kom løpende inn på rommet og skrek: WAKE UP!! Bare for at jeg skulle se på tre nøtter til askepott(som jeg hater). Beste starten på en julemorgen!

Her er da våpenet!

Også truet Mamma meg med at jeg ikke ville få gaven min om jeg ikke spiste. Herregud, for en skummel familie jeg har!!

GOD JUL!

ut til byen.. igjen!

Idag blir det litt shopping igjen, men NÅ må jeg kjøpe en gave til Mamma. Herreguud, det er så vanskeliggggggggg!!!! Og det er lille juleaften OG snøen er BORTE. Jeg ber til Gud om at det skal snø inatt eller noeeee

 

- har du kjøpt inn alle julegavene i år?

en videoblogg imorgen!!!

Er hjemme fra Sverige-turen og jeg har brukt altfor, ALTFOR mye penger. Og jeg er ikke ferdig enda. Herregud!!!! HVA SKAL DET BLI AV MEG!?!??!

Mommy and meeee!!

Og en ring jeg kjøpte idag.. Egentlig så er den til søsteren min, men det vet ikke hun.

Kan godt være skikkelig rosablogger og ta bilde av absolutt alt jeg har kjøpt til meg selv(som egentlig ikke er så veldig mye)

 

- hva har du gjort idag?

fa...fanmail?

Her om dagen fikk jeg ett herlig "fanbrev" fra herlige Emilie Korneliussen, som da tok seg tid til å skrive noen herlige ord på ett herlig brev!! TUSEN TAKK!!! Herregud, at noen gidder å ta seg tid til sånt er jo helt utrolig!! GOGO EMKOR

:- D

Ett laaaangt og fint brev! (håper du ikke har noe imot at jeg poster det)

God jul til deg og!!!

- er ikke jeg heldig?

morrabilder

God morgen kjære landsmenn!!!! Denne dagen ser ut til å være en herlig dag. Mamma steker bacon i bar overkropp, sola skinner så ille at jeg nesten blir blind også skal vi en tur til byen etterpå :- )

Egentlig skulle Blits og jeg se på Saw 2 inatt, men vi var for trøtte(nok en gang) og snakket med svensker på chatroulette..IGJEN. Og siden kameraet står 3 meter unna meg, gidder jeg ikke å hente det for å ta bilder så da blir det KJEMPEKKULE WEBCAMBILDER!!!!

GINGER OG SVARTHETTE

Oransje er da ikke så ille...

 

- er du våken?

halveis ginger og blondine

Da gjorde jeg det jeg aldri ville gjøre. Bleket håret!! Skal egentlig farge det skikkelig rødt, men Blits syns det var så fint, så da venter jeg litt med fargingen.
 

Sånn ser det da ut:

er det nå jeg skal spørre hva du syns?

i hennes rot

Da sitter jeg i rotet som Blitsabeth har etterlatt etter inatt.. Vi skulle jo EGENTLIG se på alle Saw-filmene, men det endte opp med at vi bare så èn film!! Og da holdt vi begge på å sovne - klokken var jo seks eller noe!

Vi tilbrakte heller kvelden på Chatroulette med noen søte svenske gutter :- )

Er svartkleddd idag også :)

Og rett etter dette bildet, tipper bordet nesten. SKUMMELT!!!!

 

- når la du deg inatt?

bordet er snudd

'Ello everybodeeh!! Ikveld skal jeg ha ett lite Saw-marathon med Blits også kommer muligens Håvard imorgen og da blir det hårBLEKING og baking av muffins! Det blir artig!!

Først av alt må jeg snu alle bord og rydde rommet mitt(selv om jeg ikke har ett eneste bord på rommet)

HVOR BLE DET AV GULVET?

- er du veldig rotete?

"øver" på framføring

I dette øyeblikk sitter Blitsabeth og jeg i stuen min mens bordet blir snudd av Gabrielle. Vi øver på en fremføring vi ikke har begynt med en gang!!!!!!!!! GOOD WORK. Ønsk oss lykke til.

sexyyy

Også har vi bestilt pizza daaaaaa

YES.

- har du noen ting du må øve til?

gratisdesign?

Er i ferd med å lage ett gratisdesign, og det er jo så mye man kan gjøre!!! Så om du har noen tips eller noe sånt noe til hvordan du vil ett design skal se ut, så kom med forslag!

Håvard og jeg(som blir rørt av klemmen til Marion og Ingrid) og Erik. Bilde er lånt av Ingrid

videoblogg uke

Om du ikke har fått det med deg, så har jeg en vlog-uke på GANG! Derfor alle videoene og.. ja, alle videoene.

Idag har vi hatt Lucia-tog!!! Eller... Marion, Erik, Håvard og jeg gikk Lucia-tog.

Håvard, Erik, Marion og megg

Marion og meeeg <3


Erik, Marion og Håvard!! Håvard tok på seg en fin minecraft-hatt-ting.

//BILDENE ER LÅNT AV MARION.

 

- har dere lucia-tog på skolen?

blogghumør

Er i så godt blogghumør nå! Nesten så jeg bæsjer på meg her!! Men takk og lov for at jeg ikke gjør det.. for.. det ville vært fælt å tørke det bort fra det hvite lakenet mitt.... Too much information?

Leser i arkivet, hører på litt gammel musikk, gleder meg til helgen, kjærlighet blomstrer(bare ikke for meg).. Nei, nå ble jeg deppa... Nå skal jeg deppedeppe over hvor kjedelig kjærlighetslivet er og svare på spørsmål på formspring(som du kommer til om du klikker på kontakt meg) ...

YESYES.

ROCKIN.

- hva slags humør er du i?

derfor elsker jeg videregående


♥ Idag startet vi klokken 10:00.

♥ Vi så på Forrest Gump de tre første timene.

♥ Vi hadde ikke lærer de tre første timene.

♥ Imorgen slutter vi 11:30 fordi læreren vår er på seminar.

♥ Imorgen skal vi planlegge "juleavslutning" de to siste timene.

Og etter skolen skal Håvard og jeg bli med Elisabeth hjem, lage brownies og se på film. In your face til alle som ikke kom til Moss forrige uke.

- liker du å gå "hva-enn-du-går"?

DEN powernapen

Nå skal jeg faktisk pusse tennene og legge meg. Hadde ingen verdens ting å gjøre istad - så jeg sov heller på sofaen. DET VAR IKKE DIGG. Jeg liker ikke powernappppping. Nå er jeg promp bæsj trøtt og nå legger jeg meg,

FØR
ETTER


- liker du å powernappe?

hei hvor det går

Må bare få en ting avklart og få en slutt på det: JA, DET SNØR. GREIT? ALLE VET DET - INGEN GRUNN TIL Å BLOGGE OM DET/ SKRIVE OM DET PÅ FACE.

Sett bort ifra det, så har jeg to lange/kjedelige videoblogger fra mobilen og skolen som straks blir lastet opp på youtube :- )

Nå må jeg lese på en gymprøve som vi har imorgen! 86 sider skal leses!!!

- snør det hos deg?

ut på tuur

Da stikker Blitsabeth og jeg til Håvard i Moss!!!

sliten

Har omøblert i HELE dag, kjempe slitsomt!

Igår overnattet jeg hos Maral med Mie. Så på to filmer og koste masse med hunden til Maral(Som jeg skal passe i Februar)

Mie ville ikke bli fotografert :(

ER DEN FERDIG?

JA

FLINKE

:- )

Lexiiii

SIMBA

- hva gjorde du igååår?

omøblering

Nå omøblerer Mamma og jeg stua, så det blir videoblogger og mer av sånt bloggSTUFF ikveld :- )
i am pissed.

Var i Sverige idag. Fikk ikke kjøpt det jeg skulle. Jeg er sur!!!!!!!!!!!!! Men skal sove hos Maral med Mie ikveld! Blir koselig :- D


- hva skal du ikveld?

kink i nakken

I hele dag har jeg gått sånn her:

Og helt sikkert sett sånn her ut:

AUAUUAUAU. Nå skal jeg spise godteri.

 

- har du hatt kink i nakken før`?

tumblr tumblr

Fant ett av bildene mine på tumblr. Sykt irriterende at folk ikke linker til HVOR de fikk bildet fra, men re-linker selv. Jaja :- )


nytt design i løpet av uken

Er blitt dritt-lei av designet mitt, så nåå skal det bli noe helt nytt og etter det kommer det gratisdesign en eller annen gang. Men nå skal jeg hoppe opp og ned i dusjen helt naken for å få hengepupper og flere ideer.


Picasso

Picasso er virkelig en kul kunstner, jeg eeeeeellllskeeeeerrr kunstverkene hans. Jeg pleier å se og studere maleriene hans mens jeg hører på Mozart og Bach. Elsk!<333

Det er så inspirerende, jeg føler kunsten strømme inn i meg og bare... jaaaa.
min teite ønskeliste

Alle har ønskeliste til jul - det har jeg og. Fylt opp(ikke akkurat fylt opp men..) med ting jeg enten aldri kommer til å få eller ting jeg må kjøpe selv. Ønsker meg egentlig ikke noe spesielt heller da, men..

1. KULE KLÆR OG SÅNN.
2. ANKEL BOOTS
3. 50mm f/1.4 - SKAL KJØPES SNART.
4. Call of Duty MW3
5. En eller annen datamaskin som ikke blir varm/puster så mye.
6. Toriske linser som retter opp skjeve hornhinner.

KJØP TIL MEG!

- hva er på din ønskeliste?

desperate bitches

Ser på Frustrerte Fruer på tv2 bliss. Det er seriøst helt umulig å rive seg bort fra tv'n. HVORFOR? Igår ble hele kvelden/natten brukt på COD og Harry Potter. Digg? ja! Har også en video rett rundt hjørnet!


kveldens planer

Har vært syk idag, men likevel har jeg gjort rent og ryddet rommet. FLINK JENTE!

Nå skal jeg spille COD resten av kvelden :- )en liste fra Maud

Du skal blogge om :

- Hvordan det er å bli flink i vollyball

- youtube videoene til Maja og silje ( majacharlotte på tuben)

- Gnag såret mitt

- hvor kul jeg er

- hvordan det er å ha så gule bein

- om hvordan det er å ha en så kul klassse

- om at pepperkake dots IKKE er noe godt

- om hvor sterk Blitz er.

- videobloggene vi har laget med telefon din

- hva dere gjør i filmfordypning
- Covre musikkvideoen - Jag kommer

Fikk klassebildet idaaaag! Mange pene mennesker der jaa!


cha-ching, cha-ching, ba-bling, ba-bling

 

 

Geniale!

Se flere på http://www.youtube.com/user/MajaCharlotte

- Superduper

JEg har fått noe å blogge om!

Stay tune :) 

www.maudjohannessen.blogspot.com

Å NEI


JEG HAR IKKE NOE Å BLOGGE OM..
KRISESITUASJON

the first time med nippler

Det her er vel første gangen jeg blogger FØR klokka tolv eller noe, så det må jo feires: jaaaaa..

Gårsdagen var en suksess og jeg har ikke hatt det så gøy på leeenge. Pluss at det er medier og kommunikasjon - noe som gjør det 34796346387 ganger morsommere. Det var VELDIG mye bloggsnakk og facebook-stalking.

Så lovte jeg Eline** (UNNSKYLD. LITT TRØTT OM MORGENEN), Henriette, Anja og Maja at jeg skulle blogge om et vakkert øyeblikk vi delte utenfor kvartalet hvor de da fant ut at de skulle hjem og sove. Det var tider det!http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/303737_2195608449648_1230305744_31917755_1647801044_n.jpg
Elisabeth i fartaaa
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/375694_2195609609677_1230305744_31917760_122781551_n.jpg
Søte Maud og Cathrine
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/383112_2195611609727_1230305744_31917771_220681597_n.jpg
Sexyy. Her ser jeg bare altfoor gul ut..
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/s720x720/388674_2195609169666_1230305744_31917758_1508803966_n.jpg
Kamerasky Marthe og Marte
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/383581_2195608889659_1230305744_31917757_1945585558_n.jpg
Nok en gang kjempe sexyyyy: Fanny, meg og Elisabeth.http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/s720x720/302314_2195625530075_1230305744_31917773_508594169_n.jpg Og vi må jo toppe det hele med ett herlig bilde av noen digge nippler. Håvard til venstre og Kenneth til høyre - de er begge single. GO GET THEM, GIRLS.

nå blir det fyll ;****** <3

Idag har Mie vært hos meg og det var gøy. Hun spilte COD for FØRSTE GANG. Og hun var kjempeflink, hun skjøt meg flere ganger(jeg var dårlig med vilje).

TULLA.
Nå skal jeg ut til Eline med klassen for å forberede oss på mediafesten. .

 

Ha en fin Lørdag videre.

mediafest

Ikveld er det Mediafest for oss på medier og kommunikasjon. Forhåpentligvis blir det bra - kanskje jeg får meg noen venner :- D Har også en xtremt lang videoblogg fra fredagen som skal ut snåårt :D

Igår hadde jeg jo også et loner-party for meg selv. Er fortsatt litt overrasket over at jeg ikke sprengte anlegget mitt. Man kunne sikkert høre det flere kilometer unna!

FIN ROMPE I SPEILET. Det er forresten det^ jeg skal ha på meg ikvøøld

 

- hva skal du ikveld?

jeg har masse bilder!!!

Heisann! Kommet hjem fra skolen også skal jeg være alene hjemme frem til klokka elleve ikveld. ÅH SÅ GØY. Jeg har fjorland, tv og ett kakestykke igjen :- (

Også hadde jeg med kameraet på skolen til en oppgave - og jeg har tatt masse bilder OG filmet!!! HERREGUD ELSK MEG. Kommer faktisk OUTFIT fra Elisabeth og meg ikveld .... Har egentlig ikke så mye å gjøre vettuu
Maud med Iphone 6 og Elisabeth sovende på gulvet.

Søte jentene: Ingrid og Marion.

Blitsabeth og meg i lunsjpausaaaaaaaa

CATWALK

Koseguttæne Kenneth og Stian :- )

Delvis Cathrine, halve Elisabeth og bakdelen til Amalie

Maud, Amalie, MEG og Elisabeth

Åh, vakre Mauddd <3

 

- hva skal du ikveld?

jeg er sur

Kanskje jeg skal begynne å ha sånne korte og meningsløse blogginnlegg om ingenting? Kort tekst og masse webcam-bilder :- ) jaaaaa!

Jeg er sinna fordi jeg ikke finner perle-settet mitt. Jeg som skulle lage chokerzz


 

- blir du sur når du ikke finner noe?

kvalme muffins?!?!?

Kom ut av klasserommet små-fornøyd med matteprøva vi hadde idag! Første gang på... aldri? Sikkert fordi vi fikk ha alle hjelpemidler da, men det er jo noe :- )

Fram til idag trodde jeg aldri at jeg kom til å bli kvalm av muffins, men det ble jeg. Kjøpte EKLE cupcakes i kantina. Okei, den var litt god da.. MEN KVALMHETSSKAPENDE

Har bare noen gode "at the moment" bilder akkurat nå.

Titter på rotet som er på rommet mitt. HEHE KLÆR

 

- har du blitt kvalm av muffins før?

to brødskiver og en video

Det eneste jeg har spist idag er to brødskiver og to kakestykker. Hadde DEN lange skoledagen idag MED en tung sekk. That SUX. Har jo hatt det kult i mellomtiden.

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/s720x720/375860_2180874201301_1230305744_31912223_208652547_n.jpg
JESS. JEG KAN LAGE HEADERE AZZZ. Vi har i oppgave å lage cd-cover på skolen, men jeg lagde header til Kenneth istedet!


Veldig uryddig innlegg, men dette gjør vi da i timene.

 

- hva har du gjort idag?

fjompenisser

Er så flink med overskrifter! Dør av hvor flink jeg er! Men idag har jeg hatt nok en fantastisk skoledag med video som fordypning. Etter den lille diskusjonen med læreren har jeg ærlig talt veldig lyst til å bytte til foto. Også virker det som de har mye bedre oppgaver på foto :- (
Hva gjør man?

Klarte forresten å forsove meg idag, så jeg våkna 4 min før bussen min kom. Hvem rakk den som kom rett etter? JEG. FLINK PIKE

Har ledd av parykker, bøyde ben og tunge-utstikkere i hele dag, så kan jo innrømme at jeg er FARLIG sliten asss. Og nu ser jeg på Winx Club på Nickelodeon - gode minner!!!

 

- wa scher a?

megwhoops

Glemte å blogge igår jeg, hehhehe. KJEMPEFLINK. Har hatt en herlig dag på skolen hvor vi bokstavelig talt ikke har gjort en dritt. Digg? JA.

Så sier vi takk til Emilie*, som gjorde den deprimerende dagen min mye bedreeeee!! Også legger jeg ut en link til en video av hvordan man gjør noe i photoshop for Marteeee og videolinken er her

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/319257_268584306520657_100001072680599_768404_1324436021_n.jpg
Fant ett rått bilde av meg som åtteåring!!! OMG LOLZ. De er bestevennene mine frååå DA HOOD.
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/316384_268584373187317_100001072680599_768406_190354773_n.jpg

 

- gjort noe sspennende idag?

deprimert

Hatt en kjedelig dag idag. Holdt meg unna datamaskin og mobil. brb

mamma er så partypooper


Mamma er så downer noen ganger! 'Nuff said! Akkurat nu er jeg hjemme alene og jeg vurderer å begynne å redigere på videobloggen som jeg har holdt på med de siste tre dagene. Også burde jeg vaske huset og sånn, men jeg er for lat..................................

 

- er du lat?

se på meg


sitter med hårfarge i håret og med en plastpose på hodet.

Er ikke flink til å ikke søle på ansiktet mitt, nei :- )

kjempe sexy

Idag var siste skoledag! DIGGDIGG! Dør av hvor digg det er! BARE FOR DENNE HELGEN ALTSÅ. DA BLIR DET GAMING OG GODTERI :) OG VIDEOBLOGGER MEN NÅ SKAL JEG SPISE MED MAMMA. VI VLOGGES11!
DAGEN MIN HAR VÆRT SEXY FORDI JEG ER SEXY

ja kjempe sexyyy

vasker øret ditt

Nå  skal jeg gjøre rent!!!! Med min bøtte, støvsuger og vaskekost :- ) DET ER GØY! Ogsåå skal jeg redigere en skrekkfilm vi har som skoleprosjekt :- )

 

- hva gjør du?

gamer at heart

Jeg dør. MW3 er i butikkene og jeg har ikke penger. Er det nå jeg skal be til gud om penger?!?!?!??!? VÆR SÅÅÅ SNILL. HVORFOR MÅ GAMING VÆRE SÅ AVENGIGHETSDANNENDE?!?!!??!?http://www.wallpaper4me.com/images/wallpapers/codmw3-294849.jpeg

månedens beste

KLIKK HER OG DU SKJØNNER HVORFOR :)

Blir så glaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad!!!!!!!!! TOMMEL OPP TIL EMMA!!!!!kiiinodagen!!!


Om to og en halv time er jeg på vei ned til Greåker for å kjøpe godis med Blitsabeth ettersom vi skal på den store kinodagen! Ett år siden sist!! Husker det var så gøy sist, så vi må jo bare ta en tur til! Har en følelse av at jeg vil komme hjem 238434 kg tyngre, med stygt og fett hår, 3438 kviser, med plakk på tenna også vil jeg jo selvfølgelig være blakk!!! Men gøy blir det! Kommer sikkert til å se mange kjente!

BILDER FRA IFJOR:

Mange folk?

- skal du på den store kinodagen?

my baby's back

Nurket er tilbake! Herregud jeg har savnet det, men utrolig hvor uvant det er. Over den korte tiden jeg har hatt med skolepc'n så har jeg blitt vant til å bruke den, og nå bommer jeg på tastene hele tiden. GAH. Men nå kommer det masse videoblogger snart :D


OG EN FANTASTISK FLETTE LAGD AV MARION!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gjbsteblogging

Eller gjesteblogging som det også heter ;) Elsker oversettingen på mac <3

 

Timen i dag begynte skikkelig dårlig! 

Komberly og Timberly 

Ja, det var det læreren vår kalte Kim i dag, og det var ikke morsomt i det heletatt, tulla! 

 

Jo, kanskje jeg skal si hvem som gjesteblogger, det er jeg, superMaud! Eller www.maudjohannessen.blogspot.com 

 

- Der det litt lite, Tim, skal jeg gjøre det større ? 

- "gresshoppe gnikking"                                         

Haha, den var litt intern da, for å si det sånn, sant, Tim ?

 

Nå har  vi grafiskdesign, tror jeg 

Det er veldig gøy, bare se her :)

 

 

 

 

Snap to grid 

 

Morsomt !

 

 

Lurer dere på hvorfor jeg bare bildeblogger, nei, tror ikke det :)

 

Jeg har laget er hjerte til Kim i illustrator


Så søtt <3

 

Kim pleier å glemme ting Ikke så søtt

 

Kim kan mange språk Det er rart

 

 

 

Noen av dere som husker Kimberly Clark ? Ikke, jeg skal vise dere jeg :)

Dette er Kimberly Clark :) Btw, merk dere datoen på bilde :)

 

Syns dette var litt morsomt Haha

 

Syns dette var litt morsomt også 

 


Det første som er morsomt: Foto: Kimberly Iversen

Det andre some er morsomt: INGEN PUPPER - Kim

Og så enda en kommentar fra kim : - Det er litt rart lissom, der hadde jeg kjempe små puppen, og nå er denne bh`n for liten, og den er str 90c

 

Fant noe mer jeg syns er morsomtHAHAHHAHA, KIM tights er IKKE bukser !

 

NEIIIIIIIIIIIIII, skulle akkurat vise Kim de gamle piczo sidene mine, også gikk det ikke :`(  

Prøvde en gang til, også gikk det :)

 

Dette var også litt morsomt 

Dette var også litt morsomt 

 

 

Nei når har jeg vært slem nok mot Kik, tror heller jeg skal legge ut link til de sangene jeg har på hjernen atm ;)

 

Nei, måtte ha et bilde til  Sånn, nå er jeg ferdig!

 

 

 

 Denne

 

og denne 

 

 

 

 

 

 

 

Vet dere hva, Kim glemte å feire at hun har blogget i 3år, eller, 3 år og 1 dag !!

 

Men nå skal vi ha 3tiers engelskprøve.... Ønsk oss lykke til!

Love www.maudjohannessen.blogspot.com 

midlertidig design

fram til jeg får tilbake datamaskinen min :- )


 

i hate sad days

Give me love like her. Because lately I've been waking up alone. Paint splattered teardrops on my shirt. I hate sad days.

Life is not a bed of roses. Oh, how I wish it was.


jeg i slekt med Lady Gaga?

En mann kom på døra mi istad og viste at Lady Gaga og jeg var i familie og jeg er nå rik!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Neida. WISHWISH. MEN så gjennom ett par bilder istad og la merke til at jeg hadde MEGASPISSE SKULDRE og hun har jo sånne ting på kinna og på skuldrene... kanskje vi er i slekt?

Det verste er at det ikke er redigert en gang. Herreguuuuuuuuud, ekkelt!

 

- fin skulder?
 

"kan du blogge mer?"

Selvfølgelig kan jeg det! Ja. Der er lørdag, snart halloween - og her sitter jeg alene hjemme og er litt små-deprimert :- ) Okei, er ikke så ille kjedelig, men akkurat NÅ hadde det vært fint med en som enten likte å game eller en som likte å se på skrekkfilmer som jeg kunne klemt på. JAJA, KOSER MEG MED ANLEGGET MITT JEG :- )

Var ute idag med Mamma og fant to gensere jeg hadde lyst på(som jeg brått ikke har råd til) så, jeg venter til jeg får lønn av MORRAA MI OG KJØPER DEN ENE MOHAHAHHA. Også tok jeg bilder av meg idag:

Never taking off this top.

SEXY

Og det var det :- )

 

- hva gjør du denne triste lørdagskvelden?
 

flume


"I am my mother's only one
It's enough"

skoletiiiid

DETTE HAR JEG GJORT IDAG MED CAPS..

moroooookvelddd

Da er den stygge datamaskinen på reparasjon - og jeg beeeeer om at bildene og filmene osv blir reddet!! MEN jeg har en engelsk-stil som må levers imorgen! Så jeg begynner med det og blogger ikke før jeg får tilbake datamaskinen :(

Men var hos Maud igår på filmkveld med klassen! Kjempegøy! Alle er jo KJEMPEOPPLAGTE!!!!!!!!!

 

im STOPEEED

Nå kommer jeg med kanskje det dummeste spørsmålet jeg noensinne kommer til å stille. Nå er DU meg. Du har en Canon EOS 500D og en HP Pavilion DV6(som må på reparasjon). 

Du kan velge EN ting som du skal få HELT GRATIS. Og de har samme pris :- ) Ikke tro at jeg skal få noe gratis altså, men jeg må bare finne ut hva jeg skal spare til <3 Tenkte da på enten en Canon EOS 60D eller Macbook Pro. STIPENDET GÅR TIL HELVETE FOR Å SI DET SÅNN!!! 

Velger du enten ett nytt kamera eller en ny datamaskin?....

min data skal på ferie

til elkjøp. JEG HATER DEN FORDØMTE DATAMASKINEN........... JEG ER 10 000 kroner fra å kjøpe en god damn macbook. HATE THIS


jeg kan det å lage mat!!

DU MÅ SE PÅ DEN HERLIGE MATEN JEG HAR LAGD ASSS! FY SØREN JEG DØR AV HVOR FLINK JEG ER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Tu-tu-tu-tulla. Er i overdriverens hjørne idag og jeg er kul :- ) Har egentlig ingen verdens ting å gjøre og jeg blogger om mat! Putt hvitløk mellom tærne mine og fyr opp en polka, imorgen er det jo fredag - og fredager er digge! Skal også trene på treningsstudioet på skolen med klassen etter skolen og det er diggdiggdigg.

Har funnet ut at jeg skriver som en førsteklassing... flaut...

Ser litt vemmelig ut, men jeg er flink!!

 

- liker du å lage mat?

superkimz?!???!


Har hatt en utroolig morsom dag idag! Har masse videoblogger på mobilen fra Maud. På bussen var det kjempemorsomt og kjempefullt! Og da jeg var på vei hjem hørte jeg noen skrike: SUPERKIMZ, SUPERKIMZ!!! SUPERKIMZ.BLOGG.NO!!!!! HVEM ER DU!??!?!? BLIR VIDEOBLOGG FRA SKOLEDAGEN TIL HÅVARD IMORGEN ELLER ETTERPÅ BTW :)

 

- tar du buss hjem?

bluescreenfikk bluescreen istad. Farvel

powernap


haaaaaater det :(

 

koseposemoseoverdose

Hadde en diggdiggdiggdigg skoledag idag! Har jo nesten fritime hele dagen! Vi hadde selvfølgelig foto-oppdrag, men vi gjorde nærmest INGÆNTENG. Så vi dro til gamle-ungdomsskolen og snakket litt med gamle lærere.

SKATA LITT DA SE.

SÅ DRO VI TIL McDONALDS.

PÅ VEIEN.

BAK KULISSENE.

BLITSABETH.

BLITSABETH #2.

MUS.

 

- hva har du gjort idag?

ute på dansegulvet

Dro på ett arrangement ute i Fredrikstad igår med Stine og Maral på St. Croix. Var kjempekoselig! Ble en del dansing i løpet av kvelden!

Maral, Stine og meg

GØY!

Maria, Maral og Stine i partyhumør!

:- )

Masse lysshow var det også!

Igjen.

Var vanskelig å "posere" midt ute på gulvet da.

Nora og Agnete har det gøy!!

 

- hva gjorde du igår kveld?

innkjøp

SEXY BEAST:

Bare fant masse random ting i skapet og kastet det på - og jeg går med det ENDA. DAGENS OUTFIT LIKSOM OG JEG ER IKKE SÅ GUL I VIRKELIGHETEN - DET ER TIGHTS.

overdrevent bruk av utropstegn

GOD MORGEN SYVSOVERDRITTSEKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Skal bli en superultramegagigadeluxe digg dag idag!! Skal på tur med Mamma for å kjøpe 80-talls klær. Elsker 80-tallet, og det er noe jeg har hatt lyst til å gjøre lenge. Skal endre stilen min helt!!!!!!!!!!!!! KØD to the DA. Vi skal til kongsten-hallen til tirsdag og spille volleyball-kamper med tema, og vi har da 80-tallet som tema!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :- )

OGSÅÅ SKAL JEG BRENNE AV LITT BIRTHDAY-CASH :D

 

- hva skal du idag?

mini-blogg-pause

Skal bare ha en pause fram til jeg gidder å lage en videoblogg :- ) VI VIDEOBLOGGÆÆÆÆST!


orgasmisk musikk


Jeg er så artistisk av meg... NEIDA :D

Hør på den sangen på full guffe(nesten iallefall) og gå på RainyMood.com. LIVET ER KOMPLETT!!!

nå vet jeg hvorfor!

Fant ut hvorfor jeg ikke blogger/tar så mye bilder for tiden. Det er fordi fjernkontrollen til kameraet ikke har batteri og jeg er for lat til å dra på Clas Ohlson og kjøpe. Også vil jeg heller ha en ny en. PROBLEM SOLVED!!!!

Har vært våken i hele natt også skal jeg og jentene i klassen til Cathrineeeeeee :- ) Blir gøy!

FRESH. Herregud, ser ut som ett reir på toppen av hodet. Sexy!


 

- når la du deg igår?

da er jeg 16

Nå er jeg 16 år. Har hatt feiring Torsdag og Fredag - og jeg har ikke planer om å gjøre det igjen. Det var selvfølgelig koselig, men herre så slitsomt!

Hadde besøk av en liten jente istad. Det er så rart å tenke på at om 13 år, så er hun også 16 år. Og at for 13 år siden var jeg 3 år, også endte jeg opp sånn her... CODNERD.

Er det nå jeg kan si at jeg får bruk for de kondomene jeg fikk av Anders og Kristin i posten ifjor?? Haha, neida - de har nok gått ut på dato....
lykkelig
penger og tekken <3

gårsdagen

God morgeeeen!
Hadde en stressende dag/natt/morgen/vetikke igår(?) ettersom Kristin arrangerte en overraskelsesfest hos meg! Hadde INGEN anelse om det i det HELE TATT! Var helt sykt. Tusen millioner takk for alt, jenter og gutt!!

Da var ikke jeg her..?

Gaver.

Elin oooog Martheeeee! De la igjen sååå mange fine bilder på kameraet mitt :- ) De skal bli misbrukt.

MASSE GODIS.

...

