en ny start

Det slo meg at jeg kun har blogget to ganger i hele desember, og at "hitsa" på bloggen også stiger sakte, men sikkert nedover. I det siste har jeg rett og slett ikke hatt noe å blogge om. Jeg har tusenvis av video-ideer som bare ikke lar seg utføre.. eller jeg er for lat til å gidde å redigere. Mye av det er fordi datamaskinen min er 8907439 tastetrykk fra å kollapse, og den jobber tregt. MEN DET ER IKKE DET JEG SKAL SNAKKE OM.

Jeg skal vise den ene leseren jeg har(som er meg) hva som har skjedd fra januar 2012 til desember 2012.

I januar hadde jeg rødt, langt, flammende hår. Og btw, Kristin vil at jeg skal få rødt hår igjen. Hell no... Og her har vi masse bilder av meg i snøen. Jippi.

Jeg var som ketchup og sennep. Gul og rød. Februaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaary air.

Jeg begynner å lure på om jeg har satt bildene i rekkefølge her? Men dette skal være mars og jeg lagde gratisdesign numero dos. OG Kristin og jeg ble stoppet av en jente som ville ta bilde av den hippe stilen vår.

Kristin og jeg var i London, jeg fant noen dritfine bilder av meg fra 2006 ogsåå farget jeg toppen av søppelkassa brunt. I april?

I mai lagde jeg øye-gifer i photoshop, la ut bilder fra London og chilla i varmen.

I juni/juli fant jeg de gamle kameraene som funka, men som ikke funka helt ettersom da jeg fikk negativene var alle blanke. MEN JAHHAHAJDHD vent til desember!!!!!
Jeg var også i Filippinnennenene med familien og dro til Manila for første gang. Jeg ble jo sett på som en dronning ettersom jeg er blekere enn alle der. LOVED IT.

I August klippet jeg alt håret av og tok kule testbilder og tok bilder av Malene og var alene hjemme i to uker og spiste mat og bæsja masse.
Savner egentlig at håret mitt var sååå kort :s

I september/oktober fylte jeg 17 år. Føler meg kjempegammel, også dro vi på biltur til Stockholm og chilla der. Tok bilder av Malene til en bussreklame drit

Trenger jeg si mer? I November

Til jul fikk jeg 50mm 1.4! Siklet leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeenge etter den skal jeg si deg!

HELT FANTASTISK DYBDESKARPHET. OMGGGGGGGGGGGGG. MEN low and behold, igår hadde vi besøk av noen kule folk som ikke hadde bruk for filmkamerat lenger OOOG:

SEEXY.

GODT NYTTÅR!

2 kommentarer

Kjersti

28.12.2012 kl.17:38

Bra innlegg, hehe :-)

emilie

29.12.2012 kl.23:42

Omg, det neste siste bildet var fint! (og alle de andre)

Skriv en ny kommentar

hits