Meg, Mie, Nora, Charlotte og Maria

Elin og Martheee

Nora, Charlotte, Maral og Line

Jeg vet ikke hvorfor kvaliteten ble så dååårlig, men men.

RYDDING PÅ G.

FLINKE JENTAAAAAAA

AND THA BITCH IS RICH!!!!!

 

- har du noengang vært på en overraskelsesfest?

bæsjbæsj

Jeg har ikke noe å blogge ommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
Jeg har ikke noe å blogge ommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
Jeg har ikke noe å blogge ommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.


rumpeslikking

Må le litt av det forrige innlegget som Kristin la ut. Spesielt når hun blogger så og si... aldri! Idag blir sikkert en dag med gaming, mat, brus også skal jeg hjelpe søsteren min med noe design-greier. Det vil si at jeg er opptatt hele dagen! Elsker å ha dager hvor jeg vet hva jeg skal gjøre.Noen av bildene mine gir aldri mening. Det er vel bedre enn 3487 webcam-bilder av meg og konsollen min?

 

- har du gjort noe spesielt denne høstferien?

back to gaming

Nå sitter søsteren min og jeg foran tv'boksen og spiller! Det er det vi gjør nårr vi tilbringer tid med hverandre. HERLIG!

Har maaaaaaaasse videoblogg ideer forresten! Gleder meg til å få de på film. Må bare gidde å først.

THUMBS UP.

I'M WATCHING YOU.
- hva skjer?

deadline

Nu er det akkurat 30 min. til jeg skal gjøre rent! Jeg har ikke mye tid. Jeg må få sagt det. Jeg hater å gjøre rent.

jeg. er. død.

God morgen kjære landsmenn!!

Idag bestemte jeg meg plutselig for å se på Disney Channel og gjett hva jeg så på!!! BRANDY OG HERR VISSVASS. Mine bønner har blitt hørt! Trodde jeg skulle dø når jeg så det, og det gjorde jeg.. Dette blir en bra dag!
Nå blir det gaming :- )

Koser meg inntil veggen min!- hva skal du idag?

kjeder megbæsje-norge

Idag kommer søsteren min inn fra Sverige og hun har ikke med toppen min. That sux big time! Også har jeg de verste gnagsåra/blemmene på bladfoten etter å ha gått rundt i hæler igår. Jaja! Saaaamme deeeet!!!! Og neste uke har jeg bursdag så om du vil sende meg en gave eller noe, så er det bare å gjøre det :- )

Også har vi det VERSTE DRITTVÆRET IDAG. BÆSJE-NORGE.


- VA SHER IDA?

min fredagskveld1

Egentlig skulle jeg vært på rave-party i neon-bikini og masse alkis i hånda! Men så sitter jeg her med COD og mens-smerter! DIGG :- ) Neida. Eller jeg sitter her.. med cod... og mens-smerter, men alt det andre var løgn!

føler meg ikke bråå

JEG DØDE I BÆSJENS NAVN1

Nå skal jeg spise en kvart pizza med Mamma!

 

- hva skal du nå`?

min kjære klasse


Jeg har ett litt forstyrret bilde over hvordan klassen min ser ut....

lange skoledager er digg

Nå juger jeg veldig her. Idag hadde vi tre timer med engelsk og tre timer med matte AND IT SUCKS. Så kommer jeg hjem til at Mamma skal til Sverige med naboen - og selvfølgelig uten meg! Vi skal liksom ha jentekveld neste uke og jeg ville gjerne fått kjøpt med meg masse drikke, alkohol and shit liksom! TIME TO GET WASTED. Neidaaa, jeg tuller! Ville hatt godteri og sånn <3 MEN da tar vi det i høstferien! :- )

Kom også hjem til dette forresten(og nå blir jeg bare kvalm av å tenke på det:

BTW TIL EN ELLER ANNEN SOM SPØR: JEG GAMER PÅ PS3, BLACK OPS(SNART MW3!!) UNDER NAVNET SUPERKIMZ. Gjett hva jeg gjør akkurat nå?

TOMMEL NED!

 

- hvor lange skoledager har du?

si velkommen til høsten


Som sagt: Jeg har ingenting å gjøre :)

feter meg opp

Har absolutt ingenting å gjøre idag! Digger den følelsen. Med mindre vi har noe i gym eller norsk da? Nei.. Sikkert ikkee. Skulle ønske det var sånn hele tiden! Kommer nok til å ende med at jeg feter meg opp ettersom jeg spiser så mye når jeg ikke har annet å gjøre. Idag skal jeg baaaaaaaare slappe av og ikke gjøre noenting!

Og med ingenting mener jeg dette:

 

- har du mye lekser?

redigert eller uredigert?

Kjedet meg sååå jeg redigerte noen bilder av Malene fra da vi var i Oslo. Vil bare vite hva du syntes. Ble veeeeeldig overeksponert, men har ikke drevet med lightroom så veldig mye før :) KONSTRUKTIV KRITIKK ER BRA!

Håper du skjønner hvem av de som er redigert og uredigert, men om du virkelig ikke har øye for slik:
BILDET SOM ER TIL VENSTRE^^ ER REDIGERT. OG DET SOM ER TIL HØYRE ER IKKE REDIGERT. Det får holde! Eller vil vi ha det inn med en te-skje?

 

- hvilken versjon likte du best?

sove eller spille?

Hatt en ellers lat skuledag idag! Har ærlig talt ikke gjort en dritt og jeg skal ikke gjøre en dritt heller. Ooouh, rebell
Nå tror jeg at jeg skal sove litt eller spille litt. Same shit!

 

hva vil du helst gjøre?

jeg vil sove på en spikerseng

Igår kveld var jeg i bursdag hos Line som har bursdag om to uker - en dag før meg!! Ble ikke tatt så veldig mange bilder da :- )

KULING

Maraaaal

OPPNEDSKO

MARAL

Charlotte og Maria

Ingvild, Madelen og Elin!

Noen fikk litt vondt av hælene på vei hjem. Charlotte, Stine, Elisabeth, Maria og Maral.

Idag tidlig!
Mariaaaaaaa

OG MEG :)

That's it! Akkurat nåå er jeg så trøtt at jeg kunne sovna på en spikerseng eller kniver eller sverd eller brennende kull eller noe lignende. Sånne vonde vetttøøøøø. Foretrekker senga mi da ;);)

 

- hvor liker du å sove?

null tiss

Igår hadde jeg egentlig ikke så mye å gjøre. Jeg så på Friday 13th, again! For jeg så den her om dagen. Også så jeg på 17 Again, again! For tiende gang. Litt dumt med mange repriser på Canal + kanalene, men det er jo gøy å vite alt som skjer daa!

Igår skulle jeg en tur på badet, og der møtte jeg på en diger edderkopp som var på døra! Jeg reagerte med ett "IIIIK" også hentet jeg kameraet også måtte jeg gå nede. Som var like skummelt. Flaks at vi har flere doer! Vannet nede i doen var gult forresten. Og det er bare vann!! ZERO PEE!

 

- fin edderkopp`??

gjett to ganger


Hei morgenfuglerrrr!!! Hadde den sykeste drømmen inatt.. Jeg husker den bare ikke, som vanlig. Men våknet opp til at datamaskineen lå rett ved siden av meg og den var på! Jeg klarte å sovne med datamaskinen på! Det har jeg ikke gjort på to år! TO ÅR. Da er det stort. Det verste var vel at jeg skypet med Kenneth samtidig. Aargh, kjempegøy! :- )

Du kan jo bare gjette på hva jeg driver med nå:

GLEDER MEG TIL MW3 KOMMER UT!!

shåping

Wow, kjøpte ganske mye rart i Sverige egentlig. To par sko, hårfarge, gave til Line, treningstights og litt mat og sånn. Koselig! Men så har jeg jo DEN LANGE filmen som ska bli redigert!

Hater egentlig sånne bilturer noen ganger. Ender opp med å sitte der inne i to ekstra timer bare fordi Mamma og Da Neighboor in da hood skal inn på Vinmonopolet og inn på Eurocash.. Det er begrenset hva man kan gjøre i en bil altså. Så det sitter jeg da. Teller timene, minuttene, sekundene, milisekundene, makrosekundene og nanosekundene på hvor lang tid de bruker på å kjøpe en himla vin og 3 øl! OG JEG FÅR IKKE EN DRITT. BÆÆÆÆSJ. Tulla.. Jeg liker ikke øl ELLER vin. THUMBS UP!!

Noen neser er så rare.......

Mamma ville ikke ha vinger, så vi kjøpte ikke redbull.

Hun holdt den opp bare for at jeg skulle ta bilde av den! Snille Mamma <3

Elisabeth, låvely nabo!

SKOSKOSKOSKOSBUKSEBLÅ

 

Nå skal vi spise litt filippinsk mat, så vlogges vi seinare!!

hei sverje!

Da drar Mor, Nabo og Supermeg til Sverige for å kjøpe inn masse tingetang. Endelig!!! Denne gangen skal jeg prøve å unngå å kjøpe godteri fordi jeg er skikkelig sunn!!!!!!! TAR IKKE MED TELEFON BTW, den må ladessss

Blir videoblogg på turen ogsåå!!

Har veldig mange webcam bilder av meg for tiden.. Si ifra om du er lei.. HEHE

OKI FERDIIIG!

 

- når var du i Sverige sist?

YESYESYES

ENDELIG SKAL MAMMA VENTE PÅ MEG!!!

Imorgen skal Naboen, hun og jeg til Sverige og for første gangen på..... flere måneder får jeg bli med. DA BLIR DET SKO, VIDEOBLOGG OG KLÆR . Har jo ikke videoblogget(eller shoppet) på flere uker, og jeg har masse videoer som jeg ikke har lagt ut. Herregud, nå må jeg skjerpe meg litt heeeer!

SE SÅ GLAD JEG ER!!!! Jeg har også blitt kjempeflink på å drikke vann. Blitt så flink at vannflaska mi lå tom ute på gulvet inatt.. Hva var det jeg holdt på med??

 

- hva skal du imorgen?

drar til coop

Nå skal Mamma og jeg til Coop OBS! SPENNENDE :- )

HEY- hva skal du nå?

mauds fantastiske profilbilde

Dette er Mauds*KLIKK* nye, fantastiske og kule profilbilde. Ligner på originalen.


 

når jeg burde gjøre engelsk-lekser


Vi skal egentlig bare skrive en introduksjon til oss selv, men dette er så mye gøyere!!!!


haaaaaater fag


Slitsom dag på skolen idag altså. Hater onsdager fra nå av! Har medie-timer, norsk og gym til klokka fire!!! HATER GYM!

Og imorgen har vi  liksom medie-timer, engelsk og MATTE! Jeg haaaater matte... MEN så er det freeeeeedaaaag. DIGG DIGG DIGG.. Så er det bare en uke til det er høstferie.. DIGG DIGG DIGG

Har liksom kommet opp med en driiiitlang kjøpeliste.. Det er helt syykt hvor mye jeg trenger og ikke bare vil ha.. HVORFOR ER IKKE JEG RIK???

 

- hva gleder du deg til?

min jakke

Herregud hvor deilig jakka er!!!

 

- er den ikke fiiiiiiiin?

ny jakke tihihihi


Da har Mamma og jeg vært i byen og kjøptvinter- jakke ettersom det var så kaldt idag også skulle vi kjøpe sko, men fant INGEN :( Drittbutikker som bare har fine sko med hæler...

- har du kjøpt vinterjakke?

gårsdagens grunn

Hei igjen!!! Igår fikk jeg ikke blogget fordi jeg sto opp klokka 7(!!!) for å bli med Malene inn på en photoshoot i Oslo. Hallo 4 timer med søvn!

Oslooo

Søte kattepusen til frisøreneee.

Sminker seg litt.

Jeg tok faktisk neglelakk på... OG DEN ER PÅ ENDA!!

SUR.

Studio..

Fantaa..

SKO..

SMYKKER.

Bak kulissene :)

 

- hva gjorde du igår?

typ typ typografi

Ble en veldig veldig stressende dag igår, bloggær om deeet senere :) Men idag har vi typografiii på skolen.. Det kjedeligste temaet noeeeeensinneeee.. Vi lager en kjedelig annonse i InDesign.. Kjempe gøy! Prøver å sove litt, men det er jo umulig..

KJEDER SEG..

TO AV EN SOM KJEDER SEG

...

Glemte å nevne at det sitter en loner bak meg...

 

- hva gjør du?

ett bilde
Snart skal jeg til Mie, men først må jeg spise - og det tar litt tid å lage maten. Skulle egentlig være på vei nå men Mamma er litt treg og g-tasten min funker nesten ikke. Blir gal!!!

- hva skal du ikveld? / hva syntes du?

tidlig blogger

SE! Jeg blogger FØR klokka tolv. Det er helt syykt spør du meg! Idag er en av de dagene hvor jeg vanligvis bare hadde vært hjemme, men jeg tror jeg skal få ræva i gir og gjøre noe nyttig. Jeg vil iallefall spille cod, kjøpe sko, ta bilder, gjøre rent også skal jeg kanskje til Mie :- ) MUHAHa

Har en del bilder fra igår da.

Maral <3

Chicken curry!!

Gul ris..?

Vanskelig å ta bilde mens alle gåååår

....

Mie, Malin, Elin, Charlotte, Malene, Maral, Kristin, Stine, Maria og meg.

Fail hoppebildeeee

Maria og Maral

Oreo kake, som jeg spiste UFRIVILLIG.

Kristin, Elin og Maral <3

JESJES :- )

 

- hva skal du idag?

sånn ser jeg ut da

Skal gå til Kristin om 25min. for da blir det jentekveeeeeld!! Gleder meg til å spise, vet allerede hva jeg skal spise.. CHICKEN TANDOORI HERE WE COME!

Har en "skjule-lugg-frisyre-som-ikke-egentlig-er-en-frisyre" idag og en kjole fra Filippinnene.

Sminket for første gang siden sommerferien.

NO BANGS

USERIØS

Fin ring fra Lindex.. Herregud, rene outfit-innlegg det her..

..........................................

Oooooooooog dette var det siste :- )

 

- når var sist gang du sminket deg?

ut på tur!!

Idag sluttet vi klokken tooooo på skolen! Kjempe deilig! Og siden da har jeg vært rundt i byen med Amalie, Maud, Cathrine, Håvard og Kenneth som da skulle på kino. Det skal ikke jeg, for ikveld er det en jentekveld jeg skal ut på! Gleder meg til å se alle jentene igjen + fler!!

Vi var blant annet på speilet, torvbyeeeen, kebabhouse og litt overalt egentlig. KJEMPE GØY!

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/s720x720/316698_2042879226717_1086442321_31797446_343591148_n.jpg
Kjempe gode mobil-kvaliteten til Maud.

- hva skal du ikveld?

legge opp?

Ah, blogger så dååårlig for tiden at jeg vurderer å SLUTTE å blogge faktisk..... Men det skal jeg ikke! Må bare finne inspirasjonen.. eller egentlig motivasjonen til å blogge! Og det skal jeg gjøreeeeeeee ganske snart :- )

Idag DRO BOKSTAVELIG TALT Amalie og Kenneth meg bort fra veien til bussholdeplassen og BORT til Musikanten, hvor vi da ble i to timer. Der sang Amalie(med sin fantastiske stemme som jeg digger!!!) med en gitar IMENS Kenneth ga meg en heeeeeeerlig hodemassasje... DIGGDIGGDIGG!!nuddel puddel kos

Akkurat i dette øyeblikk sitter jeg i senga mi med en diger, svart lue og koser meg med The Simpsons og First Price nudler som har blitt dynket i masse ukjent krydder. Yummy as hell!!! Pomfri krydder gjør virkelig susen skal jeg si deg. Så har vi jo en driiiiitvanskelig matteoppgave til imorgen.om du vil stjele internett fra Kristin

Så har du koden her:HEHEHHE TOO BAD KRIZZEH

SUT!

OPPNEDMEG

ILUBILUSM

JEG HAR SYKE ØYER!!!!!!!!!!!! OMG

 

- hva skjer?

hehehe, dårlig blogggggger

Hei!!!!! Litt dårlig blogger for tiden. Aaaaaaaaaaaaaaner ikke hvorfor :( Men jeg skal begynne å skjerpe meg!! Må bare få litt energi osv, såååååå har vi litt bilder fra idag!!!

Blir videoblogg senere denne uken også!!
Vakre bein!

Bestevennene som går!

<3

Dette ble vi ferdige med idag.

kosing

Nå skal jeg hjem snaaaaaaart og Kristin og jeg har kost oss :- D

SEIGMENN OG PRINGLES!!
VI KOSER OSS <3

Brillene mine er fra Filippinene.

 

- hva skjer?

en våt dag

Hei godtfolk! Dette var meg på bussen idag:

Det vil si trøtt og våt.. Ja, og ikke den gode "våt", men våt som i UTØRR og kald.. Det regna som pokker idag og vi skulle liksom dra UT for å ta bilder, og snille som vi var gikk noen av oss.

Noen av bildene vi tok på Vaterland. SUPERMODELLER <3 Kenneth og Amalie

HEI :D

Kenneth og saga hans.

Fint rektum!

MODELL :)

anigif
Så skal jeg spise pannekaker og sååå stikke til Kristin!

 

- hvordan var skoledagen din?

hodejegerne & bestevenner

Herregud! Digga filmen! Liksom til å være norsk var den utroolig bra.. GOOD WORK NORWAY! Skulle egentlig blogga masse idag, men nettet streika litt hos Amalieeee så vi brukte da dagen på å skype med Kenneth fordi det funka :- )

BESTFRIENDS <3333333333

Igår spiste vi kyllingvinger og brøøød <3

Idag tidlig

FJORTISS

Snakker med Kenneth på telefon da <3

WOOOK AT THIS WITTLE BABY!

 

- hva gjorde du idag?

sover hos medieamalie

Nå er jeg hos MedieAmalie! Vi skal på kino klokken ti for å se på Hodejegerneeee med Kenneth og Tiril! :- ) Gleder meg! Bare å si HEI om du ser oss!!!!!

Har noen kjempefine bilder jeg tok da jeg kom:

KUL

SØT

FINE

Amalies kule studio!

 

- hva skjer?

CODCODCOD

Idag skal jeg mest sannsynlig til Amalieeeeeeeee litt senere ikved for å dra på kino. Vi trenger ÆRLIG talt ikke å gå mer enn 5 meter fra leiligheten deres før vi kommer til Fr. stad kino..

Men før man har det gøy må man selvfølgelig gjøre kjedelige ting.. Rengjøring, rydde rommet, spise, spille CODCODCOD se på tv og sånne viktige ting man ikke gå glipp av!

Også har vi det tradisjonelle "stygge" og tilfeldige bildet som aldri passer inn. Skal bli flinkere til å ta bilder idèt jeg blogger :)

 

- hva skal du idag?

final destination

JEG SKAL BLOGGE MASSSSSEE IMORGEN JEG ALTSÅ! Var bare litt sliten idag! Har fått ut alt(avføring og alt) Så imorgen blir det bilder og hele pakka! GLEDER MEG 1!

OH! BTW HELLE: Jeg vet ærlig talt ikke hva sangen heter. Har hatt dem på datamaskinen i år, og lagt inn på cd da jeg formaterte. Nå heter de bare spor 1, 2, 3 osv.

ida er forresten dritkul! sjekk ut bloggen  > theidaw.blogg.no <

SER PÅ FINAL DESTINATION DA SE!

ikke selvdigger, har bare ikke andre bilder..

wannabe-japseee!!

 

- hva har du gjort ikveld?

i suck more

HEISANNNNNNNNNN!!! ER _KJEMPE_ HAPPY IDAG! Neida... Akkurat nå er jeg psykisk nedbrutt og sliten. Vanskelige tider.. Neida, men muffinsene som Amalie*KLIKK* og jeg bakte(mest henne) igår ble en slager for klassen!


Kjempeffiiine?

OG HERREGUD, BUSSEN VAR HIMLA TREG ISTAD! Venta over en halvtime på den, også tok Elisabeth og Marthe en annen buss, så jeg tok alene. Og jeg var sååå heldig med at jeg var først på den bussen jeg tok ettersom de fem siste som sto igjen ikke fikk komme på. Hvorfor ikke? Fordi buss-kjerringa ikke ville ha på fler(og det var fler sitte- og stå-plasser igjen) Hun bare: det kåme fler på onderveis.... LOL STYGG ÆSJ
OGSÅ VAR DET EN PÅ BUSSEN SOM HADDE BHANGRAAAAAA OMG okferdig.
Nå skal jeg ta og kommentere tilbake på alle innleggene fra uken( har eeente vært så flink på det) så kommer det mobil-vlog fra uken også. Håper dette blir en bra helg!!!

hos medieamalie

Hejhej folket!!! Da sitter jeg hos medieamalie og lager cupcakes.. Lilla faktisk :) 
HEI

....

:)

 

- hva gjør du?
 

The love of my life

Hei, jeg skal på bikbok etterpå! Jeg våknet opp denne morgenen og tenkte på en gutt. Denne gutten var så søt at jeg fikk frysninger nedover ryggen. jeg merket at jeg nesten ble litt tent av tanken på han. Når jeg så meg selv i speilet så lurte jeg på hvordan det hadde sett ut med gutten ved min side :L   Ansiktet hans minnet meg om en jeg hadde møtt før. Brått kjente jeg han igjen. Jeg hadde jo gått på samme skole som han i tre år :o   Han har det deiligste navnet jeg vet om. Elias Edwin!  Grrrr  han er bare så digg!  På skolen idag følte jeg meg i litt dårlig humør. så hører jeg chat-lyden på facebook. Det var han. The love of my life <3  så avtaler vi å møtes senere på dagen. Akkurat nå er faktisk Elias hos meg og sitter på facebook. Jeg drømmer de villeste drømmer om han. Håper de vil bli oppfylt senere ikveld <3


å ta bilder uten lov

Man tenker ikke på det selv, og noen tenker sikkert at det er greit... Men jeg ikke like :( Det er koselig å se at noen liker bildet og at de vil bruke det, men å sette sitt eget navn på bildet når ikke du har rettigheter til det er fail..

Alltid like koselig!!!

http://28.media.tumblr.com/tumblr_lr2a2mofZR1qjm9bpo1_500.png
Noen hadde satt tekst på det bildet her.. Men jeg fant ikke bildet :(

 

tjukk og trøtt


KJEDER MEG!!!!!!!! SPISER MEG FEIT PÅ SETERS.......................................................... TIPS TIL HVA JEG KAN GJØRE?

 

hei kristin halvorsen!

Kristin Halvorsen var på skolen vår idag... tror jeg.. Eller var det Siv Jensen? husker ikke helt. Var jo kjempekult.. Neidaa, hadde egentlig tenkt til å avbryte hele skoledagen hennes med en intro til superkimz, men det ble det ikke noe av!

Lagde videoblogg med MOBILEN istad.. Fail, men skal prøve å redigere den eller noe..

OGSÅ KJØPTE VI OSS PIZZZZZZAAA <3 eller Maud kjøpte det.. OG HUN HAR BLOGG KLIKKKLIKKKLIKKKLIKKKLIKKKLIKKKLIKKKLIKKKLIKK
Skjult reklameee!! Nåå skal jeg prøve å fikse facebooken min igjen fordi den plotselig klike oten gronn. JEG IKKE SKJØNNE HVORFOR

- liker du pizza?

 

min rååååe skoledag

Hadde en utrolig morsom skoledag! Elsker å ha en bra start på uken!! I hele dag har vi vel egentlig BARE hatt grafisk design hvor vi lagde en slags avisspalte. Høres veldig kjedelig ut, og det var det også. Det var egentlig bare fritimene osv. vi gjorde noe gøy :- )

Hadde ÅRETS VERSTE facerape også... Hvor vi legger ut en koselig liten film på veggen til den som har glemt å logge seg ut. Noen jenter og jeg dro den litt langt og den endte med at en liten klasse kom ned til bygningen vår og kjeftet.. HEHE. Og en jente bare: gi henne anmerkning. STYGG.................. Noen ble litt pissed og da, fordi vi hadde facerapet de tidligere.......... LOLOLOLOLOLOL blir irritert....................

Denne brukte jeg til spalten min:

 

 - hva gjorde du på skolen idag?

Arkivsnooook

Har vært syyyyk idag, så jeg har ikke hatt anledning til å gjøre noe egentlig... DAT SUX. Men jeg lette litt i arkivet mitt og fant ett selvportrett(going professional her) fra mars en gang. Husker jeg vaaaaar sååå fornøyd, og det er jeg enda!

 

- hva syntes du?

skal ikke syte!!


Okiii, istedenfor å syte og streve med andre ting skal jeg heller nyte dagen.. Det blir vel egentlig kvelden ettersom det snart er kveld. Anyywayy, etterpå kommer det en rom-video-ting med litt random dansing av mamma. No kidding!

Nå skal jeg kose meg med FISKEBOLLER OG POTETER!! ELSKER DET!!

 

- hva er favorittmaten din?

bæsj bæsj

1. Jeg kommer ikke inn på facebooken min...

2. Noen sager ned trærne i hagen min...

3. Det er kaldt....

FML!!kul skoledag

Skoledagen har vært fantastisk morsom :- ) Bortsett fra mye surr i systemet kommer dette til å bli en deilig heeeelg!!! Skal ta opp litt gaaaaaming!!Søtaaaa :D

Søte kjærestepareet!!

BESTE KLASSEEN!

Fine hender!!

KULINGER

Fanny, Eline og Martheeeeeee

RAR.

LONER

Maud og hennes fantastiske 50D!

Failer på å være modell.

HEIHEI MODELL

MODELL #3

Kenneth og Hååååvard

KAKAO-DATE

KULING og CREEPSTER.

 

- hva skal du denne helgen?

dette er megggggggggg

Gikk litt amok på g-knappen fordi det er noe under den og jeg prøver å mose den! :) Skal legge meg om ett kvarter og såå er det fredag!! Gleder meg! Tror jeg stikker en tur innom østfoldhallen for å sjekke om det er noen bukser igjen!!! Håper jeg får lønna mi snaaaaaaaart... eller stipendet, begge funker!

JEG
MÅ KJØPE MEG LUE.. Eller strikke en!

Tok ett fint bilde av spillelisten min på itunes tihiiiii.

 

- hva gleder du deg til?

videoer som kommer..

- Mitt hår og ansikt
- Romvideo
- Hvordan videoer (photoshop osv)
- Klasserommet

Dette er forslag jeg har fått fra venner fra facebook, hehe! Har vansker med å komme på ting selv, så jeg får litt hjelp..   Noen forslag?

jeg har sett slutten

SLUTTEN AV MITT LIV! Matematikk vil ødelegge hele framtiden min. STRYK HER OG STRYK DER. Skulle ønske jeg var god i matte :(


 

- ditt verste fag?

innshøp

Dro som sagt til staples med Kristiiiiiiin og hun sniiiikblogget... SNIK. Har hatt det shempegøøy!

1: PÅSKEEGG I KARTONG! Kosta liksom 20 kroner!!! OMG, KJØPTE TO PAKKER LYKKE LYKKE!!!

2: PENNAL SOM ER PERFEKT.

3: ENDA EN NOTATBLOKK MED MATTERUTER.

 

Må si at jeg viiiirkelig elsker å kjøpe skoleting! Syntes det er så gøy!!!! Imorgen får vi det FORFERDELIGE skolekortet. Herregud, skulle ønske vi fikk velge bilde selv.. Jaja, jeg skal snu mitt :- )

 

- har dere skolekort på skolen?

ting vi liker

..fra idag

♥ Slippe ut fra skolen tidligere.

♥ Høre på tordnet og se på lynet.

♥ Bli våt i håret mens man går hjem.

♥ Ta bussen hjem med venner.

♥ Være ferdig med de eneste leksene man har.

 

Regnet som ett heeeeeeeeeeevleteteteteererere da bussen kjørte til Sarpsborg idag. Sånn her så jeg ut da jeg kom hjem:

heheh, OUTFIT!!!!

Så tenkte jeg what the hell og løp ut i regnet :)

Danset littt!

Hoppet litt!!

Og koste meg!!!

Nå skal jeg ta buss til staples med KRISTINHERERHRER for å kjøpe en kalkis!

 

- hvordan har dagen din vært?

tannlegee


Litt raaandom bildeee, men idag har jeg vært til tannlegen.. Sikkert fordi jeg ikke kom forrige gang, hehe.. Liker ikke tannlegen! Og jeg bor RETT bak tannlegen. Jeg kan til og med se inn kontor-vinduet deres fra rommet mitt. SKUMMELT!

 

- har du vært hos tannlegen i det siste?

video seeeenereee

Det skulle egentlig kommet en video fra skolen nåå, men jeg har ikke alle opptakene så derfor må det vente til ikveld. Imellomtiden har jeg vært kjempe flink og lagd ferdig naturfag-rapporten som jeg er syyykt fornøyd med! :D

Men nå har jeg jo masse bilder fra idag!

Her sitter vi ikke på facebook!

Hehe, hadde litt iso-testing

Marius var modell.

Kenneth og Håvard som ikke ville bli tatt bilde av.

Cathrine :- D

Converse....

Tre blondineeeeer. Maud, Marte og Maria.

Buss

En som hadde litt problemer med å gå i hæler.

Marte, Martine og Marie.

Litt lave heeeer,

Sko.....

Lurer på om alle faktisk TOK bilde der..

Amaaalie :- D

Hadde litt politikk på skolen!

 

- hva skjer ikveld?

jeg er hjemme!

HAHAHA TULLA! Sitter fortsatt på skulen, med Marthe og en loner.. TIHI
Marthe, Elisabeth, Amalie, Cathrine, Marius, Meg, Kenneth og Håvard :- )

HEHE

ER VI IKKE KUUULE?

HÅND

 

- hva skjer i verden?

blogg vs blogg

håver inn penger

God morgen kjære landsmenn!
Idag skal jeg kanskje opp til Maral og ta bilder! Skal ha nytt profilbilde vettu :- ) Om jeg ikke har noe annet å gjøre. Akkurat nuuu skal Mamma skrive brev til lånekassen angående stipendet mitt for jeg skal HÅÅÅVE inn penger!!!! Også skal jeg spise is, gleder meg!!!

OOOOG jeg må si at jeg digger den nye bildeopplasteren til blogg!

Mamma skriver i vei!

TRUTEMUNN

Sånn er ser hagen min ut forresten!!

- hva skal du idag?

Å FYTTI!!!

Det lyna og tordna som bare det! OG JEG ER ALENE HJEMME INATT!!! HERREGUD HA SKAL JEG GJØRE??!?!?!!

REDD DA SE. Jeg får sikkert ikke sett på tv heller, i tilfelle den kortslutter eller noe.. GUD HJELP MEG DET HUSET HER ER SKUMMELT:.....

 

jeg har en rar venn

Kristin Aandal. Manageren min. The whitest of them all! Før bykristin.blogg.no og nå heifjez.blogg.no. Hun driver nærmest min "fanside" ( noe jeg ikke vil kalle det) på facebook. Der har hun lagt ut "bilder som ikke kommer på bloggen". For ett fotoalbum.

Og det er nå jeg kjenner hvor mye jeg savner henne og mange av vennene mine som går på Greåker.
... en smakebit av hva som er der utee....

 

- savner du noen?

 

ustabil?

En del har sagt til meg at man kun ser halve skjermen eller noe på bloggen? skjønner ikke hva noen mener, for jeg har prøvd det på tre datamaskiner og det ser helt fint ut.. Noen som kan ta bilde av det eller noe?

Nå skal Mamma ut og jeg skal gjøre rent, spise, dusje, spise, spille cod, slappe av, ta bilder, spille cod, spise, spise og sove. Gleder meg! Har hatt en herlig første uke på skolen :- )- kan du se hele bloggen min?

vi har det kjempe gult!


Webcam greiene på macen er lååst, så vi bruker nettet!!

søt
HEISANN
Jeg mente egentlig å skrive KULT i overskriften, men jeg failaaa...

 

- hva gjør du?

unger, gotta love 'em

BTW, innleggene fra istad var ikke ment til èn person, men flere. Og ikke bare på mine vegne, men av andres - som jeg har sett rundt omkring. Men fint at noen faktisk innrømmer det da, haha!

Fikk en ny bestevenn her om dagen forresten! Hun smilte så pent :- ) Tror hun heter Anne Sophie eller noe.. Alle kaller hun Pia eller Fia. Blanding av filippinsk og norsk.

Det to fineste bildene hvor hun ikke bare pelte seg i nesa. Vanskelig!


- hva syns du?

mennesker misforstår

Okei, nå som jeg ikke furter så mye lenger såååå kommer gladblogging tilbake. Det er bare at folk ikke burde være kopier av andre. Og til den nydelige kommentaren jeg fikk; jeg sier ikke at det er utseendet mitt som blir kopiert uansett, så dett var dett.

Jeg bare sier at man merker det lett om noen hermer, du hadde ikke blitt glad om det plutselig var deg det var om? Ikke sant.

random

 

- hva har du gjort idag?

noe jeg skulle vlogget om

Ja, kom over ett par ting for en stund siden, som plager meg til de graaaaader. Forbilder. Ikke forbildene, men "fansen". Blir så irritert når de skal kopiere forbildet. Ta for eksempel en eller annen toppblogger, bare fordi hun har ett fint antrekk, betyr det at DU må ha det j*vla antrekket? Nei. Du kan få ideer fra det! Om jeg skater eller om jeg leker med rockeringer, betyr ikke det at DU må skate eller leke med rockeringer.

Selvfølgelig er det ikke alle som kopierer(selvom de fleste gjør det), men det er noe annet å ha interesse for det, eller å begynne med det bare fordi andre begynner med det. Det er så tåpelig, og om det faktisk er sånn; hadde ikke jeg hatt lyst til å vise noe eller dele noe av det jeg gjør med bloggen. Ettersom mange bare kopierer det og prøver å være som deg.

Takk for meg! De som gjør det, vet selv hvem de er og jeg må bare få ut aggresjonen min her..... På andre siden, sluttet vi to timer tidligere enn vi skulle idag. Herlig!

 

- ER DU ENIG??

min timeplanDet står ikke når vi slutter og hvilke fag vi har på SAMME ark, så da har vi to forskjellige.. DRITT. Lager min egen!

8 timer med skole er ikke dårlig. Skoletid betyr forresten at man kan gjøre hva enn man vil, dra hjem osv!
Da er det på tide for meg  sove litt!

 

- når legger du deg?

to ting jeg hater

Har hatt en ganske grei dag på skolen idag. Nå som klassen vår blir mer kjent med hverandre og vi sitter sammen hele tiden blir alle venner. Kjempe koselig!

Skal ikke si annet enn at jeg er fornøyd. Det kjiiiipe er gymtimene og mattetimene. Onsdag - GYM. VI HAR TERMINPRØVE HERREGUD. Vi skal fiskee og spise fisken... ugh og ake!! JEG HATER Å AKE. Og mattetimene på torsdag da, tre timer matte! I STREKK. Vi fååår såå lite friminutt at det ikke er muuulig. Jeg fikk en 3 på ungdomsskolen. Velkommen 2!! Selvfølgelig skal to ting jeg misliker så veldig sterkt komme på timeplan. DRITt!

 

- hva har du gjort idag?

laaaaaange skoledager

Tror medie-linja er den linja som kanskje har lengst skoledager. Hver dag begynner vi ti over åtte også slutter vi tidligst to(som bare er på tirsdager) og senest KVART PÅ FIRE.. Imorgen skal vi være på skolen til fem over halv fire da.. Digg!

Kanskje jeg kan begynne med skoleblogging? Det hadde vært noe det!!

 

- når slutter du på skolen?

en bok og en saks?

Idag fikk vi bøkene og drittdatamaskinene våre fra skolen. En sugen DELL-pc!! Her forventet vi likom en mac daa, men så lenge vi har mac på skolen går det vel greit :- )

Også tok jeg det styggeste skolebildet everr daa... Drittfotograf som liksom skal få meg til å le....

Jeg skulle titte gjennom sekken istad, så fant jeg en frisørsaks. No shit!


- gjort idag?

begynner med dagens outfit

Neida, tulleeeeer... Men nå som det er skole kler man seg litt finere(?) eller er det noe jeg bare har fått for meg? Jeg kom iallefall i klasse med folk jeg kjenner(og folk jeg ikke kjenner). Gleder meg til å bli kjent med alle i klassen min..

Hadde på meg den blazeren, og bare den.. Neidaa, gikk ikke naken :) ehehe

 

- hvordan var skoledagen din?

ny start

Imorgen er det en ny skoledag. Og ikke jeg bare ett trinn opp, men jeg skal på en helt ny skole med nye mennesker og nye lærere. Alt har gått så fort, alt for fort. Men man må jo vokse opp en eller annen gang (noe jeg ikke vil)

Kommer til å savne å gå til skolen med Kristin og å se Maral løpe nervøst forbi vinduene. Løpe opp trappene og det å bli så sliten av det. Og lærerene, aaaaaagh, de herlige lærerene. Morsomt å tenke på at Maral og jeg var en av de som faktisk gråt da vi forlot Tindlund Ungdomsskole.

Har ikke bilde med Malene, Mie og alle de andre <3

 

 

- hvilken klasse begynner/begynte du i?

da jeg var ung...


Var jeg skiiiikkkelig wemo, eller wannabe :) hehheh, dette er et bilde av meg som 12 eller 13 år. Tipper at jeg er 12. Da var det tights/leggings, hettegensere, lange t-skjorter og tupert hår som gjaldt. Og dårlig photoshopping da..

JO, også hadde jeg ikke pupper heller !!

Gooode gamle tider!

Da hadde jeg hår ned til rumpe-sprekken....

ZOMG, blir nesten flau.. Meeeeeeeeen jeg var dritkul da!!!

 

- hvordan var du da du var yngre?

dagen

Idag kommer til å bli en treeeeeeeg dag. Det er en av de dagene hvor jeg skjønner at jeg må legge meg tidligere og en av de dagene som føles som en søndag.. Med andre ord, DRITKJEDELIGE.

 

- hvordan er dagen din?

I suck

Ble visst kun ett innlegg igår, men hadde det ufattelig gøy hos Mie med Maral, Kristin og Malene igår. Dette gjorde vi: 

- you dig?

detta ska je gjørra idaa

- Gjøre rent

- Kommentere tilbake

- Lage videoblogg

- Redigere videoblogg

- Skrive CV

- Kopiere opp CV

- Legge inn bilder på CD

- Rydde rommet

....... Jeg er ikke halvveis en gang! Jeg må lære med å slutte å utsette ting hele tiden. Idag skal det bli gjort uansett om jeg må være oppe hele natten(noe jeg sikkert ikke klarer) Kommer sikkert på flere ting å gjøre, men akkurat nå må jeg fortsette med rengjøringen!

Malene og jeg tok masse bilder igår forresten, og om du er interessert i å se fler, si ifra!

Jeg vet vi er gode :- )

 

- hva skal du gjøre idag?

update @hunts residence

NOEEN BILDER AV MEG OG KRISTIN OG NOEN IKKE

unnskyld?

Heiii nattmenneskeer. Har vært litt ståhei idag og derfor har det ikke blitt noe videoblogger, men imorgen blir det andre bollær!! HEJDPÅÅ

fant ett driiiitfint bilde av krzzzeeey(heifjez.blogg.no) og moi
 eg lagaar ein vlogg

Da setter jeg igang med en videoblogg om dagen min :- ) TULLA!
- hva skal du idag?

dette gjør jeg

Designet er IKKE ferdig, skal ha en annen header. Inspirasjon trengs! Men akkurat nå skal jeg se på skrekkfilm ALENE med oreo, popkorn is og nudler. Kan IKKE glemme nudlene :)

- liker du skrekkfilmer?endrer design

Akkurat nå er designet under konstruksjon, så ikke vær redd om designet ser litt skada ut på datamaskinen din! :- )
syke jente


Nå sitter jeg her alene med mitt ekle snørr og med en hel haug av masse bilder og videoer som jeg på rydde opp i. Disney sanger, en rulle-stol og ensomhet passer ikke sammen hos denne jenta. Ellers triumferer jeg over den stygge myggen jeg drepte istad :- )

 

- hva gjør du?

random disney

Idag skal jeg formatere datamaskinen! Den har begynt å puste så hardt, så jeg tenker jeg skal gi den litt kjærlighet! Så akkurat nå overfører jeg masse bilder og videoer til datamaskinen til Mamsen.

Igår sendte jeg en klagemail til Disney Channel om å sende Brandy og Herr Vissvass, begynner seriøøøst nesten å gråte når jeg tenker på da jeg så på det hele tiden da jeg var 12... Og om to måneder er jeg 16. Noen som ikke har vokst opp?

Jeg er fortsatt syk. Jeg er på bunnen av matkjeden, bottom of the food-chain, bånn i bøtta, busa i en snørrklyse, stanken i bæsjen, kjøttbitene i spyet, blodklædden i det fælskåtttens tru... Okei, du skjønner hvor jeg vil hen. For øyeblikket har jeg lyst til å spise noe, men jeg får ikke stappet èn kokosbolle i meg en gang. Du vet du her problemer da vettøøø. OKI masse random tekst hadeee!

NYTT PROFILBILDE PÅ FACEBOOK <3 KOMMENTER FFS KIMBERLY RESMA IVERSEN !! <3 neida...

- hva scher?


jeg burde aldri sette mål

Ja, man kan jo si at jeg ikke var ute i tre minutter en gang. Og de mindre enn tre minuttene jeg brukte på å være ute var på å hente posten og rockeringer, ikke spør hvorfor.

Og det verste er at jeg er syk! Sterk hodepine og hals-brann. Digg! Når jeg tenker så liker jeg det litt egentlig, det minner meg liksom om vinter.
- hva gjorde du idag?

målet for dagen

 


Idag skal jeg være ute i hvertfall fem minutter. Det er målet mitt! Det er 22 grader ute, og aaaaaalle burde være ute og ha det gøy!

Jeg skal også spise salaten min. Må være litt sunn!

- hva er målet ditt for dagen?

verden er grå

Idag har jeg vært så sinnsykt trøtt at det ikke har vært mulig for meg å gjøre noe annet enn å spise og se på South Park. Akkurat nå er livet grått og kjedelig. NÅ skal jeg finne energi i noe heeeer

Death upon me!
- hva har du gjort idag?

jeg digger chokers

Jeg vet ikke hvorfor, men i det siste har jeg fått skikkelig digga(digga på det ja, mente dilla) på chokers. Altså det er sånne smykker som nesten kveler deg.. Haha, neida men de er ganske stramme daaaa :- )

Hehe

Ser ut som jeg sitter litt naken

Men det gjør jeg ikke!

 

- hva syntes du om sånne smykker?

dårlig blogger x1239

Herregud, jeg må lære meg å blogge! Men det skjer liksom ikke så veldig mye her og jeg døøør av å ikke ha noe å gjøre, og når jeg tenker på det har jeg ikke lagd noen videoer på en stund, sååååååååååååååååå da gjør jeg det :)

HVA SKAL DU IDAG?

sykt sykt + ett bilde

Har hatt en småvill kveld og gått gjennom  mange emosjonelle ting... Veldig internt.. MEN! Jeg er klar for en ny og herlig dag med cod, mat og det å være ren! Har ikke pusset tennene en gang. ÆSJ

Nå skal jeg ta meg en dusj og spise salat med Mamma.- hva syntes du?

dritt-dag?

Dagen min startet ikke særlig bra idag! Våknet med at søsteren min skulle dra med ned på Kiwi for å ta ut penger og kjøpe hamburger, endte med at jeg måtte dra hjem og hente MITT kort for å betale for hennes reise hjem. Så jeg ga nettop bort penger til henne - som jeg egentlig ikke har fordi jeg skylder Anders og Kristin(egentlig bare Anders) penger....... DRITT AAAA
- hvordan begynte dagen din?

tilbake for alltid

Heiii folket! Da er jeg tilbake på bloggen - fulltid! Har hatt det kjempegøy i Sverige med Anders og Kristin så det kommer en ganske lang video fra det senere, hehe. Så nå skal jeg begynne å kommentere tilbake til de som har kommentert de andre innleggene ogsååå laster jeg opp videoen! :- )


Shania Twain - Gonna Getcha Good. BESTE BILTURSANGEN EVERRR

SØTA

DIGGE BRILLÆR

DIGG

2. KLASSINGEN!

GRILL PÅ EN GRILL

RØYK

KJÆRESTEPARET!!

- hvordan er livet?

roooooaaad trip!

Hei godtfolk! Idag kommer til å bli en herlig dag skal du se! Anders, Kristin og jeg skal på telttur til Sverige i tre dager hvor vi blant annet skal dra på en badepark også skal vi sove og grille og masse sånne koselig ting. HIHI :)

hva skal du idag?

utrolig random

Tuuusen hjertelig takk for alle tilbakemeldingene på håren min HEHE. Om jeg har klippet meg får ingen se før jeg kommer til Noooreg!

Til "det randomme"(?). Igår fikk jeg melding av Elin om at jeg var på weheartit, noe jeg syntes var kjempekoselig! Men idag fant jeg ut noe mer. Noen har tydeligvis tatt ett bilde jeg tok av søsteren min og lagt tekst på det. HAHa, dævva da jeg så det idag tidlig!!
http://s3.amazonaws.com/data.tumblr.com/tumblr_loziax1Xgt1r0sl7po1_1280.jpg?AWSAccessKeyId=AKIAJ6IHWSU3BX3X7X3Q&Expires=1311861458&Signature=Yikr8QD2oHaUss2utY1uhlspg4w%3DFint budskap!!!

Jeg tror jeg er Team-Cullen BTW...... Uffuff

 

- hva gjør du?

lugg eller???????

Samboeren til søstra mi er frisøøøør og hvem sier nei til an gratis klipp? VEEEL, jeg vet ikke jeg..... Det er bare hår. såååå jeg skal kanskje klippe lugg igjen(selvom jeg har sverget til at jeg aldri skal gjøre det igjen) bare for å ha litt endring på det døde håret jeg har... :- ) Tror nesten jeg klarte å overtale meg selv jeg nå!!

EHEHE TEST SJOTT!

OG UTEN:

EN TIL:

hva er dine tanker?

da var det gjort

Vår fantastiske statsminister sa en gang: Det er ikke snakk om HVIS det skjer, det er snakk om NÅR det skjer! Vel, nå skjedde det. Så dette er vel det vi kommer til å se på nyhetene de neste fjorten dagene, så har vi jo facebook også. Norges egen 9/11 om du vil. Helt sikkert skremmende, men JEG mener det er litt for dröyt å si at man aaaaldri skal dra til Oslo igjen. Hva om folk valgte å aldri dra til New York igjen pga 9/11.. Overdrivelser er gull..

Ser fram til å titte på nye innlegg og se "Oslo" innlegg overalt. Så dårlig reaksjon jeg har, så har det egentlig ikke gått opp for meg at det er Norge vi snakker om. I flere år har vi alltid varit ett rolig land, men nå er det på tide å lage ett call-of-duty spill basert på det her!!!!!!!!!!!!!

siste innlegg for uken

Okei, internetten har jeg brukt opp på EN DAG???? eller to dager, igjen! Sååååå dette kan være mitt siste innlegg fram til neste uke. Kan hende vi får høre fra Kristin her *hinthint*. Men ellers så skal jeg komme hjem med videoblogger og alt annet du vil se.
- noe du vil ha mer av i fremtiden?

NYTT DESIGN-ISH

Hehe, klarte å ødelegge designet, så jeg måtte fikse det på nytt. MEN NÅ ER DET FERDIG!

Jeg har Mozilla Firefox, så hvis designet ser annerledes ut enn det er på bildet hadde det vært fint om du sa ifra :- )
Jeg har også streket med rød rundt stedene jeg har endret!
loner uten sjel

OKEI. Idag spiste vi kinamat og akkurat nå blir jeg kvalm av tanken... Det ble bare alt for mye! Men idag har jeg gjort dette:

...

...


Da gjenstår spørsmålet: kledde jeg det??? NEIDA! Jeg prøvde blondt, blått, svart og egentlig alle regnbuens farger. Men så glemte jeg å lagre de andre bildene da... Jaja, minn med på at jeg aldri skal farge håret rødt...

 

- hva er hårfargen din?


dagens goder og webcam bilder

Skal virkelig si jeg bader i webcambilder for tiden, men det er ikke så veldig mye spennende å ta bilder av her.. Uansett så har jeg lyst på kinamat og en stor sjokoladekake og is. Istedenfor det må jeg nøye meg med ett lusent knekkebrød. ÆSJ

JEg vil også ha jordbær..

- hva har du lyst på?

en krysning av evil dead og en annen dårlig film

Søstra mi og jeg har omtrent hver natt forrige uke sett på Fredag den 13ende.. Og ikke den DÅRLIGE nye versjonen, men de originale. Skal ikke si at de er så gode heller, mellom filmene merker man at man har byttet ut regissøren og skrekkmusikken kommer på full guffe uansett hva som skjer... DAMN YOU HARRY MANFREDINI!
http://www.dvdactive.com/images/news/screenshot/2009/4/friday13thfinalchapr1art2.jpg

fornøyd

Jaaaada, så kom jeg inn medier og kommunikasjon. Det er vel helt greit, nye mennesker og litt mer kamera og data <3 Men også fag! Bleuh....

Nå skal jeg ut og kjøpe japse-nudler for å ære Kristin!!!
LIKEL DU NOODLA?

ventar i spenning..

Så kom jeg på at jeg glemte Min-ID hjemme i sarpsborg, så jeg må be Mamma sende meg pin-koder senere. Er på en måte ett nervevrak, men jeg kommer meg over det.

Idag tok jeg første steg ut i sivilisasjonen og dro ræva mi ut til 7/11 og kjøpte ENDA mer internett for en uke. Det rare er at jeg brukte opp det forrige internettet(som skulle vart en uke) på TO DAGER. Sier noe om hvor lite jeg gjør her i Sverige. Jeg kjøpte meg også to sjokolader, tiihihi, rikingen <3

Fail tommel upp!

Ser på rotet.

Viser rotet.

SPISER SJOKOLADEEEEEE

 

- hva har du kommet innpå, om du har søkt?

stjernedag to: jag är død

HEI KJÆRE LANDSMENN! To dager på rad har sokkene mine forsvunnet i søvne (jeg sover med sokker). Og jeg finner de ikke da.. De er forsvunnet for alltid.. Inatt la jeg meg klokken ett ( jeg har ikke annet å gjøre om natta...) Også våkner jeg klokka NI????? Akkurat nå vil jeg sove bort hele dagen, for jeg har ingenting å gjøøøøøøree.....

Hvis jeg hadde hatt en sykkel, ville jeg syklet til 7/11 eller coop, men det har jeg ikke.. BÆSJBÆSJ. FML. Neida, koser meg med musikken og dansing i undertøy(mens noen fra andre leiligheten spionerer med kikkert) Neiida...

Bare kjedelige innlegg for tiden, I'm working on it!1

 

tips til hva jeg kan gjøre? om tipset er videoblogg - tips til hva jeg skal gjøre i den?

internett streiiik

Okeei, internetten streiker så jeg er ikke sikker på at det kommer til å holde så veldig mye lenger. LENGE LEVE COMVIQ..

Akkurat nå er jeg litt gretten ettersom jeg ikke har spist idag og jeg har lyst på popkorn og jeg gidder ikke Å GÅ ned til 7/11..

alene-party.. igjen

Da er jeg alene "hjemme". Annet enn å surfe facebook og blogg(<3) så danser jeg alene, tihiihi!SELVDIGGERRR <3333 Neidaaaaa. Joooodaaa. Neidaa...........Nei!

 

- hva gjør du da? kommenterer tilbake asap!!

den vakreste søster på jord...

drar på bistro boheme

Og spiser drittmat! JIPPIII. Neida, men legger ut litt bilder fra noen dager..

- hva skal du AKKURAT NÅ?

 

JADA DET GIKK

ÅJADA! Jeg savnet bloggen min!! Måtte faktisk KJØPE mobilt brebånd. Ikke billig, nei.. Men litt mer blogging og mye masse bilder kommer!!

Siden søsteren min klager på at jeg bruker for lang tid på å blogge, så kan jeg ikke legge ut alle bildene jeg vil legge ut.

Flyplass-mat!!!

Flyplass-vann!!!

Flyplass-hånd!!!

Flyplass-kopp!!!!

MIN BAG!!!

Fin uutsikt!!

Finere utsikt!!!

Stockholms pizza til 50kr!!

Stockholms speil!!!

MIN LINSE!!1

 

 

- savnet meg??? neidaaa

Stoch 2 nite

Da er jeg i Stockholm med søstra mi, TATIII <3 Hu har leilighet her. Vi skal kose oss i tre uker. Vet ikke hvordan blogginga blir i nærmeste fremtid, men noen innlegg må jeg kunne klare så blir det søren meg mange videoblogger og bilder tatt!


/ bursdagen til Maral!

- HVA SKAL DU DE NÆRMESTE DAGENE/RESTEN AV FERIEN?

on my way

Akkurat nå sitter jeg på flybussen med søstra mi og vi er på vei til Gardermoen! Heldigvis har jeg flere timer med serier og filmer på datamaskinen som vi kan se på på veien! :- )

Takk og lov for at flybussen har internett!!

TATTIII
- hva skjer idag?

ferdigpakket og snart jogge-klar


Pakket egentlig ferdig for flere timer siden, men jeg har de siste timene funnet på (eller iallefall prøvd å finne på) ett par video-ideer. Så da er det bare å skrive dem ned.. Tror nesten jeg burde ha penn og papir med meg til alle tider for jeg kommer på ganske mye i ny og ne, men det glemmer jeg jo stadig vekk!

Nå tror jeg nesten at jeg tar meg en joggetur for siste gang i Sarpsborg frem til August!

- hva tenker du på akkurat nå`?

support meeeee

HEHE, klikk på DENNE linken hvis du er nysgjerrig :- ) Jeg syntes Kristin har ett godt point!!!

Akkurat nå burde jeg egentlig pakke for imorgen skal jeg til Stockholm med Kathrin, men så sitter jeg egentlig her og furter over at jeg har 1000 kr til mat, klær og alt annet i tre uker.... DEPPP! MEN, da er det bare å tenke BILLIGE TING ER BEST.. Nå skal jeg iallefall spise litt jordbær ogsåå dusjee!
- hva skal du idag ?

hei hvor er du

Ah, blir gal snart.. Jeg må slutte å ha på lydløs på telefonen, hver gang jeg leter etter den og ringer etter den finner jeg den aldri.. HÅPLØST. DA FORTSETTER LETINGEN :- (

 

tamron 17-50mm f/2.8

Goodbye 18-55mm og HELLO 17-50mm!! Endelig fikk jeg kjøpt drømmelinsaaaaa! HAPPYFACE :- )


Man kan egentlig si at den linsa jeg kjøpte er ganske lik 50mm f/1.8, men man kan zoooooome OG det er litt mindre blenderåpning(f/2.8) Men deilig er den å bruke!!!

Tamron 17-50mm f/2.8 <3


- hva er favorittlinsen din?

brb fredrikstad

Da stikker jeg til freeeeeeeeedrikstad for å kjøpe liiiiinse også skal jeg ta biiilder av søøøøstra mi :- )


- hva skal du idag?

gleder meg til mandag

Da skal Mamma og jeg kjøpe en nyyyyyy linse - som er mye bedre enn 50mm. HAHA YESYES. Okey, da er jeg ferdig med å snakke/skrive om det for en stund!!

å er det NUKETOWN 24/7 på Black Ops, så da er det på tide å spille, spise og spille :- )

 

- hva gleder du deg til?

til byeeen

Da stikker jeg til byen med Mamma, Norma og Kathriiiiiiiiin. FORHÅPENTLIGVIS får jeg kjøpt en ny linse idag! Skal legge ut en videoblogg kveld, stay tuned!!
- hva skal du idag?

1302 ????????

OK. Ja, da kostet reparasjonen for 50mm linsa MER en det jeg faktisk betalte da jeg kjøpte den. Ahh, jeg skulle bare ha spart til 50mm med 1.4 i blenderåpning. DEN er iallefall ikke plastikk.. Jaja, da tar vi(Mamma og jeg) og kjøper en ny linse!! :- (

Jeg som var så glad i den andre.. Fjerde svar på spørsmålsrunden kommer etterpå, også må jeg spille inn en til ettersom det har kommet litt flere spørsmål siden sist..

Så må jeg redigere en UTROLIg uplanlagt video av meg og Kristin, haha, gleder meg!tidlig oppe

Spørsmålsrunden tar litt lang tid å dele opp osv, så den kommer når jeg kommer hjem! Jeg er så flink.. Men klokken er faktisk FØR tolv... Eller nå er det jo etter, siden vi har spist, men jeg sto opp tidlig nok! :- )

Nå skal Kristin og jeg ut på eventyr og filme noe!!!
 

 

- hva skal du idag?

jeg flytter den

da våknet jeg da...


Noe sier meg at jeg burde legge meg tidligere! Idag våknet jeg kvart over tre.. KVART OVER TRE. Det er flere år siden jeg gjorde det sist. Jeg klarte til og med å forsove meg til tannlegetimen min - jeg bor rett ved siden av tannlegen(det er ikke overdriving en gang) Flink jente!


- når sto du opp?

sletter folk

I dette øyeblikk skyper jeg med venner fra ungdomsskolen! Føles som år siden vi snakket sist(selvom det bare er to uker siden).. 

Det samme gjorde jeg igår også!
Eirik, Kristin(EN HVIS PARASITT) Elias, Maral, Jonas, Torjo og meeeeeg.


Og dette er fra idag.

Anders, Eirik, Maral, August, Jonas og meg <333

 

Men tilbake til overskriften. Akkurat nå prøver jeg å slette så mange som mulig fra facebook. Altså alle jeg ikke snakker med eller kjenner. Målet mitt er å nå 100 venner eller noen.. Jeg vet ikke hvorfor, men bare for moro skyld. Så kan jeg legge til mange igjen :- ) SMARTING.

Jeg har iallefall klart å slette 100!!!

 

- hvor mange venner har du på facebook?

eventyr med maral og kimberly

Idag har vi som sagt vært på tunevannet. På vei hjem skulle Maral og jeg sykle en liten "snarvei" som vi aldri hadde tatt før. Det endte opp med at vi dro syklene våre i gjørme og fikk møkk på de hvite skoene våre.. Kjipt? ja!

Har hatt en koselig dag da :- )

Anders, Kristin, Kimberly, Ida

Kimberly, Maria og Kristin skal hoppe

vi hopper

Og siden Ida og Maral ikke vil hoppe, må vi gjøre det i vannet..Ida og Maral

soveposer

pølser

Baywatch

GRILLMESTER #1

MARSHMELLOWMESTER #1

Prøvde å gi Maral klem

søtt

 

- liker du gjørme?

grillingzz

Heisann og god morgen! Vi har ett fantastisk vær, som vi skal bruke til vår fordel! Idag skal på ut på tunevannet og grille :- )

Vi  var der igår og, men da var det litt kaldt og da hadde vi ikke mat. Men jeg gleder meg!!!

Blir også en liten video, senere idag!

- hva skal du idag?

min største frykt

Okei, jeg har selvfølgelig verre "frykter". Men herreguuuuud dette var traumatisk.

Mie, Maral, Ida og jeg tok en tur til tunevannet og badet litt.. Senere kom Julie, Kristian, Eirik og Vebjørn. Etterhvert var det bare Mie, Vebjørn og meg igjen. Og imens vi prater sier Mie at jeg må sitte stille, hun ser at det er en veps i håret mitt! I HÅRET. Plutselig prøver Vebjørn å få den ut mens Mie skriker "ikke på meg!!" og da ender det med at alle skriker til hverandre, og jeg blir stresset... HERREGUD TRAUMER!!

Jeg kunne føle at den gikk mer og mer inn i håret og kom til å stikke meg.. selvom den ikke gjorde det

øsjsjs

frustrert..

 

- insekter du er redd for?

sursursur ikke om disney channel

Da blir det sursursurt innlegg igjen!! Det gjelder ikke Disney Channel, men herming.. Du vet når du har lagd en film, som du kanskje er fornøyd med? Eller ett bilde du liker? Eller kanskje du er stolt av bloggnavnet ditt? Så kommer det noen som velger å gjøre det samme..

DET er greit, men når denne personen kopierer alt etter punkt og prikke hvor den til og med skriver og gjør akkurat det samme som deg.. Selvfølgelig, det er jo mange som "redigerer" på samme måte, sier du, men man kjenner igjen hva du har gjort som KANSKJE er litt uvanlig som du vet ingen andre gjør.  Å få inspirasjon er okei, det er okei å ta samme bilder og lage like filmer, men man kan iallefall si hvor man får den hersens ideen fra!!! OGSÅ sier denne personen da, at den ikke har "sett" eller hørt om en sånn film eller ett sånt bilde fra deg da, men likevel ser du at denne personen har KOMMENTERT DET INNLEGGET. Gah, jeg vrir meg i den ikke-eksiterende graven!!!

 

- har du opplevd noe lignende?

konstant latterkrampe i tre timer

Da er Maral og jeg hos Mie! Hittil har vi spist deilig mat, spist deilig kake og spist deilig dots. Her har vi blant annet ledd i flere timer av.. du vet :- )

Også har jeg blitt facerapet, tihiii! Koselig. Og nå snakker vi med Elias over skype. Og jeg forventer at Elias kommenterer dette innlegget og resten av de som kommer, hver dag!

sinna mail til disney channel


Disney Channel er skikkelig dårlig for tiden... Det er nesten så Disney XD er bedre, de sender iallefall Den Amerikanske Dragen: Jake Long og Brandy og Herr Vissvass!!! Skal personlig sende en sinna mail til dem :- )


Imellomtiden spiller jeg litt cod :- )

- liker du disney channel?

syke nakke-smerter

Idag våknet jeg med syke nakke-smerter. Jeg klarer liksom så vidt å lene hodet mitt mot venstre! GUUD det er liksom pining. I tillegg våknet jeg til at det plutselig begynte å tordne, lyne og regne. Så jeg burde vel egentlig ikke sitte på datamaskinen i tilfelle den kortslutter.. Hehe!!!!

Jaja, senere skal jeg til Mie med Maral for å overnatte og grille om det blir fint vær! Gleder meg!
EKTE SMERTEANSIKT

Camper i genseren til Kristin #2

AUAU :(


- hva skal du idag?

enkelt bilde


Enkelt bilde, tatt med en vanlig 18-55mm linse.. Aaah, det kommer til å bli mange herlige bilder ja visst.. Neida, skal ikke syte så mye. Men har planer om å ligge og dra meg helt til jeg finner noe bedre å gjøre. Tror jeg spiller litt cod jeg tihiii

 

- hva gjør du nå?

FML FOR EVER

Ahh, nå er jeg sursursur!!! Siden jeg kjøpte linsa for mer enn ett år siden går ikke reparasjonen på garantien. Og det vil si at jeg mest sannsynlig må betale for den dritten... Der går lønna mi som jeg skulle bruke på ett brett og en ny kameralinse... STYGGE DRITTBÆSJ!

Denne kjolen gjør alt bedre :- )

 

- hvordan er livet ditt da? :- )
 

halv japse

"Snapped" ett utrolig merkelig bilde av meg imorges. Det var ett sånt "nå har jeg noe å blogge om øyeblikk" hvor jeg bare tok tak i datamaskinen og tok ett bilde av meg for å skrive om hvordan jeg ser ut om morgenen. Hva ser jeg ut som??

Jeg ser ut som en halv japse.. Venstre øye er jo helt.. merkelig.
 
Annet enn det, så skal jeg ikke klage på brunfargen eller genseren til Kristin da.. SOM LUKTER JAPSE FRA NÅ AV!!!

 

- hvordan ser du ut om morgenen?


piratbursdag

Har kommet hjem fra bursdagen til Elin og Marthe hvor vi hadde skattejakt, grillmat, is, kake og "jeg har aldri" leken :- ) Hadde det kjempegøy, bortsett fra at jeg kom hjem med en ødelagt 50mm linse.. FADER ALTSÅ!!! Nå må jeg sende den på reperasjon og leve med en drittlinse i tre uker.. WHOHO

SUPERMODEL

Noras kule belter

Karolines vakre øyne

Marthes kule kamera og blits

Noras piratskaut

Elins fancy glass

Elins kule bestikk

Lines råkule øyelapp

Kristins... eeeh, neida :- ) MEN TOK TIDENES MORSOMSTE BILDE NOENSINNE!!!

UNNSKYLD!

NAM NAM KAKE.


 

 - hva har du gjort ikveld?

sommer-rengjøring

Idag skal jeg rydde rommet og vaske og gjøre alt skinnende rent. Har ikke gjort det siden.. aldri, så man må jo begynne en gang! 
Bilde av kjolen min og sokkene mine <3

 

- hva skal du idag?


på den andre siden

JA HEI JA. Det er sommer nå! Litt deilig å tenke på. Har to uker i Stockholm som jeg gleder meg til, og flere uker med bare "slækking".. Det er jo litt positivt! Så blir det jo sikkert mye blogging :- ) OG SHOPPING!!!


Det er noe ved webcamera-bilder som jeg digger.. Dårlig kvalitet kan være utrolig kult!!

 

- har du sommerferie?


2 timer senere

For fem minutter siden lå jeg i senga til mamma og gråt mens hun trøstet meg. Utrolig kjedelig å måtte dra fra venner og skole. Å begynne på videregående er alt for mye, pluss at jeg ikke begynner på samme skole som alle de andre.. Etter alle årene jeg har klagd på skolen og hatet Tindlund, innser jeg at det er utrolig deilig å være her, og det er bare pga alle vennene mine!
 

HEY CRYFACE

irritasjoner og avslutning

Er det bare jeg som irriterer meg over at alle skal spørre hverandre hva de skal ha på, bare for å finne ut om de skal ha på den kjolen eller de hælene? 

Idag er det avslutning, og jeg tenker de fleste guttene skriker hurra, mens jentene på den andre siden, er litt deprimerte. Forventer masse gråting etterpå! :- )

 

- har du avslutning idag?

Malene for superkimz!

Heihei, god morgen til alle mine lesere!:D  Neida, skulle bare teste følelsen av å være "kjendisblogger", hehe!
Så det er er altså Malene som skriver. Vet dere hva som er kjipt eller? At jeg sov så kjempe godt med kjæresten min som er så suuuperkjekk på morningen i dag. Men så måtte jeg brått på skolen kl 08.30. når jeg var fremme stopper torbjørn å sier: Malene? Du vet at vi ikke beynner før  kl 10.00? Åh Gash, er det mulig?! Jaja, men det er forklaringen på hvorfor jeg sitter her hos selveste superkimz! Jeg er egentlig hennes største fan, men jeg later som jeg er veninna hennes så jeg kan holde meg så nær ho som mulig:o Ikke si det til noen da! Nå står hun i dusjen, og om jeg vil.... så kan jeg titte inn, hihiihiihihihihihihi!!!   Ok, nok fra meg i dag vel :] 


På skolen er det strengt!

Men i dag er det siste skoledag!!!

Da kan vi bare chille!

Å det skal bli helt KONGE!Hva skal du i ferien?

noe på lur

DÅRLIG BLOGGER DELUXE LIKSOM! Men idag har kjære Kristin og jeg vært i byen for å finne noe til avslutningen imorgen og ja, småshoppet litt :- ) Skulle gjerne hatt innkjøp, men hun harstjålet minnekortet mitt..

Vi har også en liten video på lur!!!
Vi tok også en tur opp til Maral og hoppet på trampoline.


.....

 

- hva har du gjort idag?ett bilde

Ikke fornøyd... 

- hva syns du?

død søndag

Været er heeelt forferdelig, og jeg vil bare ligge og dø... Har noen bilder fra bursdagen til Kristin da :- )


heei hei innkjøp


rææææva bilder er braa! Første gangen jeg noensinne kjøpte noe fra Carlings..

 Kommer video senere :- )sweeeden AGAIN

Da skal jeg til Sverige med Kristin og Anders - hvilket sier at jeg skal lage videooooblogg :- D

 

- hva skal du idag?

bursdagsfeiring!

Nå skal jeg i bursdag til Kristin! Ha en fin kveld!!bildespree

Da har jeg ligget i senga og dratt meg i flere timer, så det er vel egentlig på tide å ta seg en tur ut i det fine været!! Blir flere videoblogger fremover - ettersom EKSAMEN ER FERDIG! For de som savnet det :- )

Ferdig med dårlig blogging 4-evvveeer <33 helt til eksamen neste år!!

SVERIGE!!

 

- hva skal du idag?
 

herreguud så uforventet..

HERREGUD. Fremføringen gikk dårligere enn vi trodde, vi var usikre, glemte noe. LIKEVEL FIKK VI SEKSER! Herreguuuuuuuuuuuuuuud, jeg er så lykkeliiiig!!!! FEIRING, FEIRING!

KRISTIN FIKK OGSÅ SEKSER PÅ BURSDAGEN SIN!! Jeg liker ikke å skryte, men seriøøøst jeg begynte nesten å gråte..

DA TEAM!

19 minutter igjen

Mye tid som går her! Men om 19 minutter har Kristin bursdaaaag!! Så da er det bare å spamme bloggen hennes med kommentarer :- ) Årets styggeste bilde...


Jaja, til tross for det så er det snart muntlig! Jeg kan ingenting utenat og det regna, lyna og tordna istad.. Merkelig dag! Tilbake til øvinga..( yeah right )

14 hours to deadline

Da er Kristin og jeg nesten ferdig med eksamen!!! Vi har 24 minutter med stoff, og drøyinga skal selvfølgelig spille med.. Vi har som vanlig lagd film, lagd kostymer og skuespill og hele pakka! Gruer meg sykt da!!

SPEILBILDE :- )

Her lager vi falskt glass av papir..


- hva har du gjort idag?


CSI og BBT


Tirsdager er så herlige! CSI og Big bang theory! Det er så deilig å kunne slappe av og ikke tenke på eksamen i to timer :- )

 

- hvilken CSI-versjon liker du best?

muntlig


Kristin og jeg kom opp i RLE sammen! Takk og lov for at jeg slapp matte og fransk, men rle er ikke akkurat det jeg ville opp i... Jaja, nå må vi nesten bare stå på!

 

- har du kommet opp i muntlig?

bilde vs bilde

Må gjøre rent huset nå! Derfor det blir litt dårlig blogging her, men hvilken syntes du var best?

gammelt bilde, iknow!

hello sweeeden again

Ble ikke noe Sverige-igår, så det blir idag istedet.. Med mindre Mamma er for lat til å gidde å kjøre. Noen ganger misunner jeg søsteren min så sykt for at hun bor der. Det er åpent hver dag! Tenk så herlig det hadde vært!!

Er det slik at alle land har butikkåpent på søndager utenat Norge? Så teit!
hello sweeeden

Idag skal jeg kanskje til Sverige med Mamma og venninna hennes. Skal kjøpe meg maaaasse sokker og sko og sånn. Forhåpentligvis er det mye på tilbud, hihi :- )
Er å forelska i svart/hvitt bilder for tiden!


- hva skal du idag?

mingler med cod-spillereOkei, ble veldig mye COD-innlegg nå. Beklager! Men siden jeg er alene hjemme ikveld, blir det LANING helt alene med pizza, datamaskinen, ny map-pack, cola, cod, cod, bamser, meg, musikk, cod, og meg! DIGG..

Det verste er at jeg investerer faktisk mye mer penger og tid på COD enn jeg gjør på kamera, klær også videre. Fail..


- hva investerer du mye penger i?

OMG WTF FML

Akkurat nå hater jeg livet mitt litt. Sånn helt seriøst! Dødsseriøst! Jeg er såå sinnsykt fortvilaa.. Jeg kommer ikke inn på COD: black ops fansiden på facebook. JEG DØR. De har liksom kommet ut med en ny map-pack. Vanligvis hadde jeg funnet ut det via facebook, men jeg så det ikke før jeg skrudde på ps3..... SURSUR HELP ME

24 min. senere: JEG KOM INN!!!!!!N AJAAAAAAAAAAAAAAAAAAa

WWW.FACEBOOK.COM/CODBLACKOPS


en hel pizza og oppmerksomme lesere

Så utrolig morsomt at noen påpekte at jeg glemte å skrive "hva syntes du?" under bildet i det forrige innlegget. Fint at noen legger merke til småting! For noen oppmerksomme lesere jeg har :- D

Idag skal jeg være alene hjemme fordi Mamma skal være på sånn utdrikningslag med noen venninner. Don't come home drunk, sier jeg bare! Og da skal jeg få spise en deilig pizza helt aleneeeeee!!! Gleder meg allerede......

Skal svare på resten av spørsmålsrunden denne helgen - om du har noen spørsmål - klikk på denne linken!- hva skal du spise ikveld?

 

kosskoss? nei, knossos

Kristin og jeg arrangerte en gresk aften med noen jenter igår, med det merkeligste navnet på restauranten. Knossos, var umulig å huske på det!! Hadde det koselig da :- )

Kristin og jeg dro egentlig en time til byen før, fordi hun ville kjøpe seg noe å ha på.. Så der gikk iallfall jeg ganske pyntet bortover Storbyen med Kristin nesten løpende foran meg for å rekke å stikke innom alle butikkene. Fikk faktisk kjøpt noe også! Tenker meg at det må ha sett bra ut å gå ut ved McDonalds, for så å dra av seg hælene og løpe oppover gågata. Ogsååå var det en mega-søt gutt på pizza nini..

Bare fordi Kristin er så party-girl

Elisabeth og Elin

Favoritt-pizza-sted-noensinne?? JA

Malene

Oi, hun virkert kjempekul

Kristin er fortsatt i partyhumør!!

Maral, Kristin, Malene, Marte, Karoline, Elisabeth, Line, Mie, Marthe og ElinTIHI

Cola på glass - så mye bedre en all annen cola!

Gyrooos

Så ga vi jo tips og da, ettersom vi fikk så mye rabatt fordi vi er så deilige.. Men seriøst, vi fikk mye rabatt!!


oslotur, aldri sur!

Været i Oslo er ikke noe å skryte av! Men det var fortsatt koselig, selvom vi bare fikk gått i tre butikker.... Og jeg fikk bare kjøpt to ting. Bussturen var veldig gøy da!


Eirik

Kristin

Mona

Sheldon Cooper AKA Andreas

Malene, Maral og Kristin

Malene og meg

Maral, Malene, meg og Kristin

MONKI

GO

Malene, kjæresten min og Kristin

twinz

- hva har du gjort idag?

dårlig bloggerx100

Oki, dårlig bloggerx100. Jeg er så stolt av meg selv.. Neida, men imorgen skal vi som sagt til Oslo. Det vil si - bilder, og sist men ikke minst videoblogger! Blir sikkert filming til og fra og overalt :- )

Kjøpte forresten ett nydelig armebånd på H&M til 10KR!!! RØVERKJØP!!!!!

 

- hva gjør du når du ikke har noe å blogge om?

oslo imorgen!

Imorgen skal klassen min på tur til Oslo! Og da skal Kristin og jeg dele ut "plakater" til bloggen. Her gjør vi mye for å skaffe lesere, haha :- )

Nå skal jeg gjøre rent også skal jeg til Kristin senere!!

randoom

 

- har du vært på klassetur før`?

tidsfordrivende nettsider

Fant meg en genial nettside(for de som ikke har noe å gjøre)! Mysteryseeker.com

Du skriver inn "what's my mission" og trykker på search. Så kommer det opp ett oppdrag eller ett mission hvor det står hva du må gjøre :- ) Alltid morsomt.


Der skriver du inn "What's my mission"

And there you have it!

 

- prøvd det ut?


sol og syk

Det er så utrolig uflaks for meg at hver gang det faktisk er sol, så ender jeg opp med å ligge inne hele dagen.. De to siste dagene iallefall!

Idag har jeg en helt uplanlagt og kjedelig dag. Det er ingenting jeg kan gjøre som faktisk er underholdende, bortsett fra å spille litt da :- )

 

- hva skal du idag?

renna begge veier

Idag våknet jeg med magepiner som baaaare det! Dum som jeg var, tenkte jeg at det skulle gå over.

Jaja, la meg bare si at en time senere lå jeg på gulvet ved doen og hadde diarè og spysyken. Det verste er at når jeg sitter på do og.. de flytende esktrementene mine renner ut, må jeg plutselig spy. Har ikke telling på hvor mye spyet mitt kom opp, for så å bli svelget ned igjen. Så da har jeg sovet på baderomsgulvet og hatt renna begge veier... Ikke den beste historien, men flaks at jeg hadde HTC mobilen min å spille på de tre timene jeg satt der! :- )

Det kommer en videoblogg senere forresten!

 


- hvordan er formen din?

dildo i bursdagsgave

Om noen så videoen fra igår, så så man at i slutten slo jeg Kristin med en dildo-aktig-ting. Det var en gave til Maral siden hun feiret bursdagen igår. Hun ble jo seksten, men det var ikke en dildo! Det var en slags kondom, bare tykkere også hadde den masse greier på seg..

Herreguud, det ser godt ut!

Tok bilder av litt tilfeldige ting..

Her har vi det gøy! Tror vi lekte Pandoras eske, da jeg tok det bildet..
Litt av tingene Maral fikk!

Alle spørre-arka :- )

HEI KRISTIN!

Kristin og jeg var så hypre på veien hjem, også ser vi den nydelige himmelen! :- )

 

- hva gjorde du igår?

bursdagstiiid!

Skal i bursdag til Maral, så det blir ikke blogging før imorra! Med mindre jeg får lagt ut videobloggen før jeg stikkeeeer :- )
sverige sverige sverige

Nå skal jeg videoblogge heftig fordi jeg skal bli med turtelduene: Anders og Kristin til Sverige!!!! Hvorfor kunne ikke det ha vært åpent i Norge også? Det hadde vært digg..! Si hei om du ser meg!!! :- )

 

La meg igår med tusen video-ideer i hodet! Deilig!

Tihi :- )

 

- hva skal du idag?

vidvinkel er gøy

Har nettopp filmet masse videoblogger og trent med Kristin! Skal bli så mange videoblogger at du ikke kommer til å klare å blunke.. eller noe :- )

Kristin har en artig linse! Vidvinkel-bilder er alltid moro.
Søt!

Alien!

Hun har en ny blogg forresten: heifjez.blogg.no


- hva skal du imorgen?

ferdig med livet

ENDELIG FERDIG! Er ferdig med engelsk fremføringen, som egentlig gikk litt dritt. Men samtidig litt bra! Er i kjempegodt humør. Imorgen er siste dag - ettersom vi har fri torsdag og fredag og jeg har tikka masala i fanget! Elsker det!

Overskriften er ironisk, tihi!- har du fri torsdag og fredag?

øver, prøver og leser

Ja, jeg er flink til å rime! Har ikke blitt mye blogging idag fordi Kristin og jeg driver med engelsk fremføring. Blir blogging når jeg kommer hjem!

hei voksss

cod og justin bieber

Hahaaa, jeg nærmest døør! Her sitter jeg da, spiller litt black ops.

Plutselig hører jeg: baby, baby, baby oooh. Det var en på laget mitt som hadde på mikrofonen og hørte på Justin Bieber... Syntes det var så artig, og random!

Fikk denne av en kjempe koselig jente som heter Sara :- ) Blir så utrolig glad!! Utrolig mange fordeler ved å ha en blogg altså. Digger at det er så mye bruk av blå - det er favorittfargen min!

 

- hva er favorittfargen din?

egen fanside faktisk

Kristin lagde en fanside til meg på facebook. Hehe, bli med om du vil!
3 måneder med dette

Igår kom en venninne av mamma til Norge. HELE veien fra Filippinene.. De neste tre månedene vil de snakke uten at jeg skjønner en dritt og jeg kommer til å bli sittende pretty much alene hele tiden. FML.. Not!

Dette blir vel egentlig ganske greit :- ) Forhåpentligvis kan jeg spille på Mammas samvittighet.. NEIDA, skal ikke det Mammaaaaaa <3

Idag skal jeg bare spille i playstation i stua, idag fikk jeg plutselig lov til det. Tilfeldighet? Nei...
hva skal du idag?

dette holder jeg på med

Har tegnet i hele dag. Mamma insisterer på at jeg skal begynne på ett tegnekurs.... No way in hell!!

fail.

fail #2

fail #3

 

er du flink til å tegne?det er så typisk!


Her stod jeg og bablet foran kameraet mitt fordi jeg lager en videoblogg, plutselig slår kameraet seg av! Bytt batteripakke sier den. IRRITERENDE!

Men det kommer iallefall en videblogg om ett par timer ELLER imorgen!

- hva skal du ikveld?

brb gjør rent

Nå skal jeg gjøre rent. Kjempegøy! Mobilen min er forresten tilbake fra reperasjon, deilig! Ikke blir skremt hvis du hører noen dø i nabolaget mitt - det er nok bare jeg som synger til musikken :- )

er.. det... mulig

Herregud! Jeg skulle skrive ut ett bilde av meg og Kristin, så klarte jeg å sette fotopapiret opp ned. Sånn her ser det da ut:

DET ser kanskje ikke så ille ut der.

Og det begynner å bli enda verre!

Det bildet under er hvordan det skal se ut, og det over er hvordan det ikke skal se ut..

HEI FISK

 

- like uoppmerksom som meg? jeg nevner deg i en videoblogg azzz

du har ett godt øye for kunst!

SPØRSMÅLSRUNDE ER FORTSATT IGANG! KLIKK HER KLIKK HER

Idag ble Kristin og jeg endelig ferdig med veggen vår! Den som vi hadde på kunst og håndverk prosjektet vårt. Nå skal hele 8, 9 og tiende stirre på vår nydelig vegg i ett par år.

Det verste er at det er noen veldig koselige folk som kommer forbi med kommentarer som: Jeg skjønner ikke hva det skal være, dere er ikke så flinke til å male og jeg syntes at det som var der før var bedre, blant annet fransk-læreren vår.. FU....

Kristin bryr seg ikke, men det gjør jeg! DET ER VAKKER KUNST SOM DE IKKE LIKER. De har ikke ett øye for kunst, men så er det noen som faktisk kommer med koselig kommentarer :- )

Da er jeg ferdig med å klage! Kommer en videoblogg om ikke lenge, skal feire at det blir min 100. video på youtube!
- er du flink til å ta imot dårlig kritikk?

for fem minutter siden

..HOLDT JEG NESTEN PÅ Å FALLE AV STOLEN! Og det var ikke hvilken som helst stol. Det var en barstol!! Følte meg nesten heroisk når jeg tok imot fallet mitt... Du vil mene at der er enda mer heroisk når du hører at jeg satt på do når jeg nesten falt. Okey, jeg gjorde kanskje ikke det, men jeg var jo kanskje 5 eller 6 meter fra doen min da. Så ja, jeg er heroisk :- )
- er ikke jeg heroisk?

gamenight!

Vil først og fremst takke for alle spørsmålene jeg har fått - og det er bare å fortsette å sende inn til spørsmålsrunden her

Idag har jeg egentlig bare spilt. Og det er ikke BARE Call Of Duty, men det er Counter Strike Source OG 1.6. Har såå lyst til å ha game-night på fredager hvor vi har playstation, pc, nintendo og alle mulige spillkonsoller *hinthint* og med venner som ikke suger på gaming. Så da må jeg eliminere alle jentevennene mine.... Neiiida, er bare gøy å vinne :- )


- liker du å spille video-spill? hvilke?

SPØRSMÅLSRUNDE

HEI OG HÅ SETTER IGANG EN SPØRSMÅLSRUNDE FOR MORO JEG :- )
- hva lurer du på?

lykke til


God natt til kjææære deg! Nettopp ferdig med å se på CSI og Big Bang Theory, favorittprogrammene mine! Imorgen er det nynorsk-eksamen, så jeg vil si lykke til, til alle som har eksamen! Sov godt :- )


- hva er ditt favorittprogram?

når man burde jobbe

Idag hadde vi norsk-eksamen, som forresten gikk helt okei, og jeg ble med andre ord ganske fort ferdig. Men så har det seg sånn at jeg bor på veien hjem til Kristin, så hun bestemmer seg titt og ofte å svinge innom(siden hun sykler).

Og vi hadde planer om å jobbe med Maldivene siden vi har engelsk-fremføring i det, men så endte vi opp med dette:

SJEKK DEN JENTA - HUN ER SINGEL!

SJEKK DEN JENTA ... HUN ER IKKE SINGEL.....

Kanskje en grunn til at hun er singel...

Kanskje ikke....

Hun andre burde nesten vært singel hun og... NEIDA ANDERS

 

- er du flink til å jobbe med det du skal?

BBQ

Vi skal grille idag, nomnom. Gleder meg litt, fordi det er lenge siden sist. det er grillpølser. Ja, nemlig!

Jeg har gjort rent, jeg! Flink Jente. Så nå er jeg egentlig sliten og har ikke mye annet å gjøre. Jeg vil egentlig ut til Narvesen og kjøpe en ting, men da må jeg ta buss. Og nå er butikken stengt :- (- hva har du gjort idag?

norsk eksamen

Æhh, imorgen er det norsk eksamen - og jeg gruer meg ikke. Det blir jo nesten som en helt vanlig tentamen bare litt mer alvorlig. Har egentlig ikke forberedt meg noe særlig, men skal prøve. Kommer video av hvordan man lager to personer av seg selv etterpå :- )
- hva kom du opp i eksamen?

bursdagskveld

Igår var jeg i bursdagen til Maria. Så tidenes morsomste og merkeligste skrekkfilm, Night of the Demons. Ler fortsatt av tanken!


Isen begynte å smelte og Marthe ville ha litt smelta is fra boksen - hun klarte å søle det på gulvet og på sofaen..

Slapp av, det er bare sprite :- )

Fra venstre: Elisabeth, Maria, Line, Marthe, Amalie, Charlotte, Elin og Kristin!- hva gjorde du igår?


masse videoblogger denne helgen

Idag kommer til å være en herlig dag! Mamma og jeg tar en tur til byen, senere skal jeg være med Kristin også blir det bursdagsfeiring hos Maria! Blir koselig :- )

Jeg har en videoblogg som steker litt og to andre kommer imorgen(sprekt rygg osv) Så det er bare å glede seg!! Kjenner at jeg begynner å bli litt friskere også. Lovely.


- hva skal du idag?

snekkerinner er sexy

Snekkerinner - ja, mitt jente-ord på jente-snekrer. Monterte en kommode og en hylle igår! HELT ALENE! Er såå stolt.

Fikk ett nytt speil også - tilbud!

Det som er irriterende med store speil. De er litt deformerte..

Som sagt - sexy!


Nå begynner jeg å bli syk. Rett før eksamen, typisk Kimberly!

 

- hva syntes du om "snekkerinner" som meg?en kebab og jeg angrer

Da dro Kristin og jeg til kebabsjappa alikevel. Nå angrer jeg litt egentlig. Skulle aaaaldri kjøpt STOR kebab, pluss at vi spiste is.. Jaja, never again! To måneder senere spiser jeg kebab igjen. Hehe, neida :- )

Nå skal Mamma og jeg en tur til Skeidar for å titte litt også skal jeg prøve å få lagt ut en video senere!

Tok litt feil bilde....

Forskjell på bildestørrelsene er ikke bra, vettu!

 

- liker du kebab?idèt jeg står opp

Idag har vi også fri! Deilig egentlig, slipper å gjøre noe :- )

Nå er Kristin og Mie hos meg. Kristin og jeg skal ha en engelsk-fremføring og Mie har vært på skolen fordi hun har kommet opp i matte(stakkar)

Sånn her så jeg ut idèt jeg stod opp idag. Bokstavelig talt så rullet jeg over senga og tok tak i datamaskinen og tok bilde.

FINT.

 

- hva skal du idag?

kjedelig t-skjorte til band t-skjorte

Fant ut at jeg hadde en kjedelig, svart t-skjorte i skapet. Jeg ville ha en Pink Floyd t-skjorte av to grunner.

Nr 1: De har en råååkul logo
Nr 2: Musikken er bra!

Det første man må gjøre er å kjøpe tekstil-overførings-ark eller noe fra en butikk som selger fotopapir osv(elkjøp, lefdal, staples)

Så skriver man ut bildet man vil ha ( jeg tok bildestørrelse). Enten så skal man stryke den på(print ut speilvendt) eller så skal man dra av bildet og legge det på skjorta .. Ja, jeg er dårlig på å forklare.

Jeg klarte ikke å få tatt noen bilder da jeg gjorde det.. Ingen klare bilder ihvertfall

Det var litt mislykket ettersom den ble litt brent, men jeg liker at den ser litt slitt ut.

FLINK

 

- har du gjort noe lignende?


våkner opp med krøllooor

Idag våknet jeg med SHEMPEFINE KRØLLER! Jeg har jo egentlig rett hår. Har ett ustabilt hår, I know.

Jeg har foreløpig ikke noe å gjøre, bortsett fra å gjøre ingenting.. Jeg gidder heller ikke å dra ned på kebabsjappa siden det regner katter på gata.. FML

Playstation Network fungerer ENDELIG, så det har jeg spilt i hele dag!

Mislykket forsøk på å vise krøller :- )


- har du rett eller krøllet hår?


just an ordinary day

Nok en herlig dag midt i en herlig uke. Har fri fordi vi har forberedelse til eksamen! Blir deilig å bare slappe av, og kanskje ta en tur ned på kebabsjappa og kjøpe noe ris og kylling.. Eller kylling-kebab da! :- )


- hva skal du idag? Har du fri?

lisleby tivoliiii

Har hatt en herlig dag med Kristin, Anders, Maral og Sofie! Vi var på Lisleby og tok så mange karuseller vi kunne(bortsett fra èn, fordi jeg var den eneste som ville ta den...)

Har også tatt drøssevis av bilder (og litt film).. Og når vi sto Kristin og jeg stod i kø, kommer en nydelig jente( Som heter Camilla!) bort, tar tak i armen min og sier: Jeg elsker bloggen din! Jeg så sikkert litt rar ut der jeg stod, for jeg fikk helt sjokk og bare: TUSEN TAKK!! Og døde litt.


Kristin, Anders og jeg var innom MacDonalds og tok av litt med servietter og ketchup-greier..

Tok litt bilder hos Kristin

KRISTIN ER SÅ FLINK!!!

Mens Kristin egentlig skulle spille CS.

Imens vi så på russetoget :- )

Kristins nydelige kamera!

Meg og Kristin idèt vi skulle ta den første karusellen. Gjennom hele karusellen skrek hun: HERREGUD, VI KOMMER TIL Å DØØØ!

Rett før vi kjørte Radiobiler

Maral og Sofie!

Latterkrampe fordi Maral skrek så fælt!

 

- HVORDAN HAR DIN DAG VÆRT?

17 mai

Har egentlig ikke tid til å blogge, har så mye som foregår idag! Skal på MacDonalds med Kristin, se på russetoget med Maral og dra på tivoli! GLEDER MEG!

Hadde det kjempe koselig i toget også. Bortsett fra at jeg brukte litt vide sko, og endte opp med å gå med tre sokke-par. Og alle tråkket på meg! Gøy!

Hei, kule sko!

Elin, Marthe og Marte

Maral!

Maral og Mie!

Flagg og mennesker

Karoline

Gammel dame som satt alene.. Stakkar!

 

- hva skal du idag?

hei informasjon!

Helluen gode venner! Ville bare informere om videoer som kommer i løpet av de to neste ukene.

Video nummer èn er en video av hvordan jeg lager sprekt rygg i photoshop. Video nummer to er av hvordan jeg lager to av meg selv i en video. Ikke forvent superbra forklaring, for det er jeg super-dårlig til.

Hvis du har noen spørsmål imellomtiden(.....) så kan du selvfølgelig kommentere det, om du vil :- )

herlig uke!!


Denne uken kommer til å bli herlig, og den har ikke begynt enda! Imorgen skal jeg gå i tog og dra på tivoli! Kameraet er selvfølgelig med :- )

Så har vi fri to dager for å øve på eksamen(selvom jeg skal bruke de dagene på å kjøpe kebab med Kristin). Men vi skal jo øve litt på engelsk framføring også da! Annet enn det, så gleder jeg meg!

- skal du gå i tog imorgen?


step brothers

Ah, en av favorittfilmene mine går endelig på TV3.

Den er så utrolig morsom, også er det så lenge siden jeg har sett den. Man burde jo ikke se så mye på favoritt-filmene sine heller da, man kan jo bli lei. Det er ikke bra!

Noen ganger er egentlig søndager litt forfriskende. Spesielt når det er en eller annen film overalt og du kan slappe av foran tv-boksen hele dagen om du vil. Eller blogge da! Det blir hva du gjør det til?


- hva gjør du denne herlige søndagskvelden?

morgenstund har gull i munn?

Har egentlig aldri skjønt meg helt på det "ordtaket".. Det eneste gullet jeg finner i munnen min når jeg våkner er dårlig ånde og matrester fra igår? Hehe, neida.. Noen ordtak er bare rare :- )

Idag skal jeg se på tv noen timer og gjøre rent huset, så det blir ikke like mye blogging som vanlig!
- hva skal du idag?

ut i været

Skal snart ut med Elias og Elisabeth. Ut i det kjedelige vææææret! Det er grått og det er vind. Det snør iallefall ikke, optimistisk! Jaja, sikkert bedre enn å sitte her og ikke gjøre noe. Misunner egentlig de som drar og gjør noe gøy hver helg :- (

Blir kanskje grilling litt senere da!
- hva skal du idag?

sover på gulvet


Sover tungt..

Iblant.. Eller egentlig hele tiden, så sover jeg rart. Jeg har da (for du som ikke vet det) en dobbeltseng, og det er tider hvor hodet mitt ender på utsiden av senga, på nattbordet eller på gulvet. Eller så ender jeg opp sovende på gulvet. No joke! Husker at jeg måtte ha puter på gulvet før for at jeg ikke skulle få vondt :- )


- har du noen gang falt ut av sengen din?

alene foran en zombie-film

Akkurat nå merker jeg hvor mye jeg savner søsteren min. Hun bor i Stockholm, og hvis hun ikke hadde annet å gjøre, hadde hun vært i sofaen med meg og sett på skrekkfilm.. Ellers får jeg bare takle at Mamma kommer og skremmer meg hver gang jeg tar bilder:

POSING LIKE A MODEL

Prøver å se søt og uskyldig ut..

Så kommer Mamma inn og skriker "BÆÆ"

Der mistet jeg fjernkontrollen og hoppet opp..

Der ler jeg mens noen på tv'n nesten blir spist opp av en zombie..

Her ler jeg fordi jeg skjønner hva som har skjedd..-

Og her er det like før jeg river av meg hodet og river av meg hodet(mener huden) og blir til en zombie...


- hva gjør du akkurat nå? zombie-filmen er på canal plus, forresten!

nytt design!

Da er jeg ferdig med det nye designet. Har egentlig følelsen av at noe mangler, men sånn er det vel bare. Er det noe mer du ville ha gjort om du kunne, så bare si ifra :- )
endringer

Skal begynne på ett nytt design snart, så det skjer nok en del endringer de neste timene :- )
friday, fun fun fun fun

Imorgen er det endelig fredag! Gleder meg vilt! FUN FUN FUN FUN! Skal bli godt å sitte inne enda en helg og bare slappe av.... Jeg er ikke sarkastisk forresten. Istad fikk jeg forresten tidenes mest konstruktive kommentar, iallefall som jeg har fått. Og jeg liker det :- )

Imorgen får vi vite hva vi kommer opp i til skriftlig eksamen, klassevis. Håper inderlig på at det ikke blir matte! Jeg ber til gud..


 

- hva skal du denne helgen?

veggen var finere før...

Heisann!! Ble litt sen blogging idag visst. KRISTIN og jeg har nemlig ett kunst-og-håndverk prosjekt på skolen hvor vi malte en vegg, så vi jobbet overtid! Å male en vegg høres kanskje ikke så veldig kompisert ut, men når vi maler ett trekanten mønster blir det plutselig litt vanskeligere. Også var det jo enda lettere når folk kom forbi og sa at veggen som var der før var mye finere også videre. Noen mennesker er bare ikke høflige.....

Annet enn det fikk vi iallefall en klas med bananer med hjem da :- )

No comment...

 

- hva skal du idag?

brødskive og kjøttboller

Istad prøvde jeg å spise kjøttbolle med brødskive. Altså, som en sandwich. Det funket bra, og det var godt. Sånn går det når man ikke har spist i hele dag!!

TOMLER OPP FOR RARE MATKOMBINASJONER! Fikk faktisk ideen av Disney Channel...

 

- hva er det rareste du har spist?

du kan fortsatt rekke det!

BIG BANG THEORY går på tv! Du kan fortsatt rekke det, TVNORGE. Do it!!
gruer meg som en som gruer seg


Det er fortsatt litt sol ute, og jeg koser meg gløgg ihjel!! Kommer en liten videoblogg etterpå, som KRISTIN og jeg tok igår. Forhåpentligvis blir den bra. Imorgen er det meldt sol( eg mener regn, distrahert!!) og jeg gruer meg som en som gruer seg til noe. Kreativt!

Ut av ingenting begynte jeg plutselig å høre på nyan cat. Jeg har veldig lite å gjøre, jeg vet det. Egentlig burde jeg øve på en prøve til imorgen.. Hehe, jaja..

 

- har du noen prøver denne uken?

i love my life

Gud velsigne solen!!
Hey flat-chest!!!

Nær-ved-å-miste-datamaskin-opplevelse

Den "pinnen" mannen har, går rett opp når det er varmt og blir slappere når det er kaldt. Jeg. Tuller. IKKE.

Meg igjen, hehe..

Oi, later som at jeg sovnet med datamaskinen i hånda for å være en kul fjortiss hehe..

 

- er det sol hos deg?

singel jente 15 år

Vurderer sterkt å melde meg inn på match.com,  finndinfremtidigekjæreste.no og selvfølgelig dusomerensomogbaretrengerenåkosemed.no. Kan jo hende jeg finner noen bedre fisker enn de som er i Tindlund.. Hadde vært litt forfriskende også, vi får nå se!! Jeg føler meg iallefall ensom. Det er sommer, da skal alle ha en gutt i sikte, og hva er det jeg har? En mygg som flyr forbi mitt triste ansikt.......... FML

Okei da, så er jeg kanskje ikke så veldig ensom. Men jeg er vel ikke den eneste som skulle ønske at utvalget mellom gutter var en anelse større her i byen. Time to go sightseeing!!


- er du ensom?? (KONTAKT MEG!!)

da city

Akkurat nå hater jeg MTV. Det er "The City Weekend Break" og jeg klarer ikke å få meg bort fra skjermen. Jeg som skulle ha gjort rent også.

Det er helt fantastisk vær ute, likevel tilbringer jeg den inne.. som vanlig!! Tar meg nok en tur ut for å slikke litt sol før den går ned ihvertfall..

 

- hva har du gjort idag?

hey there mr barbeque

Idag har vi grillet herlig mat:
NAMNAM

Akkurat nå blir jeg egentlig litt kvalm av å se på maten. Har jo spist så mye! Vurderer seriøst å skjære opp magen min.. Tulla, det gjør jeg jo bare når jeg kapp-eter med troll!!

Ellers har jeg egentlig bare slappet av og tatt masse, massseeeeee bilder!! GØY

 

- hva har du gjort idag?snyter mamma

Herreguuuuuuud, trodde jeg døde når jeg så 17 venneforespørsler her. Først og fremst takker jeg Caroline Maria for en herlig anbefaling. Nå blir det festing med "hæla" i taket!

Endelig skal jeg sende den hersens mobilen min til sykehuset. Det er jo snart mer enn ett år siden jeg ødela den(men det vet ikke Mamma.....) Jeg håper for guds skyld at hun ikke leser bloggen min nå. Da ender jeg vel opp med å flytte ut.. NEIDA, JEG ER GLAD I DEG MAMMA!!!

Nå skal jeg tvinge Mamma ut til klesbutikken og snyte henne for penger som ligger på min konto da, hehe!- hva skal du idag?

jeg vil også shoppe

Mange har bilder av hva de vil kjøpe og sånn, så da lagde jeg det også:

min egen mor blir flau over meg

Ja, da vet du at det er noe galt med deg. Mamma spurte meg om jeg ville bli med til butikken etter at jeg hadde dusjet. Jeg tenkte at det ikke var noe galt i å gå med håndkle på hodet(så jeg ikke ble syk).

Mamma stopper meg og insisterer på at jeg ikke kan gå sånn ute blant folk. Så stiller hun det spørsmålet hun alltid stiller: VILLE DU GÅTT MED MEG HVIS JEG HADDE DEN PÅ MEG? Og jeg sier: JAAA! Likevel ender jeg opp med å føne håret mitt. Så sier jeg at jeg skylder på henne hvis jeg får hjerne-betennelse eller noe. Og hun svarer med: Har du hjerne????

Takk Mamma, jeg er glad i deg også! Nå sitter jeg her og koser meg med ett helt random blad jeg fant i butikken: Costume!Vi ligner!!

 

- har noe lignende skjedd med deg?

jeg juger og er guttegæren help me

Idag spiste jeg noe så herlig som dette:

Er det noe jeg aldri får nok av, så er det Mamma sine deilige nudler!!! HEI JAPSEEEEEE

Har hatt den mest u-innholdsrike dagen noensinne. Selvom morgendagen ikke bringer på mye heller.. HEHE, skal til øyenlegen imorgen da. Ettersom jeg ikke klarer å se på noen uten å krysse øynene. HVIS DU SKJØNNER HVA JEG MENER!

Noe som irriterer meg litt ved sommerværet er alle de hormonene som flyter rundt. Så har vi jo pubertet også. Så singel som jeg er(og hvor deprimerende det er å tenke på hvor lenge jeg har vært det) så er jeg en av de som blir litt gutte-gærne om sommeren. HEHE CALL ME UP BOYZZ!!

Avslutter dette ræva innlegget med ett kult bilde av meg på en trehjulssykkel:

Okei, jeg løy!


- noen bakdeler(tihi) ved sommeren?

derfor vil jeg bo i Los Angeles

DER er det allerede sommer !!!!!!! Man kunne gått i shorts og kjoler der, men her er det fortsatt kjølig. KJEDELIG!- hvor vil du bo?

fravær med dårlig vær

Idag hadde Kristin og jeg fremføring i Naturfag. Det gikk egentlig helt greit, men litt skuffskuff på karakterkarakter.. BÆSJHEIJA. Digg å vøære ferdig med det ihvertfall!! Skal se på det positive i alt. DET ER MITT MÅL FOR MÅNEDEN!


BEDRE BLOGGING IMORRA!

pluss til htc for god kvalitet??

Idag spilte vi jo musikk som vanlig. Og jeg skulle liksom lage "bølgen" med hånda mi, og hvis du så på filmen fra forrige innlegg er det tre meter/to etasjer opp fra bakken. Så tok jeg bølgen da, så klarte jeg å slå til vinduet og miste mobilen som hang løst i hånda mi.

Jeg snur meg drit-fort rundt og sier: Jeg mista mobilen min!!!! Mens Elin sitter der og bare: Nei.. du kødder.. Og jeg spurter ned som ett helvete for å hente den, og ser dritmange folk plukke opp "bitene" av mobilen min. Heldigvis var det bare batteriet, mobilen og dekselet som falt. Også putter jeg det sammen og ser at KUN dekselet og litt av hjørnekanten på mobilen min er litt ødelagt, men ingenting annet. De som sier at HTC har dårlig kvalitet er skrudd i hodet!!

DET skjedde høst i 2010. Og nå er det slik at ingen kan høre meg når jeg snakker i telefonen. Er det ikke på tide å sende den inn på reparasjon. Mamma ringer imorgen. Nesten ett år etter.
toere suger

Osama Bin Laden er død gitt. Så vet vi det. Har ingen formening om det sånn egentlig, hihi.

Det ble ikke noe blogging fra meg ettersom jeg overnattet hos Line, bygde grill, grillet og gjorde rent. Ett slit rett og slett!

Også kom søsteren min på besøk fra Sverige! Hehe, på morgenen satt hun og jeg og så på Pocahantas på Disney Channel. Vi GRÅT faktisk. Har ikke gråtet av en film på lenge, og jeg har aldri gråtet av Pocahantas før. Men det er så trist når John Smith reiser bort!!! Men likevel blir hun sammen med en annen i toeren.. Toere suger!!

 

- har du gråtet av en disney-film før?

damn you auto correct

Har fått helt dilla på den nettsiden!! Det er en nettside hvor folk sender inn bilder av noe de har tekstet som har blitt korrigert av telefonen.. Alt er så sinnsykt morsomt! Får latter-krampe bare av å ligge og lese det.http://damnyouautocorrect.com/images/penis-out.jpghttp://damnyouautocorrect.com/images/mom-watching.jpg

 

Får ikke nok!!

litteratur er jo kult

HEI BESTEVENNER! Idag er jeg på skolen og har det kult med Kristin AKA bykristin!!!  Vi har hatt fremføringer HELE DAGEN. SLITSOMT. De fleste var veldig flinke og nervøse.. Men jeg er jo best da... TULLA.. Det gikk bra da :- )

Vi har noen artige mennesker i klassen!! Jeg filmer i dette øyeblikk, forresten!

Akkurat nå er det faktisk en som har fremføring. JA, jeg ofrer en anmerkning for at du skal ha noe å lese når du kommer hjem.............. ELSK MEG

Blir videoblogg idag forresten!!

Gleder meg til å komme hjem! Og etterpå skal jeg sove hos Line. BLIR LANING FO' SHO'. Neida........ PaRtY


- hva skal du idag?


sol ute, lekser inne

Dagen idag har vært herlig! Deilig sol, masse tull og smiling. Jeg har forresten tatt av reguleringen!! HAPPY Synd at jeg må sitte inne og øve på fremføringen. Eller faktisk, begynne å lage fremføringen.

Blir sikkert aldri ferdig, jeg er liksom ikke klar over at det er til imorgen. TYPISK!
- hva skal du idag?

hanging 'em up on my wall

Akkurat nå skriver jeg ut og henger opp bilder på veggen min :- ) Vanskelig å velge bilder og vanskelig å få dem til å holde seg på veggen! Maskerings-teip er tingen!
- hva har du bilde av på veggen din?

meg og min dritt


Imorgen er det skole. Gleder meg ikke! Vi har fremføring til fredag og jeg har ikke begynt en gang. Må komme opp med egen liste på hva jeg skal gjøre for å faktisk sette i gang.. JAJA. GOD NATT!

Idag har jeg faktisk ikke gjort en dritt. Jeg har tatt bilder og redigert.. Jeg er så kjedelig.........

 

- hva har du gjort idag?

folk spionerer på meg i undertøyet

Hva skal man si når man har vært dårlig på å blogge? Unnskyld? HEHE, nei.

Vil bare informere om at jeg kommer sterkere tilbake snart. Har bare omgjort hele rommet, og det tar jo ganske lang tid, men det ble veldig bra!!!!! FOR MEG IHVERTFALLL!!

Igår kom det to snertne fyrer på besøk. De klarte å skremme meg så mye at jeg gjemte meg i skapet, mens de var utenfor(jeg visste ikke hvem det var). Tydeligvis hadde de sett meg skfite(fra t-skjorte til singlet). De hadde med andre ord spionert. FY SØREN JEG SKAL FÅ MEG PERSIENNER.

Og de er ikke de første. Kristin og Anders har også skremt meg. De har tydeligvis sett på meg gjennom stuevinduet mens jeg satt på datamaskinen(heldigvis ikke i undertøyet) Og en annen gang kom Malene for å sjekke om jeg var hjemme. KULT

Skal ta bilder av rommet imorgen, hvis du vil se.


 

- har du noen gang blitt spionert på?

vårtegn


Vannløpere i dammen

Ting som vokser i hagen

Blader på buskene.

 

- er det vår hos deg?

today is the day

Idag SKAL jeg bli ferdig med rommet mitt. Uansett om jeg må jobbe frem til natt, men da er det ikke akkurat "idag" lenger da, men jeg skal jobbe hardt. Må jo male over to vegger på nytt ettersom det ble så stygt ( i mine øyer)
- hva skal du idag?

mamma og jeg faster

Mamma er katolsk, og hun faster skjærtorsdag og langfredag hvert år! Det skal jeg også prøve i år. Noe jeg sikkert ikke klarer, eller aldri klarer. Det er så mye deilig mat rundt omkring :- (
kjenner du noen som faster?

flink blogger
Vet at jeg sa at jeg kom til å være flink blogger i påskeferien, men sånn går det når alt skjer så ikke-planlagt!!!! Skal male to vegger på nytt da siden rommet ser ut som ett barnerom. Not what I wanted at all!!!! Tilbake til malekosten!!

Kommer snart ett nytt design da. Må bare bli ferdig!!

herregud vi kaster bort dagen

Idag våknet jeg for èn time siden! EN TIME! Jeg har gått glipp av sååå mye.. Deprimerende..

Samme får det være! Igår hadde Line og jeg Harry-Potter maraton med Joakim og Mikael.. Vi så på to av filmene, så gadd vi ikke mer. Teit...

KULINGÆR

SØTINGÆRNå sykler jeg hjemover :- )


jentekveld på chang cheng

Igår dro Kristin, Mie, Elin, Line, Charlotte, Malene, Maria og jeg på Chang Cheng i Fredrikstad! Kinarestaurant selvfølgelig. Hadde det kjempekoselig med nudler, kylling og spisepinner :- ) og alle jentene da!

Han drømmer om hår...

Hei tunge!!

Her er vi i godt humør!!
MENYNudler og kylling!! NAMNAM
Skills!
SØTISR
MOROKonsentrasjon, jenter!
Mie, Charlotte, Elin(ukonsentrert), Malene(konsentrert), Maria, Meg(rundt statuen)  Line(har det gøy med vinden), Kristin(retard)

ALLE BILDER ER TATT AV BYKRISTIN.BLOGG.NO.

- liker du kinamat?

slik ender det alltid opp

Jeg burde seriøst aldri, og jeg sier aldri blir maler!!

Alien...

Du aner ikke hvor lenge jeg satt og dro av "alien-huden" min..


Snart ferdig da!!! Det at mamma faktisk kjøpte feil farge er jo greit. Skulle liksom ha en grå-farge, men sånn går det når noen ikke hører etter. Så jeg endte opp med retroblå liksom.. Det er sikkert sånn man må lære å like. Hvem vil vel ikke ha ett rom som ser ut som ett barnerom?

 

- liker du å leke med maling?


dette skal jeg gjøre hele dagen

Litt gøy med høy popmusikk, en malekost, ett tomt rom og bare deg!!

YES

Dette er veggen hvor senga mi er(for de som har vært der)
Flink!11


- er jeg ikke flink?


jag vill känna din kropp emot min

Begynner å få dilla på sommer-favoritter nå!
Gyllene Tider - När Vi Blir Två

når det er varmt ute, må man ta bilder
det er digg!

 

- hva syntes du?

livet er herlig

Da begynner omgjøringen av rommet mitt!! Herregud, jeg er så glad.

Inatt satt jeg oppe til klokken fem for å spille med Line, Mikael, David og Marcus. ENDELIG FIKK JEG VÆRE HOST. Det var litt deilig. Der satt vi og skypet, spilte og spammet facebook. Ikke bli forundret om du finner 150 varsler på facebook for å si det sånn! ;);););) Alltid like koselig.

Det er sommer idag!! Blir enda gladere, dritbra start på ferien!! Så dette er siste gangen rommet mitt ser sånn her ut:Jeg er for å si det sånn ikke den ryddigste personen i skuffen :- )

 

 

- er du ryddig?

live your life


Da har jeg tilbrakt en herlig fredagskveld foran datamaskinen, kameraet og playstationen. Noen ganger må man bare ikke gjøre noe annet enn å være hjemme. Det er avslappende og du får kanskje tid til å gjøre ting du ikke har tid til. Deilig!!!

 

- hva har du gjort idag?

bildedagen

Idag har jeg gjort rent og tatt masse bilder(stolt stolt stolt!)

Den neste uken blir dette min nye seng, jeg skal jo gjøre om rommet:

Og da blir det mye gaming, hvor jeg endelig kan hoste!!!!!!!!!! (ser ikke ut som at tv'n er ødelagt nei)

Og det er fordi vi har fått ett nytt modem, med mye bedre internett:

- hva er ditt favorittspill?

kim i sin kule topp skal gjøre rentPÅ TIDE Å GJØRE RENT....

Never say never!dette er den pene venninna mi line helen!!!! digger henne :*

elsker også han her!! ;*Liker du Justin Bieber??

can't wait

Snart påskeferie. Snart maling av rom. Snart av med regulering. Snart sol. Snart LAN!! Gleder meg til de neste ukene. Snart kan virke så lenge....
- hva ser du fram til?

send meg spørsmål så svarer jeg ærlig ass

FORMSPRING FORMSPRING FORMSPRING FORMSPRING FORMSPRING FORMSPRING FORMSPRING

Har hatt det ganske lenge nå, og det er på tide at ekte folk stiller meg spørsmål. PLEASE!- er du snill?

hej summer

SKAL SÅÅÅ GÅ I SHORTS IMORRA. MEN JEG MÅ JO FÅ LEGGHÅRENE BORT!
HEI- på tide å gå i sommerklær for deg og?

flink... nei, slem jente

Jeg jogga rundt i en halvtime med styrketrening. Flink jente! Jeg har dusjet og er klar for søndagsfilmene. Flink jente! Jeg har ikke ryddet rommet. Flink... NEI SLEM JENTE!

Da får jeg bare gå igang!!!!
i love school
Jeg gleder meg faktisk litt til skolen imorgen! Syntes det er så koselig med skole iblant!! Da MÅ man liksom være med venner. Dessuten, nå for tiden skjer det så mye rart at man er bare teit hvis man ikke liker det!! Også tenker jeg bare på påske og omgjøringen av rommet mitt. Jeg gruer meg også litt til påske. Ettersom mamma er katolsk, så faster hun skjærtorsdag og langfredag(no food for me...) Og jeg vil prøve det jeg også. Men jeg skal holde ut på vann og boller!!!!!!111 HELL YEAH

 

- gleder du deg til påske?

når alle andre sover


Når alle sover, ja. Det er da jeg har lyst til å blogge. Jeg vet egentlig ikke hva jeg vil blogge om heller :- ( Gleder meg bare mer og mer til påske. HAHA, også fant jeg gaven til Kristin på rommet hennes. Men egentlig hadde jeg ikke tenkt at det var til meg hvis det ikke hadde vært for kjæresten hennes, Anders - fordi han sa oi og tok bort posen. SMART

peanutbutter-jelly time!!!!


Cranker Demi Lovato i bakgrunn!!


 

- har du spist peanøtt-smør og syltetøy før?

vi stalker unggutter utenfor huset deres

DET ER SOL UTE! Sinnsykt deilig  våkne opp til sol klokka halv ni. Ja, våkner tidlig og blogger tidlig. Blir videoblogg senere sikkert. Jeg er i godt humør igjen ihvertfall.

Igår var jeg hos Kristin med Anders og Willi. Senere bestemte vi oss for å dra og "stalke" noen. Så vi kjørte utenfor huset til den personen... Hehe, men h*n var ikke der. Det så iallefall mørkt ut,


- har du blitt stalket før?

deprimert

I am tired. bored. lonely. depressed.

 

MÅ SPISE. DA BLIR JEG GLAD
i'm baaaaaaack

Kjøpte faktisk inn peanøtt-smør og syltetøy istad! Da kan jeg endelig si Peanut-butter and jelly timee!! Hehe, alltid hatt lyst til det. Blir sikkert en video av turen(som vanlig) og Mamma klarte faktisk å ødelegge en sennep holder ved pølsebua.. GOOD JOB!

...... feil bilde
SVERIGE HADE

DRAR TIL SVERIGE MED NABOEN OG MAMMA :- )

my yummy salat

Heisann hoppsann! Nå ble jeg nettopp ferdig med spise min første hjemmelagde salat!!! Skal ikke ha mais oppi den igjen.. Det ble bare ekkelt, men ellers namnam... Det er 50% på bikbok idag, så tror det hadde vært gøy med en shopping runde der :- )


Nam!!!
- skal du på salget?

få ræva bort fra sofaen!!!!!


Reguleringen skal visst ikke av før om tre uker, gleder meg vilt. Blir egentlig ingen ordentlige bilder før påskeferien. Er liksom i planlegging av omkledningen til rommet mitt og masse annet. Har så dårlige unnskyldninger, men trenger en ferie for å omgjøre hele blogginga. DA blir det nytt design!

Herregud. Jeg skriver det samme hele tiden egentlig... Trenger ferie for å endre på blogging, blir nytt design flere videoblogger også videre. Jeg trenger bare litt motivasjon til å få ræva mi bort fra sofaen og bort til kamera... og malingsbøtta :- )

- hvordan får du motivasjon? (bortsett fra å høre på never say never)


Food @ Kristin's house

Spiste pizza/kjøttboller/sodd/makaroni hos Kristin idag. Rar mix, iknow!!!!


ser godt ut :- )

 

 

- hva har du gjort idag?

GO TBBT!!

The big bang theory!!! Ser på det nå, elsker det.


DA SHIT


- ser du på big bang theory?

mine ti millioner ideer gjort om til to

FERDIG MED TENTAMEN!!!!!!!!!!! ENDELIG. Nå er det bare eksamen igjen da, som kommer om rundt to måneder. Herregud, jeg gruer meg. Nå er det egentlig på tide å se fram til sommeren selvom den ikke er i nærheten.

VIL BARE INFORMERE OM HVOR KUL JEG ER. De to første timene satt jeg bare i klasserommet og tullet, men innimellom kom jeg på ti millioner video-idèer, men skrev ned bare to.. SÅ GLEMTE JEG Å SKRIVE OVERSKRIFT PÅ STILEN MIN! FML

Nå er det tåke og regn utenfor vinduet mitt og jeg irriterer meg heihå.

 

 

- har du glemt å skrive overskrift på en stil noen gang?

time to sleep

Legger meg nå snart :- ) bedre blogging imorgen, tror jeg. Skal prøve å ta bilder litt oftere, så jeg har noe å blogge om .. Hehe! Norsk-tentamen imorgen, gleder meg!

LITT GJENBRUK:

NATTA


venter spent på hun som står i rampelyset

SUMMER PEOPLE! Sommeren er ute og herjer ser jeg. Blir så glad. Får bare lyst til å løpe rundt og le i sola, men så sitter jeg her og spiller. Hehe! Idag hadde vi matte-tentamen hvor vi satt til klokken to, det er sykt lenge til å være tentamen. Egentlig skulle vi vært ferdig halv to, men noen er jo litt trege.

Håper bare jeg ikke får karakteren to(som jeg ikke fikk ifjort mamma). Noe jeg sikkert får...... Hade videregående, sier jeg bare.
Jeg vet du liker meg :- )

 

- hvordan er været hos deg?

på mattetentamen skal man ha på gult

Imorgen er det matte-tentamen. HERREGUD JEG GRUER MEG. Kommer til å gå så dåååårlig. Gleder meg til det er over.... Matte og jeg passer ikke sammen, rett og slett. Skal definitivt ha på meg noe gult, betyr ikke det lykke?
Wish me luck!

 

- liker du matte?

ett bilde


Fortsatt syk..


- hva syntes du?

this is what i'm doing


Fjern..

Ser på male-prøver og møbler til rommet mitt. Endelig skal jeg få endre på noe jeg også. Gleder meg til påske, for da er blir det maling og bytting av møbler.

Idag tvang mamma meg ut i butikken(snill) fordi hun ikke ville at jeg skulle sitte inne og dra meg? Trodde det var det man gjorde når man var syk.. Men jeg fikk sett på møbler og sånn da :- )

 

- hva gjør du?

fun fun fun.. no sick

Er syk idag. Jippi!!'
- hvordan er formen din?

VLOG: KRISTIN&KIM 11- er vi ikke flinke til å danse??

digg digg digg

Ferdig med engelsk og nynorsk tentamen. Nå gjenstår det verste: Matte!! Jaja, nå skal jeg gjøre rent :- )


hva skal du idag?

put your finger here

Haha, døde seriøst når jeg gjorde det. Ikke ta bort fingeren din!

 

- holdt du fingeren din på skjermen?

hallelujah time too clean

Jeg klarte å tenne i peisen!!! Og herregud, det snør... Blir så irritert! Men bare for å gjøre det(og for å herme etter kristin), skal jeg "blaste" Justin Bieber og rydde rommet. Yes man.

OI OI OI! En sokk og en bok på gulvet er ikke bra!

Det ser rotetere i virkeligheten

hej!

 

- liker du å rydde?

nytt modem betyr bedre gaming-muligheter

Idag fikk vi ett nytt modem! Jaaaa! Nå blir det gaming for fullt!

Der satt jeg da, bygget opp modemet og gjorde klart alt sammen. Så oppdager jeg det. Modemet aktiveres 13.04.11. Og det er ikke før om tre uker.. Kjedelig..

N.E.R.D


- hva har du gjort idag?


my delicious taco salad

 

Det er kjempe godt! Eneste salaten jeg liker :- )
- liker du salat?

 

yoo spiking inglish

Idag hadde vi engelsk tentamen. Ååh, du herlige! Så mye som jeg egentlig elsker engelsk ble det nok en dårlig stil fra min side.. I over to timer satt jeg der og kødda med Kristin og Malene. Men jeg fikk til 518 ord etterhvert!!!Lite saklig historie da, men men. Så prøvde jeg jo å sove litt også da, men Uran ville ikke la meg sove. Takktakk.

JAJA, er i blogghumør så jeg tok noen kule bilder av hva jeg drev med :

GAMING DRONNING
- har du hatt tentamen? når?

parodier er alltid gøy!

Noen parodier av "friday" (som du må ha hørt). Dør hver gang!

dette gjør kristin og jeg

Danser til chacarron.. macarron!!! Get jiggy with it!

 

- hva gjør du?

den tristeste filmen i historien

Andre refererer til Titanic, The Notebook eller The Last Song. Filmen jeg snakker er Deep Blue Sea.. En haifilm... Husker jeg begynte å hylgrine fordi *SPOILER* Stellan Skarsgaard mister armen sin pga en hai som biter den av. Og det er bare han jeg gråter av. Jeg får så dårlig samvittighet...... Så teit er jeg liksom. Har aldri grått så mye før...

 

 

- den tristeste filmen du vet om?

dry the river

Det gikk nettopp opp for meg at jeg er utrolig kjedelig, sånn egentlig. Har fått sansen for rock eller metalcore-sanger i det siste. Spesielt Maylene and the sons of disaster... HEHE de har fine sanger de :- ) Ikke vanlig at jeg liker skrikesanger akkurat, men de har en fin miks. Det er ett kristent band, FYI!

Min favoritt: 

- favoritt musikksjangeren din?

 

skulle trodd det var tatt igår

snoket gjennom bildene mine idag og da innså jeg at det var bra jeg lot afro-stilen min ligge på hylla...
alle bilder er like...

SERIØST. Alle redigerer bildene sine likt.. Begynner å gå meg på nerveneeeeee, spesielt når jeg gjør det også.. Kjedelig. Jeg er kjedelig. Du er kjedelig. Vi er alle kjedelig!!

Tusen takk for god bedring kommentarene! Bedringen er snart ferdig sååå jeg er braspyfest, lenge siden sist

Hei hei hei! Jeg er syk syk syk! Har ikke spydd på nesten flere år(ihvertfall ikke sånn ordentlig) Men, det er jo godt å få maten ut av det andre hølet :- ) Spy i håret og spysmak i munnen er jo deilig!

Skal prøve å få meg ut idag da. Må jo øve på dansinga som er til imorgen!!!!!!


- sist gang du var syk?

je heter kethhhhhh

meg igår:


meg idag:

KATHRIN HAR BURSDAG GRATULERER BEST SISTAH EVVAAAH <3 hun har en blogg: jeheterketh.blogg.no

 

- vil du si gratulerer med dagen ?

laner hos line fosho

Nå er jeg hos Line og laner. Har det kjempe morsomt jeg. Vi har drukket pepsi og redbull hittil. NAMNM!!!


SPILLER COD!!

 

- liker du å lane, som meg?

LANE MANE

Blir ikke blogging idag/kveld. Skal på LAN også skal jeg gjøre rent nå.. Blogges senere !


vi kan det å danse!!

Heisann! Da har Maral, Kristin og jeg vært hos Malene ett par timer for å øve på dansen. Vi klarte det skikkelig bra!!!!!!!! Er stolt.


On our way

Marals ufo

Søta!111

cool shoes

Joyline

Maral and me <3


- hva har du gjort idag?

dansing er best!!!

Skal en tur opp til Malene med Kristin og Maral fordi vi har dansing til mandag.... Og vi må ha en koreografi.... Blogges etter klokken fem :- )


- hva har du gym?

turn up my jam kim kardashian

OK. Hadde skrevet ett helt innlegg, men det forsvant! Jaja. Skrev om at jeg var skikkelig glad fordi jeg var ferdig med leksene for idag. heheh, også var det noe med at jeg skal ta av reguleringen om to uker!!!!!!!! Har jo bare hatt den på i tre uker.. Nå digger jeg tannlegen litt... ER GLAAAAAAAAAAAAD!!!

Er det forresten noen som har hørt den drit-kule sangen til Kim Kardashian(NAME SISTAH FO' EVAAAH!!1) DIGGER DEN ASS!!
Tulla.... Dårlig jam, kimmie. Dårlig jam!

 

- hva syntes du om den forferdelige sangen?

hoppeti hopp i dusjen

Nå stikker jeg til dusjen imens videoen laster opp :- ) Skal lage en liste med video-ideer, ifølge Kristin så suger videobloggene mine*send hatemail*


elsker å få ting i posten


Jeg har på meg det jeg fikk i videobloggen som enten kommer etterpå eller imorgen :- )

 

- liker du å få ting posten?

to dritkule bilder

Blir litt ræva blogging idag. Har matteoppgaver i lekse til imorgen, og, ja, det tar tid....... SÅ JEG LEGGER UT TO DRITKULE BILDER!!! Sarkasmealarm.

kortkveld kos

Jentekveld hos Mie med Stina og Maral igår. Kjempekoselig!! Spilte kort og spiste pølse innbakt i brød :- )


DEIG


GLASS


BENK

STINE

EN HIMMEL


MIE OG JEGKORTSTOKK

Stine, Mie, Kim, Maral

 

- hva gjorde du igår?

jeg har vært såå flink!!

Nå er jeg nettopp blitt ferdig med å ta bilder ute. Håper bildene blir bra!!! :- )Prøvde på en litt retro look!! :- )

- GLEDER DU DEG?

i'll try

Idag skal jeg prøve å ta bilder ute. Jeg skal prøve. Er så altfor mye inne. Jeg skal prøve. Har masse ideer også. Jeg skal prøve. Men jeg føler at jeg trenger fler. Jeg skal prøve. Jeg å blogge oftere også. Jeg skal prøve :- )

Jeg prøver..
- noe du burde prøve på?

vi likær fredagær!

Herregud, det er fredag!! Denne uka har vært sykt hektisk, selvom jeg ikke har gjort annet enn å sitte og sløve. Kristin og jeg hadde fremføring av Cold War prosjektet våres, hvor vi fikk 5 på samfunnsfagen. PERFEKT! Ble så glad.

MEN NÅ må jeg fortsette rengjøringen :- ) 


jeg kan ikke skrive...

Ja, da har jeg stått ute i kulda i to timer og "måket" oppkjørselen. Istedenfor å måke kan jeg jo heller kalle det for å flå hele oppkjørselen for is. HARD IS!

Jeg var jo ganske flink som ikke ga opp da, men jeg skjelver helt forferdelig. Utrolig hvor mange skrivefeil jeg allerede har klart å skrive.... Hehe.. Men nå snart har jeg konferansetime :- )

- jobber du hardt?

hd dekoder endelig

Hehe, vi fikk tilbud fra Canal digital og nå får jeg ENDELIG ta opp Big Bang Theory og CSI!!! Gleder meg. Og Brandy Og Herr Vissvass da, vil jo ikke at disney skal sende showet uten at jeg får sett :- (

Nå må jeg bare måke oppkjørselen våres, så vi får kjørt til posten.... ELSKER AT SNØEN SMELTER!!!!


disney svarer fort!!!

Ferdig med RLE!! Deiiiiiiiiiiiiilig deluxe. En herlig skoledag er over, men det er ikke soledagen. Kjenner at våren sniker seg sakte, men sikkert inn til Sarpsborg. Kjærligheten blomstrer(ikke for meg....kuttkutt) Blomstene lukter og Disney Channel vil kanskje sende Brandy og Herr Vissvass oftere!

Jeg sendte faktisk en mail til Disney om å sende det oftere, og en sånn svensk dame svarte og sa hun skulle sjekke time-greiene... Tviler på at det skjer noe, men fint med rask respons. Nå skal jeg gå rundt og ta bilder av MEG!!!

I know i'm awesome :- )

 

- hvordan er været der borte?

blir ente noe blåging ida

Skal jobbe med RLE-presentasjon. VIKTIG VIKTIG!!1 KOS DEG MED DETTE BILDET OG FORTELL MEG HA DU SYNTES:
idag blir det jobbing

Good morning! Idag har jeg masse jobbing som skal til. RLE-lekser og hus-rengjøring. Gleder meg. Herregud, kjenner magen vri seg allerede.. HATER søndager, rle og rengjøring.

Igår tok jeg iallefall masse bilder. Men siden jeg ikke har noe "søndags-bilder", så blir det dette:

 

- hva skal du idag?

se på scooby doo

Akkurat nå ser jeg på herlige Scooby Dobby Doo!! Er jo ikke noe annet på tv for øyeblikket.. Hehe :- )

 

- hva ser du på??

kvelden på nini

HALLOISEN! Litt sen blogging idag, men jeg var nettopp på butikken :- )

Igår kveld var Elisabeth, Elin, Charlotte, Mie, Marthe, Malin, Karoline, Maria, Line og jeg på Pizzanini i Fredrikstad. Hadde det sykt koselig med god pizza og deilig is. Da vi ventet på bussen måtte vi jo ha noe å gjøre, så det endte med at vi tok syke bilder på bussterminalen, og der hadde vi publikum!

Line, Malin, Marthe, Charlotte og Elisabeth

Nydelige lysekrona i taket.

Malin og Line

Line, Maria og Charlotte

Kimberly og Marthe

Marthe, Mie(som forsvant bak Marthe..), Elisabeth, Malin, Charlotte, Karoline, Maria, Elin, også er jeg og Line foran.

Kimberly, Elin, Karoline og Elisabeth

Malin, Line, Maria, Charlotte, Elin og Karoline

Banansplitt

ORKER IKKE Å SKRIVE MER NAVN!

Marthe og Mie

Superkimz og Supermie :- )M
Mie, Marthe, Charlotte, Kimberly , Line, Malin, Elisabeth, Karoline, Maria og Elin.

 

- er vi ikke kule?

jeg får lyst til å gråte

Som du sikkert vet har det vært ett jordskjelv/tsunami i Japan. Den kommer til Filippinene( hjemlandet til ho mor) også kommer den til California halv åtte imorgen. Og mange flere steder. Syntes det er så trist at de ikke får noe hjelp. Tre svære bølger som ødelegger det du har bygget opp. Forferdelig.

- hva mener du om dette?

kosepose helg


Er i ekstremt godt humør idag. Skal ha en koselig kveld ikveld med noen jenter på pizzanini(favoritt-spise-sted-i-hele-norge-bortsett-fra-obs) Og jeg gleder meg litt!

Helgen bringer jo på mange gode ting. Fri fra skolen, null lekser, god mat og tid til venner og andre teite greier. ELSKER DET!

Idag gadd jeg faktisk å ta bilder av meg. My ego is back!

- hva skal du ikveld?

trodde det var fredagsmorgen

Våknet for ett par minutter siden og da trodde jeg ærlig talt at det var fredagsmorgen. Det verste var jo at tv-n sto på... Jeg begynte å bekymre meg for lekser og alt. Heldigvis var det ikke det da :- )
 

- har det noen gang skjedd deg?

klut og gloseprøver

LIKE FØR JEG LEGGER OPP BÅDE BLOGG OG SKOLE. Jeg hater snø!! Det er gøy de første to månedene, men når det tar over både vår og sommer blir jeg grenseløst irritert :- )

Det er egentlig bare derfor jeg ikke gidder å gjøre noe, men så har jeg med andre ord hatt en vanlig skoledag fylt med hormoner og latter og klutkasting.. Noen velger å kaste en klut i ansiktet på noen og da ber de om hevn. Enough said! Så er det noen som velger å gi oss en gloseprøve i fransk(en elev altså....) SÅ DA HAR JEG DET IMORGEN OGSÅ!!!!1111111

 

- har du noen gloseprøver imorgen?

LiFe SuCkZ

Hverdagen min er ikke så spennende som du tror. Jeg har i de siste tre timene bare vært foran tv-boksen og kjedet meg. BLIR nesten irritert over hvor lite tid jeg bruker på å gjøre noe med livet.  FML x1000

Som vanlig har jeg webcam-bilder fra skolen. Men denne uken har egentlig ikke vært helt på topp :- ( KLAGEINNLEGG DELUXE!!!!

JEG BRYTER SÅ MANGE AV MINE EGNE BLOGG-REGLER AT DET IKKE ER MULIG.

superkimz, superjonas og superaugust

superkimz og bykristin

Så langt har Kristin og jeg ikke kommet noe lenger på prosjektet. Sikkert fordi vi egentlig ikke vet noe om Afghanistan og alle verdens kalde kriger.... LIfE suCKs

- pleier du å kaste bort mye tid?

min kule skoledag II

Hadde datamaskinen på skolen idag også, ettersom vi har prosjekt. Kommer til å bli masse videoblogger fra skolen snart :- ) for vi jobber jo ikke akkurat!

 

Vi har hatt data i 4 timer idag(eller tre) Hvor vi ikke har en gang begynt på NOEN av de to prosjektene vi harr. OG dette er det vi har gjort:

Meg og Kristin(prosjekpartner)

Dette gjorde vi ganske lenge..

OG DETTE. SPOCK!

....

HIHI

Og dette..

 

- hv gjorde du på skolen idag?

 

min skoledag


KRISTIIIIn

Kimberly, Elisabeth, Kristin, Maral og Malene

SUPER MODEL

EVERYBODY LOVES ME

Vi hadde gym de to siste timene idag. Da hadde jeg med meg datamaskinen min ettersom vi har dansing hvor vi trengte litt koreografi. Kan jo si at jeg filmet fra gymsalen og hele veien hjem! Som er cirka 150 meter unna.... Og nå klarte jeg å filme i en time uten at jeg var der :- ) SMART

- har du hatt det gøy?

I'm Bored


jeg kjeder meg..... WHAT TO DO!

linker linker linker

Blogger du bør sjekke innom!! Hvorfor? Jo, fordi de leser det som står rett over kommentarfeltet :- ) http://bloggfiler.no/fotoanita.blogg.no/images/1080017-11-1298396532336.jpg

FOTOANITA.BLOGG.NO

Tar fantastiske bilder og har en ren og fin blogg.. En av bloggene jeg leser faktisk!!

 


http://bloggfiler.no/malinspot.blogg.no/images/320198-10-1298989700583.jpg

MALINSPOT.BLOGG.NO

Tar også bra bilder og skriver bra!! Er ofte innom bloggen :- )


http://i54.tinypic.com/wak378.png
HELENANAS.BLOGG.NO

Skriver bra og har bra design! Digger den bloggen og jentaa :- D

Vet at det står at det blir vurdering også, men siden det ble fler enn en så blir det bare miniminivurdering!! Kommer tre til senere

 

- leser du noen av disse bloggene??

badekaret til kimberly

Akkurat nå venter jeg på at map-packen til black ops skal bli installert og lastet ned, can't wait!! Blir gaming hele helgen. Og ellers venter jeg på at reguleringen skal gjøre mindre vooondt! Fikk kamerastativet mitt istad, så det blir bedre og flere bilder neste uke :- )

Ellers redigerer jeg filmer... Jeg sitter alt for mye på datamaskinen...

Funky......

- hva gjør du om dagen?

om alle ga lærerene en klem

Kom til å tenke på en ting i timen istad(imens jeg hadde natufag-prøve). Hva om det var slike at alle elevene ga klem til lærerene... Det hadde vært så merkelig! Det er liksom sånn man gjør med sine nærmeste venner, syntes bare det var en rar tanke :- )

Kommer noen svar på spørsmålsrunden etterpå!1!

 

- gir du lærerene dine klem hver dag?

min sexye arm og painfulle reggis

hey gangstahz!!!! Kjenner det koker litt i meg nå, ettersom reguleringen er så "pain".. Du vet når du er SKIKKELIG rastløs i ett eller annet.. SÅNN har jeg det i EN tann.. Forferdelig plagsomt :- (

Men jeg ble ferdig med mine elskede lekser og nå skal jeg bare øve på Naturfag. I love life!!!

Men å spille hjelper litt da:

må bare meddele at armen min ser kjempe sexy ut der.. ELLER HVA?

 

- har du noensinne spilt noe på plastation, hva da?

gratulerer folkens

Malene og Anders(Kristins kjæreste) har bursdag idag!!! Også kommer map-packen til call of duty: black ops ut idag!! Gleder med vilt! Nå skal jeg faktisk gjøre lekser... Jeg skal tvinge meg til å gjøre lekser... Jeg skal... Jeg skal!

LOVER at det kommer bedre bilder når jeg får tilbake kamerastativet mitt fra Malene :- ) MEN FOR NOW:

- når har du bursdag?

crime scene investigation: new york

EELSKER CSI!!! CSI: MIAMI kommer på andre plass og Las Vegas kommer på tredjeplass hos meg :- ) Flere kjekke gutter i New York.. Tulla.. ikke

liker du csi? hvem av de liker du best?

vinn en anbefaling hos bykristin

Kristin har en liten konkurranse på bloggen, og siden den handler om meg(hehe) så vil jeg at du skal sjekke den ut!!!!
Du kan vinne en anbefaling og det du må gjøre er å gratulere med med ny regulering og fortelle henne at du har gjort det. BYKRISTIN.BLOGG.NO

Jeg er "still in pain" og klarer ikke å ta annet enn webcambilder. UNNSKYLD MEG ASSAFMLFE

F*** MY LIFE FOR EVER. Overdrevent? JA!

For those of you who don't know: Jeg fikk regulering i sjette klasse(eller femte) og hadde det i rundt fire år. Så fikk jeg den av og nå måtte jeg sette på igjen.. TILSAMMEN har jeg hatt 3 reguleringer og nå satt jeg på min fjerde, og etter at den fjerde skal av skal jeg sette på en til bak som skal være der i ti år...... Livet er ikke lett!!

Jeg blir bare irritert når jeg har vondt. Jeg har jo vært hos tannlegen idag, og man kan jo si at jeg har veldig lyst til å drepe han.. THIS IS WHY:

NORMAL

UNORMAL

SUR OG RAR FORDI DET SER UT SOM JEG LAGE TRUTEMUNN NÅR JEG IKKE GJØR DET...

 

-har du hatt regulering?

i need help

For å si det sånn så har jeg ikke begynt med noen av leksene.. Jeg er så skoleflink!! Jeg klarte å fyre i peisen istad forresten. Det er vel det eneste jeg gidder å gjøre om dagen, ja også blogger jeg da. Hehe, skal prøve å få redigert en video etterpå da, siden Kristin og Elin maser sånn. I seriously need help!!

- har du noen tips til hvordan jeg får gjort leksene?

klasse dupping

Første jeg vil si er gratulerer med dagen til Justin Bieber.. Ja, så opphengt er vi i han!!! Idag har jeg egentlig bare vært ganske sliten. Har nesten duppet av i klassen ( og det er nesten umulig for meg). Og det har jeg klart nesten to ganger!!! Flink jente. Nå skal jeg øve til prøve og skrive en artikkel til Samfunnsfag. Niende klassinger bør glede seg til tiende..

hard working :- )

 

- har du noen gang sovnet i klassen?

jeg klarte det visst ikke alikevel

Jeg skulle jo prøve å gjøre lekser også videre, men det gikk jo ikke bra. Jeg har jo så bra selvkontroll! Jaja. Det jeg endte opp med å gjøre var jo å høre på dritgammel musikk også jammet jeg jo skikkelig til musikken.

Noen ganger lurer jeg på om det er noen som har så lite å gjøre som meg... håper det!

 

 

- har du bra selvkontroll?

min dag

Idag skal dagen min bestå av tre ting:

HÅPER JEG FÅR DET TIL!


- hva skal din dag bestå av`?

nytt design da

Hadde ikke mye å gjøre inatt, så jeg lagde et nytt design. Det andre var så stygt så... hihi


 

- hva syntes du? noe annet som kunne blitt gjort?

sukkerterter og redigering

Idag har jeg ærlig talt ikke gjort en dritt!! ( Har ikke sluppet en heller).. Bare tatt masse teite bilder og brukt flere timer på å redigere. Bortkasta tid? Litt..

Spiste opp en hel pose med ekle sukkerterter.. ikke godt!

Ta på 3D-briller og sjekk om det fungerer!!!

- hva har du gjort idag?

alle jentene i like klær

Hørte at Whitney Port skulle designe for bikbok. WHY??????????!!! Herregud, halve Norge kommer til å gå enda mer mainstream og argh.. Blir bare oppgitt jeg altså :- )

Jaja, blir vel ikke feil med halve niende klasse med akkurat samme jakker og jenter med like klær i forskjellige farger. Don't get me wrong! Det blir sikkert masse fine klær, men at alle går med er liksom ikke ett spørsmål..

Jaja, idag har jeg planer om å slappe av og spise litt sjokolademousse og gårsdagens mat.. Hverdagen min er så interessant vet du!! Det snør forresten ute. ÆSJ


- hva skal du idag?

meg + scary movie

Elsker scary movie!!! Syntes det er altfor moro!


THUMBS UP!!

 

- liker du scary movie?

aaah jeg elsker youtube

Egentlig ikke... HVORFOR??? DERFOR:


This situation is driving me crazy.. Samme filmen failer hele tiden. Men til den positive siden. Jeg har lagd en videoblogg!!! Som kommer når youtube er klar for å laste opp videoen :- )

 

- har du noen gang hatt sånne problemer som jeg?

opptygd kake ser bra ut

Hola senoritas and senorzz!!! Jada, jeg har ikke bloggpause lenger. I know you missed me! Grunnen til at jeg tok en uventet bloggpause var fordi jeg ikke orket den trege datamaskinen min lenger, siden den brukte jo ett par timer på ett innlegg.. Såå jeg kjøpte en helt ny en :- )

Så akkurat nå har jeg ingen spesielle bilder, men vi får vel ramse opp alt jeg har gjort i mellomtiden:


Trykka på litt feil knapper...

Spilt masse.

Klikka mens jeg har spilt

... Jeg vet ikke hvordan det bildet ble med, men..

Spist en SVÆR kake..

Og sett hvordan kaka så ut opptygd..

Andre ting? Jo, jeg skal få ny regulering til tirsdag fordi den ræva tannlegen min er ræva, den blir forhåentligvis ikke der i mer enn seks måneder...... Også har Kristin klart å ødelegge kameraet sitt. dør litt av latter når jeg tenker på måten hun mista det..
Bildekvaliteten på kameraet hennes er topp da.

Det var det for nå, blir masse blåggis fremover.

- har du vinterferie? for det har jeg

BLÅGPAUSE

Trenger ikke si mer <333333333333333456789

kristin & kim = cupids

Idag har Kristin og jeg brukt valentinsdagen vår på å vise for kjærlighet for stor-klassen vår. Ja, nemlig! Vi lagde små, søte kort til ALLE i klassen. Alle var forskjellige med tekster fra andre sanger, GØY. Vi fikk bare takk fra to gutter da.... To av 22 er ikke dårlig? ;- );- );- );- );- );- )

Også har vi jo stapper den SVÆRE boblejakka til Kristin ned i en liten lomme. SØTT!!
Jeg vet du liker meg!!!!

- hvordan skal du tilbringe valentinsdagen? med en potensiell kjæreste håper jeg

kim kjeder seg.......

Marthe og jeg var jo på Glemmen Videregående på fredag, så brukte vi studioet deres til å ta bilder. Så imens jeg kjeda meg istad så.. fant jeg ut noe jeg kunne bruke bildene til:

- hva gjør du når du kjeder deg??

innlegg framover haha du kødder

INNLEGG FRAMOVER

  • Visste du at...
  • Alt om meg
  • I min lommebok, godtepose, sekk, pennal, kamera
  • Videoblogg annenhver uke
  • Dagens tips
  • Min mening om den ORDENLTIGE blogger
  • Min mening om topplisten
  • Spørsmålsrunde-svar

 

Dette skrev jeg for kanskje ett eller to år siden. Kan jo si at jeg har hatt min mening om den ordentlige blogger.. Jaja, skal vel prøve å lage enda en liste over hva jeg skal gjøre hehe fordi jeg elsker lister. Så hvis du har noen innblikk til hva jeg skal skrive innlegg om(noe som forhåpentligvis jeg gjør da) så er det bare å spytte ut på tastaturet og passe på at du treffer de bokstavene du trenger for å skrive innblikket :- )

Og siden jeg vet at du elsker at jeg slikker mitt eget kamera fordi jeg er kul:

 

- noen forslag? \ er du flink til å holde det du "lover"?

en med dårlig temperament..

- har du like dårlig temperament som henne??

fotografer bør glede seg til sommeren

Hvorfor? Jo, fordi det er den tiden du mest sannsynlig tar MANGE fine bilder av ting og tang. Hvorfor igjen?! Du har vanligvis sol eller lys hver dag, du er kanskje oftere UTE med venner, gjør litt mer og JEG får iallefall inspirasjon av sommer. Tenk de fine stedene du kan ta bilder da.. Ute blant strå, på stranda eller overalt. Jeg syntes det er enklere å ta bilder om sommeren ihvertfall, også blir de finere..

EKSEMPEL:


ELSKER DETTE BILDET:

De fleste er av Elisabeth fordi det var jo henne jeg var med omtrent hele sommeren, men tilbake til poenget. Fint lys, fine farger, fine klær (ja fordi vi slapp hettegensere og sånn)

- gleder du deg til sommeren.. DUMT spørsmål for jeg vet du gjør

my daily duty


I wake up in the morning feeling like p-diddy.

Jeg gjesper som p-diddy også :- )

Går på badet.

Vasker meg

I take a leak..

Har ett dance-party for meg selv

Håndterer frokosten på en uvanlig og original måte.

Skill.s

Venter på å få melding fra Kristin om at hun går 08:24 ( standard)

then I wear my sneakers.

Knyter dem først...

Og tar på meg jakken..

Sklir til skolen..

På vei hjem, henter posten ..

Sklir bakover inn.

Og her sitter jeg da :- )

- er ikke min daglige rutine spennende??

de 60 sekundene av dette innlegget

jeg er hevngjerrig

Noe som virkelig gjør meg sur er når noen tar care packagen min.. Så nå er jeg rett og slett pissed.. Jaja, gleder meg til ikveld for da er det tv-titting som overtar timeplanen min. CSI og TBBT!!! CAN'T WAIT!!

Om rundt to eller tre uker skal det bli litt bedre blogging altsåååå, hehe planlegger alt fire uker på forhånd jeg vettu :- )
Nå skal jeg spille litt og høre på masse drittmusikk.

MANGEL PÅ BILDE BETYR ETT RANDOM:


ak74u og galil er det jeg trenger..

Når jeg spiller cod ihvertfall! Idag hadde vi en normal skoledag og jeg har ingenting å blogge om. KOSELIG! I dette øyeblikk kan du gjette deg til hva jeg gjør. For noe jeg ikke gjør, det er å spille cod.. Slo forresten rekorden min her om dagen :- )

Er flink jeg vettu.. MINNER FORTSATT PÅ SPØRSMÅLSRUNDA SOM ER LINKET PÅ DENNE TINGEN
2009102065 (600x450)

today's the day

Idag dro søsteren min og jeg til Torvbyen for å kjøpe gave til mamma, siden hun har bursdag dagen etter valentinsdag! Den ene gangen vi har vært flinke og kjøpt hvertfall en uke før bursdagen.. Vanligvis er det dagen før eller noe :- )

Nå blir det lekser <3 Imellomtiden kan du si hva du syntes om dette bildet:

TIHI..

- hva skal du på valentinsdagen ?? MINNER OM SPØRSMÅLSRUNDE

bilde: mah sistah


Tok noen  bilder av søstra mi ute igår :- )

 

- hva syntes du? MINNER OM SPØRSMÅLSRUNDE TING

VIDEOBLOGG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Herregud, maken til datamaskin har jeg ikke sett.. Men til tross for at den er treg så har jeg en videoblogg som kommer IDAG......!  Skal ta bilder med søsteren min etterpå, så jeg håper at jeg får noen fiiiiiine bilder å printe ut :- )

Se hva jeg lagde på skolen her om dagen:

- hva skal du idag?

discovery


Nå er søstra mi hjemme, så blir ikke blogging før ikveld :- )

- hva skal du ikveld?

to klikk fra å kaste datamaskinen i gulvet........

Som vanlig.. Jaja, blir ikke video før imorgen fordi datamaskinen elsker å krangle med meg.. Jeg har fått gjort mye produktivt idag da! Har lagd en ny spotifyliste med gamle sanger <3 Blir nesten forelska i Joe jonas og Jesse McCartney igjen jeg. NEIDA! Bare litt :- )

Nå er det NUKETOWN PÅ G!!!!

SÅ SUR ER JEG!!!

- har du spotify??

be back later, clean up time!!!

Da skal jeg gjøre rent da! Lenge siden jeg har gjort dèt på en fredag. BLIR forresten videoblogg etterpå, skal iallefall prøve å fikse en :- )

ha en fin dag videre!!! vil vise deg denne superfine pusen forresten:

SØT!!!!

 

- hva skal du ikveld?

guttæne kranglær om meg vøttu!!!

HIHI, imorgen kommer en liten overraskelse som er veldig spesiell for meg... og Mie og Kristin!! Idag hadde vi enda en av de "fine skoledagene", det er jo fordi det er torsdag og det betyr KAMERADAG! Masse bilder fra skolen.. Og til Overskriften.. ja, du skjønner det når du ser bildene ;- )
ER IKKE JEG FLINK?

Malene er en søt liten pike, som forresten nettopp har fått kjæreste. GIVE HER A HAND!

SOOC. Veldig fine effekter <3

Bambi 1 og Bambi 2 på glattisen. Som du ser så har vi en isbane rett utenfor hovedinngangen på skolen...
Elijazz.

YOU SEE WHAT I'M SAYING?? Guttæne klarer ikke å holde fingra fra fatet.
Nei, det var ikke kaldt!!

Elijazz, moi og Joaboa <3<33<3<33<3
Kreonard, Kimbard og Maraj.. Vi har egne kallenavn fra Big Bang Theory, you see;););))
Ja, aper er kule..
... der ser du igjen!

MEN nå stikker jeg til Kristin for å se på TBBT (The Big Bang Theory).. BAZING YA LATER!!

- hvordan var din skoledag? hva syntes du om bildene? ser du på bigbangtheory? mange spørsmål idag, ikke sant?

for 5 minutter siden..

<br/><a mce_thref="http://i35.tinypic.com/bgv593.jpg" target="_blank">View Raw Image</a>

..HOLDT JEG NESTEN PÅ Å FALLE AV STOLEN! Følte meg nesten heroisk når jeg tok imot fallet mitt... Du vil mene at der er enda mer heroisk når du hører at jeg satt på do når jeg nesten falt. Okey, jeg gjorde kanskje ikke det, men jeg var jo kanskje 5 eller 6 meter fra doen min da. Så ja, jeg er heroisk :- )

- er ikke jeg heroisk?

putt engelsk overskrift her

Må bare meddele at jeg begynner å bli rimelig lei alle de "engelske" overskriftene som farer rundt omkring.. IKKE DET AT JEG HAR NOE Å SI, for jeg gjør det selv.. iblant. Men når jeg ser at hele loggen er fullt "today's outfit", "my love for you is really cupcakeish". Okei, det var bare noe tilfeldige greier, men fortsatt like irriterende. Ja, jeg blir litt sånn.... MUHABIBI. Yeah, new word. Look it up! BTW, KRISTIN HVIS DU LESER DETTA ER DETTA ITTE MEINT FØR DÆI. FØR JE ELSKA DINE OVERSKRIFTER..

Første skritt til overkommelse er å slutte selv, så da er jeg ferdig med det. En ting jeg kunne likt var svenske eller franske overskrifter, det hadde vært noe det :- )

J'adore ( vet ikke hva det betyr en gang) joda(neida) jode(neide) hade(hei)

- hva syntes du om alle disse engelske overskriftene??

denne helgen har vært kul

NULL BLOGGING fra meg denne helgen fordi jeg ikke har hattt tilgang til pc/internett OG at jeg har hatt det kjempe travelt. Rundt 3 timer biltur og ferge tur fra Sarpsborg til Porsgrunn. DIGG MED BILTUR

På torsdag hadde vi som sagt lekevake, så det blir litt blandede bilder. Det var jo gøy det også! Fugledansing, gaming og leking. ARTIG.

På lørdag var Elisabeth og jeg på Herkules og tok hvertfall over 10 sko og plagg tilsammen og prøvde ut masse klær som vi egentlig aldri ville brukt. Så har vi jo spist megamye. TILSAMMEN(altså for hele helgen har jeg spist) så er det iallefall over 5 kakestykker, over 5 skåler med is, over 5 pizzastykker, over 6 brødskiver, pølse og potetstappe, godteri, brus, MacDonalds-mat og potetgull. Og tenk deg å spise alt det, men å ikke drite imellomtiden.. DET er kjipt!

Fugledansen!!

Dette drev jeg med ETTER lekevaka, klokka halv sju på morgenen!

Maral og Malene

Meg, Kristin og Elisabeth etter badingFJORTIZZ

Det hadde jeg med :- )Hos Mormoren til Elisabeth i Porsgrunn

Pølse og potittstappe !!

Overedigert, men ville få med fargene. Var EKSTREMT pent

My heart will go on

I prøverommet .

 

- hvordan var din helg?

Brb, vestfold

Jeg og Elisabeth er på vei til Porsgrunn, forteller dere hvorfor når jeg kommer hjem :-)
Og igår var det jo lekevake med klassen
jeg syntes det var dritkult! Legger ut masse bilder når jeg kommer hjem, men her er noen.

inatt blir det døgning

HOWDY!!!!!

Vi har lekevake inatt, og jeg gleder meg vilt! Nei. egentlig ikke, men det skal endelig bli godt å få bade midt på natten ( ja, det blir bading) Men nå skal jeg møte Elijazzzzz, så da blogger jeg inatt<3

en kul musikkvideo...

det er det Kristin og jeg lagde for rundt en time siden! Gleder meg til å se sluttresultatet, det blir på en måte Kristin&Kim, bare musikkvideo... Det var forresten sinnsykt kaldt!!

HIHI BILDE AV MEG:

Adorable, I know!!! Neida....

 

- har du lagd en musikkvideo før?

chillin' at mah pimpz houze

Da ligger jeg i senga til Elias og ser på han rydde opp alt jeg kasta rundt istad... neida, det er hans eget rot.

Se så gøy jeg har det:
- vil du bli arrestert av meg??

de gangene du ikke har noe å blogge om

Det er så ofte. Kan jo skrive at Elisabeth og jeg gikk en tur på Nellys for å kjøpe pommes frites og at vi nærmest hadde en vannkrig, men det er jo megaspennende.. IKKE HELT. Jaja. Tilbake til CV :- )å sette bo?DÅ har jeg besøk av Elisabeth! Denne uken har vi noe som heter  "Å sette bo". Det vil si at vi får en partner og barn også skal du skaffe jobb, hus også videre........ KJEMPEGØY! Spesielt når du får en partner som ikke jobber.. No offence. Akkurat nå er det mye krøll i systemet! EGENTLIG vil jeg jobbe alene da, men nå som jeg har fått partner, får jeg ikke bytte heller :)

- har du noen prosjekt for øyeblikket?

ÅRNTLIG særping dialekt!

FERDIG FERDIG FERDIG! Er ferdig med gulvsuging og vasking! Nå blir det litt gaming, har jo søren ikke spilt siden igår. Føles som ett år skal jeg si deg! Hver gang jeg gjør rent tror jeg nesten at jeg svelger en klump med støv. Ekkelt, I know. Må spytte ut slim hvert femte minutt, herlig!

Kul header som jeg fikk av Elisabeth. HEI RANDOM

Ikveld blir det fiskebollær te middag. GLEDER MÆ! Fiskebollær e gødt ska' jæ' si dæ'. ÅRNTLIG særping-dialekt det der <3

HEI RANDOM#2

Igår kveld ryddet jeg i klesskapet mitt! Er så stolt. SÅ fikk jeg besøk av 5 halvnakne gutter og en fullt kledd jente. Årets høydepunkt! Var jo koselig da........ litt spenning i livet er fullt fullt fullt. ja.. fullt.

- hva slags dialekt har du?

HÆLLÆ FRAVÆR!

OKI. Igår var jeg hos Elijazz, og derfor blogget jeg ikke. Idag var jeg på en kjøpetur med Mamma. ENDELIG fant jeg olabukser som passer  meg! Det rare er at jeg har 23 i størrelse i Filippinene, men her har jeg visst 32. VANSKELIG! Har vokst på to år for å si det sånn........

I ALLEFALL, jeg tok ikke med meg kamera idag. MEN GØY VAR DET!!!!! Ingen gidder å se innkjøp, så den skipper jeg. OGSÅ FIKK JEG ENDELIG KJØPT BELTEARMEBÅNDET SOM JEG HAR SIKLET OVER I FEM MILLIONER ÅR!

DOBBELTPOSTING ER KULT!

 

- hva gjorde du idag?

superfin skoledag II

Hadde en fin skoledag igjen! Torsdager vettu! Blir ikke bedre med masse tull og filming. Ældri hatt det så gøy. Hehe, Nok en gang tar Kristin og jeg tusen millioner bilder og filmer og har det megakult!!!! SPAM MED BILDER:


Kristin er en søt, liten pike.

SØTISR


KULE FOLKP.I.M.P


P.I.M.P #2

Her ligger skolens egen fløyte i gangen.

PENPENPEN

EN DEL AV MUSIKKVIDEOEN VÅR!!!

THUMBS UP FOR SKEWL!!!

 

- hvordan var din fine skoledag?

ett kåseri

Jeg har lagd en video som skal være til en kåseri-fremføring. For å være helt ærlig har jeg ikke akkurat brukt noen sjanger-kjennetegn der.. så det ender dårlig. JAJA, ble nesten en vanlig videoblogg. Men idag gikk jeg ut av klasserommet etter en prøve som jeg føler gikk ganske bra. Så ender jeg opp med en toer..

TYPISK

- vet du hva ett kåseri er?

iblant elsker jeg min mor enda mer enn vanlig

Her om dagen kommer hun bare bort og sier: Når jeg får lønna mi kan vi dra på shopping :- )

Mamma er så tilfeldig noen ganger. Som når hun plutselig sa at vi skulle til Filippinene og feire jul. Syke dame! Ikke noe rart til at det bare er gærninger i den familien her.. Som Kristin ville sagt: gulinger vettu! Mamma er også veldig tullete og alle ler av latteren til Mamma.. Skjønner ikke at det er mulgi!

FÅR HÅPE PÅ NYE BUKSER<333333333

Og siden jeg plutselig gikk tom for brukbare bilder, så ender vi opp med denne:

 

- er moren din en tullete skrull, som min??

FINE SOKKER

Nå er K-riz her og vi spiller både COD og musikk!! Heheheh, gøy! Vi driver egentlig og forbereder lekser til imorgen :- )

LEKSER ER GÆY!!

- har du masse lekser til imorra ??

jeg har ikke ett liv.. men samtidig så har jeg ett..

Altså.. Jeg har ikke ett liv fordi jeg ikke har noe å gjøre, men egentlig så har jeg masse å gjøre! Som lekser, rengjøring og masse annet. Jeg finner bare ikke tid(eller interesse) for noen av dem. Så da sitter jeg det da... Som en frosk uten å vite hva en skal gjøre......... JEG ER KJEDELIG! Til og med mamma kaller meg kjedelig, ho gjorde det igår. Jeg vet at jeg kan virke som en utrolig spennende person(<333) og det er jeg... Neida, men nå bare balbalbaler jeg. Jeg har bloggfri på søndager fra nå av fordi jeg er kul også har jeg sosialitetsfri hver hensidiges dag (hva enn det betyr)
DATAMUS ER KYLT!!

 

- har du ett liv??

aldri lagd noe så random

Idag har jeg redigert ett bilde.. Altså hele dagen min er brukt på ett bilde, som jeg egentlig ikke liker.. Men samtidig så er det noe jeg liker ved det.. Det var bare masse random-aktige-effekt-greier som lå på datamaskinen:

Random......... merkelig.... men det var gøy å prøve  noe nytt da!!

 

- hva syntes dU?

NYTT DESIGN!

Ja, da har jeg nesten blitt ferdig med designet.. Er ikke helt fornøyd så kommer nok til å bli en del endringen utover dagen... Det mangler liksom noe liksom. Blir liksom ikke helt glad når det er noe som er borte liksom. Men jeg finnet liksom ut av det liksom.- hva syntes du?? har du noen ideer til hva mer jeg kan ha?

da er det gjort....

Da har jeg søkt videregående... Jeg gruer meg verre enn en crispo!!! Ifjor søkte 16 stk, og bare 60 kom inn!!! Haha, vet at jeg skrev 16, men det er egentlig rundt 180 eller 160 da. Herregud, hva om jeg ikke kommer inn? Da ender jeg opp på service og samferdsel. Jeg aner ikke en gang hva det er for noe!!

Jeg søkte forresten inn på medier og kommunikasjon(sjokk).  Mange bloggere som gjør det., men om jeg vil være en av de som ja.. ikke kommer inn vil jeg heller dø. JAJA, fortsett på designet. Skal natte over hos Elisabeth etterpå. BLIR KOSING MAX AZZZ!!!


- har du søkt på videregående? hva skal du søke?

fixin' and trixin'

I dette øyeblikk holder jeg på med designet mitt. Nytt år, nytt design! Det er vel egentlig nesten en måned siden jeg skulle hatt bytta design. Men samme det!!! Bedre sent enn aldri! Blir vel ikke så altfor mye endringer, siden jeg er veldig fornøyd fra før av

Det blir en fin blanding av COD og designfixing da.. JEG SOM ER SÅ FLINK! Tenkte faktisk å gjøre lekser etterpå... Ja, du leste riktig.. Lekser på en fredag! Kall meg Nerde Nerdesen og gi meg en sekser på karakterkortet, kompis!!!

HIHI VI ER SÅ PENE!!!!

- hva gjør du akkurat nå?

superfin skoledag

Idag har jeg hatt en sykt koselig skoledag!!!!! KJEMPEGØY tok masse bilder:::::

Maral og Kristin

Jonas, August og Andreas. My homies!!!

Kristin har fine øyer...
Random person som går forbi.
Elias og meg.


Maral er skummel..

" Gå på kne, så får du noe"

" Jeg vil også ha noe" Tenkte Maral da hun gikk forbi og ble misunnelig.

Kimberly Resma Iversen(15) elsker det nye videokameraet sitt stod det i avisen

du dør av å ta pose på hodet, vet du!!!

DETTE GJORDE KRISTIN OG JEG IGÅR: 

- hva gjorde du igår?

potetmos og tikka masala?

Jeg vurderer å lage det jeg siden Kristin(KLIKK) ikke ville lage mat til meg :- ( Og jeg klarer ikke å lage ris selv.. Nå skal jeg gjøre resten av leksene for uken, og spise på potetmos og tikka masala. Hva er det verste som kan skje?? Blir den nye favorittretten min det her!

Jeg gikk også ut av klasserommet med en prøve som gikk.. ja.. For å være litt "humble" vil jeg si fra en skala fra 1 til 100...Cirka 8473894!! Neida, den er vel sånn midt på tre(om tre er det høyeste) Tulla, det gikk vel sånn OK!

Skal bli bedre på å ta bilder oftere nå også, ettersom det bare er sånne TILFELDIGE bilder(som jeg sikkert poster 83 ganger i uken:


Har jeg forresten sagt at jeg skal operere øynene mine???? Skjelinga mi har begynt å bli for åpenbar(ifølge de 3487 legene jeg har vært hos)

 

- liker du å mikse rar mat sammen? kan du koke ris?

nå må jeg øve.. glemte det visst!

Egentlig skulle jeg se på True Beauty på FEM, men så kom jeg på at vi har en prøve imorgen. Og jeg har lovet meg selv at jeg skal skjerpe meg. Såååååå då byrjar vi!!

Og til deg som spurte om armebånda mine, vel her har du vel litt mindre enn halvparten... Har jo gått rundt med bh-stropper på armen og sånt. ORIGINALT IGRUNN!!!!!!!

Fikk forresten plutselig veldig lyst til å gjøre lekser jeg!! ENDELIG!

- har du noen prøver denne uken?

svetten som renner fortere enn en elv

Hei hei! Idag blir det øving til RLE og framføring imorgen. Jeg bare elsker det når vi har to ting å øve til på samme dag! Har hatt en slitsom gymtime idag, løp fram og tilbake som bare det. Svetta rant jo fortere enn strømmen i en elv... Føltes det som. Løpte kjempemye for å ta igjen pusten. SLITSOMT!!

Det er vinter ute, og glatt som bare det.. Irriterende morsomt!

MOLEFUNKEN!

- når har du gym?

skyld på nettet!!

GOD GRUNN TIL NULL BLOGGING!!! Nettet mitt har vært borte i hele dag, og jeg har prøvd og prøvd å fikse det og endelig fikk jeg det til! Har ryddet mye på datamaskinen da :- )

Kan med hjerte på hånda, nei, mener hånda på hjertet si at en videoblogg kommer om en times tid.. Stay tuned!!
USAKLIG BILDE(egentlig ikke, siden innlegget handler om meg<3):


- er det ikke irriterende når internettet streiker?

en kul t-skjorte jeg fikk av maral

Se, jeg fikk en kul t-skjorte av maral til jul:

JEG VET IKKE HVA JEG SKAL GJØR FOR ØYEBLIKKET! Venter på at Mamma skal komme hjem og lage litt god mat til meg. Neida, her er det jeg som lager maten.. Neida, men jeg kjeder meg litt så jeg tror jeg bare lager en videoblogg som kommer til å kjede dritten ut av deg

jeg skal bli det!!

Jeg skal blih helgvideoblogger igjen.. HEHEh, gleder meg! Skal gjøreh så myeh kult lissomeh!! Idag skal jeg bareh slappeh av. Skal blih deilig uten lekser for en helg. Nåh skal jeg spiseh potetgull og tenkeh påh hvor kult det haddeh vært hvis alleh måtte setteh en h bak hvert ord som endteh med en vokal. KIMBERLYH ER KULIH!


- hadde det ikke vært kult å sette en h bak hvert ord som endte med en vokal?

flinke jenta!!

Jeg har vært flink idag, flinke jenta det!  Jeg har måket også skal jeg gjøre lekser nå, flinke jenta det! :- ) hehhe.. Også våknet jeg kvart over sju idag for å dusje! DET ER IKKE OFTE, flinke jenta det!!!- har du vært flink idag?

bobletruser er en god ting

NÅ skal jeg ut og måke.. etter en runde med cod. Har jo snødd som bare rakkern!! Skal selvølgelig kle på meg masse! Bobletruse, boblestrømpe og boblebukse. Så har vi jo skjerf og alt som skal på kroppen, må jo holde meg god og varm! :- )
Har ingen snøbilder for øyeblikket..

 

- har du måket gården deres før?

hei msn og hei kraftkar

Idag var Elias hos mæ.. hehehehhe.... Og lekser ble det ingenting av, shocker!!!!! story-mode:

Jaja, kan jo begynne å si at dagen var like smellheit som vanlig. Elias kom drassende med meg hjem med den stygge elgen hans ( skulle egentlig skrive leggen). Det var jo drit-hot!!! Mens jeg tittet i speilet og tenkte "not", tittet Elias på seg selv på en dustete måte. Han minnet meg om en homse. Jaha..... dagens adjektiv er forresten sponset av Elias ♥♥♥♥♥♥♥♥

Siden vi( meg og min brilliante hjerne) ikke fant andre bilder så blir det ett MEGAKULT OG SÅNT fra istad!!!


- er ikke jeg kreativ???

rime prime lime

Hei og hade, nå skal jeg bade, men først må jeg lade.. telefonen min :- )


haset, hatse, nei HASTE!

HASTE MEGA HASTE blogging. Nettopp kommetr hjem fra skolen og snart skal jeg til Storbyen med Kristin og Malene, så blir ikke ordentlig blogging før jeg har kommet hjem. Hvis du ser meg, noe du sikkert ikke gjør. Så si hei !!

smile for the camera..

- hva skal du idag?

visste jeg det ikke..

Hei og hå! Sjokk at VOE slutter å blogge nå. Neida, men det rimte. At alle kommer med "voe slutter å blogge" innlegg sjokkerer meg ikke. Spamming på facebook ( blant annet meg)

Selvom jeg personlig ikke er en fan av henne, eller bloggen hennes så er det kjipt at hun bare gir opp. Lite stå-på-vilje i den jenta der! Og får å få de første kommentarene ute av bildet, som: stakkar da, hun får bare negative kommentarer og sånt og blablabla. Da skal jeg si deg en ting. Når hun så navnet hennes STIGE oppover topplista, måtte hun vel kjenne at det kommer med i pakka? Som å bli kjendis, man får berømmelse, penger og fans. Men det er en ulempe, null privatliv!!

Blir litt oppgitt av slike korttenkte mennesker.. Blogg for deg selv og ikke fansen, sier jeg bare. Litt sent å si, men jaja. Bare å vente til jeg kommer meg på topplista da ;- ) tulla... jeg vil ikke

- så, hva syntes du om bildet? ja, og om dette voe-dramaet..

hei fyrverkeri

Heisann!!!! Sjokk at alle har "baby, your a firework" som overskrift du.. Jaja, kan jo egentlig bare begynne å fortelle om hva jeg har gjort de siste dagene, for de FÅ som faktisk lurer...

På Torsdag dro vi til Sverige hvor jeg kjøpte to skjorter, og endelig fikk jeg kjøpt Beatles t-skjorta som jeg har siklet over leeeenge(<33333)På fredag flyttet jeg ned masse forskjellige ting fra rommet mitt for å få bedre plass! Og hvor glad og stolt jeg er!! Så var det jo nyttårsfeiringen:


Tok vel maaaaange flere enn dette, men det kommer fler senere :- )

GOD NYTTÅR FORRESTEN!!

- hvordan var nyttårsferingen din??

ett år allerede!!

Idag er det ett år siden jeg kjøpte speilreflekskameraet mitt, Canon EOS 500D. Tenkte jeg skulle vise utviklingen i løpet av året som har gått! Jeg har fortsatt masse å lære, og det gleder jeg meg til!!


I januar tok jeg masse lysgraffiti-bilder, vannbilder og MASSE bilder av meg.. Når jeg ser tilbake på bildene, skjønner jeg ikke at jeg var fornøyd med noen av de engang!


I februar prøvde jeg å eksperimentere med lys og andre ting, men jeg skjønte meg ikke helt på innstillingene. Masse lysgraffiti da også, det var jo det jeg var best til akkurat da.


Her ser jeg litt forbedring! I mars øvde jeg litt på portrett og byttet fra vanlige JPEG bilder til RAW. Fikk også litt mer inspirasjon til ting og tang.


I april hadde jeg masse "photoshoots" med Malene og kreativiteten slo inn.. Tok masse makro-bilder og prøvde meg på forskjellige ting.


I Mai hadde jeg enda flere bildeserier med Malene også tok jeg enda flere bilder som jeg faktisk er ganske fornøyd over enda! Grunnen var jo fordi jeg hadde kjøpt meg ett nytt objektiv!! 50 mm.


I Juni var det ikke mange bilder, men heller masse redigering. Overredigerte øyer og alt!! Unødvendig og stygt....


I juli fant jeg kreativiteten. Da var  jeg ofte i Rakkestad og jeg tok MANGE bilder, som jeg er superfornøyd med enda. Tok også veldig mange bilder i vinduet. Det bildet som jeg har her kom ut på to spanske nettsider. Window people eller noe??


I august ble masse bilder av meg ble tatt. Spesielt sånn som på bildet til venstre. Kjedelig måned med bare dårlige bilder.. Veldig dilla på portrett og sånt.


I september hadde jeg både foto-talentet og inspirasjonen. Følte at jeg tok veldig mange, fine bilder der og da. Men de kunne vært bedre...


I oktober tok jeg mange fine høstbilder og enda flere bilder hvor jeg eksperimenterte med lys. Null overredigering, veldig fornøyd :- )


I november hadde jeg ærlig talt nesten ikke tatt noen bilder. Utvikling og utvikling! Jeg fant jo ett bilde jeg syntes var OK, men etter nesten ett år burde jeg vært bedre da??? Nei, tydeligvis ikke.. Hadde bare masse bilder som jeg tok i oktober.


Disse bildene er jeg så sykt fornøyd med! Elsker lyset og fokuset og jeg er så stolt!! De her er fra desember og jeg ser at jeg faktisk har utviklet meg en del. Jeg har lært mer om redigering, lys, innstillinger og hva som er bra og ikke bra på bilder!

Langt innlegg, men jeg ser at jeg faktisk trenger litt mer tid for å få ordentlig gode bilder. Bedre har jeg iallefall blitt!!

 

- hva syntes du om utviklingen?

be the cube

Litt dårlig blogging de siste dagene. Er ikke så veldig mye på datamaskinen for tiden, men er snart tilbake igjen. Skal til byen imorra, gleder meg til å komme ut av pysjen..

Lurer på hva du syntes om disse bildene:

- hva syntes du??

it's alive!!!

I'm alive!! Igår tilbrakte jeg hele dagen foran tv-skjermen. Elsker juletider!!!!! Så vil jeg si tusen takk for alle gavene jeg fikk fra venner fordi jeg orker ikke å sende meldinger.. Gul truse (fordi jeg er gul...hei kristin), rosa truse og bh. Veldig fokusert på undertøy, ja....

Neida!!! Fikk jo en bamse, godteri, body lotion og ett Donald Duck blad!!!!!!! Har lest gjennom det allerede :- ((((

Idag blir det nok en Harry Potter film som jeg gleder meg til. Elsker å si alle replikkene deres..

-  fikk du undertøy til jul ?? er du fornøyd?

årets jule-forventning

Jeg forventer at alle som ikke fikk det ifjor får seg ett speilrefleks-kamera!! Det kommer vel ikke som ett sjokk at mange får det.. Gratulerer med det nye kameraet ditt!! Jeg gjetter på Canon 550D eller 1000D :- )

- har du speilreflekskamera??

god morgen, god jul

Gjett hvem som sto opp klokken åtte for å se på tre nøtter til askepott! Det var jeg.

Hvis jeg ikke hadde stått opp såå tidlig hadde jeg nok ikke rukket å se på det heller, men men. Jeg skulle egentlig ta opp hele greia til søstra mi, men så har ikke vi noe å ta opp med da. Just my luck!!!

Imellomtiden får du ha en GOD JUL!!!!- så du på tre nøtter til askepott??

selvdigger

Snart på tide å gjøre seg klar til filmkvelden. Blir nok ikke pynting av juletre før sent på kvelden :- )

Inatt tok jeg maaaasse bilder av meg. Det skjer nesten hele tiden..... selvdigger<3.. neida!!!


- ka du tru?

spennende lillejuleaften


Idag blir en spennende dag!! Sette opp juletreet, filmkveld hos Maral og masse bilder. Gleder meg :- )

Frem til den tiden skal jeg bare slappe av og ta bilder. Jul er en tid for masse bilder, vet du! Inatt fikk jeg faktisk litt julestemning idèt Mamma tok fram medisterkaker, skinkestek, ribbe og julepølser. GLEDER MEG TIL MATEN!

Den er sååååå god!!

- når satt/setter du opp juletreet??

vinterbilder


Hei mandariner!!!!!!!!!!!

Idag er dagen før dagen som er før DAGEN! Juleaften. Her sitter jeg fortsatt da, uten julestemning. Gud, hvor kjipt det er!

Var ute og tok noen bilder istad. Trodde vi hadde flere ting å ta bilder av ute, men mamma har jo hogd ned alt av trær og busker :- (

 

- hvordan har dagen din vært?

da har je vaska golvet og je har børi ved

Je har ente vaska golvet ennå, men je har eværtfall børi ved..

Idag ruslet Line og jeg rundt på storebyen i tre eller fire timer. De har endelig fått kremmerhuset der vettu, og de har så mange nydelige ting der. Så kom vi på ett kult julegave-tips til både gutter og jenter. Veldig søtt faktisk.....

Nå skal jeg spille COD natten lang.. uten verdens beste søster..... :- ( og line såklarthehe <3<3<3<3

- hva skal du gjøre inatt??

siste skoledag

Idag var da siste skoledag før jul!!! Da begynner jeg ikke på skolen før neste år. Jeg er også ganske stolt, nemlig fordi jeg fikk en sekser på karakterkortet. En sekser på engelsk muntlig, stolt!! Det gjør opp for resten av de dårlige karakterene.

Nå skal jeg ut og hjelpe Line med julegaver, prekæs!!!

Line og Kristin.

Torjo, Stine, Martin og Eirik.

meg(<3333)

hei voe...

fisk...

Quizen Marthe, Charlotte, Kristin, Elin, Malene og jeg lagde :- )


søte.

engel.

Djevel.

Kakebakere. Fra oss til CB.

 

- når sluttet dere på skolen?

vinner vi nå, så blogger jeg!!!


Sånn sitter jeg når jeg spiller.. Avhengighet? NEI!

Imorgen er siste skoledag før juleferien. Egentlig skulle jeg feire jul hos søstra mi i Stocholm, men så bestemte hun seg for å dra til Malmö pga problemer med svindel og sånn. Typisk familien vår. At sånne uhell skjer altså, ikke at vi svindler. Nå skal jeg prøve å finne ut hvor jeg glemte igjen julestemningen min, for den er helt på bånn!!

- har du blitt svindlet før??

kjærestepar i gamledar

heheheh søta:
Sånn så jeg ut for fire år siden. No change!!!

skummelt....

For fem minutter siden sto jeg på kjøkkenet for å ta meg kyllingvinger (ja, jeg spiser sent). Det er ikke mange her midt på natta ettersom vi bor bak ett annet hus. Plutselig hører jeg en litt syk latter. Enten som kom den rett utenfor fra eller fra ett annet rom.

Nå er jeg så redd at jeg bare vil sitte med mamma............ skummelt......... Latteren var fra en jente, den var litt ond og skummel.... Mamma ble faktisk litt redd hun og......... natta!

- hører du ofte rare ting som ikke er der??

LAN LAN LAN LAN

Idag skal jeg på LAN til Charlotte, tror jeg! Blir gøy, har ikke fått lana ordentlig på en stund så det blir digg vettuuuu.

Igår var Torjo, Malene og jeg kurslærere fordi vi har så mange syke lærere på skolen. Etterhvert ble det så kjedelig, så det endte med at vi så på gamle videoblogger på storskjermen. Stakkars elever, de lærte sikkert ingenting om foto.

Da står pakking for tur og en lang natt med gaming :- )

Skills.

Kristin

Ti sekunder, ti bilder. Fail!

Tobias og Elisabeth

Meg og Elisabeth.

 

*konsentrasjon*

Elisabeth og Tobias

Meg, Elias og Malene

Kristin, meg og Elisabeth


Malene og Kristin.

 

- har du hatt juleverksted på skolen deres?

hater å blogge når jeg fryyyyyser

Det verste jeg vet er å blogge i kulde. Her er det istapper som vokser ut av nesa mi fordi det er så kaldt her. I hate it! Mamma kommer vel hjem snart, håper jeg. Orker ikke blogging idag, har for mye skolearbeid.

Trodde dette var ett annet bilde men.. natta :- )

- har du mye skolearbeid?

memories in blue


hej på dej! Fortsatt ikke frisk, men fortsatt på skolen. Det er jenta si det! Idag hadde vi vollyball turnering, og det gikk ganske bra :- )

Det er litt mer enn en uke til jul, og jeg har ikke begynt på julegaver en gang!!!!!!!!! henger.....etter

- har du begynt på julegavene?

man vet alt når man har facebook

Så smart som jeg er begynner jeg å gå ut idèt det blir mørkt! Perfekt tidspunkt å ta bilder på, superkimz!!!!! Samme det.

Nå sitter vel de fleste og ser på månetoppen, ifølge facebook♥ Føler at jeg er den eneste som ikke ser på det, mest fordi jeg ikke har julestemningen da... Kjedelig. Nå for jeg vel redigere de 37463 bildene jeg tok. Slapp av, så stort minne har jeg ikke på minnekortet mitt, sadly!

- ser du på jul på månetoppen?

ut i kulda, bare tulla

Jeg er flink til å rime!! Idag har jeg fått tilbake litt.. jeg husker ikke hva det heter, men jeg fikk bare veldig lyst til å ta bilder ute av ting og meg( ♥ ♥ ♥)

Så da turer jeg ute litt med kamera(ten) min, så skal jeg prøve å kle meg litt etter været.. Jeg går jo vanligvis naken...

Sist gang jeg tok OK bilder med kameraet mitt.

- hva skal du idag?

hej syk, hejdå lan

Guess what? I'm sick!!! Idag som vi skulle ha LAN hos August i tillegg. Med vi mener jeg Line og fler. Så da ligger jeg her da som en slappfisk. Istedenfor å være frisk som en fisk er jeg vel heller like frisk som en fisk uten hode.... Okei, kanskje ikke så brutalt, men det er ikke lenge før jeg mister hodet også. Nå skal jeg hoppe i sykesenga mi igjen!

Ha en fin helg!!!

Savner dette allerede....

- hva skal du denne helgen??

"det villeste kullet"

Igår ble det ingen blogging på meg fordi vi hadde juleball. Stress? ja!! Men juleballet var enda bedre enn det noen trodde. Istedenfor at vi skal be hverandre på ball, har faktisk skolen vår tatt hensyn til de som kanskje ikke blir bett. Derfor ble det trekking :- )

Tror ikke noen visste hvor rått det kom til å være. I begynnelsen var det ikke mange som hadde danse-humøret men etter bandet begynte å spille var det mye ståhei skal jeg si deg. Alle danset og sang til musikken og det var bare kjempe gøy!! Skulle vært ball flere ganger!
Guttenes tale av Marthe og Elin.

Jentenes tale av Tim og Ole.


Så kom vi i avisa

Nå klarer jeg så vidt å gå på grunn av hælene også har jeg plaster på tærne. Deilig! Burde nesten fått en pris for å ha hatt på skoene hele kvelden.

Ifølge rektoren på skolen våres var vi det villeste kullet han hadde sett på juleballet. Noen klarte også å knekke en pult. GOOD JOB!

- når har skolen deres juleball/ når hadde dere?

supersnøkrig

På skulen idag hadde Line og jeg årets første(?) snøkrig og en heeeeerlig vannkrig. Det svir helt sykt på hendene enda, men det var fortsatt gøy :- )

Idag har jeg planer om å gjøre lekser. SHOCKER!!! Plutselig får jeg veldig lyst til å gjøre lekser, men det blir nok senere ikveld, for nå fikk jeg lyst til å gjøre rent. Hvis du ikke har annet å gjøre, så gå og lek i snøen!

- har du hatt snø eller vannkrig i år?

snø ute, snø i hjerte

Herregud!! Jeg blogger før klokken tolv, det er ett mirakel!! Neida. Men datamaskinen min ville så absolutt ikke jobbe med meg og videobloggen, så skal PRØVE å fikse det idag.

Inatt snødde det heftig mye, så da er det vel fem meter med snø idag.. Vel, ikke langt ifra. Det er ett veeeeeeeeldig tjukt lag med skjegg der ute. Forundrer meg egentlig ikke om jeg må måke snø idag. Kjedelig!

- er det snø i landsbygden din?? haha

ppøøøs påååå

Idag var jeg i byen med mamma! Jeg fikk kjøpt meg sko til juleballet, helt vanlig svart-fargede sko. Også fikk jeg kjøpt tøfler, det føles som om jeg går på en sky. Det ligner på uggs, men det er det ihvertfall ikke.. Liker ikke uggs.........

Video kommer om en time eller to, datamaskinen er treg vett. Imellomtiden kan du pøse på med kommentarer om hvorfor uggs er bra eller dårlig...

blir nesten litt kvalm.........

- hva syntes du om uggs, bortsett fra at de er komfortable og alt det?

gjett hva jeg gjør
HEHE, du kan gjette hva jeg gjør.. eller ikke gjør det...

Idag er det fredag, deiliiiiiiiig! Har masse ting å tenke på.. Juleball, fremføring og masse annet. Men jeg SKAL mekke en videoblogg imorraaa... Dårlig blogger, I know. Imellomtiden kan du si hva du syntes om bildet mitt(<33333)

englene sang høyt ifjor

Hein Svein Drein! Malene blogget for meg istad... for hundrede gang......... neida, men hun blogger faktisk mer på min blogg enn hennes egen, det sier vel noe ??? neida, køddeeeeeeer.

Idag var vår siste tentamen, nynorsk. Har noen hørt om å spare det beste til sist?? Ikke våre lærere ihvertfall.. Jeg har forretsne bestemt meg for å bli en videoblogger igjen, jeg har ikke gjort det på en måned snart??

Jeg skal også ikke spille for mye COD, jeg har faktisk begynt å drømme om det.. Inatt drømte jeg at jeg ble bomba ihjel og sånn, men takket være COD har jeg faktisk BEGYNT å drømme også. DRØMME står to ganger under hverandre, morsomt. Neida, men nå holder det med superhumor. VIDEOBLOGGÆS imorræææ!

- sang du høyt ifjor??

 

He/art

Da blogger Malene for Kim-Monsteret igjen... Får sikkert ikke lov, men hvem bryr seg egentlig?
Jo! Dere gjør, for dere får jo noe å lese på!  Siden det ikke fins andre bloggere på jorden og ikke noe å lese om/på internett!  Gjett èn gang hva Kim gjør aaaa??? Nei forresten, ikke gjør det.. Det er ikke et vanskelig spørsmål engang.. EN ***** APEKATT KUNNE GJETTET AT HUN SPILLER DET ****** CODSPILLET!!!!!! Å nå har hun fått en tilhenger som heter Zombi-Line :(  Neida, hakke noe imot det hvis du ser bort fra at COD&LINE stjeler BESTEVENINNA mi.. Helt ok for meg det! Bare som informasjon vil jeg spå at det snart blir video av at dem spiller....
Velg dere et spørsmål og svar:
1.Tror du at jeg spår riktig?
2.Er du ferdig med alle tentamene?
3.Tror du at Kim er i ferd med å bli gal?
4.Hva syntes du om innlegget?


Og til slutt.... ØNSK MEG LYKKE TIL MED Å FINNE BALLKJOLE I OSLO I DAG!
DET ER BALL 8 DESEMPER ASSA!!!

juletider og julestrider
det er deseeeeeeeember!!!!!!!!

- har du fått julekalender? hva slags?

Kim er et codspillende monster!!!!

YO PEOPLE IN THE WOOD! Og alle dere andre....  For nå er Malene på superkiz's blogg!  Å jeg er barnslig i dag. Bare spørr Kim. Å NEI! Ikke gjør det.. Hun spiller da ofc cod som vanlig... Nerder som den verste av den verste. Å værst av alt synger hun en blanding av rolig opera og noe som kunne minnet deg om ringenes herre.. Noe hun faktisk ikke nyter å se på. Og hun snakker med seg selv. Det begynner å plage eller skremme meg. Er ikke helt sikker jeg nå. Hun er også litt tonedøv. (jeg vet at du setter pris på informasjonen min) Nå raper hun og hikker samtidig også nåå, mens hun synger! OMG! Hva er det dette cod-spillet gjør med den lille jentungen min???!!!!

Ok, jeg får vel stikke siden jeg ikke får kontakt med det monsteret hun har blitt :(
Buhu!Kim hater at jeg har bamsen hennes, så dette er min hevn til deg.. BITCH!

-MaleneWahlgren

snart ferdig

med alle tentamenene(?) vi har vel nynorsk og engelsk igjen. Så er det juleball!!!! Kjempegøy :- )

Nå skal jeg ta meg en laaaaaaaang dusj og maaaaaasse maaaaat!!

meg og mitt laaaange hår<3

dagens lille latter

Haha. Her sitter jeg og spiller GTA også stjeler jeg meg en bil. Plutselig kommer en sang fra Eurovision Song Contest på!! Syntes det var utrolig morsomt, så jeg satte tv'n på fullt volum!

Matte-tentamen gikk veldig dårlig. Enough said. Skal ut i snøen og lage videoblogg og sjekke blogge-lista som jeg fikk fra Kristin for ikke så lenge siden.


- hva skal du idag?

når man burde noe, gjør man noe annet

Jeg burde øve til matte-tentamen imorra. Skrive ned masse regler og sånn, men det gjør jeg ikke...

Dette kommer helt sikkert til å gå dritt. Lager heller en videoblogg, jeg. Om jeg orker det da. Første søndag i advendt! Tenn lys!!! Hør på julemusikk! Dra frem kalenderen! Sitt med kakao og barnetv!! Snart første Desember. Hater matte.- gjør du det du skal eller burde gjøre?!??!?!?

du har seriøse problemer når du...

Klarer å surre bort en fjernkontroll!! Jeg finner ikke tv-fjernkontrollen min!! Og nå får jeg ikke spille.... Surt ansikt. Jeg mista den ett sted i rommet på torsdag eller noe, og nå er den sporløst forsvunnet. Jeg har seriøst vendt rommet mitt opp ned og jeg pleier aldri å ta den med til andre steder heller...

Nå til noen andre boller. Jeg driver med ett nytt design som du mest sannsynlig har sett (ellers så er du bare litt blind) og jeg er ikke helt ferdig fordi jeg ikke er helt fornøyd.. Jaja, sånn går det iblant.

hei svett... Men skal si deg en ting, så brun kan ikke du bli!!! neida..... Det er fra 2009 forresten, der hadde jeg en fjernkontroll!

- har du noen gang mistet en fjernkontroll?? / hva syntes du om designet hittil?

moppy floppy idag

Ferdig med å gjøre rent for dagen!!!!!!  Random overskrift, men jeg er iallefall kreativ!!! Jeg er så glad, selvom jeg ser ut som en bøtte med smilefjes opp ned :- )

Eg skal faktisk lage en videoblogg etterpå, også skal jeg ta bilderrrrr, masse bilder.. Litt dumt, nå som det er mørkt. Men da bruker vi bare lys.

- hva har du gjort idag?

tentamen prat


heisann hoppsann!! Norsk-tentamen er over og den gikk dritt. Skulle skrive en artikkel på 500 ord, hvem i huleste klarer det?? Ikke jeg. Endte opp med 391 ord..... ikke stolt nei . Skal prøve å fikse nytt design denne helgen :- )

Nå skal jeg spille.. hejdå!

- når har du tentamen??

lonely parteyyy

Nu har jeg besøk av Elias. Tentamen imorgen. Driter i det. Nå skal jeg og Elias hoppe i senga :- )))) hade
ett dårlig bildeHar flere sånne bilder, må bare få denne datamaskinen til å fungerer ordentlig!!! Dritt-pc......

- er datamaskinen din bra?

å dø i en konferansetime er ikke dårlig?

heiheiheiheiheihei!!!! hei.

Vi hadde konferansetime idag!!! SERIØST, jeg døde. Jeg skulle skrive noe på forbedringer.. OGSÅ SKREV JEG KONSENTRASJON FEIL!!!!! HERREGUD. Okei da, det var ikke så ille. Men så viser det seg at konsingen min funker ikke! Jeg tror jeg skrudde den av første gang en fugl fløy forbi skolevinduet. Det var vel i åttende eller noe... vet ikke dårlig konsing

Neiiida!!! Men jeg gleeeeder meg til helgen! Dette skal være den helgen hvor jeg gjør ingenting, bare sitter hjemme og ser på Hannah Montana! OG forhåpentligvis Erstatterne.... Deilig å få sovet om natten også (selvom det ikke skjer)

hehhehehehhe, nå er det leksetid.. Bare sier ifra, hvis du klør på to forskjellige steder på en gang og klør der samtidig, kjenner det skikkelig rart!!

Dårlig med bilder for tiden, men det fikser jeg når vi har tentamen!!! Altså til fredag :- )

på tide å døpe noe

Ja, noe.. IKKE noen! På lørdag kjøpte jeg Playstationen min, som jeg skal døpe. Også må jeg døpe bamsen min fra Nille. Den heter uoffisielt Fluffy :- ))

Vanlig skoledag, bortsett fra brannalarmen som gikk på skolen idag.. To ganger faktisk. De niende klassingene klarer ikke mat!!! Neida.. Joda..

Det er forresten på tide med ett nytt design så jeg fikser det snart.. Eller om to år!!

- døper du tingene dine??? med navn lizm lizm!

i'll be back... briefly

Arbeidsuka er over!!!! Jeg fikk velge èn ting i hele butikken som jeg kunne få gratis. Og da valgte jeg en bamseeee :- )

Igår så vi på Harry Potter og dødstalismanen. Jeg syntes den var veldig bra, men den er bare litt treg. Men sånn går det når man skal lage to filmer av en sak.

Sånn her ser ikke bakken ut nå!!!! Den er hvit og full av snøøøø!!!

 

- har du sett harry potter?

hei charterfeber

Gjett hvem Mona, Kristin og jeg satt på samme buss med på vei til jobb idag!! Lisbeth fra charterfeber!!! Altså jeg følger ikke med på det, men det gjør tydeligvis de.... Det var dagens glede.

Imorgen er siste dagen på jobb og siste dag uten playstation :- )
CAN'T WAIT! Altså det er gøy på jobb, men det er slitsomt, veldig slitsomt.  Pakking ut av varer hele dagen lang og å stå i kassa dagen lang. Moro...

worky weeky

hehe, kleint! Vel, dette er uka hvor vi har arbeidsuke......(?)

Det vil si 10 ganger mindre blogging. Nettopp fordi vi slutter klokken fire, og da er jeg så sliten at alt jeg orker er å game COD. Jeg jobber på Nille i Østfoldhallen, så hvis du skulker skolen kan du kjøpe noen små-nisser fra moi!!!

Nå går toget til slitenhet, så da er det på tide å stikke!! :- )

Sayonaraaaa


- har du hatt arbeidsuke??

nettet going down, down, down

Igår/inatt hadde vi LAN hos Line! Jeg tenkte det var ett godt bloggtidspunkt, men så røk nettet på datamaskinen min flere ganger fordi vi satt og "gama" Call Of Duty: Black Ops. Hele natten spilte vi mot Nazi Zombier og hverandre. Neste LAN blir hjemme hos meg!! Can't wait 'till saturday!!!

Jeg hadde det ihvertfall veldig gøy!

 

- har du spilt COD?

bæsj bæsj tvkræsj

rengjøringstiid, blogger seneree.

 

- hva skal du idag?

freeedoom!

TORSDAG!!! Det er FRIDAG!!! Litt deilig å bare slippe skolen litt tidligere, selvom det er skole imorra. Dårlig opplegg, I know!

Idag skal jeg øve til en naturfag-prøve og øve til en sånn liten engelsk- framvisning for læreren vår. Tenk, jeg gjorde nesten alle leksene igår. Jeg føler meg så friiiiii..

Thumbs up for fridag! Skal forretsne skaffe meg PS3 neste uke!!!! Hell yah!

 

- har du noen prøver imorra?

livet er kjedelig i blant

Jeg har kommet hjem fra Line med Kristin, på tide å jobbe med lekser da. På en fridag nesten. Skulle hatt ett spill eller noe ..... KJEDELIG.

jaja, på leksetrynet folkens. Nå blir det jobbing... fem timer senere, har ikke begynt :- ))


- har du fri på torsdag?

jeg hadde en sommerfugl på veggen

Bloggfri igår. Men hei ihvertfall! Igår snødde det faktisk, og gjett hva vi fant. En sommerfugl på veggen!!!!! Stakkars liten, den er sikkert død allerede... Jaja, imorgen har vi friii. Endelig! Dette er sikkert siste feriedagen før juleferien. Da har vi noe å glede oss til da.

Jeg har forresten tenkt til å investere i en Playstation 3. HEHE, nerd. Hvorfor? Jo, fordi den lille datamaskinen min takler ikke at jeg spiller på min... HIHI!

Ikke jeg som tok det bildet, det var Kathrin som gjorde det......

- når var sist du så en sommerfugl?

waitin fo mah chicken tandorii

I dette øyeblikk er jeg sykt sulten og det er like før jeg får ett utbrudd!!!!!! JEG MÅ HA MAAT. SULTEN, VENTER PÅ MAMMA.. Hun skal kjøpe chicken tandori... DET ER SÅ HIMLA GODT. Jeg får vann i munn, siklet renner, fråden kommer på buksa, og det tørker. Æsj, jeg er ekkel. NATTA

VÆRET ER GRÅTT OG KJEDELIG. ALT ER KJEDELIG.

- hva har du spist idag?

barn og bilde

Hei alle barn!!! Nu har Elias stukket hjem for å stikke til "Mæccærn" og jeg sitter i pysjbuksa....Det er faktisk søndag idag, det tenkte jeg ikke på.. Imorgen er det skole igjen, så er det en uke til vi har arbeids-uke! GLEDER MEG! Også har vi fri til Torsdag. SÅ har vi prøver på prøver på prøver. Lite blogging denne uka!

RANDOM BILDE TID


- har du fri en dag denne uken?

like mange filmer som jeg skulle sett på ett år

Kinodagen tok litt av skal jeg si deg! Første filmen var Avatar i 3D, VELDIG kjedelig. Vi satt øverst og helt innerst i kroken, og vi gikk ut og inn kanskje fem ganger for å gå på do og kjøpe ting. Jeg har sett originalversjonen, og de var like kjedelige. Men Piranha, det var nok den latterligste skrekkfilmen jeg har sett. Jeg vil ikke si at den var bra for uten 3D hadde den ikke vært så bra og "skummel" som den var. Den er verdt å se, men i 3D..

The Karate Kid, var også bra, veldig morsom og spennende.. Men ellers, kjedelig. Så hopper vi videre til Trollmannens Læregutt, med Nicholas Cage(favoritt skuespiller) Og jeg syntes den var VELDIG bra. Vi satt i setene helt "laid back", så tenkte jeg å ture bort til do-skåla. Så titter jeg fram og ser at Salar, Elisabeth og Line sov.. Elisabeth hadde sovet nesten siden begynnelsen av filmen, mens Line sov og våkna litt fram og tilbake. Det samme med Salar.

Så har vi Eclipse, der jeg desperat prøvde å sove.. Gikk det? NEI! Men den sov Elisabeth hele veien  igjennom... heldig gris! Senere har vi Toy Story, den sov Elisabeth OGSÅ gjennom.

Gøy har jeg hatt det da!!! Det er kanskje så mange filmer jeg hadde sett i løpet av kanskje ett eller to år. Men så fikk jeg sett det i 20 timer istedet!

Mange folk?

Salar og Line

Vi måtte jo ta bilder av 3D-brillene.Random

Elisabeth våkna i slutten av Trollmannens Læregutt

Der kommer posene under øynene, ja

Frokost på MacDonalds.

På vei fra Twilight Eclipse og ut utgangen.

Kveldsmat på Peppes Pizza

Random nummer to.

TRØTTINGÆÆNE.

 

- hva gjorde du igår?

yes yes yes yes

Ah, er helt i hundre nå! Line og jeg stressa sykt fordi vi ikke fikk ringt fredrikstad kino eller bestillt billetter på internett. Så tok vi buss til Fr.stad og fikset billetter der. Blant annet Avatar 3D, Piranha 3D, Twilight: Ecplise, The Karate Kid, Toy Story 3 får vi sett. Og gjett når vi er ferdig? Klokken sju imorgen.. PÅ KVELDEN!! SYKT!

Si hei hvis du ser meg!!!!  Jeg går rundt i daffeklær, og med ett kamera rundt halsen.- hvilken film har du lyst til å se på blant de?

turer til støvsugeren og kosten

Nå skal ture bort til støvsugeren og gjøre rent!!!! Skal prøve å bli litt fort ferdig, det er så ork!!! UTROPSTEGN!!!!

Jeg gir meg, men etterpå altså i natt skal Line og jeg nok en gang ture til Fredrikstad for å se på filmer i 24 timer. Vi skal sikkert ikke se alle, det kommer nok til å bli DRIT-kjedelig. Men alle 3D filmene skal vi forhåpentligvis se på :- )

Nå roper støvsugeren på meg, så nå må jeg stikke. HADE
EDIT: Det var ikke støvsugeren som ropte, det var bilen til Mamma som sa at jeg måtte hente inn noe hun kjøpte, som vil si at jeg ikke skal gjøre rent før Søndag!!


- er det kinodag hvor du bor? skal du dit?

tre om dagen, gjør bra i magen

Tre innlegg om dagen, gjør bra for magen eller samvittigheten da. Det rimer ikke, så det gjelder ikke! Ballkjolene jeg har i innlegget under er forresten fra Forever Unique(link). Der har de dyre, men veldig fine kjoler. Men jeg tror nok ikke jeg skal kjøpe noe derfra. Det blir bare litt for dyrt for meg.

Nå er jeg ferdig med en nynorsk-stil på akkurat 400 ord. Imorgen er det fredag og jeg gleder meg. Tror denne helgen blir ordentlig bra!! Overnatting med Line, kino og bare kos! Mamma har til og med kjøpt julebrus!! Skal si deg det blir videoblogger!!!!!!!!


- har du kjøpt ballkjole? gleder du deg til helgen?

ballkjoler jeg har lyst på

V har bare ett år med juleball her på Tindlund og det er i tiende. Jeg vil ha en kort og fiiiiiin kjole. Jeg fant noen som koster tusen kroner pluss mer.

Her er noen jeg har funnet:

http://www.foreverunique.co.uk/images/uploads/thumbs/thumb_drew.jpghttp://www.foreverunique.co.uk/images/uploads/thumbs/thumb_champagne.jpghttp://www.foreverunique.co.uk/images/uploads/thumbs/thumb_emerald.jpghttp://www.foreverunique.co.uk/images/uploads/thumbs/thumb_gracecream.jpg

Den fjerde kjolen valgte jeg egentlig bare ut så oppsettet ikke skulle så så dumt ut :- )

- hvilken likte du best?

dagens sjokk liksom

Her sitter jeg uten ingenting å gjøre, tenkte jeg skulle sjekke ut topplista for Sarpsborg. På åttende plass ser jeg ett kjent navn. Jeg klikket inn, og ser at MAMMA HAR EN BLOGG!!!! Neida, men superkimz stod på åttende plass.

Da var skrytingen over for idag. Jeg har fått en liste over ting jeg skal blogge om av Kristin( dette er en link). Så du kan forvente deg masse sminke og klær-innlegg. Skal begynne med ett innlegg om en time eller noe :- )

Veldig godt å ha en blogger-venninne å bruke for å ideer!!!

Hei, upassende bilde!!!

 

- har du blitt sjokkert idag??

folk rager høyt over bakken

Idag var tiende klasse på yrkesmesse i Fredrikstad i Kongstenhallen! Der så jeg blant annet bestevenninnen min fra første klasse og Juliatn!!!!!!!!! Så endte jeg opp på gulvet. Jeg hadde besvimt! Okei, kanskje ikke. Men herregud hvor mange høye folk det var der.. og veldig mange små. Det var sikkert en jente som var omtren 130 høy eller noe. Mens andre var 180 pluss, pluss. Glad for at jeg er 160, jeg :- ))

Thorbjørn og SalarMeg og Line

Kristin

Meg, Elisabeth, Line og Kristin ble tatt bilde av!!!

In action!

Kristin, meg, Line og Elisabeth. Skal ikke tro mange stirret på den hullete t-skjorta mi idag...

 

- var du på yrkesmesse idag? har du vært på yrkesmesse før?

2 år allerede

Bloggen min er idag to år gammel!!! Derfor vil jeg si at dette er slutten på min blogg-tid... for denne timen. Denne himla datamaskinen er så treg at jeg nesten gir opp. Jeg har brukt snart to timer på å fikse dette innlegget. Igår bakte jeg muffins da ( som jeg klarte å spise litt av..)

Bilder kommer litt senere da, Men grattis SUPERKIMZ. Endelig noe jeg har klart å holde meg til i laaaaaaaaang lang tid!

 

- gratulerer til meg? :- ))

tre to jeg sovner i en sko

JEG LØY! Sover ikke i en sko, men nemlig i en seng!

Det er like før øl-magen min og jeg sovner her. Det er mørkt, mine lekser er gjort, min daglig dose av youtubere er tatt og mango-shaken er ferdig drukket. Nå er det bare å hente inn vennene etter at jeg avslo liksom 40 på melding istad.... Har jeg forresten nevnt at jeg har 40 mobiler????

DU SKJØNTE DEN IKKE!!!!


- hvor sover du?

jenka jenka lenka lenka

HEHEHEI!!!!! Skolen var ganske grym idag azzzz!!! Neida! Eller jo, men i andre ord så var det en morsom gymtime. Neida, jeg mente to morsomme gymtimer. Der danset vi JENKAAAAA. Kantina vår begynner å gå konkurs, synd det.

Idag har jeg planlagt å gjøre lekser. Jeg har så lyst til å bli en skikkelig nerd! Det er gøy å avslå alle vennene fordi skolen er viktigere. HAHA, de føler seg sikkert som de taperne. Mens jeg sitter her med leksene mine og en heeeerlig mangoshake fra Filippinene.. Oh yes!


- kan du danse jenka?

tiden flyr skal jeg si deg

Jeg skal ikke gå rundt.. eller sitte og beklage for at jeg ikke har blogga og unnskylde meg med masse unskyldninger OG SÅNT. Jeg skal ikke komme med unnskyldninger for at jeg ikke blogget, men jeg skal komme med gode grunner for at jeg ikke blogget. HEHE, ett synonym for unnskyldinger? Oh yes!!!

Okei, jeg skøyer bare. Tiden flyr bare så fort, og igår hadde Malene en utklednings-halloween-jentekveld. Og Vi skulle egentlig kle oss ut som "sexy vampyrer", men vi endte opp som "unge horer". Mie og Maral klarte å holde seg RATED R, mens Elisabeth, Malene og jeg dro den litt langt ut.

Jeg legger heller ikke ut noen bilder av hva vi gikk i. Hvorfor? Jeg vil helst at når jeg skal skaffe meg jobb, og de søker opp navnet mitt på Google så kommer det ikke bilder hvor vi går i undertøy og platåsko. NEMLIG! Pluss at jeg er mindreårig. Eller så kan jeg sensurere alt som ikke skal sees :- )))

Skulle trodd jeg hadde sølt litt brunkrem her og der, men jeg bruker ikke brunkrem TENK. Det er falskt blod..- har du feiret "halloween?

RANDOM NUMMER 9003483849373

Det er fredag... jippiii!!! Er det forresten noe verre enn sarkasme forresten?? Akkurat nå er jeg sarps største kjiping, ved siden av han fyren som limte et sarpsborg-flagg på ræva og løp gjennom Fredrikstad. sarpsborg skrives ikke med stor s... AIGHT?

Jeg er på bunnen av matkjeden, bottom of the food-chain, bånn i bøtta, busa i en snørrklyse, stanken i bæsjen, kjøttbitene i spyet, blodklædden i det fælskåtttens tru... Okei, du skjønner hvor jeg vil hen. For øyeblikket har jeg lyst til å spise noe, men jeg får ikke stappet èn kokosbolle i meg en gang. Du vet du her problemer da vettøøø.

Det er ingen grenser for hva man kan gjøre med en pistol!!! HEHE, random nummer 9003483849374 i ett innlegg. Nei nå bare ramser jeg opp ting som jeg ikke helt skjønner uten komma men med masse utropstegn og sånn. Nå skal jeg ta supacoole bilder av meg og legge de ut på deiligst.no. VENT, jeg har allerede lagt de ut.. MEG + MEG = USANNSYNLIG PERFEKT. RANDOM NUMMER 9003483849375. HADE


Sånn ser jeg ut når jeg raper. RANDOM NUMMER 9003483849376

- hva er du nå?

mitt gevær


jeg skyter deg lett

 

sweden-tuuuur

Wow, så flink jeg er til å blogge for tiden. Unnskyldningene mine er jo best da. Jeg dro til Sverige klokken to idag, og igår lette Line og jeg etter jobb. Vi fikk forresten melding om at vi begge fikk jobbe på Nille i Østfoldhallen i uke 46, så kom bort en tur og kjøp noe av oss!!!!!!!!!!!

Idag dro vil til Sverige og jeg kjøpte meg ett gevær, godteri og sko. NAM og GØY! Det kommer en video fra turen senere også!!!Det var de eneste bildene jeg tok, med masse filming. Vil du se hvilket gevær, hva slags godis og hvilket par med sko jeg kjøpte meg?

- hva syntes du om bildene, hvor ofte er du i SWE?

nær-døden-opplevelse

Idag skulle Line og jeg sykle til Borg for å søke etter jobb. Vi hadde fått nei, nei, nei og neeeei på alleee sammen. Og på vei hjem, så skulle vi kjøre over en kant ( vi hadde bare en sykkel). Så kom ikke sykkelhjulet over også stupte begge over rattet(Line satt på det). Skal LOVE deg at vi har noen forfeeerdelig kutt i ansiktet. Derfor jeg ikke har blogget idag.

flere bilder senere, nå må jeg ta alkohol på såra.

- har du tryna på sykkel før?

halloween, here I come

En kjøttkniv nedi en dorull. En lightsaber, maske og en falsk hånd på en bamse. En maske på dørhåndtaket og en maske på meg. Noen som er forberedt?


en tequilashot for mye

Ro ned, jeg har ikke drukket eller noe..HEHE, men igår hadde Line bursdags-fest. Så flink som jeg var klarte jeg å glemme batterilokket til kameraet mitt hjemme, så jeg fikk ingen bilder :- ((

Iallefall, vi hadde en sånn drikkelek. De som klarte å drikke tre glass med vann fortest vinner, ikke sant? Jeg vant mot Line også vant Kristin mot Malene og Karoline mot Andreas. Så stakk flere på do eller noe, og da var det Kristin og jeg igjen. Vi ble ferdig på likt, men jeg løp på doen for å brekke meg litt, og så spydde jeg.... FLINK. Det positive er vel at jeg drakk seks glass og en halv flaske med vann da, sunn!!!!!

Skal si deg jeg sov godt igår, jeg var helt sinnsykt sliten. Vi slutta klokka tre på skolen, så var det maaaasse stress etter det.

- når la du deg igår?

hey there ghost face


Mamma hadde vært i Sverige og kjøpt Ghost face og en hånd til meg. I love you!!!!

- har du ett halloween kostyme for i år? hvilket?

disney og popkorn er ikke gæli

Må nesten le litt av overskriften.
Da sitter jeg på den utrolig dårlige datamaskinen min igjen, bare vent, snart skaffer jeg meg en ny en :- ))

Nå koser jeg meg med dyna mi, disney og snart poppet popcorn. Kanskje jeg skaffer meg litt nudler i samme slengen. Snart sovner jeg....snart... sovner.. jezzZZzZzZZzz...

- hva var det siste du spiste?

jeg og min nye pc

Okei, den er ikke min, men den er Elias sin. Så da blogger jeg fra den superkule datamaskinen hans. Mens jeg har min stygge og trege rett ved siden av meg.

Webcam bilder i hjertet mitt for alltid.

e

- hvor er du nå?

brandy og herr vissvass

Akkurat nå sitter jeg foran tv-boksen mens Brandy og Herr Vissvass ruller på Disney XD. Akk, jeg husker i 2008 da de sendte den serien etter skolen og sånn heeeeeeele tiden. Snart kommer det vel en ny serie hvor det er en jente eller noe sånt noe, også viser det seg at hun har en killah' sangstemme. TYPISK? Ja.......

Favoritt-seriene mine er vel Erstatterne og Brandy og Herr Vissvass. Jeg er ekstreeemt barnslig.... JEG VET:- )))))))er ikke jeg KUL?!?!

 

- hvilken serie på disney er din favoritt?

norges tregeste og minst fungerende

Akkurat nå sitter jeg på Norges tregeste, minst fungerende og motherboard-skada datamaskinen i hele verden. Jeg går ærlig talt snart amok hvis jeg skal ha den pc'n her noe mer. Det er ikke langt ifra før jeg kaster datamaskinen i gulvet... JEG. KLIKKER. VERRE. ENN. DATAMASKINEN. SNART.

Æsjebæsje pc, kaller man dette. Det går fem minutter mellom hver gang den klikker.. Iallefall, idag var vi på videregående skole, og jeg hadde det kjempe gøy! Jeg var på musikk, dans og drama. Der sang vi for det meste så lærte vi litt om noter og sånn :- )

NU har jeg brukt to timer på å skrive ett innlegg og det å redigere på bilder. Tusen takk Nurket!!!!!
Bilder fra igår da Elisabeth og jeg mista bussen hele tre ganger!- hvilken datamaskin har du og er det en bærbar?